iş yerınden geldiğim için senı alamam ama dönüşte bırakırım eski fakulte tarafından gidicem tabi o zamana kadar motor yine bozulmazsa
16JBE36
harika.. yeri biliyorum saati ve günüde öğrendiğime göre c.tesi görüşeceğiz inşallah.. teşekkür ederim dostlar..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Bu hafta sonu İstanbul'a gideceğimden dolayı gelemiyorum diyecektim ki...
Tam buraya yazarken telefonum çaldı plan iptal olmuş.
O yüzden çok büyük bir aksilik olmazsa hafta sonu ben de Barış Café'deyim.
Not: Yağmur büyük bir aksilik değildir.
cuma günü motorumu servise bırakacağım için tabanvay takılcam cumartesi günü yetişebilirsem bende gelıcem ama beşevler yada nilüferden gelıcek varsa itina ile artçı olunur
cuma günü m.kemal paşaya motoru servise götürcem motordan ses gelıyo birazda beyaz duman atıyo büyük ihtimal motor orda kalır ben dönerim
16JBE36
aydınla tartıstım fabrikasını arayıp şikayet ettim dahada gitmem oraya en yakın servis m.kemal paşada var rapor tuturmaya gitçem değiştirecekler sanırsam sesin nerden geldiğine bakçaklar gitmişkende bir hava alırım biraz gezerim 100 km kadar var sanırım acelemde yok yavastan yavastan geze geze giderim
16JBE36
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Az önce eve geldim. Hayatım, motosiklet kullandigim, en soğuk anlardı. Titredim görükleden eve gelene kadar.
yine de iyiydi ama...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
Muhaha çok güldüm Batu. Bugün o saatlerde oradan geçtim ama gördüğün kırmızı montlu ben değildim. O gördüğün motor turuncu 150 ZC. Bugün tanıştım elemanla, sen ona bakarken beni kaçırmışsın.
[QUOTE=Doobly;1933770]Az önce eve geldim. Hayatım, motosiklet kullandigim, en soğuk anlardı. Titredim görükleden eve gelene kadar.
yine de iyiydi ama...[COLOR="Silver"]
gel izmire gidelim haftasonu
ben her gün gidiyom o yolu delikanlı adamsn bişey olmaz soğuk faln sökmez bize
ben gidicektim ama fabrikadan aradılar motorun tüm işlerini aydın yaptıgı ıcın ona götürmem gerekiyormus baska servis ilgilenemezmiş bugun bu güzel kar yagısında motorla geldım iş yerine ancak bizim evin orda kar yağmadıgı ve yerde kar olmadıgı ıcın zincirlerimi almadım dönüş daha zevkli olacak
bu akşam barış cafeye kimler gelıyo baştan konusalım kopukluk olmasın ben geliyorum varsa başka gelecek yazsın
16JBE36
Bu akşam buluşma yalan olur gibi bir his var içimde. Açıkçası gelmeyi düşünmüyorum bu karda. Zaten motosikletle imkan sınırlarını zorlamaya hiç niyetim yok, yürüyerek de bu soğukta felç olmayalım. Bence anlaşalım buluşma için kasmayalım bu akşam.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)