Mustafa'nın düğününe gelen arkadaşlara teşekkürler.
-Doobly
-Kursunes
-Kanucan
-Andurilf
Nikah saatini beklerken de güzel eğlendik. Bulvar turu çok iyiydi. Az kalsın Mudanya'ya gidiyorduk ki baktık nikah saati gelmiş.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ben 6:10 gibi geldim senın motoruda gördüm cafeye girdim bakındım tanıdık birini göremeyince maça yetişmem gerekiyordu bekleyemedim cıkısta senın motoru biraz inceledim plakada tanıdık geldi ama cafede tek oturan ve elinde kask olan birini görmediğim için tekrar cafeye dönmedim.
yerle bir oldugunuza üzüldüm geçmiş olsun...
16JBE36
selam arkadaşlar...
ben osman..
aranıza yeni katıldım..
öncelikle mustafa ya ömür boyu mutluluklar dilerim..
öncelikle a2 ehliyete başvurdum.onu alınca sıra motora gelecek..
motorda önceliğim f 650 (gönül r 1200 c ister ama boyumuzu aşar biraz,ilerde kısmetse) alabilmek.bu konu ve tercihim hakkında fikir ve görüşlerinizi almak isterim..
şimdiden teşekkürler...
DEğerli 2 teker dostlarım nikahımda beni şereflendiren ve istemeyerekte olsa katılamayan tüm dostları cani gönülden teşekkürederim. Umarım darısı tüm kardeşlerşimin başına
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
selam arkadaşlar yaklaşık 2 3 haftadır izmirdeydim az önce geldim....nassınız bakalım siteye girmeyeli baya bişeyler yapmışınız sanırım...yarın kısmetse cbr mi zindandan cıkarıyorum :D
teşekkürler stilist16..
önce ehliyeti almam lazım..hafta sonu motor sınavına gireceğim.martta da direksiyon sınavı var.ondan sonra kısmetse ufak bi motorla başlamak istiyorum.
motor eğitimi için şimdiden ayarlama yapmam gerek.bildiğiniz-tanıdığınız referans vereceğiniz kimse varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim..
çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...
temel eğitim gerçekten çok önemli.açıkçası eğitim almadan motosiklete binmek istemiyorum.
kurumsal olarak eğitim veren şirket bulamadım bursa'da.istanbul'da markalar bu işi sırtlanmış durumda.şehir olarak bu konuda ekskiliğimiz var.bu açığımızı motosiklet.net gibi ciddi sosyal platformlarda kapatmamız gerek.gördüğüm kadarıyla bu iş fazlasıyla da ciddiye alınıyor bu forumda.katkısı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
not: karaman mahallesinde oturuyorum,media market'in hemen yanında.barış kafe ya çok yakınım yani.burada yapılacak organizasyonlara işten vakit bulabildiğim her fırsatta katılmak isterim.aslında bursa'daki tüm motosiklet sürücülerinin merkez üssü haline çevirebilirsek bu mekanı, çok da iyi olur kanısındayım.hem tanışmalar vs. daha kolay olur,hem sosyal ortam yaratmış oluruz...
selamlar,
Sevgili arkadaşım Mustafa,(Zakokkk) tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Eğitim konusunda 16Chopper ve mesut yılmazarkadaşlarımın dediği gibi hepimiz yardımcı oluruz, ama acemiyken 650lik motordan bahsediyordun bence o konu için stilist16 tarafından tavsiyelere ihtiyacın olacağını düşünüyorum. Her yiğidin gönlünde bi aslan yatarmış ama bence sen önce kediyle başla
16 BHN 22
(BatuHaN)
kursunes;
kesinlikle haklısın.yukarıda belirttiğim gibi ufak bir motorla başlamak istiyorum.125-250 cc lik çok rahat işimi görür ilk etapta.bunun için bile eğitime ihtiyacım var.teorik olarak biraz altyapım var ama pratiğim olmadı pek.öğrenmenin de sonu yok,paylaştıkça bilgimizi ve tecrübemizi kendimizi geliştireceğiz.
ayrıca ufak motorlardan da hangisi alsam daha iyi olur bilmiyorum.bu konuda da fikrinizi ve tavsiiyelerinizi almak isterim.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)