Özcan abi Allah sabırlar versin... Zor günler olmalı senin için... :-(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:22 ----------
Pınar abla eline saglik resimler cok güzel çıkmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 ----------
Biz eskiden ortamın sıcakkanlıligiyla ısınmak için geliyoduk toplantılara... Önce yok yapıp usuyoduk sonra toplantıya gelip hop 2 dk da ısınıyorduk...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
özcann abi nerde bu mıllet ya hıc muhabbet donmuyo hayırdır acaba ters gıden bısıler mı var kı :(
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
Yağmur yağdı böyle oldu sanırım.Cumartesi görüşürüz herşey normale döner.
Zor oldu M@Mİ. Her ikisi de ani olmadığı için fazla acıtmadı.Alıştırdılar,önceden haber verdiler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
Sitenin saatini 1 saat geri alacaklarına 1 saat ileri almışlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
Arkadaşlar sitede BURSA MT sayfasından başka diğer konuları takip etmeyen bir sürü arkaşımız var.Öncelikle size saplanıp kalmamanızı önererek şu linke göz atmanızı tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/anke...i-seciyor.html
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar merhaba bende bursadan
Özcan başın sağolsun...Cidden geziler falan azalıp havalar soğuyunca mevsimlik kelebekler kozalaklarınamı girdi ne..Vallaha ben çatır çatır kullanıyorum motoru Mudanya-Bulvar-Kurşunlu-Kumyaka tabii Bursa'nın katliamlı trafiğine girmek zevk vermiyor buralardaki enfes manzaraları bırakıp...Hele yağmurda daha bir başka güzel denizin ve yemyeşil yamaçlardaki zeytinliklerin kokusu...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Link e baktım 2. Seçeneği işaretledim... Bence daha hoş...
Linke baktım oy kullanmadım. Benim için minik bir kornaya basış her zaman iyidir. El hareketleri hem görünmesi fark edilmesi zor. Karşıdan gelen insan ele mi bakıcak yoksa kendi yoluna mi...?
Ben kornaya devam. Düşük süratlerde veya lambalarda da kafamı hafif eğerek selamlarım anlaşılır zaten.
Biz muhteşem 3 lü bu gün yağmurda succuk gibi ıslanıp affınıza sığınarak söylüyorum bulduğumuz sobada çatır çatır kestane patlatıp,çıtır çıtır mideye indirdik.Mt bunları
yemezken bizim nasıl boğazımızdan geçer gibi düşünceleri hızla beynimizden kovalarken yine succuk gibi ıslanarak karanlık olmadan evlerimizin yolunu tutuk...Bir gün
hep birlikte mangallı kestane partisi yapmak ümidiyle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Afiyet olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bizi bir foto ile kandıramazsiniz... Foruma gaz vermek için dimi bu... :-P
Merhabalar Bursa MT
Bir süredir ihmal ettim yine burayı. Ancak bu ara çok yoğunuz aile olarak. Neyse uzatmayayım Cumartesi akşamı buluşmaya bekliyoruz üyelerimizi. Orada olacağız. Bu arada kendimle ilgili bir süprizim olabilir. Ne olduğunu sormayın. Cumartesi akşamı açıklarım. (Pınar sakın söyleme süprizin ne olduğunu!) Biraz meraklanın bakalım.
Sadece şu kadarını söyleyebilirim dolaylı yönden Nevin'in yüklediği fotoğraflarla ilgisi var biraz. Acaba Pınar'la Zekeriya nereden geliyorlardı da bu kadar ıslandılar
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Tamam tamam inandım...
Yaa ben cok merak ettim simdi... Toplantıya gelemeyenlere özelden yazılsa...
herkese günaydın hayırlı cumalar
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Tahmin etmek serbest, cevabı bilenlere yasak yalnız. Zekeriya, Nevin ve Pınar biliyorlar olayı. Doğru cevap cumartesi buluşmasında.tahmin edebilirmiyiz
Mami sen de artık pazar gününe kadar sabredeceksin. Ne olduğunu burada okursun artık.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Merhaba arkadaşlar Honda cbf150 kullanıcsıyım Bursa/Nilüferde oturuyorum.
Toplanma günü ve yeri hakkında bilği alabilirmiyim.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)