Bursalı mt grup üyesi arkadaşlar istanbuldan 34 uf 667 plakalı yamaha 250ybr kırmızı motorsiklet (arkada shad marka 50 lt çantalı)çalındı duyan gören olursa 0535 748 99 32 nolu tel.aramaları rica olunur
Bursalı mt grup üyesi arkadaşlar istanbuldan 34 uf 667 plakalı yamaha 250ybr kırmızı motorsiklet (arkada shad marka 50 lt çantalı)çalındı duyan gören olursa 0535 748 99 32 nolu tel.aramaları rica olunur
kursunes;
Motorunu satmissin galiba, hayirlisi olsun
Teşekkürler Doobly motoru sizden kimse görmeden başkasının oldu
Tek üzüldüğüm şey Perşembe günü konvoya katılamama durumum
Bu arada 1500-2000 bütçeme göre cross-enduro tarzı önerilerinize açığım. 125lik Scooter zaten sadece antreman amaçlıydı, artık büyümemin zamanı geldi.
a.banus özelden attığım YBR ler için desteğini bekliyorum.
16 BHN 22
(BatuHaN)
aynen ozcan abi sana katılıom bu arada fotolar guzelmiş..bu aksam yine gittik... arkamızdan kara abişe kovalıodu ama ..tırstım bastım gaza..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
wallahi ole oldu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------
[QUOTE=n_tuncak;1838576][B][I]Fırlama Fıratım ne derler böyle durumlarda "verilmiş sadakanız varmış "inmişsiniz dağdan aşağı fakat fazla macera kolesterol yapar.Tabii nerden bilecektiniz.Zaten bizde çok yaşadık bunları size tavsiyem muhakkak yanınızda biber gazı bulundurun benim bir kez hayatımı kurtardı.Issız yollar her zaman zevkli ve bir o kadarda tehlikelidir.
biber gazı iş yapmaz..o insanı etkiler.. hayvana bir şey yapacagını sanmam hocam..ama gercekten dediginiz gibi verilmiş sadakamız varmış..
sabahtan beri durmadı burada yağmur. :(
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
yarın için Bursa da havadurumu sabah yağmur olasılığı öğle/öğleden sonra parçalı bulutlu olarak söylüyordu az önce haberlerde
Mudanyaya gidecekler lastiklerine güvenmeyen bence çıkmasın
16 BHN 22
(BatuHaN)
Yarın saat 14:00 da Vitamin de toplaşıyoruz arkadaşlar. Sudan korkan kuduz olsun
Artçısı gelmeyenler yanlarında yedek kask ta bulundururlarsa faydası olur. Sürpriz artçılar veya kasksız sürücüler olabilir. Bkz. Kanucan
Bayraklarımızı kuşanmayı da unutmayalım!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------
29 ekim'de ne yağmur , ne kar ne de bu sevincimizi en çoşkulu şekilde yaşamamıza engel olacak herhangi bir engeli tanımayalım. Allah bir mani vermezse hep birlikte orada olalım. Bu vatanın kurtuluşunda kahramanlar soğukta dondu, kurşunlara hedef oldu, şehit düştü, Yağmur çamur, açlık, sefalet içinde kahramanlıkla savaştı ve galip geldi. Şimdi biz yağmuru bahane ederek orada olmamayı düşünemeyiz bile. HAYDİ AL BAYRAĞINI GEL, YER KIRMIZI GÖK BEYAZ . ATAMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKALIM !!!
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bugün sabah okula gittim geldim ıslandık haliyle. Montum pantolonum tam kurudu derken bi arkadasim aradi gel vitamindeyim diye. Gittim bizim mekana. Yağmur durmuş diye motorla çıktım, yine yolda yakaladı. Dönüşü zaten sormayın şakır şakır olduk beraber döndük. Hasta olmak üzere olduğumu hissediyorum. Kafamda bi ağırlık ... limon falan sıktı annem. İçtim şimdi C vitamini iyi gelir belki diye. Genelde yaptığım gece kuşluğunu bu gece yapmayıp, saat çok geç olmadan yatmayı düşünüyorum. Açık söyleyelim yarın sağanak yağış olursa Mudanya'ya yolculuğunu tekrar değerlendirip gelmemeye karar verebilirm. Sabah kalktığımda durumum kötü olursa da akşama kadar dinlenip, sadece akşam FSM'deki korteje katılırım diye düşünüyorum.
temiz olduğunu düşündüğüm bi YBR125 buldum ama km biraz fazla, Start motora götürüp göstermeyi düşünüyorum ama kimseyi tanımıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Doobly ve a.banus bana yardımcı olur musunuz ?
16 BHN 22
(BatuHaN)
panayır REMZİ USTA tek gecerim..oraya gotur..[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------
arkadaslar su an calısmakta oldugum bufe için acilen...HARAM-HELAL bilen ...DÜRÜST...NAMUSLU...İŞİNE VE İŞ YERİNE SAHİP CIKABİLECEK...a2 ehiyeti olan bir elemana ihtiyacımız var...iş arayanlara duyurulur...Saygılarımla(kimse yanlıs anlamasın..ihtiyacı olan varsa net uzerinden gorusebiliriz..)
Evet arkadaşlar daha yeni işten çıktım ve şuan evdeyim.Bugün için birşey diyemem ama gelirsem saat 14:00 da vitamin cafede olurum orada toplanıyoruz sanırım. Bu arada Gemliktede konser hazırlıgı vardı Haluk levent geliyormuş akşama eger butarafada yolunuz düşerse evimde toplanırız ve akşamada konsere bakarız diye düşündüm . Eger gelemessem bursaya siz gemlige gelirseniz alo dersiniz inerim bende 0534 303 41 98
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Arkadaşlar bütün Bursa-Mt'nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Ne mutlu Türküm diyene!
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Bu yüce topraklarda soluk alıp yaşayan tüm insanların Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum.
İyi ki varsın Türkiyem..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)