Evet arkadaşlar pek çok arkadaşımın da süprizi doğru tahmin ettiği üzere nihayet ben de dayanamadım ve dört tekerlekten iki tekerleğe terfi ettim. Artık arabalı değil de motorsikletli bir başkanınız var.
Yeni motorumla bugün ilk defa uzunca sayılabilecek bir geziyle tanışmış oldum ben de. Gölyazı turundan sonra diyebilirim ki motorumla iyi geçineceğiz. Isındık birbirimize çünkü. Doğrusu ya sandığımdan ve umduğumdan daha başarılı bir ilk tanışma oldu motorumla. İlk defa bir chapper ve yine ilk defa vitesli bir motor kullanmama rağmen fena da sayılmazdım herhalde sürüş olarak.
Evet artık ben de motorsikletliyim gezilerimizde inşallah. Yani kelebeklik sona erdi maalesef Nevin Hoca. Zaten motorsiklet almamın bir nedeni de Nevin'in beni bundan sonra daha arabama kelebek olarak bineceği tehditi oldu. İznik dönüşündeki o ızdıraba bir daha katlanamazdım doğrusu. Ben de gittim sırf Nevin'in kelebeklik hevesi kursağında kalsın diye motorsiklet aldım. Hehehehee!
Şaka bir yana motorsiklet almayı uzun bir süredir düşünüyordum zaten. Bir de 29 Ekim Cumhuriyet yürüyüşünde motorsikletlilerin muhteşem geçişini görünce kesinlikle karar vermiş oldum. Geçen hafta da gittik aldık işte fotoğrafta görünen motoru.
Motorumun markası SKYGO SG 250. Plakası da arabamında harfleri olan 16 B(Berkay) P (Pınar) C (Cem) 66 oldu.
Bugünkü gezimiz benim için çok ilginç oldu. İlk kez bir geziye kendi kullandığım bir motorla katılmanın heyecanını yaşadım ve çok zevk aldım. Şimdiden çok daha geniş katılımlı yeni gezileri iple çekiyorum.