Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Alıntı V&B adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU NE YAAAA HERKEŞLER MOTOR DEĞİŞTİRİYOR.......

abi toplanalımda moto sohbet yapalım bi akşam nasıl olur satan satsın alanda alsın............( org.benden komisyonumu alırım )

YER HERZAMANKİ AYNI YER EKER

GÜNAYDIN BURSA HERKESE KUCAK DOLUSU GÜNAYDINLAR HAYIRLI İŞLER

Günaydın volkan.Sanada hayırlı işler.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    gençler bugün buluşmayın
    yarın buluşun
    bugün nöbetçiyim gelemem üzülürüm
    üzmeyin beni
    her buluşmayı bensiz yapıyosunuz volkancım
    organizasyonun çok kötü yada beni sevmiyosunuz valla alınıyorum
    yarın buluşalım buluşalım güzelleşellim
    valla levent abi satarsa alırım motorunu tarz olarak benim istediğim motor
    NAKED hem spor hem klasik hem vsvs
    levent abi ne düşünüyosun fiyat falan
    msn im ceylanilkay@yahoo.com
    eklede konuşalım bi anlaşalım
    yalnız cem abi kazıklama valla alınırım aynı burodan ıkı kere kazıklanılmazki

bu arada kandiliniz mubarek olsun abilerim kardeşlerim
    :cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug

selamlar

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim salı günü motorumu aldım. yanınıza bi zatlık yer açın

ehliyetimi daha alamadığım için polislerden korka tırsa geziyorum
    ekimin ilk haftası sanırım ehliyeti cebe koyup basımız dik gezebilecez

simdilik bu kadar herkese kazasız belasız keyifli sürüşler
    görüşmek dileğiyle

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    Alıntı freeman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gençler bugün buluşmayın
    yarın buluşun
    bugün nöbetçiyim gelemem üzülürüm
    üzmeyin beni
    her buluşmayı bensiz yapıyosunuz volkancım
    organizasyonun çok kötü yada beni sevmiyosunuz valla alınıyorum
    yarın buluşalım buluşalım güzelleşellim
    valla levent abi satarsa alırım motorunu tarz olarak benim istediğim motor
    NAKED hem spor hem klasik hem vsvs
    levent abi ne düşünüyosun fiyat falan
    msn im ceylanilkay@yahoo.com
    eklede konuşalım bi anlaşalım
    yalnız cem abi kazıklama valla alınırım aynı burodan ıkı kere kazıklanılmazki

bu arada kandiliniz mubarek olsun abilerim kardeşlerim

yok be İLKAY abim sensiz buluşma olurmu ben zaten gün saat sölemedim sadece yeri söyledim yorumlar olursa belki başka yerde yada aynı yerde saat belirtin arkadaşlar.

bide NE ÇOK NÖBETE KALIYON ABİ SEN YAAA YAZIK SANA VALLA İNSANIN DOKTOR OLASI GELMİYO .

HERKESİN KANDİLLEİNİ KUTLAR BÜYÜKLERİMİN ELİNDEN,KÜÇÜKLERİMİN GÖZÜNDEN,YAŞITLARIMINDA ANLINDAN ÖPERİM

SAYGILAR

Tüm Bursa Halkının ve MT-Bursa üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!

Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Bursa Halkının ve MT-Bursa üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!

Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )
    viper kardeşim sizin kandiliniz mübarek olsun saygılar.

Alıntı kontgerilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim salı günü motorumu aldım. yanınıza bi zatlık yer açın

ehliyetimi daha alamadığım için polislerden korka tırsa geziyorum
    ekimin ilk haftası sanırım ehliyeti cebe koyup basımız dik gezebilecez

simdilik bu kadar herkese kazasız belasız keyifli sürüşler
    görüşmek dileğiyle
    KONTGERİLLA kardeşim öncelikle zatın hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah .

ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞ

fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    Arkadaşlar herkesin kandilini kutlarım.

Motosikleti
    yok
    nerde bu devlet nerde bu ınsanlar
    hepinizin kandili mubarek olsun
    :cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Herkesin kandili kutluyorum. kandiliniz mübarek olsun...

Motosikleti
    HERKESE HAYIRLI CUMALAR .

HAYIRLI İŞLER KOLAY GELE.

NERDE BU MİLLET YAHUUUU .

SEFLEK,MANGAL VE DİĞER ABİLERİM NERDESİNİZ YAA TOPİC GENE

YAVAŞLADI VALLA OLMAZ YAKIŞMAZ BURSAYA .

Motosikleti
    Kontgerilla kardeş hoşgeldin aramıza.Volkan buradayız merak etme
    Herkese hayırlı cumalar.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500

yine kaza...

yine izmir yolu, yine motor,yine cenaze,yine acı,kan,gözyaşı vs...

ne oluyor yaa? hergün kazalar oluyor? insanlar motorsikletleri bu kadar mı görmüyor,sallamıyor..! o yerde yatan sen de olabilirdin,bende.. Allah başka kazalar göstermesin.
    çok moralim bozuldu. kesinlikle görmek istemezdiniz. benimle birlikte bir kardeşimiz de olaya istemeden tanıklık etti.. İlkay..
    eminim en az o da benim kadar üzüldü ve motor aşkını tekrar sorguladı.

bu gerçekten tutku ama risk çok fazla yaa!! dün akşam ilk defa çok korktum. en az 10 defa tehlike atlattım. dolmuşcular, minibüsçüler,yaşlı şöförler,,zibidi gençler.. neler neler.. ettiğim lafın haddi hesabı yok inanın ama neden yaa?! dönüp dolaşıp bu soruya geliyorum NEDEN???neden dikkat etmiyoruz,neden bizi sallamıyorlar,neden millet azmışçasına gidiyor,neden görülmüyoruz,millet neden kör,neden kazalar oluyor,neden insanlar ölüyor,neden,neden,neden...

bu akşam dışarı arabayla çıkcam. bizi görmeyen,yol vermemek için bi tarafını yırtan,kendini paralayan,kız arkadaşına motorcu sıkıştırarak hava atan ne kadar zonta varsa hepsini gözümden kaçırıcam.

kazaya sebep olan bu adamları trafiğe motorla çıkaracaksın,motoru görmekten aciz gören körleri salacan kamyonların altına.. bak nasıl tövbekar oluyorlar..

Allah hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler nasibetsin.Allah cümlemizi bu trafik ayılarının şerrinden korusun. Ölen kardeşimizede rahmet eylesin,ailesine sabır versin..

ben çıkyorum, dışarda beni bekleyen öküzler var...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaslar geç oldu ama kusura bakmayın.
    gümüşarda bence motorcuların en büyük sorunları farkedilmemek ya da pardon yanlış oldu önemsenmemek...Diyelim sol şeritte gidiyorsunuz biri orta şeritten önündeki aracı sollamak için aynaya bakıyor eğer aynada gördüğü motor ise sanki önemsiz biriymiş gibi kafasını çıkartıyor ve solluyor.Motorcular sanki araç deilde öle cansız bir eşya gibi...Bu tamamen onların görgüsüzlüğü.Dediğiniz gibi bindireceksiniz bunları motorlara salacaksınız istanbul-ankara güzergahına gidene kadar kaç tane kaza atlatacaklar veya atlatamıcaklar.İşte ozaman akılları başlarına gelir...
    Motorcuları farkedin...HErkes motorcuları farketsin artık...Herkes gibi motorcularda can taşıyor.Ve bir kaza halinde otomobillerden çok daha şanssız olabiliyoruz...
    AKIN FİDAN

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Selam arkadaşlar bende Bursadayım Mavi bir CBR125 im var. Aranızda CBR125'lik yer varmı acaba ? :D
    Okan ACAR

Motosikleti
    yok
    yyerimiz her zaman mevuttur.hiç merak etme
    hoşgeldin.
    arkadaşlar yarın fuser emre ıle ankara ya tus gidiyoruz.
    2 gün yokuz
    özleyin bizi.
    bu arada levent abi gerekten motora çok bağlanmış olacak ki cevap dahi yazmadı.muhtemelen motorla birlikte yatıyodur.

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    arkadaslar motor kullanmaya yeni baslamam ragmen ikiteker tutkum cok öncelere dayanıyor...

neyse asıl söylemek istediğim motor sürücülerinin sürekli maruz kaldıkları sıkıştırılma ve önemsenmeme riskidir..

mahalle arasında bile buna sahit oluyor insan
    köse başında durup sağı solu kontrol eden araçlar bile motor geliyorsa basıp geçiyor, bir yol vereyim diyen yok hatta zor durumda bırakmak için ellerinden geleni esirgemiyorlar..

allaha cok sükür simdilik kötü bir durumla karsılasmadık ama hep kelle selede gidiyoruz...

herkese kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    yyerimiz her zaman mevuttur.hiç merak etme
    hoşgeldin.
    arkadaşlar yarın fuser emre ıle ankara ya tus gidiyoruz.
    2 gün yokuz
    özleyin bizi.
    bu arada levent abi gerekten motora çok bağlanmış olacak ki cevap dahi yazmadı.muhtemelen motorla birlikte yatıyodur.
    Yolunuz açık olsun.Kazasız belasız inşallah.

Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende Bursadayım Mavi bir CBR125 im var. Aranızda CBR125'lik yer varmı acaba ? :D
    Olmazmı,tabiki var.Hoşgeldin arkadaşım.

Alıntı gumusarda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine izmir yolu, yine motor,yine cenaze,yine acı,kan,gözyaşı vs...

ne oluyor yaa? hergün kazalar oluyor? insanlar motorsikletleri bu kadar mı görmüyor,sallamıyor..! o yerde yatan sen de olabilirdin,bende.. Allah başka kazalar göstermesin.
    çok moralim bozuldu. kesinlikle görmek istemezdiniz. benimle birlikte bir kardeşimiz de olaya istemeden tanıklık etti.. İlkay..
    eminim en az o da benim kadar üzüldü ve motor aşkını tekrar sorguladı.

bu gerçekten tutku ama risk çok fazla yaa!! dün akşam ilk defa çok korktum. en az 10 defa tehlike atlattım. dolmuşcular, minibüsçüler,yaşlı şöförler,,zibidi gençler.. neler neler.. ettiğim lafın haddi hesabı yok inanın ama neden yaa?! dönüp dolaşıp bu soruya geliyorum NEDEN???neden dikkat etmiyoruz,neden bizi sallamıyorlar,neden millet azmışçasına gidiyor,neden görülmüyoruz,millet neden kör,neden kazalar oluyor,neden insanlar ölüyor,neden,neden,neden...

bu akşam dışarı arabayla çıkcam. bizi görmeyen,yol vermemek için bi tarafını yırtan,kendini paralayan,kız arkadaşına motorcu sıkıştırarak hava atan ne kadar zonta varsa hepsini gözümden kaçırıcam.

kazaya sebep olan bu adamları trafiğe motorla çıkaracaksın,motoru görmekten aciz gören körleri salacan kamyonların altına.. bak nasıl tövbekar oluyorlar..

Allah hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler nasibetsin.Allah cümlemizi bu trafik ayılarının şerrinden korusun. Ölen kardeşimizede rahmet eylesin,ailesine sabır versin..

ben çıkyorum, dışarda beni bekleyen öküzler var...
    Amin Yarabbi Amin

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    ... arkadaşlar yarın fuser emre ıle ankara ya tus gidiyoruz. 2 gün yokuz özleyin bizi. bu arada levent abi gerekten motora çok bağlanmış olacak ki cevap dahi yazmadı.muhtemelen motorla birlikte yatıyodur.
    Hadi Allah zihin açıklığı verisin, uzmanlar tus öncesi motosiklet pazarlığının yapılmamasını ve omega 3 , protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyorlar

Sana satarım motoru ama, soranlara "doktora verdim" demek için işi yavaştan alıyorum

Not: Zincir yağı sorunu olmasa düşünürüm :D

Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar,

kaza haberini gazetede okudum. gazetenin yazdığına göre:

bursa-izmir yolunun 19. km'sinde iki kamyonun arasında sıkışan motosiklet sürücüsü öldü.

ölen sürücüye Allah'tan rahmet, ailesine de sabır diliyorum.

gümüşarda;

kamyonlar ve motosiklet aynı yönde gidiyormuşlar. motosiklet kamyonların arasında imiş ve yere düşmüş, arkadan gelen kamyon da sürücüyü ezmiş. siz olaya tanıklık ettiğinizi yazıyorsunuz. motosiklet durup dururken düşmez. acaba arkadaki kamyon mu sıkıştırdı. ne oldu. olayın detayını yazmamışsınız. kaza çok üzücü olsa da, bu tür durumlarda daha dikkatli olmak için bu bilgiyi paylaşmalıyız. olayın detaylarını bilen var ise, yazar ise memnun oluruz.

ayrıca bu kaza sonrasında kamyonculara ne oldu. biz masumuz mu dediler. benim de kamyoncu tanıdıklarım var ve genelde arkadaşları ile yola gittiklerini ve birbirini takip ettiklerini söylerler. araya giren otomobil vb. gibi vasıtalardan hoşlanmadıklarını bazen dile getiriyorlar. acaba bu kazadaki kamyoncular da böyle arkadaş mı idiler. bilen var mı acaba?
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]

Motosikleti
    yok
    sevgili okuyucularımız sizlerle yine birlikteyiz
    gittik gördük geldik güzel başkentimizi
    sizlerlee en az 6 ay daha pratisyen hekim olarak buradan sesleneceğim.
    arkadaşlar havalar yavaştan soğumaya başladı.
    ama bizler kelebek veya tatlı su motorcuları olmadığımız için sıcak soğuk yaş kuru demeden motorlarımızla geziyoruz değil mi arkadaşlar?
    bu arada mangal abimizin tatili bitmiş olması lazım ama kendisinden ses soluk yok acaba nasıllar.
    cem abi herhalde adli tatil bittiği için ve bürosonu taşıdığı için pek boş vakti yok garibimin.
    levent abi şimdi ben anlamadım demek istediğini biraz safım da belki ondandır
    satcan mı satmıcan mıanlayamdım valla.satacaksan görüşelim sarı da olsa alayım makineyi takılayım diyorum
    sende böylece doktora vermiş olursun di mi?

ha bu arada ben yine nöbetçiyim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)

Bu Konudaki Etiketler