Kutlama ve tebrikleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
Zekeriya motoru yatırmana üzüldüm aman dikkat et hemşom her ne kadar şu aralar iş dolayısıyla bize takılamasanda sen bana lazımsın.Bu arada annene deki Nevin Hoca Beklediği şeyi artık beklemiyormuş o anlar hayırlısı herşeyin...
Mami demek şafak söküle söküle o kadar azaldı haaa,ne diyim ben hemen sana kız bakmaya gideyim.Gelince altarnetifleri sunacağım birini seçersin...
Cem Başkan gerçektende ülkenin durumu çok iç açıcı gözükmüyor,biz öğretmenler medya ile,özenti ile,bağımlılık maddeleri ile yetişen başı boş gençliği istediğimiz şekilde yoğuramıyoruz,elimizde yetki yok eskisi gibi ancak önemli olan böyle ortamlarda ve en zor şartlarda görevimizi başarıyla yerine getirmek olmalı yinede umutsuz değiliz,deniz anası misali kurtarmaya çalışıyoruz kime ulaşabilirsek;fakat aile ve çevre ile işbirliği sağlanamayınca tam bir fiyasko ile sonuçlanıyor gençliğin durumu.Tabiiki yinede umudumuzu yitirmeyeceğiz onlar bizim geleceğimiz...
Ben tefeferiğe kadar motorla gideriz ordan Teleferikle Uludağ a çıkarız demiştim tehlikeli zaman dilim olduğundan dolayı.Özcan bilir aslında oraların yollarını motorla ne zamana kadar çıkılıyor ne gibi tehlikeler yaşanıyor.Bir analiz istiyoruz kendisinden.Sonrada Başkanı sıkıştırmak kalıyor gezi de gezi gezide gezi,illa gezi diye...