Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Vayyy hiç çağırmıyosunuz, böyle kendi aranızda buluşmalar olmuyo.

Doobly okul dönüşü geçerken bi uğrada çay-kahve-yemek ısmarlayayım. Tüm Bursa MT için de geçerlidir tabiki, İzmir yolu kafkasa gelmeden (Bursa istikametinde) ilk sağ aralıktaki Sigara deposu

Bahadır nasipse bende Asker konvoyuna gelmeyi planlıyorum, Perşembe Saat 21:00 Metro grossmarket otoparkı
    Abi grup msn adresini ekle messengerına. Ordan paslaşıyoruz anlık buluşmalar için... Çok rahat oluyo: group883077@groupsim.com cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdiden hayırlı teskereler bahadır abi çabuk gelde et getireyim şarap getireyim hancııı

teşekkürler arkadaşlar sıcak hoşgeldininiz için...
    sıfır aldım motoru, fercomotor kampanyası var, üzerine kuşadası bayinin elinde stok varmış biraz daha düştüler...
    kısacası 6500 TL'ye aldım, yarın teslim alacağım inşallah, bugün işin finansman kısmını halletmeye çalıştım da
    bayaa araştırdım yurtdışı forumlarında;
    sınıfının uzak ara en iyisi olduğu söyleniyor, cüssesi de 600 cc. likler gibi neredeyse...
    piaggio pegaso trail ile yanyana duruyordu showroomda, neredeyse aynı gibiler...
    tek sorun(o da olur mu emin değilim) türkiye'de yedek parça ve servis sıkıntısı yaşanmış uzunca yıllar bu italyan ve ispanyol motorlarda ama şu an sıkıntı yok deniyor, kullandıkça anlayacağız artık...
    optimistic people live better !

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Hayırlı olsun, çok çok iyi fiyata almışsın... Ben gibip beğendiğimde shovroom daki motor için 7500-8000 gibi bir fiyat çıkarmışlardı, hak edecek kalitede bir motor ama aynı parayla 2, el transalp alabileceğim fikri engel oldu almama...
    Güle güle kullan.. tekrar hayırlı olsun...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, çok çok iyi fiyata almışsın... Ben gibip beğendiğimde shovroom daki motor için 7500-8000 gibi bir fiyat çıkarmışlardı, hak edecek kalitede bir motor ama aynı parayla 2, el transalp alabileceğim fikri engel oldu almama...
    Güle güle kullan.. tekrar hayırlı olsun...
    dostum ben de çok düşündüm 2. el almayı ama motorsiklet işinde yeniyim ve pek tanıdığım yok...
    şu ana kadar go-kart yarışlarına katılıyordum artık tadı kalmadı motorsiklet almaya karar verdim...
    2. el motorsikletlerde herşeyin yapıldığını çok duydum hem arkadaş konuşmalarından hem de netteki forumlardan...
    kilometrenin düşürülmesi en masumu kalıyor, yani güvenemedim 2. el motorsiklete...
    alırsın, aradan geçer bir hafta harcarsın 3000-4000 TL bir anlamı kalmaz işin...
    en azından kafam rahat olur, 2 sene de garantisi var...
    fiyatta da epey bir indirim yapılınca sıfır almak daha iyi oldu herhalde...

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı musstanqq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ben de çok düşündüm 2. el almayı ama motorsiklet işinde yeniyim ve pek tanıdığım yok...
    şu ana kadar go-kart yarışlarına katılıyordum artık tadı kalmadı motorsiklet almaya karar verdim...
    2. el motorsikletlerde herşeyin yapıldığını çok duydum hem arkadaş konuşmalarından hem de netteki forumlardan...
    kilometrenin düşürülmesi en masumu kalıyor, yani güvenemedim 2. el motorsiklete...
    alırsın, aradan geçer bir hafta harcarsın 3000-4000 TL bir anlamı kalmaz işin...
    en azından kafam rahat olur, 2 sene de garantisi var...
    fiyatta da epey bir indirim yapılınca sıfır almak daha iyi oldu herhalde...
    En iyisini yapmışsın ama dediğin gibi umarım sorun çıkartmaz da yedek parçada sorun yaşamazsın. Zaten 2. el alsan alım satım ruhsat lastik akü yağı suyu derken çıkıyo bişeyler.
    Yarın akşama kadar işlerini hallette Bahadır'ın asker geçirme törenine yetiş bari
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

En iyisini yapmışsın ama dediğin gibi umarım sorun çıkartmaz da yedek parçada sorun yaşamazsın. Zaten 2. el alsan alım satım ruhsat lastik akü yağı suyu derken çıkıyo bişeyler.
    Yarın akşama kadar işlerini hallette Bahadır'ın asker geçirme törenine yetiş bari
    yarın akşama çok zor herhalde dostum, plaka işlemleri falan cumayı bulacak muhtemelen...
    toplantılarınızı düzenli yapabiliyor musunuz?
    ilkine bende katılmak ve sizlerle tanışmak isterim...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı musstanqq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,
    foruma bugün üye oldum, aynı zamanda bugün yeni bir motorsiklet aldım
    derbi terra 125, ne dersiniz?
    artık bol bol görüşmek dileğiyle...
    Aramıza Hoşgeldin musstanqq.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asker sayımız hızla artıyor bu gidişle Genel Kurmaylığa bağlanıcaz topikçe.Pekala Perşembe akşamı bir aksilik olmazsa gururumuz olan bir gencimizi daha o kutsal vatni görevine yolcu etmek için bir araya gelicez.Bahadır aramıza kısa zamanda girdi ancak sempatikliği,sıcaklığı ve neşe dolu esprileriyle hepimizin gönlünü fethetti.Her ne kadar onu artık aramızda uzun bir süre görmek zor olacaksa da aslında manen yanımızda olacaktır.

.
    Bahadır belki orada sana mantıksız ve gereksiz gibi görünen görevlerde bulunacaksın vatanın için onları dahi aksatmadan yapmalısın fakat aslında orada ne için bulunduğun önemli,çünkü siz herhangi bir seferberlik halinde bizi korumak için hazır savunmamız olacaksınız...Zaten Ekonomi gitti,siyaset dışa bağımlı ve tek inancımız ve güvencimiz Ordumuz,çünkü halen tüm dünyanın korktuğu ve ürktüğü cesur ve hedefleri şaşmaz bir ordumuz ;Gerektiği zaman vatanımızı savunacak,hiç bir dış kuvvetin üzerine gitmek istemeyeceği bir gerillamız var.YAŞASIN TÜRK ORDUSU(Her ne kadar dış güçler şu anda halkı ordudan soğutma ve askeri kötü,dinsiz gösterme gibi eğilimlere girsede asla bu oyunlara gelmemeliyiz)

Allah'a ve vatana hayırlı bir evlat olman dualarıylaYolun açık olsun asker...
    % 100 katılıyorum...
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

Motosikleti
    ---------
    Bursa Mt bir üyesini daha geçici olarak servis dışı bırakıyor. Hayırlısı Biri gider biri (Mami) gelir Şimdiden hayırlı teskereler..

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Hava da yağış gözüküyor eee akşama kimler geliyor? Sonuçta özel bi durum Bahadır'ı yalnız bırakmayız di mi?
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Hava da yağış gözüküyor eee akşama kimler geliyor? Sonuçta özel bi durum Bahadır'ı yalnız bırakmayız di mi?
    ben yağışta çıkmama kararı almış olsamda dediğin gibi özelbir durum sonuçta geliyorum
    16 GN 340

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Eee organizasyon başı kim, gidecekmiyiz gitmeyecek miyiz???
    Bahadır nerdesin?
    Başkanım durum ne olacak?
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Eee organizasyon başı kim, gidecekmiyiz gitmeyecek miyiz???
    Bahadır nerdesin?
    Başkanım durum ne olacak?
    walla ben alperle görüştüm metro marketın otoparkından o alıp göturucekmiş bahadırların eve.onun dışında kimsede bi hareket görmedim msn bursa mt grubundan takıp et ıstersen birazdan haberleşicem alperle sondurumu örenınce hemen yazarım buraya.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Bahadır (harlequin) kardeşimizi askere uğurlamak için 3 Aralık 2009 Perşembe akşamı saat 8.30'da, Küçük Sanayi İst. Metro Alışveris Merkezi otoparkında toplanıyoruz. alper duyuru yazmış msn bursa mt grubu panosuna
    16 GN 340

Motosikleti
    FYM 250
    hepinizi çok seviyorum arkadaslar her ne kadar bursa mt den uzak kalmıs olsamda gonlum hep sızlerle olucak kendınıze cok ıyı bakın hepınız allaha emanet olun bız bu vatan topraklarında yuregımızı ortaya koyup nobet tuttukca zamansızca gelıcek her savunmaya hazır ve nazır oldukca sızler yataklarınızda huzur ıcınde uyuyun sizler için orada olacagımı unutmayın ve hep hatırlayın benı sakın unutmayın her gun bırınız ıcın nobet tutucam kulaklarınız çınlarsa bılın kı bugun sızın ıcın nobet tutuyorum...vatan sana canım feda...
    BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:

Sevgili arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş Kurban Bayramı kutlu olsun.

Evet bu akşam sevilen üyemiz, neşe kaynağımız Bahadır'ımızı vatani görevine uğurluyoruz. Bu şanlı uğurlamaya katılmak isteyen Bursa MT üyelerinin yapması gerekeni Bahadır yazmış zaten:

saat 9gıbı katılacak butun arkadaslarım kucuk sanayı metro alısverıs merkezının otoparkında bulustuktan sonra bana 0538 586 44 08 nolu telden ulasırsınız ben katılacak arkadasları oradan alırım
    Dileyenler Bahadır'ın belirttiği yer ve saatte orada olsunlar. Olsunlar da motorcuların bir üyesinin vatani görevine nasıl gönderildiğini Bursa bir görsün.

Ancak üzülerek belirteyim ki bu güzel konvoyda Pınar'la ben yer alamayacağız maalesef. Berkay'ın kursu dolayısıyla 19.00-21.00 saatleri arasında Heykel'de bulunmamız gerekmekte. Ancak kurstan sonra Terminal'e gelerek uğurlamaya katılabiliriz sanıyorum. Bir aksilik olur da gelemezsek sevgili kardeşim Bahadır'ı bir Türk Erkeği'nin hayattaki en kutsal görevi olan vatan savunması görevinde (Hoş bu vatan savunması günümüzde dış güçlerden çok içimizdeki işbirlikçi, yandaş, satılmış vatan hainlerine karşı oluyor ama neyse...) başarılar diliyorum. Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim.

Bu konuda Nevin Hocamız o kadar güzel yazmış ki tam da benim hislerime tercüman olmuş.

Bahadır belki orada sana mantıksız ve gereksiz gibi görünen görevlerde bulunacaksın vatanın için onları dahi aksatmadan yapmalısın fakat aslında orada ne için bulunduğun önemli,çünkü siz herhangi bir seferberlik halinde bizi korumak için hazır savunmamız olacaksınız...Zaten Ekonomi gitti,siyaset dışa bağımlı ve tek inancımız ve güvencimiz Ordumuz,çünkü halen tüm dünyanın korktuğu ve ürktüğü cesur ve hedefleri şaşmaz bir ordumuz ;Gerektiği zaman vatanımızı savunacak,hiç bir dış kuvvetin üzerine gitmek istemeyeceği bir gerillamız var.YAŞASIN TÜRK ORDUSU(Her ne kadar dış güçler şu anda halkı ordudan soğutma ve askeri kötü,dinsiz gösterme gibi eğilimlere girsede asla bu oyunlara gelmemeliyiz)
    Uğurlamaya katılacak arkadaşlarımla Terminal de görüşmek üzere.
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    bende istediğim halde çalıştığım için katılamıyorum. Motorla asker uğurlamasını geçen yıl mamiyi uğurlarken gelenler bilir,çok eğlencelidir.

Hayırlı teskereler dostum.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    ---------
    Nevin hocanız ile ben hafta içi ve çok ani bir program olduğu için,çok istememize rağmen bu programa katılamıyoruz.Ancak tüm kalbimiz biricik askerimiz Bahadır için atacak.Bahadır sana söz veriyoruz ilk izine geldiğinde senin için çok güzel organizasyonlara imza atacağız.Bende Nevin hocan gibi
    Allaha hayırlı bir kul,Vatana hayırlı bir evlat olman dualarıyla..Yolun açık olsun diyorum...

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Şu an bir bilgisayar bulup yazma fırsatı buldum. 8.30'da metro alışveriş merkezi otoparkındayım.
    Yağmur olsa da olmasa da...
    Bahadır'ın evini bilmeyenlere ben yol gösterici olacağım. Görüşmek üzere.

Bahadır durumdan haberdar. Başka misafirleri de olduğundan evde olacak. Biz oraya gideceğiz toplandıktan sonra.

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an bir bilgisayar bulup yazma fırsatı buldum. 8.30'da metro alışveriş merkezi otoparkındayım.
    Yağmur olsa da olmasa da...
    Bahadır'ın evini bilmeyenlere ben yol gösterici olacağım. Görüşmek üzere.

Bahadır durumdan haberdar. Başka misafirleri de olduğundan evde olacak. Biz oraya gideceğiz toplandıktan sonra.
    Alper galiba sadece ikimiziz konvoyda:D
    16 GN 340

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler