Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ben turlamaya çıkıyorum.Katılmak isteyenler arayabilir.Numaram herkeste mevcuttur.

1 haftadır gezmiyordum.Motorumu özledim.

Fırat kardeş sen olmasan ne yapardım bilmiyorum hızır gibi yetiştin.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    piaggio mp3
    tüm arkadaşların Bayramı kutlu olsun

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben turlamaya çıkıyorum.Katılmak isteyenler arayabilir.Numaram herkeste mevcuttur.

1 haftadır gezmiyordum.Motorumu özledim.

Fırat kardeş sen olmasan ne yapardım bilmiyorum hızır gibi yetiştin.
    bende yok özcan abi numaran dahil olmak isterdim bende binemedim bayadır özledim motorumu yolları
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süredir bazı anlarda BursaMT'nin hızlı iletişime gerek duyduğu gözüme çarpıyor. Bir süredir bu olayı yapmak istesem de Messenger Group üyelikleri kapalı olduğundan ertelemek zorunda kalıyordum. Bu gece, bu vakitte uyku tutmamış olsa gerek ki baktığımda grup üyeliklerinin açılmış olduğunu gördüm ve birçok kullanıcının Messenger kullandığını varsayarak ortak bir kanal adresi aldım.

Öncelikle biraz sistemden bahsedeyim;
    Bu sistemi genel olarak anlatmak istersek "Gerçek adreslerinin görünmeden, ortak bir konuşma penceresinde iletişim kurmanızı sağlar" diyebiliriz.

Peki Bursa MT için ne gibi kolaylıklar sağlayacak?
    *Öncelikle birkaç saat içinde yapılacak anlık etkinlik, gezi, buluşma, karar değişikleri, acil ihtiyaçlar vs. görüşmelerin daha hızlı ve kısa sürede yapılmasını sağlayacak.

*Genel etkinlik olmayan, birkaç kişiyle yapılacak etkinliklerin konuşulması için hızlı bir görüşme ortamı sağlayacak. (ÖRN; MT Canım sıkıldı çay içmeye genel var mı?) gibi diyaloglar görmek mümkün olacak.

*Konuşmalar 24 saat boyunca kayıt altında tutulacak ve anlık kararı geç gören kişi bile konuşmaları okuduğuna arkadan hızlı gelirse etkinliklere yetişebilecek =)

*Resimlere bakınca daha iyi anlayacaksınız.

Aşağıdaki işlemlere başlamadan önce grubumuzun adresi olan; group883077@groupsim.com adresini Windows Live Messenger veya MSN Messenger'a eklemek gerekiyor. Eklediğinizde otomatik olarak kabul edileceksiniz ve hızlı iletişim başlıyor.

1.Öncelikle eklediğimiz "Bursa MT" adlı yeni kullanıcı ile bir konuşma penceresi açıyoruz.

2.Daha sonra konuşmaya katılmak için titreşim yolluyoruz. Daveti kabul ediyoruz.

3.Artık konuşma kanalındayız ve o an konuşan birileri var ise zaten yazılar önümüze dökülmeye başlayacak.
    Sağ tarafta da konuşma katılımcılarının listesini göreceksiniz.

4.Konuşmaya katıldıktan sonra sağ tarafta bulunan "Activity Panel" kısmının "Ayarlar" bölümünden "Takma İsim" kısmına adınız, plakanız, nickiniz vs. yazmanız tanınmanız açısından kolaylık sağlayabilir. Burada yazdığınız takma isim, Messenger'ınızdaki isminizi etkilemez, sadece BursaMT konuşma grubuna özel bir isim olur.

5.Sürekli iletişim halinden sıkılırsanız resimde görüldüğü gibi "/b" komutu ile 120 dakika boyunca iletişimi kapatabilirsiniz. 120 dakika sonra iletişim tekrar başlar. Daha kısa süre içinde tekrar konuşmaya dönmek istediğiniz de aynı komutu tekrar kullanarak anında tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Olası karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri;
    Sorun1:Herhangi bir şekilde "Activity Panel" bölümünün kapanması.
    Çözüm1: Titreşim butonu ile titreşim yollayınız ve daveti kabul ediniz.

Sorun2: Pencerenin kapatılması halinde gruba hala bağlı kalınması ve istenmediği halde hala konuşmaların bilgisayar ekranına gelmesi.
    Çözüm2: "/b" komutunu kullanınız (5. madde) veya "Bursa MT" adlı kullanıcıyı kişi listenizden daha sonra engeli kaldırmayı unutmamak üzere engelleyiniz.

NOT: Messenger'ınızı açtığınızda, "Bursa MT" adlı kişiye tıklayıp titreşim göndermediğiniz sürece, anlık konuşulanları göremezsiniz. Herhangi birşey yazmasanız bile konuşmaları okumak için titreşim göndermeniz (2.Madde) gerekmektedir.

Bu grup konuşmasında hiçbir zaman gerçek adresinin görüntülenmez.

Umarım gerçekten işimize yarar bir şey olur ve iletişimimizi kolaylaştırır.

Şimdilik herkese - iyi geceler mi desem iyi sabahlar mı bilemedim-
    Benim aklıma gelmişti bu ya Gerçekten güzel bir uygulama tebrik ederim doobly
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı çaylaks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yok özcan abi numaran dahil olmak isterdim bende binemedim bayadır özledim motorumu yolları
    Diğer arkadaşlardan isteseydin keşke yada profilime girip bakabilirdin. Herneyse artık çok geç. Kısa bir şehir turunun ardından Bahadır ve Berkant'la beraber Barış Cafe de çaylarımızı yudumladıktan sonra evlere dağıldık. Bi dahaki sefere artık...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    loading...
    Diğer arkadaşlardan isteseydin keşke yada profilime girip bakabilirdin. Herneyse artık çok geç. Kısa bir şehir turunun ardından Bahadır ve Berkant'la beraber Barış Cafe de çaylarımızı yudumladıktan sonra evlere dağıldık. Bi dahaki sefere artık...
    alacagın olsun ozcan abi..neden gidelim demedin bana ...her neyse bir dahaki sefere artık...bu arada suzi pazara kadar bende..heytt

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim seninde bayramın kutlu olsun... Aradım dün ama yine numaran değişmiş her zamanki gibi... Ajan tutucam senin için...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

mami özelden msj attım
    engin

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    o an kimse yoktu onlineyaf neyse dediğin gibi abi bidahaki sefere:D
    16 GN 340

Motosikleti
    FYM 250
    arkadaslarrr askere gıtme tarıhım bugun tam anlamıyla bellı oldu 04.12.2009 da bırlıkte olmam gerekıyo yanı persembe aksamı saat 12 ıtıbarı ıle otobuse bınıcem bu nedenle persembe gecesı katılacak butun arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederım hareket bızım evden termınale kadar olup saat 9gıbı katılacak butun arkadaslarım kucuk sanayı metro alısverıs merkezının otoparkında bulustuktan sonra bana 0538 586 44 08 nolu telden ulasırsınız ben katılacak arkadasları oradan alırım bu arada 5.piyade eğitim tugay komutanlıgı sivas katılcagaım bırlık tum arkadasları bu gusel gunumde yanımda gormek ısterım sızlerden ayrı kalacak olmam benı her ne kadar uzsede sanlı ve sereflı askerız eee en buyuk asker bızım askerrr bursa mt bırgun tum turkıyeye yayılacak darısı benden sonra gıdecek arkadaslaraaa...
    BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı harlequin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslarrr askere gıtme tarıhım bugun tam anlamıyla bellı oldu 04.12.2009 da bırlıkte olmam gerekıyo yanı persembe aksamı saat 12 ıtıbarı ıle otobuse bınıcem bu nedenle persembe gecesı katılacak butun arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederım hareket bızım evden termınale kadar olup saat 9gıbı katılacak butun arkadaslarım kucuk sanayı metro alısverıs merkezının otoparkında bulustuktan sonra bana 0538 586 44 08 nolu telden ulasırsınız ben katılacak arkadasları oradan alırım bu arada 5.piyade eğitim tugay komutanlıgı sivas katılcagaım bırlık tum arkadasları bu gusel gunumde yanımda gormek ısterım sızlerden ayrı kalacak olmam benı her ne kadar uzsede sanlı ve sereflı askerız eee en buyuk asker bızım askerrr bursa mt bırgun tum turkıyeye yayılacak darısı benden sonra gıdecek arkadaslaraaa...
    bahadır arkadaşım hava güzel olursa ben senin asker konvoyuna motorumla seve seve dahil olmak isterim.illaki bursa mt grubumuzdan başka üyelerde dahil olur bu organızasyona.aslında başkanımız yada söz sahibi abilerimiz senin asker konvoyunla ilgili bir organizasyon planlayıp buradan duyurmaları daha uygun die düşünüorum.ben tekte grup olarakta gelırım numaranı kaydettim:D
    16 GN 340

Motosikleti
    FYM 250
    mehmet alı kardesım tesekkur ederım bole bırgunde yanımda olma ıstegın ıcın baskanla gorustum gereklı organızasyon konusunda sızlere acıklama yapıcak ama katılacagınızı bıldıgım ıcın ben gereklı acıklamayı yaptım kısa bır surede bellı oldu ve kısa bır sure ıcın bursadayım bu nedenle vakıtsızlıkten oturu pek fazla bır sey yapamadık yemek vermek ısterdım ama malesef hazırlık yapmam , memleketıme helallık almaya gıdıcem ve yarım kalan ıslerım var onları halletmem gerekıyo uzgunum kı bole kısa zaman sıgdırmak zorunda kaldım hepınızden ozur dılerım herkesı yanı en azından gelebılen arkadaslarımı yanımda gormek ısterım...
    BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    mehmet alı kardesım tesekkur ederım bole bırgunde yanımda olma ıstegın ıcın baskanla gorustum gereklı organızasyon konusunda sızlere acıklama yapıcak ama katılacagınızı bıldıgım ıcın ben gereklı acıklamayı yaptım kısa bır surede bellı oldu ve kısa bır sure ıcın bursadayım bu nedenle vakıtsızlıkten oturu pek fazla bır sey yapamadık yemek vermek ısterdım ama malesef hazırlık yapmam , memleketıme helallık almaya gıdıcem ve yarım kalan ıslerım var onları halletmem gerekıyo uzgunum kı bole kısa zaman sıgdırmak zorunda kaldım hepınızden ozur dılerım herkesı yanı en azından gelebılen arkadaslarımı yanımda gormek ısterım...
    nedemekya bugün sana yarın bana bi başkasına...başkanımızdan açıklamayı bekliyorum.boşver yemeği sen gitgel bi sucuk ekmek partisi veririz herlade şerefine
    16 GN 340

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    organizasyon nerde ne zaman

herkese selam

arkadaşlar merhaba,
    foruma bugün üye oldum, aynı zamanda bugün yeni bir motorsiklet aldım
    derbi terra 125, ne dersiniz?
    artık bol bol görüşmek dileğiyle...
    optimistic people live better !

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    2 gündür giremiyorum nete şimdi takipteyim bi terslik olmassa konvoyda bende varım

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı musstanqq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,
    hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız bende daha yenıyım forumda:D kullanıcı adımdanda anlaşılacağı üzerebu akşam alperle barış kafeye gittik ilk buluşmayı alperle gerçekleştirdik.baya çekiştirdik bursa mt iyokyok sohbet ettik öle motorlardan falan filan ilk büyük buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
    16 GN 340

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    arkadaşlar merhaba,
    Güzel motosiklet almışsın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle... Aramıza hoşgeldin.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar merhaba,
    kazasız belasız bol keyifli sürüşler hoşgeldin

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    arkadaşlar merhaba,
    Hoşgeldin, güzel motor İspanyol enduro, bende bi ara niyetlenmiştim, Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:27 ----------

Bu arada sıfır mı aldın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 ----------

Alıntı çaylaks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız bende daha yenıyım forumda:D kullanıcı adımdanda anlaşılacağı üzerebu akşam alperle barış kafeye gittik ilk buluşmayı alperle gerçekleştirdik.baya çekiştirdik bursa mt iyokyok sohbet ettik öle motorlardan falan filan ilk büyük buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
    Vayyy hiç çağırmıyosunuz, böyle kendi aranızda buluşmalar olmuyo.

Doobly okul dönüşü geçerken bi uğrada çay-kahve-yemek ısmarlayayım. Tüm Bursa MT için de geçerlidir tabiki, İzmir yolu kafkasa gelmeden (Bursa istikametinde) ilk sağ aralıktaki Sigara deposu

Bahadır nasipse bende Asker konvoyuna gelmeyi planlıyorum, Perşembe Saat 21:00 Metro grossmarket otoparkı
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada

Asker sayımız hızla artıyor bu gidişle Genel Kurmaylığa bağlanıcaz topikçe.Pekala Perşembe akşamı bir aksilik olmazsa gururumuz olan bir gencimizi daha o kutsal vatni görevine yolcu etmek için bir araya gelicez.Bahadır aramıza kısa zamanda girdi ancak sempatikliği,sıcaklığı ve neşe dolu esprileriyle hepimizin gönlünü fethetti.Her ne kadar onu artık aramızda uzun bir süre görmek zor olacaksa da aslında manen yanımızda olacaktır.

.
    Bahadır belki orada sana mantıksız ve gereksiz gibi görünen görevlerde bulunacaksın vatanın için onları dahi aksatmadan yapmalısın fakat aslında orada ne için bulunduğun önemli,çünkü siz herhangi bir seferberlik halinde bizi korumak için hazır savunmamız olacaksınız...Zaten Ekonomi gitti,siyaset dışa bağımlı ve tek inancımız ve güvencimiz Ordumuz,çünkü halen tüm dünyanın korktuğu ve ürktüğü cesur ve hedefleri şaşmaz bir ordumuz ;Gerektiği zaman vatanımızı savunacak,hiç bir dış kuvvetin üzerine gitmek istemeyeceği bir gerillamız var.YAŞASIN TÜRK ORDUSU(Her ne kadar dış güçler şu anda halkı ordudan soğutma ve askeri kötü,dinsiz gösterme gibi eğilimlere girsede asla bu oyunlara gelmemeliyiz)

Allah'a ve vatana hayırlı bir evlat olman dualarıylaYolun açık olsun asker...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler