bursa mt;
safak 112, bgn carsıdayım. ankaradayımi tümen içinde kütüphanedeyim. görev yerim orası yani. sadece gece nöbetleri zor geliyor fakat alışırm diye düşünüyorm. forumu dolayısıyla takip edemiyorumi mayıs 18 de takip etmeye başlayacağım
şimdilik kaçtım ben görüşrz
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-katilim.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
Ben vergi dairesine gitmek için motora binmedim dostum.
Motora binmek için vergi dairesine gittim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------
Cumartesi çalışıyordum 16-24 vardiyası. Buluşma nasıl geçti arkadaşlar. Gidebilen var mıydı?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
İyi akşamlar Bursa-MT
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
ben motoru kullanmaya devam edıyorum ama biraz zor oluyo parmak uçlarım üşüyor biraz birazda kayıyo ara sokaklarda ama onunda yolunu buldum ayaklarımı salıyorum yere dengemı sağlıyorum
Dün iş merkezinin otoparkından arac aniden cıktı son anda fark ettim gaz verdım ama yollar buz oldugu ıcın pati çekti kurtulamadım sol arka yandan vurdu zaten yol buz zor duruyodum motorun üstünde vurmanın etkisiyle yolun kenarındaki kar yıgınının üzerine düştüm motorla birlikte üzerim biraz battı ama bişey olmadı motordada bişey yok plaka falan yamuldu arka ayaklıklar acıktı motorun gövde üzerinde sürüklenmedi arabanın tampon kırıldı ben yerden kalktım adam bana laf yapıyo dikkatsizmişim hızlı gelmısım yol vermemişim bende motoru yerde bıraktım biraz tartıştık adama dalacaktım ama yoldakiler tuttu bende arabanın aynasına bir yumruk attım kırdım aynayı 2 tane motorla servis yapan arkadaş benı görünce geldiler onlarda adama yüklenınce adam bindi arabaya gitti benım motordada bişey olmadıgı ıcın adamla uğraşmadım daha fazla bindim motora yola devam ettim
16JBE36
sabahtıya sersemliğime geldi yoksa daha uğraşırdım ama kazanın verdiği sersemliğide üzerine koy adamda kafa kalmıyo neysekı bişey olmadı bu bana bir uyarıydı demek ki ara sokaklarda bu kadar yavas gitmemem gerekiyo
16JBE36
Geçmiş olsun Mesut
sağol abi
yerde karda kalmadıgına göre cumartesi barışta bulusurmuyuz???
16JBE36
İnşallah önemli bi durum olmazsa ben orada olacağım.
bugün sürücü kursundan motoru aldım bütün bu soğuk havalarda bakımsız bir şekilde yattığı için çalıştırmak yarım saatimi aldı aküyü neredeyse bitme seviyesine kadar kullandım en sonunda ayak marşı ile çalıştırdım rahat 3-4 km kadar gezdim az biraz trafiğe çıktım slalom falan yaptım yarın hayırlısıyla geçme ümidi ile
yok abim önemli değil düşünmen yeterli
en azından bir cesaret edip ilk defa ufakta olsa trafiğe çıktım hiç aksilik yaşamadım zaten 50 cc lik motor pek fazla gitmiyo km saati çalışmıyodu kaç yaptığımı göremedim
foto çekicektim ama hazır motor bulmuşken foto çekmekle zaman kaybetmedim durmadan gezdim
bu gün girdim ehliyet sınavına sonucu pazartesi günü açılıycam 3 kişi girdik hoca ''sen rahat ol geçtin'' ve ''araba kullanır gibi rahat kullanıyosun'' dedi
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)