Dün sabah namazından sonra kendim çektim,Allah ne kadar güzel bir kainat sunmuş önümüze bizlerse şükretmek yerine bunu kirletmek için neler neler yapıyoruz...
Bu gün hangi ille muhattapsınız sayın topiğimizin,suizanı bol,hüsnüzanı pek nadir,her şeyin altında tuhaf bit yenikleri arama kabiliyetine mahsus ER ceğizi...En yakın zamanda hayırlısıyla şafaklarını sökmen dilekleriyle bu gönderilen tüm şafaklar senin olsun,bitirmeden gelme...:
Aynı motosikletten yıllar önce bende vardı.Servise egzos problemi için gittiğimde ne problemi var diye baktıklarında egzos yoktu,adam ısrarla nerde olduğunu sordu,nerden bilebilirdim? Her halde bir yerlerde düşmüş olmalıydı(bayan sürücü işte)parçayı bulamadığım halde zorda olsa yenisini getirttiler fakat ödedik yine bişeyler...Bu motorların egzos problemi herşeyin üzerinde...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
benim eski cheta 150 lik çin malı vardı 6kere garantiden egzoz değiştim 1 yıldaama benimkinin içi değil çukura sert girdiğinde motor bloğu yaylanıyorya egzozu sabitleyen demirlerin mühendislik hatası nedeniyle direk egzoz borusundan kopuyodu gürül gürül geziodum egzozsuz
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
[QUOTE=Doobly;1909896]Olum senin nazarın deydi motora, sus dedik sana o kadar "Çok iyi kaçıyo, çok az yakıyo" dedin.
[COLOR="Silver"]
kanka ne bilim bn bea bir daha agzımı acarsam...motoru bozuon bana salca atıyon..
EVET ARKADAŞLAR KOPUYO MUYUZ BUGÜN ?
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Ben koptum bile. Hemde ne kopmak. Yol şahane,hava serin açtım gazı ağzına kadar. Topçular iskelesine 55 dk. da geldim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------
Allah razı olsun. Kazasız belesız geldim.İnşallah kazasız belesız dönerim. Orhangazi den sonra sert rüzgarla güreştim ama zevkliydi.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bugün aksarayla muhattabimda bu herşeyin altında bi bit yenigi arama muhabbeti nerden cikti anlamış degilim... Sadece forumda doğan güneş fotoğrafları görünce espri yaptim hani biz şafak doğan güneş demeyi bekliyoruz diye bize mi taş atılıyo diye... Aciklama istenmesinide garip buluyorum... Bu şekilde yorumlanmasına hem şaşırdım hem üzüldüm... Bilmediğim bişeyler var heralde...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
yarın varmı buluşmanız ölen bursada olcam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
eğer varsa ben bu akşam ki buluşmayada katılamıyacağım misafirim var bu aralar çok yoğunum inşaalah uludağ için zorluyorum kendimi bari onu kaçırmayayım diyorum
konuyla alakası yok ama malumunuz benim motorun akü bitikti servise gittim akü alayım diye 95tl dediler iyui dedim sarjı yok dediler pazartesi alırsın dediler bende bıraktım almadım.iyiki almamışım verilmiş sadakam varmış gençosman postanesinin karşısındaki motosiklet parçacısından 40 tl ye aldım hemde dolu vaziyette aklınızda bulunsun bi çok marka motosiklet parçasını burdan bulabirsiniz bi örnek daha vereyim zincir boldu servise gerin dedim 85 tl fiyat çektiler gerilcek yeri kalmamış diye servisler fena halde pahalı ben daha servise gitmem bide tamirci ayarladıkmı parça sorunu yok
bilmiom ben katılmıcam zaten
yok mu kimse hu huu millet nerelerdesiniz..?
bu akşam kimse yok galiba! Bende bi hevesle gelecektim, hava güzel diye ama kimse olmayacak sanırım... İnkaya ya çıkmayı planlıyorum, geçerken Barış kafeye de uğrarım belki
16 BHN 22
(BatuHaN)
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)