Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Batu fuara mı gittin? Değiştirmişsin avatarı.
    O motorun üstünde ben de resim çekindim fuarın 2 motorundan biri.
    evet abi bende fuardaydım pantalon yırtılıyodu binerken kocaman alet aşık oldum ama

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    FYM 250
    bende düşüyodum inerkennn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

kanucan bak sana motor buldum msn yolla bana lınkı verem burda veremem reklama gırer
    BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Logo Önerisi;

*Yeşil arka plan değiştirilebilir.
    *Marmara denizi ve İmralı Adası kaldırılabilir.
    *Göller kaldırılabilir.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Doobly keşke motorların üstünde çekildigin fotolardanda koysaydinda senin olduğu belli olsaydi... Simdi inanmazlar...
    Bu arada logo güzelmiş... Bursa haritası üzerine biraz düzenlemeler yapılarak cok güzel seyler çıkartılabilir...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    2Teker dergisinin 20. ve 21. sayıları
    http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=39&s=165&p=8

Doobly 20. sayıda Yamaha R1 incelemesi var, ileride alacaksın ya şimdiden bilgi edinmiş olursun
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    mct 250
    Kısmetse 29 ekim kortejinde olucam hem tanışmış hemde bu önemli günde güzel bir org katılırırs
    [B]Rüzgar varsa problem yok..[/B]

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı ultrAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısmetse 29 ekim kortejinde olucam hem tanışmış hemde bu önemli günde güzel bir org katılırırs
    Bekleriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2Teker dergisinin 20. ve 21. sayıları
    http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=39&s=165&p=8

Doobly 20. sayıda Yamaha R1 incelemesi var, ileride alacaksın ya şimdiden bilgi edinmiş olursun
    Bizimkisi geyik be abi. Hele bi okulu bitireyim de... Güzel maaşlı bi iş bulabilirsem o zaman inceleriz R1'i

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doobly keşke motorların üstünde çekildigin fotolardanda koysaydinda senin olduğu belli olsaydi... Simdi inanmazlar...
    Bu arada logo güzelmiş... Bursa haritası üzerine biraz düzenlemeler yapılarak cok güzel seyler çıkartılabilir...
    İnanmayan olursa cebime atıp getiririm nolcak yahu
    Topu topu 12cm uzunluklari var zaten.

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    özcan1980 keşke kan ihtiyacını burda yazsaydın. (http://www.motosiklet.net/forum/acil...-rh-bursa.html)

Allah muhtaç etmesin ama Kan ihtiyacı olanlar ve olanlara yardımcı olmak için üye olun
    http://www.kanbankasi.gen.tr/acil-kan-duyulari.php
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    loading...
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam yine keyifliydi. Az sayıda da olsak en sonunda toplu şehir içi turu yaptık.

Fırat tekerleğin nasıl?
    ve fırat'ın 2 gunu soyle gecer..
    Fırat cumartesi aksamı bursa mt bulusması için setbasından kalkar ve vitamine gelirken tam kulturpark girişine kadar sorun yoktur.. girer girmez lastigi gumler..ve fırat.. bismillah cekeee cekee vitamine kadar gelir...ve arkadaslarının yanına gider..lastiginin patlamıs oldugunu belirtir.. ve hemen mt uyeleri bu duruma odaklanır.. ve cozum bulunur.. petrole kadar ozcan abisiyle beraber gider.. basar havayı vitaminin yolunu tutar.. neyse lafı uzatmayayım...gun biter ve fırat ertesi sabah bu olayı unutur iş yerine dogru gaz acar.. gun biter..fıratın arkadası ona der ki:aga manita koye cagırıyor..gidelim mi??gidelim moruk der fırat...bunlar basar kestelin osmaniye koyune dogru yola...fırat yolu bilmez.. arkadasına der ki:moruk ne taraftan..hacı eski inegol yolundan gidiliomuşş... fırat acar gazını suzule suzule yola koyulur.. yolda bir sis bir duman goz gozu gormez...yaklasık 15 km.sonra bir koy bulunur..AKSU koyu bu gencler gider..sorar ve yanlıs yerden gidildigini ogrenirler..fırat içinden baya bir dua eder..saat:23,30 olmusutr...ve tam koyun cıkısından bu sefer gercekten fıratın lastigi patlar.. bunlarda bir uzuntu bir stres ıssız yer.. kopekler havlıyor.. nereye saklanacagını bilmezler...yolda caresiz garipler otostop ceker.. allaahh traktor gelio diyerek..traktorden yardım isterler..ve kestele kadar..traktor arkasında tır tır tır tır hoplaya zıplaya gider...kestel girişindeki petrolde adam bunları indiri..bir caresizlik daha..ve bir lastikci bulunur..lastik sokulup tamir yapıldıktan sonra koye dogru yola cıkılır tekrardan...yaklsaık bir 10 km..lik yolun ardından koye varılır..koyde işimiz bittikten sonra tekrar yole koyulduk.. motorda benzin gostergesi yok ne bilsin garipler..tam koy cıkısında gum benzin biter..allahtan rampa assagıdır ve sorun yasanmaz..taki erikli su fabrikasına kadar.. ordan yaklasık 1 km..lik eziyetin ardında cımento fabrikasından assagı dogru inilir...petrolden benzin alınır ve tekrar yole dogru koyulur...allahtan sonradan 3,bir surprizle karsılasılaz ve ızdırap sona erer..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

işte motorculuk bole bişe gardasım..allah kımseye benim basıma geleni yasatmasın..amin

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    İyigeceler Bursa MT umarım hayat iyi gerçiordur sizin adınıza. Zira ben öyle görüorum. Umarım birgün tekrar sizle sürmek nasip olur. Tekeriniz düz bassın.

SAYGILARIMLA...
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    şahsen pek iyi zamanlar geçrdiğimi söyleyemem. bir süre uzak kalıcam sizlerden.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    loading...
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyigeceler Bursa MT umarım hayat iyi gerçiordur sizin adınıza. Zira ben öyle görüorum. Umarım birgün tekrar sizle sürmek nasip olur. Tekeriniz düz bassın.

SAYGILARIMLA...
    iyi geceler...

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsen pek iyi zamanlar geçrdiğimi söyleyemem. bir süre uzak kalıcam sizlerden.
    Neden abi hayırdır?

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Fırat bu ne yaa... Bedeviye dönmüşsün...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Fırlama Fıratım ne derler böyle durumlarda "verilmiş sadakanız varmış "inmişsiniz dağdan aşağı fakat fazla macera kolesterol yapar.Tabii nerden bilecektiniz.Zaten bizde çok yaşadık bunları size tavsiyem muhakkak yanınızda biber gazı bulundurun benim bir kez hayatımı kurtardı.Issız yollar her zaman zevkli ve bir o kadarda tehlikelidir.

Sağol Mustafa (Zakkok)...

Baklawah hayırdır nedendir.Bu arada umarım annen iyidir ve umarım şanssızlıklar sizi bir an önce terkeder ve aramıza dönersin...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özcan1980 keşke kan ihtiyacını burda yazsaydın. (http://www.motosiklet.net/forum/acil...-rh-bursa.html)

Allah muhtaç etmesin ama Kan ihtiyacı olanlar ve olanlara yardımcı olmak için üye olun
    http://www.kanbankasi.gen.tr/acil-kan-duyulari.php
    Kan yeteri kadar bulduk.Ararken sıkıntı çekmiştik ama hepsi boşaymış.Ömrü o kadarmış. Mekanı cennet olsun. Elimizden geleni yaptık. Toprak atarak,su dökerek,3 İhlas ve1 Fatiha ile son görevimi de yerine getirdim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Fırat kardeş Pazar günün eğlenceli geçmiş.Yola çıkmadan önce Özcan abine sorsaydın yolu tarif ederdi sana.Osmaniye nin yanındaki Orhaniye köyüne gitmişliğim var.Yollar şahane.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

Yukarıdaki resimde motorun üzerindekiler 1 adet hamak, 1 adet çadır,1 adet mangal,çeşitli ızgaralıklar,1adet battaniye,...(çingene çadırı gibi ne ararsan var.)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

Akşam karanlığında oralara gider miyim diye sorarsanız. Bi kere gitmiştim arkadaşlarla bütün gecem tırsmalarla geçti.Çok durmadan geri döndük.
    Sarhoşlar,ayyaşlar,silah atanlar mesele değil de ayılar, kurtlar ve bi takım yabanilere biber gazı felan etki etmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------

Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    GT250R
    Motosikletlere Stickler Önerisi;

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Perşembe günü karışıklığa sebebiyet vermemek için lütfen okuyalım.
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...surusleri.html
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar belki siteyi takip edemeyenler vardır diye az önce okuyup çok etkilendiğim konunun linkini burada paylaşmak istiyorum.

bakım yaparken lütfen çok dikkatli olalım... hepimizin başına gelebilir.

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...as-parmak.html

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar belki siteyi takip edemeyenler vardır diye az önce okuyup çok etkilendiğim konunun linkini burada paylaşmak istiyorum.

bakım yaparken lütfen çok dikkatli olalım... hepimizin başına gelebilir.

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...as-parmak.html
    Abowww okudum içim çok kötü oldu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler