Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Vayy Bahadır, şu meşhur motor sever gözlemeci ablayı bayaaa mutlu etmişsiniz, geçen sefer ki kaçışınızın telafisi iyi olmuş.

Özcan abi gerçek motorcu olduğun belli oluyor, tam donanımlısın.

Bende yarısına kadarda olsa katıldım sayılır geziye, güzel oluyor ard arda yolda gitmek.

Eskiden arabayla geçerken imrenerek baktığım konvoyda olmanın tadını çıkarttım. İnşallah kazasız belasız uzun soluklu gezilere hepberaber.

Bu arada geziye geldiğimi kanıtlayan 1 resmim bile yok U.Ü. köprüsünde ya da Mintekste çekinmemişiz
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 ----------

aksam gezılerımızı seyredıyodu

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    maşallah soner abi büyümüş arda bebek

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    süper gezi olmuş ahh ah haftaya nereye=)
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

Motosikleti
    loading...
    arkadaslar bugun itibariyle motorumu satmış bulunmaktayım..artık motorsuz mt ci olucaz ne yapalaım..

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bugun itibariyle motorumu satmış bulunmaktayım..artık motorsuz mt ci olucaz ne yapalaım..
    hayırlı olsun dostum sende tabanvay grubundansın

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Havasına suyuna taşına toprağına
    Bin can feda bir tek dostuma
    Her köşesi cennetim ezilir yanar içim
    Bir başkadır benim memleketim

Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda
    Aşıklar destan yazar dağlarda
    Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a
    Bütün alem kurban benim yurduma

Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına
    Sen dost ararsan koş Mevlana'ya
    Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin

Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı
    Zengin fakir hepsi de sevdalı
    Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim

Kesinlikle çok güzel bir geziydi,mükemmel bir yermiş Gölyazı,Bursalı olupta ilk defa gitmenin utancını yaşadım...Vatanımın her karışını gezdikçe nasıl bir cennette yaşadığımın farkına tekrar tekrar varıyorum.Lütfen ülkemize sahip çıkalım ve değerini bilelim,ona layık olmak için çok çalışalım ve fazladan özveride bulunalım...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    loading...
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun dostum sende tabanvay grubundansın
    gardasım walla ole olduk ama en yakın zamanda tekrar aynı tiplerde almayı dusunuom..istersen beraber alak..

Gölyazı Bursa'nın burnunun dibindeki bir cennet köşe ama nedense biz Bursalılar pek kıymetini bilemiyoruz. Halbuki bilhassa fotoğrafçılar için vazgeçilmez bir köy orası. İstanbul'dan bile özel olarak gün batımı fotoğrafı çekmek için geliyorlar. Nedenini geziye katılan arkadaşlarım sanırım bu muhteşem günbatımını bizat gördüklerinde daha iyi anlamışlardır. Hava kapalı olmasına rağmen fotoğraflarda da görünen manzara müthişti gerçekten de.

Evet her zaman olduğu gibi yine kısa ama güzel bir geziydi. Minteks'e kadar bize eşlik eden ancak kursu dolayısıyla dönmek zorunda olan Kurşunes hariç toplam 9 motorsiklete Gölyazı' da bize yetişen Murat ve Sertaç'ın eklenmesiyle toplam 11 motorsikletlik sayıca iyi sayılabilecek bir konvoy oluşturduk. Böylece ben de ilk defa bir motorsiklet konvoyuna kendi kullandığım motorumla katılabilme şansı buldum. Muhteşem bir duyguymuş bu meğerse.

Geziye Katılanlar:
    Cem
    Pınar
    Berkay
    Gülcem (Yeğenimiz)
    Cem (Gülcem'in nişanlısı)
    Bahadır
    Özcan
    Ahmet
    Alper
    Soner
    Nevin
    Faruk
    Sertaç
    Murat
    Kurşunes (Minteks'e kadar)

Dönüşte de İhsaniye'deki Barış Kafe de dinlenme fırsatı bulduk. Bu arada Barış Kafe demişken, haftalık buluşmalarımızı Barış Kafe'ye almatı düşünüyoruz. En Azından Vitamin Kafe'ye göre çok daha sakin ve sessiz. Burada buluşmak katılımcılarımızın birbirleriyle daha samimi bir ortam oluşturmakta yardımcı olacaktır bize. Barış Kafe'nin tam olarak yerini Bahadır tarif etsin çünkü o daha iyi biliyor. Ben tam olarak yerini bir türlü anlayamadığımdan yanlış bir tarif yaparak arkadaşlarımı yanıltmak istemiyorum.

Bu arada havanın güzel olduğu cumartesilerde Mudanya daki Papet Kafe'de buluşmalar düzenleyebileceğiz. Örneğin bu haftaki buluşmayı hava güzel olduğu taktirde orada yapmayı düşünüyoruz. Papet Kafe Mudanya Mütareke Binası'nın sırasında ama biraz daha ileride.
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gölyazı Bursa'nın burnunun dibindeki bir cennet köşe ama nedense biz Bursalılar pek kıymetini bilemiyoruz. Halbuki bilhassa fotoğrafçılar için vazgeçilmez bir köy orası. İstanbul'dan bile özel olarak gün batımı fotoğrafı çekmek için geliyorlar. Nedenini geziye katılan arkadaşlarım sanırım bu muhteşem günbatımını bizat gördüklerinde daha iyi anlamışlardır. Hava kapalı olmasına rağmen fotoğraflarda da görünen manzara müthişti gerçekten de.

Evet her zaman olduğu gibi yine kısa ama güzel bir geziydi. Minteks'e kadar bize eşlik eden ancak kursu dolayısıyla dönmek zorunda olan Kurşunes hariç toplam 9 motorsiklete Gölyazı' da bize yetişen Murat ve Sertaç'ın eklenmesiyle toplam 11 motorsikletlik sayıca iyi sayılabilecek bir konvoy oluşturduk. Böylece ben de ilk defa bir motorsiklet konvoyuna kendi kullandığım motorumla katılabilme şansı buldum. Muhteşem bir duyguymuş bu meğerse.

Geziye Katılanlar:
    Cem
    Pınar
    Berkay
    Gülcem (Yeğenimiz)
    Cem (Gülcem'in nişanlısı)
    Bahadır
    Özcan
    Ahmet
    Alper
    Soner
    Nevin
    Faruk
    Sertaç
    Murat
    Kurşunes (Minteks'e kadar)

Dönüşte de İhsaniye'deki Barış Kafe de dinlenme fırsatı bulduk. Bu arada Barış Kafe demişken, haftalık buluşmalarımızı Barış Kafe'ye almatı düşünüyoruz. En Azından Vitamin Kafe'ye göre çok daha sakin ve sessiz. Burada buluşmak katılımcılarımızın birbirleriyle daha samimi bir ortam oluşturmakta yardımcı olacaktır bize. Barış Kafe'nin tam olarak yerini Bahadır tarif etsin çünkü o daha iyi biliyor. Ben tam olarak yerini bir türlü anlayamadığımdan yanlış bir tarif yaparak arkadaşlarımı yanıltmak istemiyorum.

Bu arada havanın güzel olduğu cumartesilerde Mudanya daki Papet Kafe'de buluşmalar düzenleyebileceğiz. Örneğin bu haftaki buluşmayı hava güzel olduğu taktirde orada yapmayı düşünüyoruz. Papet Kafe Mudanya Mütareke Binası'nın sırasında ama biraz daha ileride.
    harika olur cem amca barış kafe bana çok yakın her buluşmada gelirim

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    super olur bariskafe banada cok yakin =) yillarim gecti orda. adresi:bursadangelirken carrefoura donmiyip lamabalardan izmiryolu istikametinde carrefour babasini gecin ilk taliyola girip dumduz darolan yoldan dewam edin 100metre ileride solda
    16 GN 340

Motosikleti
    loading...
    arkadaslar 2 gun once verilmiş bir ilan..SEGER marka motorsikletler fabrikasıda NOSAB tadır..ihtiyacı olanlar için koydum..yanlıs anlasılmasın...fiyatları uygun bence ben de dusunuorum bir tane.. ama benim eski motor gibi olanından.. bakmak isteyen buyursun..foto yok..
    http://www.sahibinden.com/0_motorsik...XQQdisplayitem

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    herkeze iyi geceler aramiza yebi katilan arkadaşlar hos geldiniz
    Gezilerin takibindeyim ama is dolayisiyla katilamiyorum
    Cem amca senide motorcu yaptik ya ben baska birsey demiyorum
    Darisi faruk abinin basina
    Faruk abi ben sana ögretirim motosikleti
    soner mini motorcumuz buyuyor bakiyorumda ona ne zaman motosiklet alacaz
    Yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze iyi geceler aramiza yebi katilan arkadaşlar hos geldiniz
    Gezilerin takibindeyim ama is dolayisiyla katilamiyorum
    Cem amca senide motorcu yaptik ya ben baska birsey demiyorum
    Darisi faruk abinin basina
    Faruk abi ben sana ögretirim motosikleti
    soner mini motorcumuz buyuyor bakiyorumda ona ne zaman motosiklet alacaz
    Yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle
    teşekkürler blue_dolunay hoşbulduk
    16 GN 340

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Barış kafe en kolay tarif olarak media market önündeki ışıklardan ihsaniyeye dönüp ilk küçük kavşaktan sola Dik Rampadan çıkınca önce solda Canaydın ilköğretimokulu sonra ilerdeki kavşağın solunda Barış Kafe kalıyor.

Carrefour lambalarına gelip Namık Sözeri Okulları ya da Canaydın İlköğretimi bulduğunuz zaman Barış kafeyi farkedersiniz, hem toplandığımızda kapı önündeki Motorlardan fazlasıyla fark edilir
    Aşağıdaki resimde Temel Sokak yazan yerde

http://www.bursa.bel.tr/kbs/alt.asp?tip=genel&alt=103a6

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

e artık bu kadar tarife rağmen bulamayan, ben bulamam diye gelmedim diyen çıkmaz heralde
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Barış kafe biz Mudanya grubunada daha yakın ve daha severek gidilebilecek bir yer.Vitamin kafe benim bünyeye yaramıyor eve geldiğimde gürültüden ve sesimi duyurabilmek için bağırmaktan dolayı boğazımda oluşan tahribattan dolayı(biraz abarttım mı ne) gitmekten zevk almadığım bir yerdi,Helede güzel Mudanya stres atmak için bence en ideal yer.Cem Başkan doğru bir atılım yaptı emir ve görüşlerine uyulacak ve itaatte kusur edilmeyecektir.

Bu arada herkes Faruğu sıkıştırmaya başladı motor alma konusunda.Cemin motor alma sebebi ben olduğuma göre Pınar elinden geleni ardına koyma derim bana borçlusun ...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Onları toplantı ve gezilerde aramızda görmeyi isteriz...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barış kafe en kolay tarif olarak media market önündeki ışıklardan ihsaniyeye dönüp ilk küçük kavşaktan sola Dik Rampadan çıkınca önce solda Canaydın ilköğretimokulu sonra ilerdeki kavşağın solunda Barış Kafe kalıyor.

Carrefour lambalarına gelip Namık Sözeri Okulları ya da Canaydın İlköğretimi bulduğunuz zaman Barış kafeyi farkedersiniz, hem toplandığımızda kapı önündeki Motorlardan fazlasıyla fark edilir
    Aşağıdaki resimde Temel Sokak yazan yerde

http://www.bursa.bel.tr/kbs/alt.asp?tip=genel&alt=103a6

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

e artık bu kadar tarife rağmen bulamayan, ben bulamam diye gelmedim diyen çıkmaz heralde
    Abi "Namık Sözeri" biteli yıllar oldu. Artık orası "Final Okulları"

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barış kafe biz Mudanya grubunada daha yakın ve daha severek gidilebilecek bir yer.Vitamin kafe benim bünyeye yaramıyor eve geldiğimde gürültüden ve sesimi duyurabilmek için bağırmaktan dolayı boğazımda oluşan tahribattan dolayı(biraz abarttım mı ne) gitmekten zevk almadığım bir yerdi,Helede güzel Mudanya stres atmak için bence en ideal yer.Cem Başkan doğru bir atılım yaptı emir ve görüşlerine uyulacak ve itaatte kusur edilmeyecektir.

Bu arada herkes Faruğu sıkıştırmaya başladı motor alma konusunda.Cemin motor alma sebebi ben olduğuma göre Pınar elinden geleni ardına koyma derim bana borçlusun ...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Onları toplantı ve gezilerde aramızda görmeyi isteriz...
    hoşbulduk.toplantılarda barışkafe olursa daha aktif olurum büyüdüğüm semt hemde şuanki oturdugum ewe çok yakın.gezilerede gelmeyi çok istiorum 6 yıldır motor kullanıyorum bikere bi grupla konvoyla biyerlere gitmek nasip olmadı=(

yeni gezi ve organizasyonları dört gözle bekliorum
    16 GN 340

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Buyrun Barış Cafe'nin Tarifi
    *Büyütmek için tıklayınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------

Bunlar da Bahadır'ın fotoğraf makinesinden çıkanlar...

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    doobly nin google erch haritasi endogru acik net bariskafe adres tarifi thanks.
    16 GN 340

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler