gecmiş olsun soner abi...gene ucuz atlatmıssın buna sukur...etrafta it kopuk dolu dikkat et kendine..
gecmiş olsun soner abi...gene ucuz atlatmıssın buna sukur...etrafta it kopuk dolu dikkat et kendine..
soner abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
Offf ya Soner Çok büyük geçmiş olsun,gerçekten verilmiş sadakan varmış ve bu kadarla sıyırmışsın.Ben yağmurda kendim kaydım düştüm 3 ay oluyor;Hala bacaklarımda morluklar var.İlk okumaya başladığımda inan kötü oldum ve devamı geldikçe rahatladım...
Bu arada Doobly ve Özcan bu gün herkes kendi takıldı program yapılamadı.Biz eve daha yeni girdik,4 tekerlekli dolaştık ve ben yine motoru özledim,Çaylaks iyi yazmışsın cidden en yakın tarihte güzel bir havada başkandan Teleferiğe kadar motorlu olan bir Uludağ gezisi istiyoruz.Malum artık oraya motorla çıkmanın tehlikeli olduğu bir mevsim dilimine giriyoruz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
saolun arkadaslar aslında bıseyım yoktu ama sımdı gercekten yandan carklı gezıyorum sag tarafım tutmuyo surunmeye devam
Geçmiş olsun soner abi
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
ooo soner abi çok geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici. birkaç çizik geçer elbet senden de motosikletten de fakat daha üzücü olayların yaşanmaması en güzeli :=)
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Soner cok gecmis olsun
allah daha kötüsünden sakinsin
ufak tefek ciziklerle atlatmisin
bende carsamba gunu kaza yaptim tabiki benim hatam kumda on frene biraz sert dokunuca kendimi yolda yatarken buldum allaha sukur cizik bile almadim ama malum 2 teker
Tekrardan gecmis olsun
Yollarda ve gonullerde bulusmak dilegiyle...
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Abi büyük geçmiş olsun... Bi an 130 u görünce korktum gercekten... Verilmiş sadaka bi kere daha kanıtladı kendini... Bu kadar ucuz atlatılabilirdi heralde... Zaten bikac gündür yalova motofestten tanıdığım aykut urak i takip ediyordum... Aman bizden biridemi diye sok oldum... Ki onlar 60-70 gibi bi hızla kaza yaptılar... Arkasındaki bayan artci ile birlikte baya riskli günler geçirdiler hastanede... Hatta aykut urak ilk zamanlar belden aşağısini hissetmiyordu... Simdi iyiler... Ayrıca kasksiz kullanmamanda cok iyi bir huy... Bazen kaza yapınca her taraf pert oldu diyo insan ama bi bakiyosun hic bisey yok... Ama 130 için böyle düsünmek biraz zor olur tabi... Insanlar ne kadar duyarsız... Ben arabayla giderken önümde böyle bisey olucak... Basar o adamı yakalarım... Motora bindiririm... O anı yaşatirim... Sonra hasarı alır gönderirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------
Nevin abla su an zaten o dilimdeyiz... Ben geçen sene çıktığında son 5-10 km 5 cm karın üzerine gittim... Akilli adam isi degil bence gitmeyin... Güneye gidin oralar daha sıcaktir simdi... Hem erdemide görürsünüz... =)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Soner abi geçmiş olsun, keşke hiç yapmamış olsaydın ama 130 la bu kadar hasar kötünün iyisi olmuş. Senin motora nazar değmiş olabilir, göze gelmiştir
16 BHN 22
(BatuHaN)
Geçmiş olsun Soner. Sana da Zekeriya. Aman arkadaşlar ne olursunuz dikkatli sürün şu aleti. Bakın havalar puslu, sisli. O pus ve sis de asvaltı buz patenine döndürüyor. İşin kötüsü yolun kaygan olduğu da belli olmuyor. O yüzden lütfen ama lütfen dikkatli olun. Fazla hız yapmayın. Gideceğiniz yere bir 10 dakika sonra varın ama sağsalim varın. Soner, birisi önüme kırdı aniden diyorsun da hızını da yazmışsın. Kusura bakma ama senin de kabahatin var. Bu motorsikletlerle bu trafikte, bu yollarda 130 km. çok fazla. Motorsiklet aldığımdan beri anlıyorum sizi. İnsan daha hızlı gitmek istiyor ama kazın ayağı öyle değil işte. Hız yapınca bu tür kazalar neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bu sayfalarda kaza haberi okumak istemiyoruz. O yüzden tekrar söylüyorum lütfen daha dikkatli olun, aşırı hız yapmayın. Söz konusu olan kendi canınız çünkü.
Bu haftaki buluşma organizasyonu benim de hatamdan dolayı tam bir fiyaskoydu. Cumartesi günü fırsat bulup da siteye giremememden dolayı gördüğüm kadarıyla bir kaos yaşanmış buluşma yeri konusunda. Evet hava güzel diye biz Pınar'la Mudanya'ya gittik ama daha Mudanya'ya girer girmez yanıldığımızı anladık. Bursa'da hava günlük güneşlikken Mudanya sisli puslu ve buz gibiydi.
Neyse olan oldu, bu hafta böyle geçti. Önümüzdeki hafta cumartesi akşamı Barış Kafede buluşalım. Hem haftalık buluşmamızı gerçekleştirmiş oluruz hem de bayramlaşmış oluruz. Bayramlaşma da olacağından katılımın fazla olması iyi olur.
Bu arada cumartesi akşamı bizi buz gibi bir yer olan Papet'ten alıp evlerine götüren, sıcacık ıhlamurlarla içimizi ısıtan Nevin'e ve Faruk'a gerçekten çok teşekkür ediyorum. O ıhlamıurlar belki de bizi üşütüp hastalanmaktan korudu.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
sag tarafım felcyav valla ıyı hıcbıseyım yok ha suruklendım kalktım sapasaglam kaskım nasıl fırladı anlamadım ama gozluklerımın gozumde olması sasırtıcı yav dıyorumkı kasklarıda gozluktenmı yapsalar acep
Geçmiş olsun Soner. Walla İlk etapta panik atak oldum ama sonra esprilerinle gevşeyip ayakta dimdik duran fotoğrafınla iyice rahatladım. Umarım birileri plakayı almıştır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:30 ----------
Bu arada Nevin hocanın ve aramızda uzun zamandır göremesekte HUSKAR Hüseyin in öğretmenler gününü kutlarım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Nevin hocam ve arkadaşlarinizin ögretmenler gününüz kutlarim
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Forumumuzun nadide bayan motorcu hocası (kaç özellik bi arada =) öğretmenler gününüz kutlu olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 ----------
Bu arada artik 100 diye bişey yok... Sadece 99 gün...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Ha gayret Mami. İki rakkama düştün ya gerisi kolay artık.Bu arada artik 100 diye bişey yok... Sadece 99 gün...
Başta Nevin Hoca'mız olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü (Her ne kadar bu hafta öğretmenlik yapamasalar da) kutlu olsun. Ülkeye, devlete, devletin hemen hemen her kurumuna, Türk Milleti'ne ve de bilhassa Atatürk'e saldırıların arttığı şu günlerde bu saldırılara inat vatanına bağlı, milletini seven, Atatürk'e her ne olursa olsun sahip çıkan nesiller yetiştirilmesinde öğretmenlerimize çok büyük görevler düşüyor. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlarda yerine getirmeleri gereken bu zorlu görevde tüm öğretmenlerimize başarılar.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)