Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Fırat galiba Ümmet abide gelmiyor kendisini karşılamaya,dün yetişemedik heralde görmedi formu...

Bu arada arkadaşlar yanlış anlamaların olmaması adına lütfen yazarken cümlelerimizi doğru seçelim ve farklı yerlere gidebilecek gizemli esprilerden uzak olalım ki,sonrada hafiften eleştrildiğimizde kendi kendimize polemik yapmak zorunda kalmayalım.

Faruk galiba Başkan istifa etti,hükümet düştü, yada suikast girişimleri onuda bulmasın diye bir yerlere saklandı.Başkanı herhangi bir yerlerde görenlerin bu siteye yazmaları önemle rica olunur(To Be Wanted)..
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu aralar uyumaya çekildi galiba bursa mt hiç ses,soluk yok

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fırat galiba Ümmet abide gelmiyor kendisini karşılamaya,dün yetişemedik heralde görmedi formu...

Bu arada arkadaşlar yanlış anlamaların olmaması adına lütfen yazarken cümlelerimizi doğru seçelim ve farklı yerlere gidebilecek gizemli esprilerden uzak olalım ki,sonrada hafiften eleştrildiğimizde kendi kendimize polemik yapmak zorunda kalmayalım.

Faruk galiba Başkan istifa etti,hükümet düştü, yada suikast girişimleri onuda bulmasın diye bir yerlere saklandı.Başkanı herhangi bir yerlerde görenlerin bu siteye yazmaları önemle rica olunur(To Be Wanted)..
    Konunun sadece bi espiriden ibaret olmadığını herkes biliyor... Ben bana yakışanı yaptim ve okadar emek harcadığım halde başkalarının yapması gerekeni yapıp bu ortamı terk etmek zorunda kaldım... Artik hakkımda konuşulmasınıda istemiyorum... Kimsenin yaşantısı beni ilgilendirmez... Karalama yapıp karşı tarafı küçük düşürmek yerine, saygı bekliyorum...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ---------
    Arkadaşlar site amacından taşmadan herkes işine baksın herkes kendi hayatıyla ilgilensin lütfen.Mesaj yazmadan önce konunun nereye gidebileceğini düşünmek gerekir..

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konunun sadece bi espiriden ibaret olmadığını herkes biliyor... Ben bana yakışanı yaptim ve okadar emek harcadığım halde başkalarının yapması gerekeni yapıp bu ortamı terk etmek zorunda kaldım... Artik hakkımda konuşulmasınıda istemiyorum... Kimsenin yaşantısı beni ilgilendirmez... Karalama yapıp karşı tarafı küçük düşürmek yerine, saygı bekliyorum...
    m@mi, artık ben de pek yazmıyorum, birkaç günde bir bakınıyorum. zaten önceden söylemiştim buluşmalara katılmayacağımı ama burada eleştirilmek beni de üzdü. fazla takılmadan bakınıyorum artık, motoru alınca da en azından gezilerle ilgili bilgi maksatlı katılacağım. sen de boş bırakma; arasıra da olsa karala birşeyler. gelmeden önce haberimiz olsun bari...
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Ne oluyo foruma sallanıyoruz sarsılıyoruz bu ara online olan üyelerin bi çoğu benim gibi yeni bişey anlamış değiliz başkanımızdan bir açıklama bekliyoruz

Umarım BURSA MT sarsılsada yıkılmaz
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

ben hiç birşey anlamadım

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500

Cumartesi yol yapmayanlara nispet olsun

Yol o kadar güzeldi ki hiç biyerde durup fotoğraf çekemedim. Yalnızca vapurda bi giderken bi de gelirken.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------

M@Mi ne oldu hiç bişey anlamadım ama bi karar verdiysen saygı duyarım.Bunun için kimseyi yargılamak kimseye düşmez. Fakat pire için yorgan yakmanı istemem. Biz iyi bir ekip olarak bi çok şeyi paylaşıyoruz. Umarım geçerli bir sebebin vardır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın varmı buluşmanız ölen bursada olcam.
    Geleceğinizi bilseydim mutlaka yolda beklerdim Ümmet abi.Bi dahaki sefere artık. Bu arada yolculuk nereye yine?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

Pardon yaa fotoların ikisi de gelirken çektiklerim. Giderken çektiklerim yok olmuş. :( ya da hiç olmamış...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    en iyisini sen yapmışsın özcan abi 2 gündür hava çok çıtırdı yazgibiydi resmen.bende motorla uraşırken ahh çekip durdum havaya bakıp bakıp

16 GN 340

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar site amacından taşmadan herkes işine baksın herkes kendi hayatıyla ilgilensin lütfen.Mesaj yazmadan önce konunun nereye gidebileceğini düşünmek gerekir..
    Bende bundan bahsediyordumki aciklama yapıp kimseyle tartışmayacagimi söyledim... sana sözüm yok faruk abi ama nevin hanım beni aşağılamaya devam ediyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Hakan abi öyle uygun gördüm ben... Ben değer verdiğim insanlarla yine görüşücem zaten... Illada buraya bağlanmaya gerek yok zaten...

Yorgan falan yakıldığı yok özcan abi sadece artik gerek gördüğüm kişilerle görüşeceğim... Bu benim en doğal hakkım... Tıpkı doğrusunu te o zaman yapıp forumu terkeden diger arkadaşlar gibi... Ben sadece cok aktif oldugum için aciklama yapma gereği duydum... Ama nedense tepkiyi ben aldim... Ne yani burası bi tarikat ve giren birdaha çıkamıyormu... Basar giderim arkadaş bundan kime ne arkamdan polemik yapmayın! Faruk abinin dediği gibi kimsenin yaşantısı kimseyi ilgilendirmez... Herkez işine baksın..!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    İnsan ancak kendi kendine alçaltır ve aşağılara düşürür.Kişi attığı taşla çok zaman sonrada olsa kendi başını yarar ve aşağılarında aşağısına düşer.Seni kalpleri ve icraatleri çok iyi bilen Allaha havale ediyorum.O nasıl bilirse öyle yapsın.Yinede yaşından dolayı kişiliğinin düzelmesi için iyi niyetle dua edeceğim.Çünkü her zaman yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih ettim.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    ne oluyor allah aşkına ortada bişey yokken ne kadar güzel gidiyodu şu üç günlük dünya da kalp kırmaya değer mi başkan nerdesin duruma bi el at kurşun mu döktürelim bursa mt ye ne yapalim (buda espiriydi yanlış anlaşılmasın ortam yumuşasın diye)

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    slm arkadaşlar,lütfen yapıcı olalım kalp kırmaya gerek yok,yakışmıyor bursa mt ye.
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.

Alıntı texas16nb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar,lütfen yapıcı olalım kalp kırmaya gerek yok,yakışmıyor bursa mt ye.
    hoşgeldin

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsan ancak kendi kendine alçaltır ve aşağılara düşürür.Kişi attığı taşla çok zaman sonrada olsa kendi başını yarar ve aşağılarında aşağısına düşer.Seni kalpleri ve icraatleri çok iyi bilen Allaha havale ediyorum.O nasıl bilirse öyle yapsın.Yinede yaşından dolayı kişiliğinin düzelmesi için iyi niyetle dua edeceğim.Çünkü her zaman yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih ettim.
    Yazdığınız bunca hakarete rağmen faruk abinin hatrina size cevap vermeyeceğim...

Motosikleti
    loading...
    [QUOTE=M@M!;1911557]Bende bundan bahsediyordumki aciklama yapıp kimseyle tartışmayacagimi söyledim... sana sözüm yok faruk abi ama nevin hanım beni aşağılamaya devam ediyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Hakan abi öyle uygun gördüm ben... Ben değer verdiğim insanlarla yine görüşücem zaten... Illada buraya bağlanmaya gerek yok zaten...

Yorgan falan yakıldığı yok özcan abi sadece artik gerek gördüğüm kişilerle görüşeceğim... Bu benim en doğal hakkım... Tıpkı doğrusunu te o zaman yapıp forumu terkeden diger arkadaşlar gibi... Ben sadece cok aktif oldugum için aciklama yapma gereği duydum... Ama nedense tepkiyi ben aldim... Ne yani burası bi tarikat ve giren birdaha çıkamıyormu... Basar giderim arkadaş bundan kime ne arkamdan polemik yapmayın! Faruk abinin dediği gibi kimsenin yaşantısı kimseyi ilgilendirmez... Herkez işine baksın..![/QUO

madem gidecegim diyorsun kimseyle polemige girmeyecegim diyorsun...iyi hos guzelde kardeşim seni burda zorla tutan yok senin burda bazı yazılanlara cvp verme hakkın var ama sen daha cok ustume dussunler bırakmasınlar ayagına yatıyormussun gibi gelio..madem gittin hala neden yazılan msjlara cvp veriosun...gidiyorum diosan git..gittigin zamanda herkes seni konusurken iyi konussun..sende kendine gore haklı oldugun durumlar vardır ama sen daha cok kendini kotuletiyırsun gibi geliyor bana..seninle tartısma amacı ıle yazmadım bu yazılanları sadece ne yapmak istedigini ve amacının ne oldugunu anlamak için yazdım..herkese iyi geceler..

2010 un ilk buluşması cumartesi günü kesin değilmi

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem gidecegim diyorsun kimseyle polemige girmeyecegim diyorsun...iyi hos guzelde kardeşim seni burda zorla tutan yok senin burda bazı yazılanlara cvp verme hakkın var ama sen daha cok ustume dussunler bırakmasınlar ayagına yatıyormussun gibi gelio..madem gittin hala neden yazılan msjlara cvp veriosun...gidiyorum diosan git..gittigin zamanda herkes seni konusurken iyi konussun..sende kendine gore haklı oldugun durumlar vardır ama sen daha cok kendini kotuletiyırsun gibi geliyor bana..seninle tartısma amacı ıle yazmadım bu yazılanları sadece ne yapmak istedigini ve amacının ne oldugunu anlamak için yazdım..herkese iyi geceler..
    Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:37 ----------

Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Haddini aşma... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Nooluyor ya, 2-3 gün girmedim foruma soğuk rüzgarlar esiyor.
    Madem şahıs yada şahıslarla sorunun var özel mesaj göndererek görüşseniz ya, böyle ulu orta olunca Bursa MT etkileniyor. Soğuk savaşa gerek yok!
    Yeni katılan arkadaşlar ya da bu yazıları okuyanların içine kurt düşürüp Bursa MT nasıl bi topluluk diye düşündürebilir!!!

Bence, Kişisel sorunları özel mesajla görüşmeniz hem sizin kimliğinize hemde BursaMT topluluğuna zarar vermeyeceği kanaatindeyim. Forumda yazılacaksa da bunca merak eden üyelere konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekir diye düşünüyorum, belki sorunun nerden kaynaklandığını bilirsek uzlaşma sağlayabiliriz!
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nooluyor ya, 2-3 gün girmedim foruma soğuk rüzgarlar esiyor.
    Madem şahıs yada şahıslarla sorunun var özel mesaj göndererek görüşseniz ya, böyle ulu orta olunca Bursa MT etkileniyor. Soğuk savaşa gerek yok!
    Yeni katılan arkadaşlar ya da bu yazıları okuyanların içine kurt düşürüp Bursa MT nasıl bi topluluk diye düşündürebilir!!!

Bence, Kişisel sorunları özel mesajla görüşmeniz hem sizin kimliğinize hemde BursaMT topluluğuna zarar vermeyeceği kanaatindeyim. Forumda yazılacaksa da bunca merak eden üyelere konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekir diye düşünüyorum, belki sorunun nerden kaynaklandığını bilirsek uzlaşma sağlayabiliriz!
    Katılıyorum batuhan abiye bir büyüğümüz olduğu için.başkanımızıda biri bilgilendirse bu konu ile ilgili oda bi çözüm önerisinde bulunsa
    16 GN 340

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler