Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    Arkadaşlar herkese merhaba

Cuma akşamı Teorik Motosiklet Eğitimine katılamayan arkadaşlara
    üzülerek çok şey kaçırdınız demek istiyorum. Bunu söylerken amacım
    geyik yapmak değil gerçektende çok faydalı bir organizasyondu.

Bizim gruptan yani Bursa MT den Ben, Arda(gümüsarda), Orhan abi (ihtiyar)
    ve Levent abi(Ralf) katıldık. Sanırım Ultraukala da oradaymış ama görüşemedik.

Seminer saat 19:00 gibi başladı ve yaklaşık 3,5 saat sürdü
    motosiklet kullanımı konusunda dikkat etmemiz gerekenler ve daha
    güvenli sürüş için yapmamız gerekenler konusunda pek çok bilgi verildi.
    Zaman zamanda dinleyicilerinde katılımları sağlanarak seminerin interaktif
    olması sağlandı.
    Gerçekten çok güzel bir organizasyondu umarım devamıda olur.
    Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Aşağıda seminerle ilgili fotoğraflar var.

Burada da Ben, Arda ve Levent abi arada muhabbet ederken

Gelelim pazar günü yapılan İstanbul, Balıkesir ve Bursadan katılımcılar ile gerçekleşen Cumalıkızık
    gezisine.
    Pazar günü saat 11 de Ben, Arda, Levent abi, ve orhan abi İstanbul yolu üzerindeki özdilekte
    buluştuk. Bize Balıkesirden gelen Ali abi (Bozkurt) de katıldı ve İstanbuldan gelecek olan motosikletli
    arkadaşları beklemeye başladık. yaklaşık yarım saat sonra tahminimizden çok daha kalabalık olarak
    geldiler. Biraz nefeslendikten sonra 22 motor ile Bursa caddelerinde gezmeye başladık.
    Görüntü tahmin edebileceğiniz gibi çok güzeldi doğrusu. Halkın ilgiside görmeye değerdi.
    Hep birlikte Cumalıkızık'a gittik ve motorlaqrı parkettikten sonra gruplar halinde dağılıp
    Cumalıkızıkta gezmeye başladık.
    Gezip yorulunca da soluğu oradaki evlerden birinin bahçesinde aldık. Gözlemeler, ayranlar, çay, muhabbet derken saat 16:00 oldu ve toparlanmaya başladık. Grubun bir kısmı Kestel tarafındaki şelaleye gitmiş bizde kalanlara kestele kadar eşlik edip. Levent abi, Ali abi ve Ben Çevre yolundan Bursaya döndük. Çevre yolu çok güzel bir yol. Sakin, Geniş ve hız yapmak için müsait. Ama biraz rüzgarlı.
    Hazır böyle güzel yolu bulmuşken biraz sürat yapalım dedik (Kötü örnek biliyorum ama insan motorunun sınırlarını bilmek istiyor) motorum şiddetli rüzgara karşı düz yolda 120 km ye kadar çıktı. Eminim rüzgar olmasa 130 hatta 140 bile yapardı. Daha sonrada rüzgarın verdiği yorgunluğu atmak için dinlenmeye evlerimize dağıldık

Bu gezinin fotoğraflarınıda yakında koyarım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar,

sonunda izin bitti ve Erzurum'a intikal etmiş, göreve başlamış oluyorum. umreden dönen Seflek için de "hayırlı ve uğurlu olsun" dileklerimi iletiyoum.

cumalı kızık toplantınız güzel olmuş. ben Bursa'da iken bir akşam orayı gezmiştim. ancak akşam gezecek kadar vakit ayırabildim oraya.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin "motosikletleri farkedelim" sloganlı organizasyonu ile ilgili afişi m.kemalpaşa'da görmüş ve bir daha dikkatlice bakmıştım. ve çok takdir ettim böyle bir organizasyon ayarladıkları için. bunu forumda da yazacaktım ama o zaman itibariyle zamanım yoktu. sonradan buraya zaten eklendi.

fuser, katılamayanların çok şey kaçırdığını belirtiyor. bu konu ile ilgili olarak bir ekleme de ben yapmak istiyorum. elbette ki seminer gibi olmaz ama bilginiz olsun diye yazıyorum. malumunuz donald duck "Reşat Arbaş" ın internette yayınlanan "motosiklet teorisi" isimli yazısı vardı. bu yazı hala internette bir yerlerde var mıdır bilemiyorum. ama konu ile ilgili aynı ismi taşıyan kitabı çıktı. aşağı yukarı 3 ay falan olmuştur herhalde Türkiye de satışa sunulalı. ben www.sahafium.com dan sipariş ile aldım ve okudum. internetteki yazı üzerine epey bir ilave yapılmış kitapta. çok faydasını gördüm. buradan tüm motosiklet severlere de önermek istiyorum. sürüş, güvenlik, teknikler, bakımlar-kış bakımı vb. konuda bir çok bilgi var. tek eksiği, konu ile ilgili fazla resim kullanılmamış olmasıdır.

fuser ve freeman; sizler ile de görüşemedik. kusura bakmayınız, görüşmek anlamında fırsatım olamadı.

görüşmek üzere..
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]

Motosikleti
    Yunus abi merhaba
    bu sefer görüşmek için pek fırsatımız olmadı ama
    umarım daha sonra görüşmek için fırsatımız olacaktır.
    En azından sanal ortamda dahi olsa görüşüyoruz işte.
    Göreve başlamışsın kolaygelsin.
    İyi günler...

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    kısmet yusuf abi
    kemal paşada çok kaldın görüşemedik
    motorun sesinide dinliyemedin
    emre yarın görüşebiliriz boşsan
    :cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    arkadaşlar umarım geziniz güzel geçmiştir bu arda uzun yol gezisi düşünürseniz bizim buralarada(mersin) gelin grubumuzun(mersin MT) sizi en iyi şekilde ağırlıyacağından hiç şüpheniz olmasın görüşmek dileğiyle
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Alıntı V&B adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...yahu şu cumalıkızık resimlerinide görünce içim gitti valla levent abim,emre ihtiyar abim baya güzel geçmiş anlasılan resimler içinde teşekkürler abim ellerine sağlık güzel pozlar var ...

LEVENT ABİM MONT YENİ GALİBAA ŞUGAR BİŞİMİŞ HEEEEE.
    LEVENT ABİM GETİRMİŞ HYUSONG GT 250 Yİ HEEE NE ALET BEEE SATMA BEN ALICAM .( BENDE BU SİTEDEKİ HERKESİN MOTORUNA TALİP OLUYOM

Volkanım sizin gibi geçleri gezilerde de görmek isteriz Mont ve motor için iltifatına teşekkür ama, ikiside yaşıt motorla aynı gün almıştım. Motoru büyütmek istiyorum fakat, buna çok bağlandım satamıyacam galiba

Bu arada damat araban güzelmiş Çevremizde alışılanın tersine evli ve mutlu insanları görmek ne hoş

Bi kaç resimde benden

Emre, Arda, Orhan ve Ali kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az, sağolun dostlar

Moto_Yunus'un teklifi çok cazip havalar bozmadan hem benim ikinci memlekete grup seyahati hemde Mersin misafir perverliği tadından yenmez

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    YAHU NERDESİN BE LEVENT ABİM BEEE İNAN MERAKLANDIRDIN BİZLERİ

LEVENT abim inan bende katılım istiyom her gezi,toplantı oluşunda içim gidiyo valla ama inan iş saatlerim ve hafta sonu mutlaka önemli bişiler çıkıyo malum yeni evlendik ayrı vakit geçirmek zor .

ama yaz bitmeden bi istavrit show yapalım .

cem abimde geldi zaten şöle hepbirlikte toplanıp kumyakadan açılalım bu pazar olabilir mesela İNŞALLAH KATILIM OLUR.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Efet bende oradaydım tanışmak kısmet olmadı.Başka zamana kısmetse.1936 yılında ingilterede motorsikletli polisler ile ilgili bir kitap çıkarılmış onun ile ilgili bilgi verirken, ben soru sormuştum çok erken bir tarih deil mi die falan?o benim işte ultraukala(Akın)...ortadaki oturma grubununun önden beşinci sırasının soldan 5.sinde oturan yalnız(ne güzel tarif ettim ama)..Fuserin koyduğu ilk resimde...HErkese kazasız belasız sürüşler...
    AKIN FİDAN

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Seflek hocam,hacım sesiniz soluğunuz kesildi umreden beri.

İyimisiniz yoksa bir şeymi oldu gurbet ellerde size.?

Gerçi ben şubatta oralar da idim bana birşey olmamıştı.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Efet bende oradaydım tanışmak kısmet olmadı.Başka zamana kısmetse.1936 yılında ingilterede motorsikletli polisler ile ilgili bir kitap çıkarılmış onun ile ilgili bilgi verirken, ben soru sormuştum çok erken bir tarih deil mi die falan?o benim işte ultraukala(Akın)...ortadaki oturma grubununun önden beşinci sırasının soldan 5.sinde oturan yalnız(ne güzel tarif ettim ama)..Fuserin koyduğu ilk resimde...HErkese kazasız belasız sürüşler...

Tamam Tamam ben hatırladım seni
    Neyse bakalım başka zaman tanışırız inşallah

Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar umarım geziniz güzel geçmiştir bu arda uzun yol gezisi düşünürseniz bizim buralarada(mersin) gelin grubumuzun(mersin MT) sizi en iyi şekilde ağırlıyacağından hiç şüpheniz olmasın görüşmek dileğiyle
    Teşekkürler arkadaşım. İnşallah fırsat olurda oralara da geliriz
    Ama gelemesekte Mersindeki arkadaşlarıda Bursaya bekleriz...

YAHU NERDESİN BE LEVENT ABİM BEEE İNAN MERAKLANDIRDIN BİZLERİ

LEVENT abim inan bende katılım istiyom her gezi,toplantı oluşunda içim gidiyo valla ama inan iş saatlerim ve hafta sonu mutlaka önemli bişiler çıkıyo malum yeni evlendik ayrı vakit geçirmek zor .

ama yaz bitmeden bi istavrit show yapalım .

cem abimde geldi zaten şöle hepbirlikte toplanıp kumyakadan açılalım bu pazar olabilir mesela İNŞALLAH KATILIM OLUR.

Volkan naber abi nasılsın?
    Cuma ve pazar günü gözümüz seni aradı valla ama gelemedin
    Neyse sağlık olsun bakalım başka sefere görüşürüz

Bu cumartesi ve pazar günü TUS sınavı için Ankarada olmam lazım onun için
    aranızda olamıyorum. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler

Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre, Arda, Orhan ve Ali kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az, sağolun dostlar
    Levent abi asıl biz teşekkür ederiz
    En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seflek hocam,hacım sesiniz soluğunuz kesildi umreden beri.

İyimisiniz yoksa bir şeymi oldu gurbet ellerde size.?

Gerçi ben şubatta oralar da idim bana birşey olmamıştı.
    Orhan abi Cem abi Umreye gidince Alkolü, Çapkınlığı bide Motorcuları
    bıraktı onun için girmiyor sanırım foruma
    Yada piyasaya olan Zemzem suyu, Hurma, Takke ve Tesbih borcu yüzünden
    kaçakta olabilir

Alıntı freeman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısmet yusuf abi
    kemal paşada çok kaldın görüşemedik
    motorun sesinide dinliyemedin
    emre yarın görüşebiliriz boşsan
    İlkaycım bugünümü eşime ayırmam lazım
    malum haftasonu biraz ihmal ettik gezerken

Bu ara ben dün Ali ustaya motoru götürdüm 1000 bakımı için
    Servis gayet güzel ustalarda Ferit gibi artist değil gayet ilgililer
    hemde motorun bakmadık yerini bırakmadılar ve benden sadece
    yağ ücretini aldılar. Motorda canavar oldu hani. Gidişi falan değişti

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    http://s44.photobucket.com/albums/f2...torshow3gp.flv

önce şu adama bi bakın... yok artık dedirtiyo..

internet bağlantımda 10 gündür çözemediğim bi sorun vardı, galiba çözdüm..

hafta sonu gerçekten çok güzeldi, katılım harikaydı. bursa sokaklarında motor show yaptık, acayip dikkat çekti.. milletin artık bizleri fark etmesi lazım.. bunu daha çok yaparak daha görülür olabiliriz, başka da yolu yok gibi geliyor..
    ben bir de sizden ayrıldıktan sonra Domaniç'e gittim. arkadaşlar sizi de bıraktım ama gerçekten çok özür dilerim.. söz vermiştim, bi de telefon gelince gitmek farz oldu, tekrar kusura bakmayın.. çalı da kendimi affettirmeyi planlıyorum.. hepinize teşekkürler..

yol harikaydı yaa.. nasıl tatlı virajlar anlatamam. çok keyif aldım ama akşam geçe kalınca biraz soğuk oluyor.. gidersek hem hava iyice soğumadan, hemde dönüşde hava kararmadan yola çıkmakta fayda var. bizzat gördüm bunu..

yapalım bi organizasyon da gidelim. benim hanım sabırsızlanıyor..

bu arada kaburgamdaki ezikten dolayı 3 günlük rapor aldım.. evde pinekliyorum. pazar günü yaptığım 300 km yol beni bi hayli yordu.

yeni motora alışmak için boyuna yol yapıyorum. geçen haftadan beri 1000'i devirdim. yağmur çamur demedim. hasta oldum belki ama en azından KELEBEK MOTORCU olmadığımı da ispat etmiş oldum..

darısı kelebek arkadaşların başınıza...

Motosikleti

Dr.emreye

emre kardeşim deme öle bak valla içim gidiyo.

İnşallah arda'nın davetine gelebilirim çok zevkli olur hanımla birlikte gelirim belki.

hafta sonu istavrit vs.vs. gibi aktivitelere katılım olursa CEMMMMMM abi nerdesin yaaa nasıl tutcaz biz istavritleri allah allah adam kayboldu yaaaa.

Motosikleti
    yamaha r25
    off off çok gusel anlar nerden bulastım ben bu motor hastalığına neyse babam 1.5 yıl sonra ehliyetimi alınca cbr alcağına dair söz verdi o zaman aranızda olcam ama geçmiyo günler ne zmn ikit teker görsem cbr 125 aklımda napcam ben yaf

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı : fuser
    Orhan abi Cem abi Umreye gidince Alkolü, Çapkınlığı bide Motorcuları
    bıraktı onun için girmiyor sanırım foruma
    Yada piyasaya olan Zemzem suyu, Hurma, Takke ve Tesbih borcu yüzünden
    kaçakta olabilir

Emre kardeşim,bu hafta sonu ben de yokum.Artık büyük sayıldığımız için hayırlı bir işle uğraşacağız.(kız isteyip söz nişan bir arada çıkaracağız.)

Alıntı gumusarda adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hafta sonu gerçekten çok güzeldi, katılım harikaydı. bursa sokaklarında motor show yaptık, acayip dikkat çekti.. milletin artık bizleri fark etmesi lazım.. bunu daha çok yaparak daha görülür olabiliriz, başka da yolu yok gibi geliyor..
    ben bir de sizden ayrıldıktan sonra Domaniç'e gittim. arkadaşlar sizi de bıraktım ama gerçekten çok özür dilerim.. söz vermiştim, bi de telefon gelince gitmek farz oldu, tekrar kusura bakmayın.. çalı da kendimi affettirmeyi planlıyorum.. hepinize teşekkürler..

yol harikaydı yaa.. nasıl tatlı virajlar anlatamam. çok keyif aldım ama akşam geçe kalınca biraz soğuk oluyor.. gidersek hem hava iyice soğumadan, hemde dönüşde hava kararmadan yola çıkmakta fayda var. bizzat gördüm bunu..

bu arada kaburgamdaki ezikten dolayı 3 günlük rapor aldım.. evde pinekliyorum. pazar günü yaptığım 300 km yol beni bi hayli yordu.

yeni motora alışmak için boyuna yol yapıyorum. geçen haftadan beri 1000'i devirdim. yağmur çamur demedim. hasta oldum belki ama en azından KELEBEK MOTORCU olmadığımı da ispat etmiş oldum..

Arda kardeş.! anladık sıkı motorcusun,çat orada,çat burada çat kapı arkasın da.
    İyiki arkanız seleden ayrılmasın diye,iyi dileklerimizi ilettik yani .
    Yol bulsanız Bursa ya uğramıyacaksınız neredeyse.

emre kardeşim deme öle bak valla içim gidiyo.

İnşallah arda'nın davetine gelebilirim çok zevkli olur hanımla birlikte gelirim belki.

hafta sonu istavrit vs.vs. gibi aktivitelere katılım olursa CEMMMMMM abi nerdesin yaaa nasıl tutcaz biz istavritleri allah allah adam kayboldu yaaaa.
    Volkancığım,benden sana abi tavsiyesi.:::::
    aldığın keyifleri eşinle paylaş veeeee motora onuda korkutmadan sevdir sevdalandır
    BU SENİN EN KUTSAL VAZİFENDİR KAZAN MUBAREK OLA.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    yok
    hayırdır emre satıyomusun motoru?
    araba mı alcan kendine?
    tabi kış geldi donmasın bi taraflar diyosun
    kelebek motorcu oldun yani.
    benim satmama gerek kalmadı çünkü alacağim er-5 hakkatten satılmış
    hayallerim yıkıldı
    napalım kısmet değilmiş
    satarsa bari levent abinin comet i alayım belki taksitf alan yapar
    abi hakketten satıyosan görüşelim
    çıplak ama ben giydiririm kışın onu
    :cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    ....satarsa bari levent abinin comet i alayım belki taksit falan yapar abi hakketten satıyosan görüşelim
    Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... Motoru büyütmek istiyorum fakat, buna çok bağlandım satamıyacam galiba ...
    Ben Honda Deauville istiyorum ama, motorumdan da ayrılamıyorum, bu motora çok bağlandım.

Bu arada İstanbula benim motor için aksesuar siparişi verdim geldiğinde buradan yayınlarım resimlerini

Motosikleti
    yok
    abi benin senin kadar iyi bakarım merak etme
    istediğinde de tur veririm
    ayıp ediyosun yani
    lafı mı olur bi turun

NT 700V Deauville cok güzel gözüküyor abi ama biraz pahalı değil mi?21000 ytl gibi fiyatı var

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    levent merhaba..
    demin gezmeden geldik hanımla. fena rüzgar var dışarda.. emrenin nöbetine gittik,sohbet ettik azıcak. sen nasılsın..
    hacı abi napıyo..

orhan abi, bu ara biraz fazlaca geziyorum da onun verdiği bi sevinç bendeki.. hem bir süredir de motorsuz kalmıştım ya ondandır bu telaş.. abarttım galiba biraz .. duramıyorum gezmeden napiim.. ama bu akşam gelirken donduk.. daha ziyade hanım üşüdü. kıyafetlerin tam olması artık farz oldu.. ay başında kısmetse tamamlıyalım artık. havalar iyice değişmeye başladı.. bir ara fırsat bulursam senin usül deri pantolon yapmaya niyetliyim..

Motosikleti
    Alıntı gumusarda adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ardacım abi o videodaki motorun markası neyse bende istiyorum aynısından
    Adam bin türlü işkence yapıyo ama motor hala dimdik devam ediyo
    Sağlam motormuş taktir ettim. Tabi arkadaşıda tebrik etmek lazım onca
    şebeklik için

hayırdır emre satıyomusun motoru?
    araba mı alcan kendine?
    tabi kış geldi donmasın bi taraflar diyosun
    kelebek motorcu oldun yani.
    benim satmama gerek kalmadı çünkü alacağim er-5 hakkatten satılmış
    hayallerim yıkıldı
    napalım kısmet değilmiş
    satarsa bari levent abinin comet i alayım belki taksitf alan yapar
    abi hakketten satıyosan görüşelim
    Abi kıyamıyorum ama Gülay tuutrdu önce araba al sonra motor diye
    bakıcaz artık neolacak
    Bende Levent abi gibi Deauville'e yeşilleniyorum ama bu işler nakitle oluyo tabii

Motosikleti
    BU NE YAAAA HERKEŞLER MOTOR DEĞİŞTİRİYOR.......

abi toplanalımda moto sohbet yapalım bi akşam nasıl olur satan satsın alanda alsın............( org.benden komisyonumu alırım )

YER HERZAMANKİ AYNI YER EKER

GÜNAYDIN BURSA HERKESE KUCAK DOLUSU GÜNAYDINLAR HAYIRLI İŞLER

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)

Bu Konudaki Etiketler