selam arkadaşlar, bir süredir ne buluşmaya ne de foruma katılmıyorum. yalnızca bakınıp çıkıyorum buradan. şimdi az vakit buldum; yarınki buluşma için bilgi var mı diye bakınayım dedim. başka bir terslik olmazsa yarın akşam katılacağım inşallah. bu aralar hayatımda 1 doğru 3 yanlışı getiriyor... yoruldum....
neyse umarım görüşürüz.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
hakan abi özlettın kendını yaa yarın aksam aramızda senı de gormek ısterız ınsallah ısler yolundadır dıcem ama hıc yolundaymıs gıbı gorunmuyo en azından ınsallah yoluna gırer dıyeyım barı...allah yardımcın olsun
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
iyi geceler Bursa MT.
uzun süredir ben de fazla vakit geçiremiyorum forumda, ancak işte
Cem Abi, ben de merakla bekliyorum pazar günü olacak açıklamayı, acayip merak ettim
Sizlere buluşmanızda iyi eğlenceler diliyorum, herzamanki gibi harika geçeceğinden de eminim
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Var ya biliyormusunuz Cem Başkan artık.............
(Bak yine acıdım,lanet olsun ağzımda ki bakla ıslanmayan sır sevgisine)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
dur tahmin edeyim, motosiklet sahibi olmuş olabilir mi
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Bence Cem amca başkanlığı bırakıp diğer klüplere üye olacak
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Cem amca bizi bırakmaz. İlk tek başkanımız
Ama bir motosiklet fena olmazdı hani
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
bugün hava güzel katılım fazla olur inşaalah
cem abi bende motosiklet olarak tahmin ediyorum
arkadaslar elektırık elektronık ustalık dıploması lazım mesul mudur olarak kıralamayı dusunen olursa gorusmek ısterım
evet buluşmaya gidenler sürprizi bekliyoruz..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
güzel geceydi, herkese teşekkürler.
Cem başkanın süprizini öğrendim ama kendisi resimleriyle açıklarsa daha hoş olur diye düşünüyorum.
Bu arada tekrar hayırlı olsun Başkanım
16 BHN 22
(BatuHaN)
evet güzel geceydi. kalabalık olduj bile sayılır. haftaya da katılırım inşallah. sürprizi bozmak istemem, açıklamayı başkana bırakıyorum; amazaten çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Vaay be... Hep içimden geçiyoduda söylemeye cesaret edemiyordum... Helede o istanbul gezisinde o trafikte aramızda araç olduğu için kaçıp gidememek öldürüyodu beni... Hatta bikaç kişiyi örgütleyeyim demiştim ama kandıramadim... Tehdit etmiş olmalı heralde... sakin doğa gezilerinde araba iyide, sıkışık kentlerde ızdırap oluyo...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:54 ----------
Valla bende bi ara mezun olmuştum ama; diploma almamıştık sonra vereceklerini söylemişlerdi... 2 yillik ya ondan heralde... :-P
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
dun aksam eve giderken cok fena bir racing makina kazası vardı duacınar bankalar mevkiinde.. kırmızı renkte 16 R ....plakalı honda sanırsam 900rr felandı...motor pert durumda idi..kasklara baktım suphe uyandırdı bana..bir tane ls2 bir de cinli kask vardı..son durumu bilmiorum..gittigimde sadece ksaklar ve motor ordaydı...gecmiş olsun..
herkes doğru tahmin etmiş üstün ikna etme yeteneğim sayesinde sonunda motor aldırmayı başarmış bulunmaktayım arkadaşlar dün plakası olmadığı için buluşmaya motorsuz geldi ama bu gün kendini aştı bahadır ben cem 3 müz gölyazıya gittik kenardan kenardan sonra orda murat katıldı bize biraz turladık döndük artık motorize bir başkanımız var
şimdi resimler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
resimler biraz gerilim filminden fırlamış gibi çıkmış o sırada sigara içiyordum biraz duman efektli olmuş
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)