ben oturmuyorum ama beşevler cd. üzerinde rıhtımın yanında çalısıyorum.
motordakı sorun senkman montajda yerıne tam oturmamıs dediler benımde kafa attı manısayı fabrikasını aradım ne yaptılarsa anlattım birazda adamın alttan almasının gazıyla sert cıktım ustamız baksın duruma göre değiştiririz motoru dediler ordan aydın motora bir telefon açmıslar ne dedilerse artık motor cuma yada cumartesi teslim edecekler zaten birdaha ön fren balatası yerınden cıkarsa iade edicem motoru yapboz gibi oldu hergün bişeyı cıkıyo
bozulması sorun değil ya çabuk bozuluyo motorda bozukçak bişey kaldımı diye düşünüyorum zaten yenisini verirlerse binmem bidaha anında satarım
Günaydın Bursa MT.
Bu saatte burda ne işim mi var?
Finale gidiyorum. Bugün kastıntı son 2 sınavı da bitiriyoruz. Sonra geriye beleş 2 tane kalacak.
Bende Ataevlerdeyim, Kaydırak Ataçarşı taraflarına yakın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------
Hadi Allah zihin açıklığı versin, e artık zor sınavları bitirdiysen yarın akşam buluşmaya gelirsin
16 BHN 22
(BatuHaN)
Ben de gelcem
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
heeeeyy yettim gayri
neler dönmüş burada iyiki taşındık yahu
bu cumartesi akıyozmu agaaaa
Selam arkadaşlar. Bugün Dişlerimi kontrole Diş Hastanesi'ne gittim. Cihat KÜÇÜK e randevu almıştım.geç kaldığım için motorla gittim.Meğerse doktor da motorcuymuş çok güzel ilgilendi sağolsun. Tavsiye ederim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yarım doktor olarak bende motorcuyum unuttunuz mu
Selam arkadaşlar..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
bende 6:30 gibi barış cafede olurum önce bir aydından motorumu alayım bakalım ne yapmıslar motoruma yağmur olmazsa bir tur atalım cafede sıkısıp kalmayalım
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)