Kursunes keyifli sürüşler dilerim... Sendeki heyecanı anlayabiliyorum simdi... Cok güzel bi duygu...
Kursunes keyifli sürüşler dilerim... Sendeki heyecanı anlayabiliyorum simdi... Cok güzel bi duygu...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Kursunes sana da hayırlı olsun.Güle güle kullan.
Bu akşam buluşmaya gelemiyeceğim.Fakat kısmet olursa yarın U.Ü. köprüsü altında olacağım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hepinize teşekkür ederim, darısı kelebeklerin başına
bu akşam geçte olsa Vitamin e uğrarım, ama yarınki geziye katılamıycam belki U.Ü. köprüsüne gelip geri dönebilirim.
bu arada motorun muayenesi geçmiş, Ruhsat için önce muayene sonra ruhsat işlemleri mi gerekiiyor?
16 BHN 22
(BatuHaN)
hayirli olsun haldun, kazasız ve belasız günlerde kullan
evet önce muayneyi yaptirman gerekiyor, internetten randevu alip gitmeni tavsiye ederim http://www.tuvturk.com.tr/ böylelikle fazla vakit kaybetmezsin.
noter harcını fazla ödemen plaka ve il değişikliğinden kaynaklanıyor, normalde 170 küsür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 ----------
bu arada fenni muayne hacin da; gecikmeli olduğundan 75TL civarı olmalı, zaten randevu alırken ücretin ne kadar olduğunu netten görüyorsun
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
cook buyuk ıhtımalle bende gelıyorum kambersız olmaz
bende katılmaya çalışıcam saat 14:00 da mintekste olmaya çalışıcam sabah işe motorla gitmeyeyim çok soğuk oluyo görüşmek üzere
Saat 13:00'de Uludağ Üni. Kavşağında görüşmek üzere...
Herkeze hayirli sabahlar ve guzel pazar gezisi ben malum hala geziler gelemiyorum hayirlisiyla en kisa zamanda katilacam
Firat numarani kaydettim ben arayamasamda arkadasim arayacak şimdiden yardimin icin cok tesekkurler
Gezi fotograflarini cem baskandan bekliyorum bensiz gezin bakalim ben de birgun gezerim hehhehe cem baskan bir ara bi gezide bizim buraya koy yollarina yapalim mallum tekerleri yakmak gerek
Saygilarimla blue
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bugünkü gezinin fotolarını bekliyoruz...
16 BHN 22
(BatuHaN)
ben eve vardım erken ayrılmak durumundaydım özcan inşaalah halletmişsindir motoru sanırım şu anda çay falan içiyorsunuzdur iyi geldi bana bu gezi daha önce gölyazıya hiç gitmemiştim
her cumartesi akşamı kültürparkta vitamin kafede toplanıyoruz tabiki katılabilirsin ancak saati erkene almayı düşünüyoruz
kısa çaplı gezi yapabilmek için yakında gündeme gelir burdan takip edebilirsin
tamamdır burdan takipteyim=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
heheee korkmayın tamam daha fazlasını atmıcam kitlemiyim şimdi sayfayı -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Evet arkadaşlar gezimiz çok zevkli ve çok güzeldi. Ve tekrardan Cem amcaya hayırlı olsun motoru çok yakışmış ve Allah kazadan saklasın kaza bela göstermesin Şimdi ekip tam oldu işte . Bir kişi daha kaldı gerçi arabalı degilmi Nevin -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
bugun orda olmayı çok istedim...
ama gel gelelim dershane ve motorun çıkardığı sorunlar yüzünden olmadı ama yakın bi zamanda olucak geziye gelicem inş...
bu arada cumartesi günü erkene alma işi olursa çok iyi olur
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
bursa mt adına çok seviniyorum aradan gidenler olsa da (misal ben )
ekip eksilmeden devam ediyor.
gölyazı' yı çok severim defalarca gittim evime yakın olduğundan dolayı. kayıkları görünce aklıma yarımadanın çevresini yürüdüğüm aklıma geliverdi, bir de oradaki insanların sıcaklığı..
cemamca' yı da motor iyi açmış, sıra faruk abi' de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
ağlayan çınar' a sırtınızı döndüğünüzde karşı tepeyi göreceksiniz, çok güzel mangal yakması oluyor orada yapmadıysanız aklınızda olsun
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Güzel gezi olmuş... Katılımda gayet güzel... Buraya gitmeyi cok istiyodum ama denk gelmedi birtürlü... Gün batımı harikulada oluyor burda...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)