geçmiş olsun dostum
benim iyi tanıdığım ustalığına güvendiğim ucuz yollu bi ustam var adrese gelir
0536 610 33 37 Mesut EZGİN
Karayollarından Süleymanın (bu ben oluyrum )arkadaşıyım dersen daha bi yardımcı olacaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------
konvoya katılmak istiorumm o gün boştayım ve tekim.. itina ile artçı alınır..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
işten izni kopardım ama 2 saat kadar kanuya sözüm var onu alırım ben artçı olarak
16JBE36
Sevgili arkadaşlarım, abilerim..
29.01.2010 tarihinde olduğum ameliyattan dolayı buluşmalara katılamıyorum. Herkesten şimdiden özür dilerim..
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Geçmiş olsun.. Umarım ciddi bi sorun değildir.. Seninle diğer toplantılarda tanışacağız demekki..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
yarın için bi konvoy varmı, varsa nerede ve saat kaçta buluşacağız? gerçi düğünü olan arkadaşı tanımıyorum ama bi geçmiş olsun demek lazım..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Haberini aldık geçen hafta. Geçmiş olsun. Özür dilenecek bi durum yok rahat ol. Sağlık bu şakaya gelmez. Sen gelemezsen biz sana geliriz. Değil mi Kanu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
Mustafa'ya (Zakokkk) ulaşamadım.Konvoy nereden saat kaçta başlayacak bilmiyorum fakat yarın saat 13:00 'da Barış Cafe'de toplanacakmışıscasına hareket edelim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Konvoy saat 13:30 civarı Hürriyet'ten Zakokkk'un evinden başlayacakmış. Yerlerin buzlu olmasından dolayı motosikletlerin konvoyda olması tehlikeli olacağından katılmak isteyenler için yeterli araç bulunuyormuş. Zakokkk'un evini bilenler konvoya katılabilir.
Ben Saat 13:30 'da Barış cafe de olacağım.Oradan Nikah salonuna geçeceğim.Bilginize.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Sağolasın hacım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------
Sağolasın abi umarım yakın zamanda kendşme gelirim ve yakın zamanda tanışırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------
Sağolasın Özcan abi teşekkür ederim yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
toplanıyor muyuz bu aksam..?bi ses verin..:D
19:00'da Barış'ta olacağım. Gelen olursa görüşmek üzere.
gelicem...mesut gelirsen haritaları getir ...
bu akşam saat 17:45 itibariyle barış cafedeydim. Epey oturdum. Tam çıkacakken sen kapıya yanaştın. Acaba? modunda takılırken sen geri döner gibi oldun. yanına geliyordum ki geri dönmekten vazgeçip telefonla görüşerek içeri girdin. Bende emin olmadığım için geri döndüm. Burdan plakanı teyit edince şimdi sen olduğuna emin oldum.. Yani sen Barış cafeye gittiğinde kapının önünde siyah motora binmeye hazırlananlar ben ve arkadaşımdı
Carrefour kavşağından dönelim derken bide yerle bir olduk :d Neyseki önemli bi sorun olmadı..
Hadi ya hiç gelmedi aklıma, motosikletini falan da bilmediğim için aklımın ucundan bile geçmedi. Keşke geleceğini forumdan falan haber verseydin. Hocam sen de bi laf atsana "MT'denmisin?" diye. Kapının önünde siyah bir motosiklet vardı şimdi hatırlıyorum. Bu akşam kimsecikler de yoktu bende birilerine ulaşmaya çalışırken önce telefonumu motorda bıraktığımı sandım, ardından cebimde olduğunu hissettim. Geri dönmekten vazgeçtim.
Hamleleri bile gözlemlemişsin, plakadan teyit ettiğin üzere evet o bendim.
Bugün ekstra bir plan olduğundan akşam kimse uğramadı. Fırat ile ben muhabbet ettik. Yaklaşık yarım saat önce eve döndüm.
Motoru tam hatırlamıyorum ama bir daha gelirsen siyah bir motosiklet gördüğümde dikkat edeceğim. Benim de hiç aklıma gelmedi, geç de kaldık biraz özür dilerim bunun için.
Bu arada ufak çaplı tatsız düşme vakası için geçmiş olsun.
Keşke tanışabilseydik ama bu akşam kısmet değilmiş sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)