Alper kardeşim atmacayla akuğurun önünde buluşup ordan gideriz barışa uyar dimi?
Alper kardeşim atmacayla akuğurun önünde buluşup ordan gideriz barışa uyar dimi?
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Arkadaşlar size kafede iyi oturmalar,bilseydim bu kadar sıkı denetim olacağını bu akşam için misafir davet etmezdim fakat yarın ne yapıp edip geziye geliyorum...
Serhat a hayırlı teskereler diliyorum.İnşallah tez zamanda eşine ve çocuğuna kavuşması dualarıyla..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bu akşam barış kafeye gelen tüm dostlar teşekkurler
yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle...
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
dün akşam erken kalkmak zorunda kaldık malum can,berkant ve ben uzun bir aradan sonra ilk defa bir araya geldiğimiz için beraber vakit geçirelim dedik
Öncelikle buluşmamıza katılan
Cem amca - pınar abla ,
faruk abi - nevin hoca,
özcan ve eşine,
mesut'a
Çok teşekkür ederim
Eglenceliydi ......
Yollarda ve Gönüllerde Görüşmek Dilegiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
:Evet gerçekten eğlenceli geçti,bilardoda Pınarla bir olup Zekeriya'yı,Sonraki 3 sayılık oyunda Zekeriya ile bir olup Mesut ve Pınar'ı yenmek ve hep yenen tarafta olmak gibi bir lüksü herkesin en kısa zamanda yaşamasını diliyorum.
:Bowling te yer alıp zafer sevincimi herhangi bir aksilikle zedelemek istemedim.Ancak Bowling şampiyonu mesut ve Özcan oldu.Bu esnada Cem ve Faruk dev plazmayı görünce kesintisiz maç seyredip çıkışta bize eşilk ettiler...
Bu arada Erdem çok sevindim askerlikte kuzeye gelmene bize yaklaşmana.Arada bize kaç gezeriz topikçe.Zaten mami hep ekiyor ,bu gün yine bekledik,şu kadarcık yoldan gelemedi...
Zannedersem,galiba,sırada Uludağ gezisi var minibüsle çıkıcaz ve motor kıyafetleriyle kayıcaz (kızak,snowboard,kayak),düşüş anlarını sitede yayımlamak güzel olacak,heralde 2 haftaya kalmaz gideriz değilmi başkan(sıkıştırayım biraz)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
benim motora takas için sundukları şeye bakın
http://www.sahibinden.com/gazcilarda...XQQdisplayitem
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Camiyi geçince parkın ordaki yeri diyosun sen yaa... Tabi yaa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:25 ----------
Nevin abla ben geldim ama sizi bulamadım... Neyse birdahaki geziye geçerken beni alır öyle gidersiniz... Ne de olsa şu kadarcık yer dimi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 ----------
Iyi bari eşek falan teklif eden olmamış...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Hadi kalkıyo yalova yolcusu kalmasın... Yarin yalovadayim...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)