vay turgut kardeşim hoşgeldin
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Bu iş çok iyi olur arkadaşım, ne iyi bulduk seni oldukçada uygun fiyat geriye ne kaldıki sadece telesiyej çıkışları onada yapsan bir güzellik şöyle grupça falan...Mesut seninde ismin yazıyoruz o halde...Ve ilaveten Atmaca...
ilahi kardeşim orda bir dağ var uzakta ,o dağ bizim dağımızdır hemde her mevsim başka güzeldir,her seferinde çıkılmaya değerdir fakat sen diyorsanki çıkmasakta inmesekte bizimmdir sen bilirsin... Her mevsim çıkılmaya değer bunun kıymetini bilip şehir içine tıkılmayalım yeterki...
-Cemamca
-Pınar
-Nevin
-Faruk
-Zekeriya
-Mesut
-Özcan
-Atmaca
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
arkadaşlar telesiyej ücreti gün boyu 25 lira + 40 lira organızyon ücreti...hepsi bu sadece MT den değil çevrenizdeki arkadaşlarıda davet edebilirsiniz....özelliklede sucuk ekmek kısmı çok eğlenceli
bu arada UGG bot satışımızda vardır sevdiklerine yılbaşı hediyesi düşünenler için....kapınıza teslim detaylı bilgi için 05315826655
sabah 7:30 de bi arkadas aradı dağla ilgili burdan bi arkadaş mı pek anlamadım sabah uyku sersemi o arkadaşla ilgilenemedim kusura bakmasın artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
özellikle ilk kayacaklar için kaya eğitimi çok iyi
Hoşgeldin aramıza.Batu beni de çağırın abi olmaz böyle
Arkadaşlarımız siteye üye olduktan ve bu topiği izlemeye başladıklarından itibaren Bursa MT grubunun doğal bir üyesi sayılırlar. Bu andan itibaren Bursa MT tarafından gerçekleştirilecek tüm buluşma ve gezi organizasyonlarına da otomatik olarak davetlidirler. Zaten bizler üyelerimizin sadece buraya mesaj yazmaktan çok buluşma ve gezilerimizde de aramıza katılmalarını tercih ediyoruz. Her buluşmada ya da gezide aramızda yeni yeni katılımcıları görmek bizleri çok mutlu ediyor. O yüzden üyelerimizin herhangi bir Bursa MT organizasyonuna katılmak için birisinden davet beklemelerine gerek yok. Zaten bu topiğe yazan herkes doğal davetlidir.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Bu sabah saat 07:00 - 07:15 arasında gökyüzündeki renk cümbüşü şahaneydi.O kadar dalmışım ki fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şairi felan bilmem de, sabah işten çıktım hala uyumadım, şu an mala bağlamak üzereyim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar cumartesi ve pazar günü uludağ a gezimiz var önceden de bilgilerini vermiştim...kahvaltı da ilave edildi yolsa puaça ve meyve suyu ikramı olacak ücret 45 lira ama 5 liralık artış telesiyejlerde indirimle size geri dönecek gitmek isteyenler adını yazarsa sevinirim şimdiden iyi eğlenceler...05315826655
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
tabı ya
biz en iiisi yazın kızılay kampına gidelim orda 1 hafta pasalar gibi kalalım..zaten ben beleş kalıom..:D herkes kendine musluman..
Kırıkkaleden herkese selamlar...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
aranızda debriyaj balatası değiştirmeyi bilen var mı bi haftasonu sökelim takalım..inat ettım vermicem bir sürü işçilik parası çaylar... sigaralar kolalar benden
( herkeşe benden çay )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)