Altıparmakda gördüm sizleri eşimle yemek yiyordum nefes filminin saatinin bekliyordum. Benim hala ehliyetim olmadığı için motor 3 aydır garajda yatıyor inşallah sene sizlere katılırım. Bu arad çok güzel bir geçiş oldu gururlandım bir an
Altıparmakda gördüm sizleri eşimle yemek yiyordum nefes filminin saatinin bekliyordum. Benim hala ehliyetim olmadığı için motor 3 aydır garajda yatıyor inşallah sene sizlere katılırım. Bu arad çok güzel bir geçiş oldu gururlandım bir an
ahh ahh bende motoru satmasaydım size katılacaktım
çok güzel bi organizasyon olmuş bulvarda gördüm sizleri o kalabalığın içinden geçişiniz harikaydı. Artık seneye kısmet ya da 23 nisan-19 mayıs...
16 BHN 22
(BatuHaN)
Sağol Pınarım fotolar güzel olmuş her seferinde uğraşıyorsun hakkını helal et.Ben bu akşam Vitamin e gelemiyorum.Fakat bu taraflara gelirseniz ağırlarız...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Allah razı olsun kanu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------
Allah razı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------
Dostlar sağolsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------
Allah razı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------
10 günde iki yakınımı birden kaybettim.
Önce henüz hayatının baharında olan Canan Aydın ablamı (36),
sonra elinde büyüdüğüm her ne kadar akrabalık bağım olmasa da kendi ananemden çok sevdiğim kankamın annanesi Münire Eker'i (76) toprağa teslim ettik.
Benim için zor bi haftaydı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 ----------
Toprakları bol, mekanları cennet olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 ----------
Cumhuriyet kutlamalarına gelirsek;
Herşey çok güzeldi.Fakat hiçbir haber sitesinde fotoğrafları bulamadım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bu akşam buluşmaya gelemeyebilirim. Hala evdeyim çizimler ile uğraşıyorum. 1 saat daha sürecek gibi duruyor. Sonra çıkar gelirim belki söz vermiyorum ama çok geç olmazsa uğrarım kesin. Umarım soğuk ve yağmur bahanesi ile katılım sıfır olmaz.
merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
Yamaha bws 100 kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.
merhaba levent bey aramıza hoş geldiniz gezilerde sizide aramızda görmek isterizleventbattal Merhaba ben levent
merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yakın tarihte bir aktivite olacakmı ? katılmak isterim.
bu aksamkı bulusmaya katılıcaktım ama malum yoldan yenı geldım bu yuzden dınlenmeye ıhtıyacım var yoruldum bu arada aramıza hosgeldın yakın bır tarıhte gezı olucak fakat henuz daha kesın bır plan yapılmadı formu takıp edersen gezıden haberın olur ayrıca bulusmalara da katılarak daha yakından tanısma ımkanı da bulmus olurus en yakın zamanda beklıyorus senı de...
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
bu ay içinde eskişehir tarafına bi gezi düşünülüyor tarih tam olarak daha belirlenmedi bahadırın dediği gibi burdan takip ederseniz bekleriz
bu haftaki vitamin cahe buluşmasına bizde katılamadık
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Bu akşam Collezion'dan Ahmet abi ile birer yağmur eşofmanı aldık. 35 TL fiyatı var ve 1 alana 1 bedava. İki tane alıp ortak ödedik. Hemen üstüme giydim, yağışta eve kadar (10km) geldim ve hiç su çekmedi. Damlalar direk kayıyor üzerinden. Böyle birşeye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.
ÖZCAN Abi bugün buluşurmuyuz abi?
Başınız SağoLsun Allah Sabır VErsin..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
arkadaşlar her cumartesi
Allah Razı Olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
Buluşuruz Murat.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
Yarın İş çıkışı gidip bakıcam eşofmanlara.Ortak almak isteyen varsa buluşalım.Telefonumu biliyorsunuz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
Ben gelemedim bu hafta ama bi sor niye... : 16:00 _ 24:00 vardiyası dolayısı ile.Yoksa biliyosunuz evde misafiri bırakıp gelirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
Bahadır Ne oldu FYM nin son durumu?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)