Ben turlamaya çıkıyorum.Katılmak isteyenler arayabilir.Numaram herkeste mevcuttur.
1 haftadır gezmiyordum.Motorumu özledim.
Fırat kardeş sen olmasan ne yapardım bilmiyorum hızır gibi yetiştin.
Ben turlamaya çıkıyorum.Katılmak isteyenler arayabilir.Numaram herkeste mevcuttur.
1 haftadır gezmiyordum.Motorumu özledim.
Fırat kardeş sen olmasan ne yapardım bilmiyorum hızır gibi yetiştin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
tüm arkadaşların Bayramı kutlu olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaslarrr askere gıtme tarıhım bugun tam anlamıyla bellı oldu 04.12.2009 da bırlıkte olmam gerekıyo yanı persembe aksamı saat 12 ıtıbarı ıle otobuse bınıcem bu nedenle persembe gecesı katılacak butun arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederım hareket bızım evden termınale kadar olup saat 9gıbı katılacak butun arkadaslarım kucuk sanayı metro alısverıs merkezının otoparkında bulustuktan sonra bana 0538 586 44 08 nolu telden ulasırsınız ben katılacak arkadasları oradan alırım bu arada 5.piyade eğitim tugay komutanlıgı sivas katılcagaım bırlık tum arkadasları bu gusel gunumde yanımda gormek ısterım sızlerden ayrı kalacak olmam benı her ne kadar uzsede sanlı ve sereflı askerız eee en buyuk asker bızım askerrr bursa mt bırgun tum turkıyeye yayılacak darısı benden sonra gıdecek arkadaslaraaa...
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
bahadır arkadaşım hava güzel olursa ben senin asker konvoyuna motorumla seve seve dahil olmak isterim.illaki bursa mt grubumuzdan başka üyelerde dahil olur bu organızasyona.aslında başkanımız yada söz sahibi abilerimiz senin asker konvoyunla ilgili bir organizasyon planlayıp buradan duyurmaları daha uygun die düşünüorum.ben tekte grup olarakta gelırım numaranı kaydettim:D
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
mehmet alı kardesım tesekkur ederım bole bırgunde yanımda olma ıstegın ıcın baskanla gorustum gereklı organızasyon konusunda sızlere acıklama yapıcak ama katılacagınızı bıldıgım ıcın ben gereklı acıklamayı yaptım kısa bır surede bellı oldu ve kısa bır sure ıcın bursadayım bu nedenle vakıtsızlıkten oturu pek fazla bır sey yapamadık yemek vermek ısterdım ama malesef hazırlık yapmam , memleketıme helallık almaya gıdıcem ve yarım kalan ıslerım var onları halletmem gerekıyo uzgunum kı bole kısa zaman sıgdırmak zorunda kaldım hepınızden ozur dılerım herkesı yanı en azından gelebılen arkadaslarımı yanımda gormek ısterım...
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
arkadaşlar merhaba,
foruma bugün üye oldum, aynı zamanda bugün yeni bir motorsiklet aldım
derbi terra 125, ne dersiniz?
artık bol bol görüşmek dileğiyle...
optimistic people live better !
2 gündür giremiyorum nete şimdi takipteyim bi terslik olmassa konvoyda bende varım
hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız bende daha yenıyım forumda:D kullanıcı adımdanda anlaşılacağı üzerebu akşam alperle barış kafeye gittik ilk buluşmayı alperle gerçekleştirdik.baya çekiştirdik bursa mt iyokyok sohbet ettik öle motorlardan falan filan ilk büyük buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Hoşgeldin, güzel motor İspanyol enduro, bende bi ara niyetlenmiştim, Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:27 ----------
Bu arada sıfır mı aldın?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 ----------
Vayyy hiç çağırmıyosunuz, böyle kendi aranızda buluşmalar olmuyo.
Doobly okul dönüşü geçerken bi uğrada çay-kahve-yemek ısmarlayayım. Tüm Bursa MT için de geçerlidir tabiki, İzmir yolu kafkasa gelmeden (Bursa istikametinde) ilk sağ aralıktaki Sigara deposu
Bahadır nasipse bende Asker konvoyuna gelmeyi planlıyorum, Perşembe Saat 21:00 Metro grossmarket otoparkı
16 BHN 22
(BatuHaN)
Asker sayımız hızla artıyor bu gidişle Genel Kurmaylığa bağlanıcaz topikçe.Pekala Perşembe akşamı bir aksilik olmazsa gururumuz olan bir gencimizi daha o kutsal vatni görevine yolcu etmek için bir araya gelicez.Bahadır aramıza kısa zamanda girdi ancak sempatikliği,sıcaklığı ve neşe dolu esprileriyle hepimizin gönlünü fethetti.Her ne kadar onu artık aramızda uzun bir süre görmek zor olacaksa da aslında manen yanımızda olacaktır.
.
Bahadır belki orada sana mantıksız ve gereksiz gibi görünen görevlerde bulunacaksın vatanın için onları dahi aksatmadan yapmalısın fakat aslında orada ne için bulunduğun önemli,çünkü siz herhangi bir seferberlik halinde bizi korumak için hazır savunmamız olacaksınız...Zaten Ekonomi gitti,siyaset dışa bağımlı ve tek inancımız ve güvencimiz Ordumuz,çünkü halen tüm dünyanın korktuğu ve ürktüğü cesur ve hedefleri şaşmaz bir ordumuz ;Gerektiği zaman vatanımızı savunacak,hiç bir dış kuvvetin üzerine gitmek istemeyeceği bir gerillamız var.YAŞASIN TÜRK ORDUSU(Her ne kadar dış güçler şu anda halkı ordudan soğutma ve askeri kötü,dinsiz gösterme gibi eğilimlere girsede asla bu oyunlara gelmemeliyiz)
Allah'a ve vatana hayırlı bir evlat olman dualarıylaYolun açık olsun asker...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)