Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    selam bursa mt nasilsiniz görüşmeyeli
    Uzun sure aranizda olamayacam ama belli zamanlarda siteyi takip etmeye devam edecem
    Cem başkan yeni motosikletina hayirli ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin

bu arada arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var nikelaj yaptira bilecegim bir yer biliyormusunuz bilen arkadaşlar bana mesaj atarsa sevinirim acil lazim
    Cep no:0544 909 35 83 (turkcell)
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanucan naptin sen yaa... Hic kalınırmı ehliyet sınavından... Valla ben kalsaydım... Kimsenin yüzüne bakamazdim hatta asardim kendimi :-P neyse hayirlisi olsun... Geçersin ama ehliyeti alma süren uzadı... Bu beni öldürürdu iste... 4 ayda aldim ben... Uzun döneme denk gelmişim... Bu yüzden cezada yedim zaten...
    kendimi öldürüp intahar süsü vericem abi çok iyi geçmişti umutluydum taki ilk yardımdan 63 ü görene kadar hayallerim umutlarım yıkıldı

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakalın, bıyığın ne mahsuru var hocam
    Sanki böyle çok Sadri alışık olur sakal,bıyık,meyhane nebileyim toplu halde depresyona girer gezilere gidemeyiz diye korkmuş olabilirim sanki, belki...

Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oh çok sevindim cem abi de artık motorize gezecek

herkese selamlar antalya' dan..
    Güneyden gelen selam içimizi ısıttı,Bursa'danda içtenlik dolu selamlar

Kanucan naptin sen yaa... Hic kalınırmı ehliyet sınavından... Valla ben kalsaydım... Kimsenin yüzüne bakamazdim hatta asardim kendimi :-P neyse hayirlisi olsun... Geçersin ama ehliyeti alma süren uzadı... Bu beni öldürürdu iste... 4 ayda aldim ben... Uzun döneme denk gelmişim... Bu yüzden cezada yedim zaten...
    Mami sen bu gün ya komutandan azar falan yedin,ya fazladan nöbet yazıldı,ya diskoya girdin,ya da eğitimde malzeme zariyatı verdin askerliğin uzadı,ne yükleniyon küçücük çocuğa,zavallı batu hayatının geri kalanında kötü yollaramı düşsün,yaşlılığına varamadan tümörlerlemi boğuşsun,olmadı ilk gördüğü çatının ta tepesinemi çıksın...Bak ama Batu sende çalış haaa,kolayı zoru yok sınav sınavdır.Hayatta hiçbirşeyi hafife almayacaksın.Aslada işini şansa bırakmayacaksın...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanki böyle çok Sadri alışık olur sakal,bıyık,meyhane nebileyim toplu halde depresyona girer gezilere gidemeyiz diye korkmuş olabilirim sanki, belki...

Güneyden gelen selam içimizi ısıttı,Bursa'danda içtenlik dolu selamlar

Mami sen bu gün ya komutandan azar falan yedin,ya fazladan nöbet yazıldı,ya diskoya girdin,ya da eğitimde malzeme zariyatı verdin askerliğin uzadı,ne yükleniyon küçücük çocuğa,zavallı batu hayatının geri kalanında kötü yollaramı düşsün,yaşlılığına varamadan tümörlerlemi boğuşsun,olmadı ilk gördüğü çatının ta tepesinemi çıksın...Bak ama Batu sende çalış haaa,kolayı zoru yok sınav sınavdır.Hayatta hiçbirşeyi hafife almayacaksın.Aslada işini şansa bırakmayacaksın...
    vurmayın hocam dövmeyin nolur şakası bi yana haklısınız bu ders oldu benim için bi daha kalıcak olursam o zaman döversiniz

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler cem başkana yakışmış 2 teker..Kazasız belasız sürüşler diliyorum..Tekerin düz bazsın inşallah..
    cem abi yazmamış ben yazayım darısı başına faruk abi seni de iki tekerde görmek isteriz

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vurmayın hocam dövmeyin nolur şakası bi yana haklısınız bu ders oldu benim için bi daha kalıcak olursam o zaman döversiniz

neyse ki önümüz kış yaza hazır olur ehliyetin çok şey kaybetmedin

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cem abi yazmamış ben yazayım darısı başına faruk abi seni de iki tekerde görmek isteriz

neyse ki önümüz kış yaza hazır olur ehliyetin çok şey kaybetmedin
    26 aralık yazılı sınavmış şu yeni yasa geç girsinde yoksa stajer ehliyete kalıcam

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Nevin abla dogru
    Söylüyo... Hafife almamak lazim... Ben bile :-P baya çalışmıştım... Soranlara 100 almak için diyordum... Iddialiydim baya... Ama içimde okadar iddialı olmama ragmen ulan kalırsam naparim korkusuda vardi yani... Benim için yıkım olurdu yani... Insan içine çıkamazdim...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Yeni motorsikletim hakkında iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu arada gezilerdeki dört teker kader arkadaşım Feromen'i bundan sonra yanlız bırakacak olmamın da üzüntüsü içinde olduğumu da belirtmem gerekiyor. Eh Feromen hadi sen de al bir motorsiklet de bize katıl.

Evet her kullanışımda motoruma biraz daha alıştığımı ve kullanım konusunda giderek acemiliğimi üzerimden attığımı söyleyebilirim. Bu arada her kullanışımda daha fazla hoşlanmaya başlıyorum bu motorsiklet olayından. Yani arkadaşlar kendimi hızla uzun soluklu toplu gezilere hazırlamaktayım. Tabii henüz motorsiklet ehliyetimin olmaması bir problem ama bu sorunu da en kısa zamanda çözmeyi planıyorum. Ondan sonra da gelsin geziler. Kafamızın estiği gibi gideriz her dilediğimiz yere.

çok kederlendim alkole vericem kendimi
    Üzülme fazla kardeşim. Olur öyle şeyler. Bir sonrakinde geçersin sınavı. Bence kendini alkole vereceğine o alkolün ilkyardımda nasıl kullanılacağını öğrensen daha faydalı olacaktır sana sınav açısından.

Unutmadan bu hafta sonu buluşmasına da maalesef katılamayacağımızı belirtmem gerekiyor. Cumartesi akşamı (yine) bir nişan olayımız var katılmamız gereken.(Yok canım Pınar'la ben nişanlanmıyoruz. Nişanlanan yeğenimiz.)
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzülme fazla kardeşim. Olur öyle şeyler. Bir sonrakinde geçersin sınavı. Bence kendini alkole vereceğine o alkolün ilkyardımda nasıl kullanılacağını öğrensen daha faydalı olacaktır sana sınav açısından.
    teşekkürler cem abi 26 aralıkta geçicem bu sınavı kafaya taktımilk gün üzülmüştüm çünkü baya umutluydum sınavım harika geçmişti ama 63 (2-3)sorudan kaldığımı duyunca evlat acısı gibi koymuştu

Motosikleti
    ---------
    Yeni motorsikletim hakkında iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu arada gezilerdeki dört teker kader arkadaşım Feromen'i bundan sonra yanlız bırakacak olmamın da üzüntüsü içinde olduğumu da belirtmem gerekiyor. Eh Feromen hadi sen de al bir motorsiklet de bize katıl.
    Umarım bende aynı kaderi paylaşırım zamanla iki teker kullanarak.Bu arada güzel muhabetimizi de molalarda yaparız artık..
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler Ahmet'im yarışmadan kazandığım motosikleti bir alabilsem size anında sürpriz yapacağım ama..

Motosikleti
    loading...
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bursa mt nasilsiniz görüşmeyeli
    Uzun sure aranizda olamayacam ama belli zamanlarda siteyi takip etmeye devam edecem
    Cem başkan yeni motosikletina hayirli ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin

bu arada arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var nikelaj yaptira bilecegim bir yer biliyormusunuz bilen arkadaşlar bana mesaj atarsa sevinirim acil lazim
    Cep no:0544 909 35 83 (turkcell)
    beni ara bir goruselim yardımcı olabilirim sana...bildigim bir yer var...seve seve yardımcı olurum...iyi aksamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

Umarım bende aynı kaderi paylaşırım zamanla iki teker kullanarak.Bu arada güzel muhabetimizi de molalarda yaparız artık..
    teşekkürler Ahmet'im yarışmadan kazandığım motosikleti bir alabilsem size anında sürpriz yapacağım ama..
    neymiş bakalım bu motorsiklet...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Valla faruk abi cemamca motor aldı ya basina kakar durur simdi hep seferinde...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ---------
    neymiş bakalım bu motorsiklet...
    Şu medyanın vereceğim dediği hediyelere gün geçtikçe ümidim azalır oldu neyse hayırlısı bakalım aralıkta vereceklerini söyledikler ama cinsi rengi konusunda bilgim yok sürpriz olacakmış.

Valla faruk abi cemamca motor aldı ya basina kakar durur simdi hep seferinde...
    Haklısın başkan peşimizi bırakmaz.Sonumuz belli

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Selam MT Bursa bende başkandan feyz alarak sonunda motoru aldım noter işini bugün hallettim nasipse haftaya da ruhsat işlemlerini hallederim.
    Yarın akşam bi aksilik çıkmaz yağmur olmazsa nasipse aranızdayım.
    İlgi ve alaklarınız için tecrübelerinizi paylaştığınız Doobly+Salvano+a.banus teşekkür ederim.

eee nereye gezi düzenliyoruz şimdi
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Hayırlı olsun, güle güle kullan motorsikletini de yanlız ne marka ve model aldığını yazmamışsın. Merak ettim doğrusu.

Arkadaşlar eğer hava güzel olursa ve yağmur yağmazsa geçen haftaki gibi ancak bu kez daha fazla katılımla bu pazar da Gölyazı turuna ne dersiniz? Evet güzergahın kısa olduğunun farkındayım ama malum ya ehliyet konusu var. Bir de yeterli tecrübe kazanmadan uzun gezilere çıkmaya doğrusu çekiniyorum. O yüzden bu hafta sonu yine Gölyazı Gezisi ile yetinelim diyorum.

Buluşma noktalarına gelince, Bursa'dan geleceklerle Uludağ Üniversitesi Köprülü Kavşağı'nın altında saat 13.00 de yola çıkacak şekilde buluşabiliriz. Mudanya ve Gemlik'den gelerek çevre yolunu kullanacaklarla da Minteks'de buluşup saat 14.00 de Gölyazı'ya hareket edebiliriz.

Evet katılmak isteyen arkadaşlar dediğim sattlerde dediğim noktalarda olsunlar. Umarım katılım bu kez çok olur da ben de çok sayıda motordan oluşacak bu konvoy'a ilk defa motorumla katılmanın zevkini yaşarım. Hadi bakalım kimler geliyor?

NOT: Eğer Pazar günü hava uygun olmazsa (mesela yağmur yağarsa...) gezi otomatikman iptal eilmiş olur.)
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Süpriz olsun diye yazmamıştım
    Heyecandan unutmuşum
    Yamaha YBR 125

Hava durumu:
    Bursa
    Pazar-Gündüz
    Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar light.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Yaw bi de noter satışında sanki çok kaçtı gibi geldi,

Harç 38,9
    Damga Vergisi 5,44
    Değ.Kağıt bedeli 34,30
    Ptt Giderleri 20
    Sair Tahsilatı 112,07
    Kdv 23,77
    Toplam : 234,48

Başkanım sizde de alırken bu kadar oldu mu masraf?
    Plaka-Ruhsat işlemlerine ne kadar gidiyor?(plaka 54(Sakarya) Bursa olacak)
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    hayırlısı olsun inşaalah çıkar yalnız iyi bi motor olursa nevin hocamdan size kalmaz gibi geliyor bana

Hayırlı olsun, güle güle kullan motorsikletini de yanlız ne marka ve model aldığını yazmamışsın. Merak ettim doğrusu.

Arkadaşlar eğer hava güzel olursa ve yağmur yağmazsa geçen haftaki gibi ancak bu kez daha fazla katılımla bu pazar da Gölyazı turuna ne dersiniz? Evet güzergahın kısa olduğunun farkındayım ama malum ya ehliyet konusu var. Bir de yeterli tecrübe kazanmadan uzun gezilere çıkmaya doğrusu çekiniyorum. O yüzden bu hafta sonu yine Gölyazı Gezisi ile yetinelim diyorum.

Buluşma noktalarına gelince, Bursa'dan geleceklerle Uludağ Üniversitesi Köprülü Kavşağı'nın altında saat 13.00 de yola çıkacak şekilde buluşabiliriz. Mudanya ve Gemlik'den gelerek çevre yolunu kullanacaklarla da Minteks'de buluşup saat 14.00 de Gölyazı'ya hareket edebiliriz.

Evet katılmak isteyen arkadaşlar dediğim sattlerde dediğim noktalarda olsunlar. Umarım katılım bu kez çok olur da ben de çok sayıda motordan oluşacak bu konvoy'a ilk defa motorumla katılmanın zevkini yaşarım. Hadi bakalım kimler geliyor?

NOT: Eğer Pazar günü hava uygun olmazsa (mesela yağmur yağarsa...) gezi otomatikman iptal eilmiş olur.)
    hava güzel gibi gözüküyor ben işe motorla giderim öğlen bırakıyorum minteks e çok yakınım orda buluşabilirim ancak yarın daha kesin konuşurum

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam MT Bursa bende başkandan feyz alarak sonunda motoru aldım noter işini bugün hallettim nasipse haftaya da ruhsat işlemlerini hallederim.
    Yarın akşam bi aksilik çıkmaz yağmur olmazsa nasipse aranızdayım.
    İlgi ve alaklarınız için tecrübelerinizi paylaştığınız Doobly+Salvano+a.banus teşekkür ederim.

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin (cümlemize )

Motosikleti
    SYM GTS 250
    kursunes Süpriz olsun diye yazmamıştım
    Heyecandan unutmuşum
    Yamaha YBR 125

Hava durumu:
    Bursa
    Pazar-Gündüz
    Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar light.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Yaw bi de noter satışında sanki çok kaçtı gibi geldi,

Harç 38,9
    Damga Vergisi 5,44
    Değ.Kağıt bedeli 34,30
    Ptt Giderleri 20
    Sair Tahsilatı 112,07
    Kdv 23,77
    Toplam : 234,48

Başkanım sizde de alırken bu kadar oldu mu masraf?
    Plaka-Ruhsat işlemlerine ne kadar gidiyor?(plaka 54(Sakarya) Bursa olacak)
    hayırlı olsun allah tekerini düz bastırsın kaza bela göstermesin

bizim noter satış işlemleri 176.86 tuttu biraz fazla gibi sizinki ama ben model ağırlık fiyatta değişiklik yapıyor diye biliyorum

harç :38.90
    damga : 4.96
    değerli kağıt :24.50
    noter ücreti :11.67
    yazı ücreti :70.28
    posta ücreti :10.00
    kdv :16.55

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------

trafik işlemleri ben kendim uğraşamicağım için takipçiye verdim onlar zaten kafadan bi 120 aldı.Özel plaka için 60 ekstra oldu toplamda 460 tutu bizimki
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Vayy gezi haa,Gölyazı hemde söylenilen saatte söylenilen yerde olmak için elimden geleni ardıma koymayacağım,bu geziye ihtiyacım var çok özledim,hatta gelmezsem ölebilirim...

Kursunes hayırlı olsun,Allah kazasız,belasız gezmeyi nasip etsin.Bu hafta sonu Gölyazı'da görüşmek üzere...

a.Banus doğru laf etmiş.Güya yarışmadan kazanılan motor 6 aydır elimize geçmedi,geçeceğide malum fakat bi geçsin bak ben onu nasıl geze geze eskitiyorum.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

kazasız belasız keyifli sürüşler tekeriniz düz bassın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler