Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    loading...
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:37 ----------

Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Haddini aşma... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...
    1.uslubum gayet derinletici anlatım seklinde
    2.haddimi senin gibi birinden ogrenicek hiç deilim
    3.ben seni tanıyorum azcok konudan hakimim
    4.burası herkese cevap hakkı tanınan bir baslık artistlik yapıp ustume cıkmaya kalkma ezerim
    4.sana illa hesap ver diyen yok
    5.senin gibiler dedigin insanlara aslında senin gibi degil benim gibi olan insanlar
    6.zaten bu saatten sonra senin bu ortamda işin yok
    7.sen bak corbana gerisini karıstırma
    detaylı bir cevap yazdım..

boyle bir mesaj yazmak istemezdim fakat arkadasın boyle artist tavırlarına dayanamadıgım için yazdım..bence cokta iyi oldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nooluyor ya, 2-3 gün girmedim foruma soğuk rüzgarlar esiyor.
    Madem şahıs yada şahıslarla sorunun var özel mesaj göndererek görüşseniz ya, böyle ulu orta olunca Bursa MT etkileniyor. Soğuk savaşa gerek yok!
    Yeni katılan arkadaşlar ya da bu yazıları okuyanların içine kurt düşürüp Bursa MT nasıl bi topluluk diye düşündürebilir!!!

Bence, Kişisel sorunları özel mesajla görüşmeniz hem sizin kimliğinize hemde BursaMT topluluğuna zarar vermeyeceği kanaatindeyim. Forumda yazılacaksa da bunca merak eden üyelere konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekir diye düşünüyorum, belki sorunun nerden kaynaklandığını bilirsek uzlaşma sağlayabiliriz!
    abi illa gider ayak bir gerginlik cıkaak ya o yuzden bazıları kendince ortamı gerip uste cıkmaya kalkıo benim en sınır oldugum sey..gidiosan git kardeşim seni zorla tutan yok dimi ama...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ---------
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.uslubum gayet derinletici anlatım seklinde
    2.haddimi senin gibi birinden ogrenicek hiç deilim
    3.ben seni tanıyorum azcok konudan hakimim
    4.burası herkese cevap hakkı tanınan bir baslık artistlik yapıp ustume cıkmaya kalkma ezerim
    4.sana illa hesap ver diyen yok
    5.senin gibiler dedigin insanlara aslında senin gibi degil benim gibi olan insanlar
    6.zaten bu saatten sonra senin bu ortamda işin yok
    7.sen bak corbana gerisini karıstırma
    detaylı bir cevap yazdım..

boyle bir mesaj yazmak istemezdim fakat arkadasın boyle artist tavırlarına dayanamadıgım için yazdım..bence cokta iyi oldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

abi illa gider ayak bir gerginlik cıkaak ya o yuzden bazıları kendince ortamı gerip uste cıkmaya kalkıo benim en sınır oldugum sey..gidiosan git kardeşim seni zorla tutan yok dimi ama...
    ,

Ben eşimin yapacağı ve yaptığı herşeyin arkasındayım;kendi yöntemleriyle nicelerini adam ettiğini biliyorum.Farklı kimselerin zarar görmemesi adına artık bu konu burada kapanmıştır.Bir an önce gezi planları yapılmaya başlansın.Fakat bundan sonrakilere eşim katılmak istermi bunu bilemem çünkü çok yıprandı..

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,

Ben eşimin yapacağı ve yaptığı herşeyin arkasındayım;kendi yöntemleriyle nicelerini adam ettiğini biliyorum.Farklı kimselerin zarar görmemesi adına artık bu konu burada kapanmıştır.Bir an önce gezi planları yapılmaya başlansın.Fakat bundan sonrakilere eşim katılmak istermi bunu bilemem çünkü çok yıprandı..
    2010 a güzel enerjik bi başlangıç yapalım eksik olmadan keyifli sohbet edelim bu cumartesi

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    gençler kendinize gelin.... uzun zamandır hayretle izliyorum memleketimin genç insanlarını; modernsiniz, medenisiniz, imkanlar bol, vs.vs... ama terbiye eksik tartıyor. istisnasız her forumda bu böyle. nedir bu herşeye tepeden bakma olayınız çözemedim hala, o kadar da psikanaliz okumuş adamım!!!

şimdi konu zaten gereksiz uzamış ortam gerilmiş bir de ben çıkıp iyice saçmalamak istemiyorum ama sormadan edemiyecem:

bu forumun sahibi kim? öyle bir şahıs var mı? biz bir başkan seçtik; kaldı ki o bile burada kimin yazacağına hele ki ne yazacağına karışamaz; sadece uyarır, gerekirse grubun fikirlerini alır "istenmeyen kişi" hakkında karar verilir; en fazla yapılacak bu grup dahilinde görmezden gelmek olur.
    fıratmoda kardeşim, m@mi'ye diyosun ki seni az çok tanıyom yazılarından. eee peki söyle bakalım bu adam senin ona haddini bildirmeye kallkışacağın kadar aykırı, kaba, yada "artiz" biri mi? daha önce başkalarıyla böle gerginlik yaşamış mı? yoksa asker ocağından bile imkan yaratıp forumdaki/gruptaki birçok kişiden daha fazla muhabbete katılıp yeri gelince akıl vermiş/yardım etmiş biri mi?
    sakın bana avukatlık yapma, karışma felan demesin kimse! m@mi'yi iki kez gördüm tanıdım. biliyorum nasıl biri olduğunu. başta onun alınganlık yaptığını, meseleyi büyüttüğünü de düşündüm ama olayların gelişimi onu haksız da olsa haklı duruma getirdi. birkaç hafta önce bana da ağır ithamlar yapıldı; ben de sert bir karşılık yazdım. ama cevap veren olmadı!!! ben konuyu uzatmadım, hatta umrumda bile olmaz çünkü bana laf söyleyecek adam yok burada! en azından haklı olduğum açıkça ortadayken. bir tek kurşunes ile özelden yazışarak aramızdaki yanlış anlamayı büyütmeden kapadık. ama ben hala beklediğim cevabı almadığımı düşünüyorum.
    arkadaşlar; kimse diğerini sevmek saymak zorunda değil ama ortam gereği toplumsal kurallara/şartlara uyarız. uymayanı uyarırız. konu aslında bu kadar basit lakin sizler askerliğinin en zor dönemini yaşayan bir arkadaşın halini anlamadan fazlaca üzerine gittiniz. şu durumda o da "artizlik" yapabilir, hakkıdır. şimdi duygusal tripler bir kenara bırakılır herkes dediğinin hesabını yapar gereken özür diler (yada dilemez neyse işte!)
    ama konuyu uzatmanın manası yok. haklı olmaya yakın olduğunuz konularda haksız duruma düşmeyin derim, bana da cevap vermenize gerek yok.
    motor alamadığım için kendimi eksik hissedip toplantılardan uzaklaştım ve bunu duyurdum; ama forumda yazışmak güzeldi. ta ki birileri onun da tadını kaçırana kadar. şimdi de bu böyle şu şöyle diye ayrıştırmaya kalkarsanız ben de ağzımı bozarım!!!!!!!!! benim ayarım hassastır zor tutar.
    ha istemiyoruz sizin gibi adamları yazmayın buralara, gelmeyin toplantılara derseniz biri yazar bunu büyük puntolarla; diğerleri de altına katıldığını belirtir. ona göre kimseyi rahatsız etmeyiz; yok artık abartma öyle bişey yok derseniz ben yazdıklarımı geri alır özürümü dilerim. bu da haddini bilmek olur.
    eh şimdi ister dediğim gibi yapın, ister tenezzül etmeyin cevap vermeyin. size kalmış ama düzgün iletişim çok şeyi yoluna koyar bunu bir düşünün derim. kimseyle derdim olmadı, olmaz da kolay kolay. ama biri benden hoşlanmazsa bu onun sorunudur, ya muhatap olmaz benle, yada bir şekilde derdini iletir; ben de bakarım duruma haklı mı haksız mı tartarım, kimse mükemmel değil! ama bunu yapmadan laf söylenir, birileri de buna katılsın istenir orada dur derim!

şimdilik bu kadar!
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Hakan abi zahmet edip yazmışsın ama bi faydası olurmu bilmem... Konu zaten bu kadar uzamayacakti ben çekileceğimi bildirince saldırılar başladı... Kendi onurum adına cevap vermek zorunda kaldım... Ki buna rağmen faruk abinin uyarısıyla, saygı duyduğum bir kisilik olduğu için tekrar susma kararı aldim... Fakat bu cocuk neyin peşinde anlamadım... Madem konu uzamasın istiyosun sen niye dahil oluyosun... Senden baska bana cevap verecek kalmadı forumu senmi kurtaracaksın... Kimin hakki olduğuna karar vermek sana kalmadı, daha dün geldin bu foruma ve beni hic tanımadın... üstüne üstlük kalkıp bana mahalle ağzıyla üstünlük kurmaya yaparım ederim demeye çalışıyosun... Konu o safhaya gelince yapılacak edilecek seyler var sen üzme kendini... Bu arada askerliğimin ne kadar rahat geçtiğini yakın dostlarım biliyor... Bu sebeple konuyu mantıklı bi şekilde tartabiliyorum... Bu çocuğun dediklerinide daha fazla dikkata almayacagim zaten... Vaktimi harcıyor... Ha unutmadan kalkıp bana senin bu forumda işin yok demenede cahillikten baska bi aciklama getiremiyorum... Eğer birinin forumdan uzaklaştırılması gerekirse gereken karar alınır zaten senin fikrinin pekte bi önemi yok... Ki burda burda durmamdan bu kadar tedirgin oluyorsan susmayı dene... O zaman rahata kavuşursun... Yok ben heyecan ariyorum dersen sana daha güzel heyecanlar yaşatabilirim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:51 ----------

Nooluyor ya, 2-3 gün girmedim foruma soğuk rüzgarlar esiyor.
    Madem şahıs yada şahıslarla sorunun var özel mesaj göndererek görüşseniz ya, böyle ulu orta olunca Bursa MT etkileniyor. Soğuk savaşa gerek yok!
    Yeni katılan arkadaşlar ya da bu yazıları okuyanların içine kurt düşürüp Bursa MT nasıl bi topluluk diye düşündürebilir!!!

Bence, Kişisel sorunları özel mesajla görüşmeniz hem sizin kimliğinize hemde BursaMT topluluğuna zarar vermeyeceği kanaatindeyim. Forumda yazılacaksa da bunca merak eden üyelere konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekir diye düşünüyorum, belki sorunun nerden kaynaklandığını bilirsek uzlaşma sağlayabiliriz!
    Kursunes; ben bile artik BURSA MT nasıl bir topluluk diye düşünüyorum başkasının düşünmesine şaşmamak lazim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:55 ----------

Sadece bir noktada üzülüyorum... Keşke taa en başında bunca emeği yok sayıp forumda bana hakaret edilmeden özel mesajla cevap istenseydi... Bende cevabımı forumda vermek zorunda kalmazdım ve sessizce hissettirmeden kayıp giden diger mt üyeleri gibi yapsaydım...

Neyse sonuç olarak görüyorumki sürekli hakaret mesajlari aldığım halde kendimi savunmaya çalışmam bile burda tepki görüyor ki en önemlisi faruk abi rahatsiz oluyor... Bundan sonra serbestsiniz haddinizi aşın hatta, zaten ayrılma kararı almış biriyi hic bir yetkiye sahip olmadan forumdan kovma cesaretine nail olun, ne isterseniz onu yapın cevap vermeyeceğim... Cünkü burdan yapabileceğim birsey yok... Buda insanlara cesaret veriyor demekki... Artik 2 ay sonra gerek hukuki yollarla yeterli gelmezse kendi hukukumla bi şekilde çözüme ulaşırım nasıl olsa... Hadi bos durmayın yazın... Tedirgin olmadan ama, çekinmeden, cevap gelmeyecek nasıl olsa... Giden birinin arkasından konuşmakta sizi rahatsiz etmeyeceğine göre... :-D
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DEMİR AİLESİ OLARAK
    TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
    SEVGİLERİMİZLE
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

bursa mt şu dakika evimiz satılmış oluyor ev bakımından sonra motoruma kavuşuyorum

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gençler kendinize gelin.... uzun zamandır hayretle izliyorum memleketimin genç insanlarını; modernsiniz, medenisiniz, imkanlar bol, vs.vs... ama terbiye eksik tartıyor. istisnasız her forumda bu böyle. nedir bu herşeye tepeden bakma olayınız çözemedim hala, o kadar da psikanaliz okumuş adamım!!!

şimdi konu zaten gereksiz uzamış ortam gerilmiş bir de ben çıkıp iyice saçmalamak istemiyorum ama sormadan edemiyecem:

bu forumun sahibi kim? öyle bir şahıs var mı? biz bir başkan seçtik; kaldı ki o bile burada kimin yazacağına hele ki ne yazacağına karışamaz; sadece uyarır, gerekirse grubun fikirlerini alır "istenmeyen kişi" hakkında karar verilir; en fazla yapılacak bu grup dahilinde görmezden gelmek olur.
    fıratmoda kardeşim, m@mi'ye diyosun ki seni az çok tanıyom yazılarından. eee peki söyle bakalım bu adam senin ona haddini bildirmeye kallkışacağın kadar aykırı, kaba, yada "artiz" biri mi? daha önce başkalarıyla böle gerginlik yaşamış mı? yoksa asker ocağından bile imkan yaratıp forumdaki/gruptaki birçok kişiden daha fazla muhabbete katılıp yeri gelince akıl vermiş/yardım etmiş biri mi?
    sakın bana avukatlık yapma, karışma felan demesin kimse! m@mi'yi iki kez gördüm tanıdım. biliyorum nasıl biri olduğunu. başta onun alınganlık yaptığını, meseleyi büyüttüğünü de düşündüm ama olayların gelişimi onu haksız da olsa haklı duruma getirdi. birkaç hafta önce bana da ağır ithamlar yapıldı; ben de sert bir karşılık yazdım. ama cevap veren olmadı!!! ben konuyu uzatmadım, hatta umrumda bile olmaz çünkü bana laf söyleyecek adam yok burada! en azından haklı olduğum açıkça ortadayken. bir tek kurşunes ile özelden yazışarak aramızdaki yanlış anlamayı büyütmeden kapadık. ama ben hala beklediğim cevabı almadığımı düşünüyorum.
    arkadaşlar; kimse diğerini sevmek saymak zorunda değil ama ortam gereği toplumsal kurallara/şartlara uyarız. uymayanı uyarırız. konu aslında bu kadar basit lakin sizler askerliğinin en zor dönemini yaşayan bir arkadaşın halini anlamadan fazlaca üzerine gittiniz. şu durumda o da "artizlik" yapabilir, hakkıdır. şimdi duygusal tripler bir kenara bırakılır herkes dediğinin hesabını yapar gereken özür diler (yada dilemez neyse işte!)
    ama konuyu uzatmanın manası yok. haklı olmaya yakın olduğunuz konularda haksız duruma düşmeyin derim, bana da cevap vermenize gerek yok.
    motor alamadığım için kendimi eksik hissedip toplantılardan uzaklaştım ve bunu duyurdum; ama forumda yazışmak güzeldi. ta ki birileri onun da tadını kaçırana kadar. şimdi de bu böyle şu şöyle diye ayrıştırmaya kalkarsanız ben de ağzımı bozarım!!!!!!!!! benim ayarım hassastır zor tutar.
    ha istemiyoruz sizin gibi adamları yazmayın buralara, gelmeyin toplantılara derseniz biri yazar bunu büyük puntolarla; diğerleri de altına katıldığını belirtir. ona göre kimseyi rahatsız etmeyiz; yok artık abartma öyle bişey yok derseniz ben yazdıklarımı geri alır özürümü dilerim. bu da haddini bilmek olur.
    eh şimdi ister dediğim gibi yapın, ister tenezzül etmeyin cevap vermeyin. size kalmış ama düzgün iletişim çok şeyi yoluna koyar bunu bir düşünün derim. kimseyle derdim olmadı, olmaz da kolay kolay. ama biri benden hoşlanmazsa bu onun sorunudur, ya muhatap olmaz benle, yada bir şekilde derdini iletir; ben de bakarım duruma haklı mı haksız mı tartarım, kimse mükemmel değil! ama bunu yapmadan laf söylenir, birileri de buna katılsın istenir orada dur derim!

şimdilik bu kadar!

motor alamadın diye veya motorun yok diye sana ne yazıldı bilmiyorum eğer böyle bi şey varsa (çok üzüldüm)çok ayıp ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim bunun içinde toplantılara gelmemeye kalkma
    senin motorun şu sende motor yok gibi ukalaca düşünce de insan olduğunu bu forumda düşünmüyorum

neyse kimse kusura bakmasın bilgisayar ortamında yanlış anlaşılmalar oluyor )benide yanlış anlamayın sakın )bunları hoşgörüyle karşılacağız ancak karşı tarafı incittiğini zannetiği an kişi gönlünü almasınıda bilmeli

yeni yılınız kutlu olsun allah hep beraber sevdiklerimizle sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin

(kafanızı ağrıtmış olabilirim kusura bakmayın)

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor alamadın diye veya motorun yok diye sana ne yazıldı bilmiyorum eğer böyle bi şey varsa (çok üzüldüm)çok ayıp ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim bunun içinde toplantılara gelmemeye kalkma
    senin motorun şu sende motor yok gibi ukalaca düşünce de insan olduğunu bu forumda düşünmüyorum

neyse kimse kusura bakmasın bilgisayar ortamında yanlış anlaşılmalar oluyor )benide yanlış anlamayın sakın )bunları hoşgörüyle karşılacağız ancak karşı tarafı incittiğini zannetiği an kişi gönlünü almasınıda bilmeli

yeni yılınız kutlu olsun allah hep beraber sevdiklerimizle sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin

(kafanızı ağrıtmış olabilirim kusura bakmayın)

Ahmet abi tamamen katılıyorum sana, baklawah abim senide aramızda görelim artık bu cumartesi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursa mt şu dakika evimiz satılmış oluyor ev bakımından sonra motoruma kavuşuyorum
    kanucan hayırlı olsun, e artık al sende şu motoru yoksa gözün açık gideceksin
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    ybr 125
    Hayırlı seneler Bursa MT.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    herkeze hayırlı seneler arkadaşlar
    hayırdır ya bu ne şimdi
    arkadaşlar burada belki en eskilerden biri sayılırım
    bir cok arkadaş geldi gitti ama hiçbiri birbirinin kalbini kırmadı
    burası form sitesi sadece yazısırız ama birde dışarda merhabalaşmamız var
    yarın yine yolda karşılaşsak birbirimize selam vermeyecekmiyiz
    onun icin burada ögrendigim sey sevilmeyen kişiye şakalar yapılmadıgı herkez burada merhabalaşsada dışarda ayrı ben burayı ailemden biri olarak görüyorum
    gitmek isteyen gider elimizde degil
    kalmak isteyene yeni katılana hos geldiniz demek masamızda bir yer daha acmak gerekir
    herkez ailemden biri burada kapım 7/24 herkeze acık bunu bilen bilir
    dargın ve kırgın kalmaya degmez bu dünya bugun bakmasakta yuzumuze gun gelir
    canımızla kanımızla ailemizin yanında oluruz
    şimdiden herkezin yeni yılını hayırlı ugurlu olsun nice senelere

YOLLARDA VE GÖNÜLLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE........
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    hepinizin yeni yılını kutlarım arkadaşlar. sanırım ufak bir yanlış anlama söz konusu. hiç kimse bana motor konusunda yanlış birşey söylemedi, motorum yok diye kendini eksik gören benim. bu konuyu düzeltelim yok yere kimsenin günahını almayalım. benim konum başka; ama burada yazarak uzatmak istemiyorum artık. inşallah bir toplantıya katılırım yakında o zaman konuşuruz.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinizin yeni yılını kutlarım arkadaşlar. sanırım ufak bir yanlış anlama söz konusu. hiç kimse bana motor konusunda yanlış birşey söylemedi, motorum yok diye kendini eksik gören benim. bu konuyu düzeltelim yok yere kimsenin günahını almayalım. benim konum başka; ama burada yazarak uzatmak istemiyorum artık. inşallah bir toplantıya katılırım yakında o zaman konuşuruz.
    arkadaşım motosikletin olsun veya olmasın o içindeki motosiklet tutkusu yeter
    şöyle bir soz vardır
    MOTOSİKLETİN OLMASADA TUTKUN MİLYARLARCA MOTOSİKLETE DEGER....
    (Çaktırma yeni uydurdum)
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

kanucan hayırlı olsun, e artık al sende şu motoru yoksa gözün açık gideceksin
    çok sağol abim almammı buluşmalara artçı olarak değil kendi motorumla geleceeem

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    serhat abinin (salvano)herkese çok selamı var üzerimden yük gitsin telefon görüşmesi yaptık
    ankara beytepe de jaandarma şu anda

Motosikleti
    loading...

oyle biri olarak tanımadım tabi ki...aklı basında birisi ama forumda takındıgı tavırlara bakılırsa aynen benim dedigim gibi...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Tüm MT nin ve Mt li olmasa bile motosiklet severlerin Yeni yılının Mutlu , Huzurlu ve Sağlıklı geçirmelerini temenni ederim.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    loading...
    Tüm MT ailesinin ve motosiklet severlerin Yeni yılının Mutlu , Huzurlu ve Sağlıklı geçirmelerini temenni ederim...amin

bu akşamda buluşma yok galiba gittiğim gibi geri döndüm

neyseki turgut kardeşimle buluştuk çayımızı içip sohbet ettik ancak üye yokluğundan kendimi mahçup hissettim açıkcası daha fazla katılım lütfen çektiğimiz 3 tane fotoğrafı koy bakem turgutum alayım onları

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler