Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
kanka viteslilerde nasıldır debriyaj bilmiyorum ama benım scootren debrıyajını çok söküp balatasını varyatörü temizledim kırık yay vardı kendım değiştim benim atölyemi gördün biçok alet edevat var.hava tabancası gerekicek buyuk ihtimalle onunda tanıdık lastikçi var(geçen yağ değiştirdiğimiz değil bu başka arkadaşım)elimden geleni yaparım.yakında motor tamir bakım servis üzerine bi dükkan açıcam
şaka biyana küçük sanayideki kalfalık ve çıraklık eğitim merkezine tanıdık aracılığı ile açık lise gibi kayıt olmayı planlıyorum.motorsiklet ustası olucam kendı motorlarımı dağıta söke topluya kazık yiğerek yeterince tecrübe ettim
türkiyede motorsiklet ustalığı kalfalığı diye bi eğitim birimi yok.herhangi bi makine,mekanik,elektrik,elektronik(kendi branşım elektrik-elektronik)mezunu diplamosuyla açabiliyosun dükkanı.
Hadi hayırlısı hepimize.size ilk bakım benden çaylarda hep herzaman beleş
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Tamam bir motorum olursa sana geleceğim anlaştık kardeşim
(ama ben pipirikli adamım başında dikilirim ona göre )
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
aynen kaanucan..kimse yok mu..hu huuu..sesverin gayriii...
SeSESesesEseSeseSeSSSSSSssss.......
16 GN 340
Çaylaks,ben bakım yaparken bunu öğrenmek isterim,bana balık verme istemem;tutmayı öğret(Çin Atasözü).10 yılı devirmiş öğretmen olsamda sorun oldumu gelicem ve çaylak maylak değil direk sana hocam deyip,öğrenciliğe heves edip, en kazık ders ilan edip öğrenicem şu meleti artık,yetti gari paramı yetişir bu tamir bozuculara...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Estafurullah hocam.bende süper bilgili değilim meraklıyım bu işlere bide yediğim kazıkları sayarsak gelde öğrenmehayır parasını geçtim de işimi yaptırabilsem yada adam gibi iş yapsalar şükredicem ama yok yani paraylada iş yaptıramıyoruz adamlara.bitane arızayla götürüyorum motoru ya arıza giderilmiş yanında başka arızalarla iade edilio motor yada arıza aynen duruo extra arızalarda eklenmiş olarak iade edilio
artık kendi motorumun kendi servisiyim okadar.... elimden geldiğince herkeze yardım ederim.esirgemem yardımımı yeterki gönüller bir olsun.yolumuzda farımızda açık olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:06 ----------
Hadiyin iii geceler benim biricik geniş ailem (yarın barış kafede buluşma toplaşma warmı başkanım?¿)
16 GN 340
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Oradan daha güzelmiş Nevin hocam
Bugün gittim Mondial servisinde terör estirdim.
Olmaz molmaz dediler. Aradım Mondial Merkezi'ni oradayken adamın yanında şikayetimi bir bir anlattim. Sonunda garanti kapsamındaki egsozumu değiştiriyorlar.
Değiştirmeseleri niyeti iyice bozmuştum zaten tüketici haklarına başvuracaktım. Son dönemeçte (yumurta kapı hesabı) bana ücretsiz yeni egsoz göndermeyi kabul ettiler.
Egzosuna ne olmuştu ki? Kayış problemini hallettin mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------
Yarın sabah Gebze ye gideceğimdir. İnşallah hava güzel olur.Akşam erken dönersem Barış'ta buluşuruz.
Kayış problemini hallettim debriyaj balatasının takıldığı yer su dolmuş kavrayamıyodu heralde. Çıkardım deiştirdim ;)
Egsoz konusuna gelince egsozumdan hep fitifiti ses geliyodu. Her gidişimde bu kadarcık şeyden egsoz mu değişir diyolardı. En son bi çukura sert girdim egsoz döküldü abi şakır şukur ses gelmeye başladı. Yine götürdüm bunun için egsoz mu değişir dediler. Sinirlendim çıktım. Ertesi gün (yani bu gün) motor içindeki havayı dışarı atamayıp boğulmaya silkelemeye başladı.
Sonra benim beyin kayışım koptu terörizm olayına giriştim.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)