Sabah uyandım, derin bir nefes aldım güzel uyuyunca toparlamışım kendimi.
Sanki hava da güzel olacak gibi duruyor. 14:00'de vitaminde görüşürüz.
Sabah uyandım, derin bir nefes aldım güzel uyuyunca toparlamışım kendimi.
Sanki hava da güzel olacak gibi duruyor. 14:00'de vitaminde görüşürüz.
berkant ve ben şimdi motoru yıkamaya çıkıyoruz şöyle temiz temiz olsun alıcaz bayrakları gelicez valla inş sorun olmaz
yav katılamadım ıcım gıttı valla benım elemanlara tatıl cıktı hedıye 2 kısı kaldık umarım eylenıyosunuzdur
..... motosikletleri kızılay önünden geçerken yakaladım, arabamla ptt ye kadar yandan ağır ağır ilerledim, orada durup izledim. daha önce böyle kalabalık ve coşkulu bir motosiklet konvoyu görmemiştim. müthişti, yol kenarındaki insanlar alkışladılar, fotoğraf çektiler... (benim de yarama tuz basılmış oldu!).... motosiklet kültürü adına insanlara çok güzel, şahane bir gösteri sundular.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun Arkadaşlar.
ben bir süre daha yokum...ilgilenen, soranlara teşekkür ederim, iyi haberlerle döneceğim inşallah.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Yahu arkadaşlar Vitamin kafe sonrası,Kortej öncesi sizinle Mudanya sokaklarını marşlarla kornalarla bayraklarla inletmek nasıl güzeldi ve nasıl koydu bana devamını getiremeden eve gelip misafirlerimle ilgilenmek anlatamam...Hele Yıldız Tepe fotoğraflarını çok acil bekliyorum...Denize sıfır motorlarımız var millet görünce görürsünüz...
Bu arada malumunuz ben bu sabah stadyumda Cumhuriyet ödül töreninde görevliydim zaten.Harika bir gösteri hazırlamış arkadaşlar,duyguluydu,Ah vatanım nasıl kazanıldı şimdi ise nasıl harcanıyor.Zamanında çarığını,arpasını,bahtaniyesini vermiş halkım vatanım için.Şimdi ise mallarını,çalıyor,yürütüyor,yağmalıyoruz.Lütfen sahip çıkalım.Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır,Almaktan çok vermeliyiz.Bizden Fazlası gitsin fakat hakkına girmeyelim.Bu sayede kazanırız iki taraftada bereketlere nail oluruz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
katılan tum arkadaslara tesekkurlerr harika bır gun daha gecırdık cumhurtıyet bayramı herkesın kutlu olsun
BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:
bursa mt nin CUMHURİYET BAYRAMINI kutlarım.
Herkesin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun hep birlik beraberlik tek yürek kutlayalım işallah
tek kelimeyle süper bir gündü o insanların arasından alkışlanarak çoşkuyla geçmek kelimelerle anlatılcak gibi değildi bi ara biri başımdan aşağı elinde çekirdek vardı hahahhaaaa onu attı gül yerine kabul ettim artık
ve hemen resimleri yüklemeye başlıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
ohoooo ekip çok sağlam eğlenmiş ve cumhuriyetimizin coşkusunu yaşamış.
helal olsun ne kadar güzel.
ben de bu akşam antalya' da motorize07 ekibiyle buluştum, cumhuriyet meydanı' nda yapılan kutlamalara katıldık, sonrasında herzaman gidilen bir kafe var, oraya geçtik çaylarımızı yudumladık. fakat geçen seneki kortej aklıma geldi ve bir kez daha dedim keşke orada olsaydım diye..
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Cok eglenceli bi kutlama olmuş... Canim çekti valla...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
çok süper olmuş keşke bende katıla bilseydim ama misafirlerim vardı gelemedim .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
özcen abime öncelikle burdan başın sağolsun diyorum üzücü olayın haricinde harika bir gündü beni artcı olarak kabul eden özcan abime veysel abime ve berkanta çok teşekkürler
herşey güzeldi. Özcan abi tekrardan başın sağolsun 29 ekimi iple çekiyorum
not: Motorum satılıktır ilgilenen olursa özel mesajdan yada 5358181666 arayabilirler.
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
nolmus ozcana yavv
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
okudum sımdı gordum basın saolsun kardesım
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
abi durum onu gösterdi.
ufaktan pazarlık olurda 1600 altına inemem abi..
problem değil abi benimde uzun bi mevzu vardı telefonda
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
hayırlısı olsun hacım bu kadar acele etmeseydin
ama takas olarak cbf 150 yerine comet yada cbf 250 yazsaydın bari
özcan kardeşim başın sagolsun yaa çok üzüldüm
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)