Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

thanks.
    Buraya yazdığımız mesajlarda güzelim Türkçemizi kullanmak varken yabancı dil kullanma mantığını anlayamadım. ''Teşekkürler'' yazmak için alt tarafı birkaç tuşa daha basılacak o kadar.

Ayrıca Çaylaks adlı yeni kardeşimiz imza bölünümdeki yabancı dildeki cümleyi değiştirir de yerine adını soyadını, motorunun markası ve plakasını yazarsa bu üyeler açısından kendisini daha yakından tanımada çok daha faydalı olacaktır. Yani Çaylaks kardeşim, oraya adını soyadını yazarsan bizler daha iyi olacağız.

Evet arkadaşlar bu hafta sonu buluşmamızı havanın durumuna göre ya Mudanya Papet Kafe'de ya da Barış Kafe'de gerçekleştireceğiz. Yani yağmurlu ve çok soğuk olursa Batış Kafe, güzel olursa Mudanya Papet. Buluşma saatimiz aynıdır.(19.00) Mudanya olursa biraz daha erken bir saate de alabiliriz gündüz gözüyle gitmek açısından.

Not: Buluşma noktamızın değiştiğini buradan okuyan arkadaşlarımız durumu siteye giremeyenlere de telefonla filan bildirirlerse iyi olur. Buluşma yerinin değiştiğini bilmediği için Vitamin'e gidip de tek başına kalmasın kimse.
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DAELİM S2 250

özürdilerim

tamam sizin için böylesi daha iyiyse benim için uygundur.bu arada adım mehmet ali arkdaşlar mali der.motorum Daelim S2 250 plakası 16 GN 340
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

tamam sizin için böylesi daha iyiyse benim için uygundur.bu arada adım mehmet ali arkdaşlar mali der.motorum Daelim S2 250 plakası 16 GN 340
    Anlayışına teşekkürler Mehmet Ali kardeşim. Aramıza hoşgeldin. İlk buluşmaya bekliyoruz tanışmak için.

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlayışına teşekkürler Mehmet Ali kardeşim. Aramıza hoşgeldin. İlk buluşmaya bekliyoruz tanışmak için.
    Bende memnun oldum.bu hafta sonu buluşmaya gelmeyi çok istiyorum barış kafe çok uygun mudanyada uygundur benim açımdan ancak şuan motoruma debriyaj la alakalı bir bakım yapıyorum yarın komple toplamayı planlıyorum.birde bayram öncesi kısa süreli bi iş durumu var şuğan net deil ama hertürlü durumda sizlere bildiricem son durumumu.
    16 GN 340

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Neyse ses gelmedi kaçıyorum ben...

Motosikleti
    ---------
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cem amca senide motorcu yaptik ya ben baska birsey demiyorum Darisi faruk abinin basina.Faruk abi ben sana ögretirim motosikleti
    Sen bana vitesli motosiklet kullanmayı öğret bak ben nasıl nevin hocana hava atıyorum;hatta yanından geçerken su sıçratma ihtimalim bile var

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Zorunlu sigorta için tavsiye edeceğiniz firma ve fiyat var mı?

Başkanım sen yeni aldın motoru hangi firmaya kaça sigortalattın?

Çevremde ve Forumda araştırdım da 20-100 arası acayip farklı rakamlar dönüyor, kim ne tutturursa hesabı.
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zorunlu sigorta için tavsiye edeceğiniz firma ve fiyat var mı?

Çevremde ve Forumda araştırdım da 20-100 arası acayip farklı rakamlar dönüyor, kim ne tutturursa hesabı.
    Ergo İsviçre şu anki sigorta poliçem. 20 liraya yaptırmıştım, Nilüfer Trafik Şube'nin arkasında bi trafik takipçisi aynı zamanda sigortacıydı da... Ona yaptırmıştım.

Ekleme: Yaptırdığım yerin adı da 'Seçkin Trafik Müşavirliği' ymiş. Poliçeden baktım şimdi.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bana vitesli motosiklet kullanmayı öğret bak ben nasıl nevin hocana hava atıyorum;hatta yanından geçerken su sıçratma ihtimalim bile var
    Ooo ortam bayaa gerilmiş... Nispet yapiyo birileri... =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 ----------

Şu baris kafe nin bide siirtten ağrı krokisini çizinde bulabilirsem bende geleyim.. =)
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Benim motorun sigortasını plaka işlemlerini yapan kişi halletti. AXA Sigorta. 30,24 TL.

Öyle sanıyorum ki motorun yaşı, hasar durumu, gibi durumlar ücreti etkiliyor.

''Nevin'e açıkça sataşma var.'' deyip ortalığı bir güzel karıştırıp aradan çekiliyorum. Karı-koca arasına girilmez çünkü.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------

Şu baris kafe nin bide siirtten ağrı krokisini çizinde bulabilirsem bende geleyim.. =)
    Camiinin yanındaki caddeye gir. Hiç sapmadan 1470 km kadar git. 1471. km de yolun sağındaki çeşmenin yanındaki sokağa gir. Okulun hemen karşısı. Siirt'te kime sorsan gösterir zaten

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Çaylaks aramıza hoşgeldin.

Debriyaj telini değiştirdim.(Aslında klemens bağlantısıyla 1 sene daha idare ederdi ama... )

Bariş cafe daha iyi olabilir.Hiç olmazsa biraz yol yapmış olurum. ( Evden kültürparka 1 dk. mesafedeyim. Vitamin e gelirken evden çıkıp Ankara yoluna girip Gökdere kavşağından setbaşına çıkıp oradan cumhuriyet caddesi, altıparmak, kükürtlü girişinden giriş yapıyordum.Artık mantıklı bi güzargah izlerim.) Merak edenler için evim Merinos stadyumunun arkası.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Debriyaj telini değiştirdim.(Aslında klemens bağlantısıyla 1 sene daha idare ederdi ama... )

Bariş cafe daha iyi olabilir.Hiç olmazsa biraz yol yapmış olurum. ( Evden kültürparka 1 dk. mesafedeyim. Vitamin e gelirken evden çıkıp Ankara yoluna girip Gökdere kavşağından setbaşına çıkıp oradan cumhuriyet caddesi, altıparmak, kükürtlü girişinden giriş yapıyordum.Artık mantıklı bi güzargah izlerim.) Merak edenler için evim Merinos stadyumunun arkası.
    Bu sefer de benim eve yakın oldu be Özcan abi. Artık ben de dolaşa dolaşa gelcem.
    Bulvardan bi tur atar, mudanya yolunca çıkar ordan izmir yoluna iner, barış kafeye dalarım.

Amaç gezmek olsun

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hoşbulduk özcan abi.

aynen barış kafe banada yakın alper kardeşim seninle bi çıkarız bulvar carrefour çekirge dağ yolu yapar öle gideriz barışa

Buarada motorumun debriyaj bakımını bitirdim komple artık yola çıkmaya hazırım
    motoruma(sevgilime) kavuşmamın şerefine turlamaya çıkıyorum:
    16 GN 340

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pazartesi günü motor bakmaya gidicem 2.el 2006 model tiger egzos var markası hyosung comet siyah renkte gayet temiz görünüyo ancak yakından bakmak lazım tabiki sahibiyle saati konuşmadık ama konuşunca saati yazarım sanki alıcakmışım gibi bi heyecan sardı beni

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazartesi günü motor bakmaya gidicem 2.el 2006 model tiger egzos var markası hyosung comet siyah renkte gayet temiz görünüyo ancak yakından bakmak lazım tabiki sahibiyle saati konuşmadık ama konuşunca saati yazarım sanki alıcakmışım gibi bi heyecan sardı beni
    Hayırlısı arkadaşım.
    16 GN 340

Alıntı çaylaks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı arkadaşım.
    teşekkürler dostum yakın bir zamanda tabanvay turizimden kurtulucam inşallah

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    teşekkürler dostum yakın bir zamanda tabanvay turizimden kurtulucam inşallah
    tabanvayda iyidir bağzenyamotora bindinmi zaten bakkalabile onunla gitmek istiyosun ben bir ara öylebi alıştımki motor bakıma gittiğinde trene otobüse binmek bi koydu bi garipsedim anlatamam
    16 GN 340

tabanvayda iyidir bağzenyamotora bindinmi zaten bakkalabile onunla gitmek istiyosun ben bir ara öylebi alıştımki motor bakıma gittiğinde trene otobüse binmek bi koydu bi garipsedim anlatamam
    bende otobüslerden inmedim benim kontrolümdeki bi araca binince nasıl olucak çok merak ediyorum

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    bende otobüslerden inmedim benim kontrolümdeki bi araca binince nasl olucak çok merak ediyorum
    =) kendi kntrolundeki bir araca bindinmi heleki o arac motor ise gercek ozgurlugu ruzgarda hissediceKsin.bu oylebir ask tutkuki adama siir bile yazdirir=] bakben debriyaj bakimi yaptim kendim birhafta surdu ewden disari cikmadm hic icimden gelmedi.ama bugun topladm motoru 30km yol yaptim yuzum guldu kendime geldim cok mutluyum sevgilimle(motorum)
    16 GN 340

=) kendi kntrolundeki bir araca bindinmi heleki o arac motor ise gercek ozgurlugu ruzgarda hissediceKsin.bu oylebir ask tutkuki adama siir bile yazdirir=] bakben debriyaj bakimi yaptim kendim birhafta surdu ewden disari cikmadm hic icimden gelmedi.ama bugun topladm motoru 30km yol yaptim yuzum guldu kendime geldim cok mutluyum sevgilimle(motorum)
    ooof ooof yaramı deştin şimdi oturup ağlıcam valla

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler