ne güzel barış kafe deniniyodu ya nerden çıktı papet yürüyerek gelmeye kalksam şimdi evden çıkmam lazım benim
ne güzel barış kafe deniniyodu ya nerden çıktı papet yürüyerek gelmeye kalksam şimdi evden çıkmam lazım benim
Hani cumartesi Barış Cafe de buluşup, pazar Mudanya da mangal yapıcaktık !
Cumartesi çalışıyorum ama pazar planında ne varsa beni de yazın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ne şanslısınız ha uludağ yanı başınızda bu kış gitmeyi planlıyorum işte imkanlar el verirse
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Papet mi Barış mı??? son karar ne ?
16 BHN 22
(BatuHaN)
son karar mudanya gibi gözüküyo ben varım ancak erken ayrılabilirim fazladuramıcam yarın iş var alperve harun ne diyosunuz nerde buluşalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
yeni aldığım bi haberle bende gelemiyorum katılanlara iyi eğlenceler bi sonrakine inşalaah diyorum
Arkadaşlar son yazımızdan sonra ne ben ne de Başkan ve Pınar siteye bakıp yazılanları görme imkanı bulamadık...Akşam üzeri Pınar ve Cem burdaydılar,bizde ev sahipliği yaptık Papet'e başka gelen olmayınca bizim evde gelip ısındık,ıhlamur içip,mısır patlatıp maç seyrettik...Bu seferki biraz kopuk bir buluşma oldu ama bundan sonra oturur yeni buluşma yerleri ...
Bu arada Uludağ gerçekten bize büyük nimet,Kanım kaynıyor bu seneki kayak sezonunu hala açamadım.Tüm Mt üyeleriylede bir çıkartma yaparız artık bir ara...:(Uludağ'ın puslu havasındaki foto moto)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
22 Kasım 2009 Pazar için bir plan var mı peki?
Yarın ne yapıyoruz? Orhaneli'ye bağlı Ortaköy diye bi köy varmış.Doğanca barajının üstünden geçilip gidiliyormuş. 700 yıllık koca bi çınarı varmış. 35 km. civarında da yolu varmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 ----------
Yarın yapılacak etkinliği kararlaştırırsanız bana da bi sms atarsanız sevinirim.işten yeni geldim ve uyumam lazım. Herkese iyi geceler.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Slm lar ben cumartesiden(dünden)itibaren Korupark Collezion de geçici bayram süresince(belki bayram dada)çalışmaya başladım etkınlıklere bu sebepten dahil olamıycam ama olurda yolunuz düşerse herkezi beklerim.hem tanışmış oluruz hemde alışverişinizde yardımcı olurum seve sevegeldiğinizde mali bey die sorarsınız sölerler(buarada 3 al 2 öde kampanyası var bilginiz olsun faydalanın die yazıorum reklam amacında değilim yanlış anlaşılmak istemem)
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Ben varım... =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 ----------
Geçen sene kurban bayramında benim eski mondıalle çıkmıştım... Cok da eglenceli olmuştu... Ama akıl isi degil... Cok tehlikeli... Zaten Benden başka motorda yoktu zirvede... =)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
yarın hyosung a bakmaya gidicem ancak motor temizliğinden bişey anlamadığım için yardımcı olabilicek biri lazım bana
bir ustaya götür istersen. sesinden anlıyor adamlar.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
kaza yaptım salagın bırı 130 la gıderken onume kırdı veeee surunme operasyonum basladı hersey cook cabuk olup bıtıyo ne arabayı hatırlıyorum nede nasıl uctugumu sadece ıcınde genc bı cocuk vardı ve durmadan gıttı valla yavaslamadı bıle [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
hayret bısey sadece sag tarafım bıraz agrıyo baskada bıseyım yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
kaza yaptım kaskım yolun karsısına fırladı motor stop etmedı amaaa gozlugum halaa gozumdeydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
yasıyorum accık saglamım gorun dedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------
yaaa en sevdıgım botum du
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
en sevdıgım cantam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
en sevdıgım farım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
yaaa en sevdıgım dızım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
favorı dızımdı uf oldu
Oww büyük geçmiş olsun Soner abi. 130 diyosun yine de ucuz atlatmışsın.
Keşke serserinin plakasını görebilseydin dicem ama o an insan tabiki kendi can derdine düşüyor. Durmaması da ayrı bi şerefsizlik tabi ki.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)