Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı 16Chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlarım, abilerim..

29.01.2010 tarihinde olduğum ameliyattan dolayı buluşmalara katılamıyorum. Herkesten şimdiden özür dilerim..
    Geçmiş olsun kardeş..
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Mustafa'nın düğününe gelen arkadaşlara teşekkürler.

-Doobly
    -Kursunes
    -Kanucan
    -Andurilf

Nikah saatini beklerken de güzel eğlendik. Bulvar turu çok iyiydi. Az kalsın Mudanya'ya gidiyorduk ki baktık nikah saati gelmiş.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa'nın düğününe gelen arkadaşlara teşekkürler.

-Doobly
    -Kursunes
    -Kanucan
    -Andurilf

Nikah saatini beklerken de güzel eğlendik. Bulvar turu çok iyiydi. Az kalsın Mudanya'ya gidiyorduk ki baktık nikah saati gelmiş.
    Bi yanlışlık olmasın abi. Düğüne geldim de ben mi hatırlamıyorum

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi yanlışlık olmasın abi. Düğüne geldim de ben mi hatırlamıyorum
    Yalnışlık var tabii. olmaz olur mu.

Mesut Yılmaz olacak o...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnışlık var tabii. olmaz olur mu.

Mesut Yılmaz olacak o...
    Bide en başa yazmışsın abi.

Motosikleti
    beklemede
    Alıntı stilist16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akşam saat 17:45 itibariyle barış cafedeydim. Epey oturdum. Tam çıkacakken sen kapıya yanaştın. Acaba? modunda takılırken sen geri döner gibi oldun. yanına geliyordum ki geri dönmekten vazgeçip telefonla görüşerek içeri girdin. Bende emin olmadığım için geri döndüm. Burdan plakanı teyit edince şimdi sen olduğuna emin oldum.. Yani sen Barış cafeye gittiğinde kapının önünde siyah motora binmeye hazırlananlar ben ve arkadaşımdı

Carrefour kavşağından dönelim derken bide yerle bir olduk :d Neyseki önemli bi sorun olmadı..
    ben 6:10 gibi geldim senın motoruda gördüm cafeye girdim bakındım tanıdık birini göremeyince maça yetişmem gerekiyordu bekleyemedim cıkısta senın motoru biraz inceledim plakada tanıdık geldi ama cafede tek oturan ve elinde kask olan birini görmediğim için tekrar cafeye dönmedim.
    yerle bir oldugunuza üzüldüm geçmiş olsun...
    16JBE36

Motosikleti
    Honda CBF 150
    selam arkadaşlar...
    ben osman..
    aranıza yeni katıldım..
    öncelikle mustafa ya ömür boyu mutluluklar dilerim..
    öncelikle a2 ehliyete başvurdum.onu alınca sıra motora gelecek..
    motorda önceliğim f 650 (gönül r 1200 c ister ama boyumuzu aşar biraz,ilerde kısmetse) alabilmek.bu konu ve tercihim hakkında fikir ve görüşlerinizi almak isterim..
    şimdiden teşekkürler...

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    DEğerli 2 teker dostlarım nikahımda beni şereflendiren ve istemeyerekte olsa katılamayan tüm dostları cani gönülden teşekkürederim. Umarım darısı tüm kardeşlerşimin başına
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

stilist16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM 125 - 2B --&- PRESTO PR-7 125cc
    Alıntı mesut yılmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 6:10 gibi geldim senın motoruda gördüm cafeye girdim bakındım tanıdık birini göremeyince maça yetişmem gerekiyordu bekleyemedim cıkısta senın motoru biraz inceledim plakada tanıdık geldi ama cafede tek oturan ve elinde kask olan birini görmediğim için tekrar cafeye dönmedim.
    yerle bir oldugunuza üzüldüm geçmiş olsun...
    Haftaya görüşeceğiz inşallah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------

Alıntı savpiras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar...
    ben osman..
    aranıza yeni katıldım..
    öncelikle mustafa ya ömür boyu mutluluklar dilerim..
    öncelikle a2 ehliyete başvurdum.onu alınca sıra motora gelecek..
    motorda önceliğim f 650 (gönül r 1200 c ister ama boyumuzu aşar biraz,ilerde kısmetse) alabilmek.bu konu ve tercihim hakkında fikir ve görüşlerinizi almak isterim..
    şimdiden teşekkürler...
    Hoşgeldin.. Umarım istediğin motora kavuşursun..
    16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
    Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    selam arkadaşlar yaklaşık 2 3 haftadır izmirdeydim az önce geldim....nassınız bakalım siteye girmeyeli baya bişeyler yapmışınız sanırım...yarın kısmetse cbr mi zindandan cıkarıyorum :D

Motosikleti
    Honda CBF 150
    teşekkürler stilist16..
    önce ehliyeti almam lazım..hafta sonu motor sınavına gireceğim.martta da direksiyon sınavı var.ondan sonra kısmetse ufak bi motorla başlamak istiyorum.
    motor eğitimi için şimdiden ayarlama yapmam gerek.bildiğiniz-tanıdığınız referans vereceğiniz kimse varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim..

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    teşekkürler stilist16..
    önce ehliyeti almam lazım..hafta sonu motor sınavına gireceğim.martta da direksiyon sınavı var.ondan sonra kısmetse ufak bi motorla başlamak istiyorum.
    motor eğitimi için şimdiden ayarlama yapmam gerek.bildiğiniz-tanıdığınız referans vereceğiniz kimse varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim..
    Eğitim konusunda ben de dahil çok arkadaşımız yardımcı olabiliriz
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

Motosikleti
    beklemede
    teşekkürler stilist16..
    herkez sana yardımcı olabilir cumartesi akşam buluşmaya geldiğin zaman istersen bende yardımcı olurum eğitim için motorumuda verebilirim
    16JBE36

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    Alıntı mesut yılmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkez sana yardımcı olabilir cumartesi akşam buluşmaya geldiğin zaman istersen bende yardımcı olurum eğitim için motorumuda verebilirim
    Bu cumartesi buluşuyo muyuz abi ?
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

Motosikleti
    Honda CBF 150
    çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...
    temel eğitim gerçekten çok önemli.açıkçası eğitim almadan motosiklete binmek istemiyorum.
    kurumsal olarak eğitim veren şirket bulamadım bursa'da.istanbul'da markalar bu işi sırtlanmış durumda.şehir olarak bu konuda ekskiliğimiz var.bu açığımızı motosiklet.net gibi ciddi sosyal platformlarda kapatmamız gerek.gördüğüm kadarıyla bu iş fazlasıyla da ciddiye alınıyor bu forumda.katkısı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

not: karaman mahallesinde oturuyorum,media market'in hemen yanında.barış kafe ya çok yakınım yani.burada yapılacak organizasyonlara işten vakit bulabildiğim her fırsatta katılmak isterim.aslında bursa'daki tüm motosiklet sürücülerinin merkez üssü haline çevirebilirsek bu mekanı, çok da iyi olur kanısındayım.hem tanışmalar vs. daha kolay olur,hem sosyal ortam yaratmış oluruz...
    selamlar,

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DEğerli 2 teker dostlarım nikahımda beni şereflendiren ve istemeyerekte olsa katılamayan tüm dostları cani gönülden teşekkürederim. Umarım darısı tüm kardeşlerşimin başına
    Allah mesut etsin, hayırlı olsun
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Sevgili arkadaşım Mustafa,(Zakokkk) tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...
    temel eğitim gerçekten çok önemli.açıkçası eğitim almadan motosiklete binmek istemiyorum.
    kurumsal olarak eğitim veren şirket bulamadım bursa'da.istanbul'da markalar bu işi sırtlanmış durumda.şehir olarak bu konuda ekskiliğimiz var.bu açığımızı motosiklet.net gibi ciddi sosyal platformlarda kapatmamız gerek.gördüğüm kadarıyla bu iş fazlasıyla da ciddiye alınıyor bu forumda.katkısı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

not: karaman mahallesinde oturuyorum,media market'in hemen yanında.barış kafe ya çok yakınım yani.burada yapılacak organizasyonlara işten vakit bulabildiğim her fırsatta katılmak isterim.aslında bursa'daki tüm motosiklet sürücülerinin merkez üssü haline çevirebilirsek bu mekanı, çok da iyi olur kanısındayım.hem tanışmalar vs. daha kolay olur,hem sosyal ortam yaratmış oluruz...
    selamlar,
    Öncelikle aramıza hoşgeldin.
    Eğitim konusunda 16Chopper ve mesut yılmazarkadaşlarımın dediği gibi hepimiz yardımcı oluruz, ama acemiyken 650lik motordan bahsediyordun bence o konu için stilist16 tarafından tavsiyelere ihtiyacın olacağını düşünüyorum. Her yiğidin gönlünde bi aslan yatarmış ama bence sen önce kediyle başla
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    teşekkürler stilist16..
    kursunes;
    kesinlikle haklısın.yukarıda belirttiğim gibi ufak bir motorla başlamak istiyorum.125-250 cc lik çok rahat işimi görür ilk etapta.bunun için bile eğitime ihtiyacım var.teorik olarak biraz altyapım var ama pratiğim olmadı pek.öğrenmenin de sonu yok,paylaştıkça bilgimizi ve tecrübemizi kendimizi geliştireceğiz.

ayrıca ufak motorlardan da hangisi alsam daha iyi olur bilmiyorum.bu konuda da fikrinizi ve tavsiiyelerinizi almak isterim.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 16Chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cumartesi buluşuyo muyuz abi ?
    ohooo ayaklanmışız hacıt
    sensiz olmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ömür boyu mutluluklar diliyorum abi

bu arada beni artcı olarak kabul eden kursunes abime çok teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler