Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Kutlama ve tebrikleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Zekeriya motoru yatırmana üzüldüm aman dikkat et hemşom her ne kadar şu aralar iş dolayısıyla bize takılamasanda sen bana lazımsın.Bu arada annene deki Nevin Hoca Beklediği şeyi artık beklemiyormuş o anlar hayırlısı herşeyin...

Mami demek şafak söküle söküle o kadar azaldı haaa,ne diyim ben hemen sana kız bakmaya gideyim.Gelince altarnetifleri sunacağım birini seçersin...

Cem Başkan gerçektende ülkenin durumu çok iç açıcı gözükmüyor,biz öğretmenler medya ile,özenti ile,bağımlılık maddeleri ile yetişen başı boş gençliği istediğimiz şekilde yoğuramıyoruz,elimizde yetki yok eskisi gibi ancak önemli olan böyle ortamlarda ve en zor şartlarda görevimizi başarıyla yerine getirmek olmalı yinede umutsuz değiliz,deniz anası misali kurtarmaya çalışıyoruz kime ulaşabilirsek;fakat aile ve çevre ile işbirliği sağlanamayınca tam bir fiyasko ile sonuçlanıyor gençliğin durumu.Tabiiki yinede umudumuzu yitirmeyeceğiz onlar bizim geleceğimiz...

Ben tefeferiğe kadar motorla gideriz ordan Teleferikle Uludağ a çıkarız demiştim tehlikeli zaman dilim olduğundan dolayı.Özcan bilir aslında oraların yollarını motorla ne zamana kadar çıkılıyor ne gibi tehlikeler yaşanıyor.Bir analiz istiyoruz kendisinden.Sonrada Başkanı sıkıştırmak kalıyor gezi de gezi gezide gezi,illa gezi diye...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sag tarafım felcyav valla ıyı hıcbıseyım yok ha suruklendım kalktım sapasaglam kaskım nasıl fırladı anlamadım ama gozluklerımın gozumde olması sasırtıcı yav dıyorumkı kasklarıda gozluktenmı yapsalar acep
    geçmiş olsun soner, ucuz atlatmışsın, senin kaskta göstermelikti zaten, Allah'tan takla atıp kafanı, çeneni bir yere vurmamışsın kapalı kask kullan mutlaka.

zeko, sanada geçmiş olsun

nevin hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    kaza yapan arkadaşlar size geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın

hocam öğretmenler günüz kutlu olsun

uludağ meselesine gelince teleferik e kadar motorla ordan dağa teleferikle çıkmak mantıklı olanı zira okuldan öğrendiğim kadarıyla her 100mt de hava 1derece soğuyor ve gölge yerler kesin buz yapıyor ( gölge olan yerler genelde virajlar) o yüzden uludağa ben bırakın motorla arabayla bile çıkmıyorum kışın

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun soner abi

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    soner kardeşim büyük geçmiş olsun, 2 gündür bakmıyordum foruma görünce eyvah dedim; neyse ki ucuz atlatmışsın. keşke plakayı da alabilseydin, yapardık bi güzellik arkadaşa! kesin nazar değdi abi sana... her zaman bu kadar esprili miydin yoksa düşünce mi oldu

zekeriya sana da geçmiş olsun.

nevin hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun.

kanucan; sen ciddi ciddi alıyosun hyosung gt250 yani. eh Allah gönlüne göre versin (ya ben niye alamıyom ya!)

mami ha gayret; sen 99 günü bitirip gelicen ben hala motor alamamış olucam bu gidişle. (ne beceriksizmişim valla şaştım kendime yahu!)

cem başkanım; valla be bu gidişle buluşmaya felan gelemiyeceğim (bakınız üst paragraf).

of ya çok sıkıldım, bari biraz zombi öldüreyim ben....
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    öncelikle saolun allah kimseye göstermesin
    nevin hocam tekrardfan ögretmenler gününüz kutlu olsun bu arada anladım hocam
    mutarekenin orada motosikleti gördum etrafa baktım ama göremedim sizi
    neyse hocam sonra görüşürüz....
    yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Herkese Slm

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumumuzun nadide bayan motorcu hocası (kaç özellik bi arada =) öğretmenler gününüz kutlu olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 ----------

Bu arada artik 100 diye bişey yok... Sadece 99 gün...
    Türkmenistan'ın Aşgabat şehrinden Herkese slm ben Yaşar şuan burda saat 06:40 ve ben Aşgabat içme suyu arıtma tesisinde gece vardiyasinda cep telefonundan size bu mesajı yazıyorum hepinizi ve motorsikletle gezmeyi çok özledim :( çok merak ediyorum bu mesajim nasıl çıkacak Buraları soracak olursanız bulunduğunuz yerin kıymetini bilin... tek cümle ile özetleyeyim "Ne mutlu Türküm diyene" burda internet,motorsiklet vs...hiçbirşey yok heryer büyük motorlu jeeplerle otomobillerle petrol ve doğalgaz rafinerisi ile dolu bizde bu ülkeyi yeniden inşaa ediyoruz felan filan işte mami teskereye az kalmış he orda olsaydım ugurladigimiz gibi karşılardik ;) Nevin hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun benim yerimede gezin gezerkende dikkatli olun geldiğimde beraber gezeriz gerçi geldiğimde siz benim fazere yetişemezsiniz ama olsun ben sizi beklerim neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın sizleri Allah'a emanet ediyorum...

Motosikleti
    Alıntı son_osmanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkmenistan'ın Aşgabat şehrinden Herkese slm ben Yaşar şuan burda saat 06:40 ve ben Aşgabat içme suyu arıtma tesisinde gece vardiyasinda cep telefonundan size bu mesajı yazıyorum hepinizi ve motorsikletle gezmeyi çok özledim :( çok merak ediyorum bu mesajim nasıl çıkacak Buraları soracak olursanız bulunduğunuz yerin kıymetini bilin... tek cümle ile özetleyeyim "Ne mutlu Türküm diyene" burda internet,motorsiklet vs...hiçbirşey yok heryer büyük motorlu jeeplerle otomobillerle petrol ve doğalgaz rafinerisi ile dolu bizde bu ülkeyi yeniden inşaa ediyoruz felan filan işte mami teskereye az kalmış he orda olsaydım ugurladigimiz gibi karşılardik ;) Nevin hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun benim yerimede gezin gezerkende dikkatli olun geldiğimde beraber gezeriz gerçi geldiğimde siz benim fazere yetişemezsiniz ama olsun ben sizi beklerim neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın sizleri Allah'a emanet ediyorum...
    Öncelikle aramıza hos geldin gurbette olmak nasıl bir duygudur az cok bilirim
    ister fazer istersen r1000 olsun iki teker degilmi biz motosiklete göre yargılama olmaz MT BURSA AİLEMİZE HOŞ GELDİN
    hoş ve guzel muhabbetinle aramıza katılmanı bekliyoruz
    yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle......

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Nevin abla bende tam o konuya gelecektim... Çekindim söyleyemedim... Bilirsin ben utanırim böyle şeylerden... :-P

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 ----------

Evet abi senin bi fullface kaska ihtiyacın var... Kurtul su nazi işkencesinden... :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------

Evet abi senin bi fullface kaska ihtiyacın var... Kurtul su nazi işkencesinden... :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------

Evet aynen ahmet abinin dediği gibi bi anda virajda buzlanma görüyosunuz... Hızınız az ise güzel oluyo yan yan... :-D ama normal geliyosaniz yine bişey olmaz uçurum kar zaten... Biraz üşürsünüz o kadar... :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

Hakan abi gercektende öyle oldu... Hayirlisi ama yaa... Her iste bi hayir cikiyo gercekten... Allah gönlüne göre versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------

Vay... Yasar abim... Seni böyle neşeli görmek ne güzel... Isler yolunda insallah... Al su fazer ide dön artik... Hatta bir alana bir bedavaymis oralarda... Hediyesinide bana al... :-D kal sağlıcakla... Allah yolunu açık etsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------

Bu arada ben full cepten yazıyorum... Gayet başarılı... Opera mini tarayıcısı kullan cok kullanışlı...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Uludağ a motosikletle çıkacak varsa gelsin benimle.Teleferek felan n'oluyo? Gişelere gelene kadar 3 tane tehlikeli viraj var,bol bol soğuk hava var,gişelerden sonrası geniş ve rahat.Yeni asfalt yaptılar çoğu bölgeleri.Sıkı giyinip depoyu doldurdun mu hiçbişeyden korkmayın.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nevin abla bende tam o konuya gelecektim... Çekindim söyleyemedim... Bilirsin ben utanırim böyle şeylerden... :-P

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------

Evet aynen ahmet abinin dediği gibi bi anda virajda buzlanma görüyosunuz... Hızınız az ise güzel oluyo yan yan... :-D ama normal geliyosaniz yine bişey olmaz uçurum kar zaten... Biraz üşürsünüz o kadar... :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

Hakan abi gercektende öyle oldu... Hayirlisi ama yaa... Her iste bi hayir cikiyo gercekten... Allah gönlüne göre versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------

Vay... Yasar abim... Seni böyle neşeli görmek ne güzel... Isler yolunda insallah... Al su fazer ide dön artik... Hatta bir alana bir bedavaymis oralarda... Hediyesinide bana al... :-D kal sağlıcakla... Allah yolunu açık etsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------

Bu arada ben full cepten yazıyorum... Gayet başarılı... Opera mini tarayıcısı kullan cok kullanışlı...
    eyvallah mami bende opera mini kullanarak giriyorum zaten,ayrıca madem sende cepten giriyorsun nete sana iki program tavsiye edeceğim çok süper kullanışlı kanka msn ve nimbuzz ;) kendine iyi bak
    Olacaksa vatanimdan bir menfaatim,ay yıldızlı bayrak olsun,oda tabutumun üstünde dursun!

Motosikleti
    loading...
    genclerr artcı lazım mı?? ben her motora binmem ha..vitesli olcak..uludaga felan cıkarsanız haber edin..

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uludağ a motosikletle çıkacak varsa gelsin benimle.Teleferek felan n'oluyo? Gişelere gelene kadar 3 tane tehlikeli viraj var,bol bol soğuk hava var,gişelerden sonrası geniş ve rahat.Yeni asfalt yaptılar çoğu bölgeleri.Sıkı giyinip depoyu doldurdun mu hiçbişeyden korkmayın.
    Yapma abi gaza getirme milleti... Zaten ufacik kıvılcım yetiyo kendilerini yollara atmaları için... Tamam belki sen çıkarsında grupla gidilecek yer değil... Hem bunun sorumluluğu var bide...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:03 ----------

Abi msn e e-buddy nin cep versiyonu var onla giriyorum... Nimbuzz ada bi göz atarım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 ----------

Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genclerr artcı lazım mı?? ben her motora binmem ha..vitesli olcak..uludaga felan cıkarsanız haber edin..
    Gençler diye kimden bahsediyosun acaba... Üslubun hiç hoş degil...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler diye kimden bahsediyosun acaba... Üslubun hiç hoş degil...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Geçmiş öğretmenler günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...

Dün Hemşom Zeko'nun izin günüydü ve Mudanyali Sedat ıda alarak Mudanya Kaymakoba köyünün göletini şöyle bir keşfedip acaba hep birlikte gidilirmi diyerekten sizler için analiz edip inceleyip geri geldik.Çok doğal ve insana huzur veren bir manzara ile karşılaştık.Tam böyle sucuk ekmek yapılabilecek harika bir alan...

Issız bir göle düşersek yanımıza alacağımız üç şeye ortaklaşa karar verdik.

1-Sucuk
    2-Ekmek
    3-Bursa Mt

Yollarda ve gönüllerde buluşmak dileğiyle(ya ben bu cümleyi bir yerdenmi çaldım ne,boşver kızım çaktırmaaaaa)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ---------
    Haydi Bursa Mt güzel havaları kaçırmayalım bizim ağzımızı sulandıran dünkü gezinin fotoğraflarını görünce ve sucuk ekmek akla gelince toplu bir gezi yapalım derim.Başkana duyurulur...
    Kaymakoba göl manzarası harika çıkmış resimler kıskandım vallaha.biz çalışalım sevgili eşim,zeko sedat gezsin adalet mi bu ya..

Haydi Bursa Mt güzel havaları kaçırmayalım bizim ağzımızı sulandıran dünkü gezinin fotoğraflarını görünce ve sucuk ekmek akla gelince toplu bir gezi yapalım derim.Başkana duyurulur...

Tamam o zaman. Bayramdan sonraki ilk gezimizi buraya yapalım madem.

Bu arada bayramın ikinci günü akşamı Barış Kafe'de bayramlaşma buluşmamız olacak. Tüm Bursa MT üyeleri davetlidir.

Bu vesile ile tüm dostarımın bayramını kutlar, birlilte daha nice nice bayramlar dilerim. Herkese iyi bayramlar.
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

Motosikleti
    herkeze merhaba dun geri kalan resimleri atacaktım ama pc başında uyuya kalmısım bunlarda digerleri...

Evet görüldüğü üzere gezi yeri mükemmel
    tabi yaz zamanı haftalık carşamba gezileri yapıyorduk
    tabi katılım her zaman oluyordu ve bu eglenceli gezilerde en cok ihtiyac aracı olarak sucuk ekmek kibrit oluyordu malum ateş yakmak gerek
    sedat ve nevin hocama tesekkurler gercekten güzel bir geziydi

Yollarda ve Gönüllerde buluşmak üzere
    Herkeze hayırlı ve güzel bayramlar dilerim...

Motosikleti
    ramzey 200cc
    şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. tahminim bayramda internete giremeyeceğim

bu arada mami'nin de askerlik bitmiş birşey kalmamış. ben de 1 Aralık' ta, İzmir' de asteğmen- kısa dönem er olmak için sınava gireceğim. 10 Aralık'ta nereye ve ne olarak gideceğim belli olacak.
    12 Aralık' ta ise askerim.

Yine buradan tüm Bursa MT' yi haberdar ederim gideceğim yer ile ilgili.

Sizleri Antalya konusunda bilgilendireyim birazcık. Burada hava hala güzel gidiyor, 1 hafta öncesine kadar gece- gündüz eldiven kullanmaya gerek yoktu motosiklette. Yaklaşık 20 gündür de mont kullanılıyor . Göl gezisinden anlayacağım üzere bayağı bir soğumuş oralar

Eğer ki orada olsaydım Uludağ gezisi için ben kesin gelirdim
    Herkese kazasız sürüşler arkadaşlar.
    [B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::

Motosikleti
    loading...
    [

Gençler diye kimden bahsediyosun acaba... Üslubun hiç hoş degil...[/QUOTE]

benim ne demek istedigimi anlıyan anladı ...sen rahat ol..

Bütün motorcu arkadaşlarımın ve ailelerinin kurban bayramını kutlar herkese iyi bayramlar dilerim.Mami e budy e nasıl katlanıyorsun bana saç baş yolduruyor o program, kanka msn'i çok kolay indirip yükleyebilirsin süper bir msn programı bilgin olsun
    Olacaksa vatanimdan bir menfaatim,ay yıldızlı bayrak olsun,oda tabutumun üstünde dursun!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler