tesekkurler bursa MT harikasiniz valla
Ride your way
finallere çalışmaktan motorumu göremıyorum kaç gündür
Yetkili serviste başlayan, kan kokusunun iliklere kadar işlediği gerilla saldırısı...
Müşteri hizmetlerine e-posta ve telefon baskısı ve ardından başka bir yetkili servise yönlendirilişin yürek burkan hikayesi.
13 gün bekleyişin ardından yepyeni bir egsozun gelişi...
"Bitik Balata" filminin yapımcısından yep yeni gişe rekorları kıracak bir yapım
"Çürük Egsoz"...!
Azimle adım adım başarıya ulaşma öyküsünü hafızlara kazıyacak bir film;
YAKINDA SİNEMALARDA
Anlayamayanlar için; Sonunda garanti kapsamındaki egsozum değiştirildi. Portakalımı bugün servisten aldım.
allah şöförüne bağaşlasın kardeşim
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
sen aldın ben bıraktım motoru :( tabanvay seferleri bana geçti aydın motora bıraktım silindir aşınmıs ondan motorum yağ yakıyormus garantiye girer büyük ihtimal dediler bekleki gelsin motor servisten off off ev iş arası motorla 13 dk şimdi oldu 55 dk
İyi akşamlar arkadaşlar herkese merhaba
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Garantiye gitmez derlerse ver periyodik bakımlarını yaptırdıysan, yani üstüne düşen sorumluluğu sen yerine getirdiysen direk motorsikletinin kullanma klavuzundaki müşteri hizmetleri numarasını ara durumu anlat.
Ben Aygül ile tartışma yaşayınca hemen müşteri hizmetlerini aramıştım, onlar beni Aydın'a yönlendirdiler. Bu yüzden bana çok çok güzel davrandılar.
Eee yukarıdan emir gelince yapacak başka birşeyleri yok.
Çok kişi nilüfer taraflarından. Var mı karafatma heykeline yakın oturan ?
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Olum öyle deme fırçayı yiyince yukardan, motoru temizlemişler parlatmışlar bile.
Gerçi ben biraz kirlettim bugün ama ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
Ben yakınım köprüden karşıya çeçtiğinde, Acıbadem hastanesinin arka tarafı hemen.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)