Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Doobly seni bugün Uludağ üniversitesinden çıkarken yolda yakaladım, maşallah reklam filmi gibi şıkır şıkır duruyordu motorun, yakıyordu ortalığı.
    Bu arada kaskının marka-modeli nedir? o da çok şık duruyor
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doobly seni bugün Uludağ üniversitesinden çıkarken yolda yakaladım, maşallah reklam filmi gibi şıkır şıkır duruyordu motorun, yakıyordu ortalığı.
    Bu arada kaskının marka-modeli nedir? o da çok şık duruyor
    Evet abi tanıdım, Cuma günleri erken bitiyor dersim okuldan dönüyordum. Sen beni kaskın, montun içinde nasıl tanıdın, şaşırdım açıkçası. Tam da benzinliğe yönelmiş durumdaydım, zaten o arada yakalayamasaydın karşılaşamazdık heralde.

Bu arada kaskım "LS2 Delta" (Resimde gördüğünün parlak olanı, parlak ve mat olmak üzere iki modeli var)

Motor konusuna gelince; Bugün tozlu ve çamurlu haliydi. Bi de yıkanıp geldiğimizde gör sen abisi. Her ne kadar motorumu sevsem de aramızdaki tek sorun artık bana yetmemesi.

Not: Bir an yolda gelirken, "Acaba gerçekten tanıdı da mı selam verdi yoksa genel olarak motosiklet sürücüsü olduğum için mi selam verdi?" diye bile düşündüm. Demek ki tanımışsın, helal olsun. Çünkü sen motoru da görmemiştin daha önce, yani tabi geldiğin akşam bakmışsındır ama cidden şaşırdım. Hafıza iyi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

Yeni motosikletlerim nasıllar?
    İkisi de sevgilimin hediyesi
    Birisi "Yamaha YZF R1" diğeri "Yamaha YZF R7"

İkisini de test ettim Süspansiyonları çok sağlam. Şaka yapmıyorum cidden amortisör var motorlarda.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Çokta zor olmadı.
    Geçen cumartesi Uludağ'da okuduğunu söylemiştin, bi de Turuncu göz alıyor ,
    ayrıca en önemlisi de imzanda plakan yazıyor aklımda kalmıştı

Doobly _-_-_ 16 BTF 31 _-_-_ ALPER ÖZEL

eee nede olsa MT BURSA olarak ilk tanıştığım 3 kişiden birisin. Siz üçünüzün ayrı bi yeri oldu bile bende (a.banus + SALVANO + Doobly)

Bu arada yeni motorların hayırlı olsun, umarım bigün gerçeklerine sahip olursun...
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet abi tanıdım, Cuma günleri erken bitiyor dersim okuldan dönüyordum. Sen beni kaskın, montun içinde nasıl tanıdın, şaşırdım açıkçası. Tam da benzinliğe yönelmiş durumdaydım, zaten o arada yakalayamasaydın karşılaşamazdık heralde.

Bu arada kaskım "LS2 Delta" (Resimde gördüğünün parlak olanı, parlak ve mat olmak üzere iki modeli var)

Motor konusuna gelince; Bugün tozlu ve çamurlu haliydi. Bi de yıkanıp geldiğimizde gör sen abisi. Her ne kadar motorumu sevsem de aramızdaki tek sorun artık bana yetmemesi.

Not: Bir an yolda gelirken, "Acaba gerçekten tanıdı da mı selam verdi yoksa genel olarak motosiklet sürücüsü olduğum için mi selam verdi?" diye bile düşündüm. Demek ki tanımışsın, helal olsun. Çünkü sen motoru da görmemiştin daha önce, yani tabi geldiğin akşam bakmışsındır ama cidden şaşırdım. Hafıza iyi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

Yeni motosikletlerim nasıllar?
    İkisi de sevgilimin hediyesi
    Birisi "Yamaha YZF R1" diğeri "Yamaha YZF R7"

İkisini de test ettim Süspansiyonları çok sağlam. Şaka yapmıyorum cidden amortisör var motorlarda.

motorlar çok güzelmiş ya çok beğendim nerden almış söylermisin

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlar çok güzelmiş ya çok beğendim nerden almış söylermisin
    Hediye olduğu için sölemedi internette maket satanlar var ama aynısını bulamadım malesef.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çokta zor olmadı.
    Geçen cumartesi Uludağ'da okuduğunu söylemiştin, bi de Turuncu göz alıyor ,
    ayrıca en önemlisi de imzanda plakan yazıyor aklımda kalmıştı

Doobly _-_-_ 16 BTF 31 _-_-_ ALPER ÖZEL

eee nede olsa MT BURSA olarak ilk tanıştığım 3 kişiden birisin. Siz üçünüzün ayrı bi yeri oldu bile bende (a.banus + SALVANO + Doobly)

Bu arada yeni motorların hayırlı olsun, umarım bigün gerçeklerine sahip olursun...
    Vay be harbiden hafıza süper

Dediğin gibi R1 fena olmaz aslında bi kere kullanma şansım oldu, evet motorum bana yetmiyor dedim ya R1 yeter abi

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    R7 ne abi ya ilk defa gördüm varmıymış öle bişi
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    loading...
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göremiyom, tanıyamıyom dersen seni biyerden alabilirim parka girmeden? Ne taraftan geleceksin. Geçen hafta görememişiz. Bu hafta telafi edelim.

zaten ben saat 22,00 suları orda olurum ancak...mavikask...siyah sisme mont..

yarın buluşma varsa ben gelicem metroyla

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R7 ne abi ya ilk defa gördüm varmıymış öle bişi

Motosikleti
    GT250R
    Bu akşamki resimleri sicak sicak koyayim dedim

Resimleri küçülttüm ama umarım sayfayı kilitlemez. Şimdilik iyi geceler.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Günaydin bursa mt akşam katilamadim malum iş yuzunden biraz ara verdim ama bana bellide olmaz neyse tel numarami imzaya ekledim bana ulasmak isteyen arkadaşlar oradan ulasirlar siteyi takipteyim
    Yollarda ve gönüllerde görüşmek dilegiyle
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    GT250R
    Bursa'da jant şeridini nerden bulabilirim?

Bahsettiğim şey;

Dün akşamki buluşmanın benim açımdan ayrı bir anlamı daha vardı. Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere bu kez buluşmaya benim dört tekerliyle değil de Pınar'ın artçısı olarak motorla geldim. Değişik bir tecrübeydi benim için. Sağolsun Pınar'ın güzergahımız üzerindeki çukurların hiç birini kaçırmayıp itinayla hepsinden geçmesi dışında eğlenceliydi.

Neyse yine güzel bir buluşma gerçekleştirdik ancak benim asıl anlatmak istediğim şey başka:

Arkadaşlar, 29 EKİM PERŞEMBE günü bayraklarla donatacağımız motorsikletlerimizle Bursa MT CUMHURİYET BAYRAMI KONVOYU oluşturmaya karar verdik. Konvoyumuzda ne kadar çok motor olursa o kadar havalı olacaktır organizasyonumuz. Katılmak isteyen üyelerimizin perşembe günü en geç 14.00 da Vitamin Kafe de olmaları gerekmekte. Konvoyumuzla buradan başlayarak bir Heykel turunun ardından Mudanya'ya gideceğiz. Oradan dönüşte de eğer şartlar uygun olursa akşam 19.00 daki Fatih Sultan Mehmet Bulvarında düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşüne katılmayı planlıyoruz. Yalnız bu kez konvoyumuzda uyulmasını istediğim bir kural var. Konvoyun düzenli olması açısından motorsikletlerin arka arkaya yol alması iyi olacaktır. Yani belli bir düzende gidilecek ve kimse önündeki motorsikleti geçmeyecek. Konvoyda kopmaların olmaması için de konvoy hızı çok fazla olmayacak. Eğer konvoyda kopukluk yaşanırsa olayın hiçbir anlamı ve esprisi kalmaz. Katılımcı arkadaşların buna titizlikle dikkat edeceğine eminim.

Evet arkadaşlar. Eğer son günlerde ülkede yaşananlara tepkiliyseniz ve birşeyler yapılmasını istiyorsanız işte size güzel bir fırsat. Son yılların en coşkulu, en tepkili olması muhtemel olan Cumhuriyet Bayramında bu çoşkuya oluşturacağımız konvoyla sizde katılın ve yaptıklarıyla Türk Milleti'ni sindirdiklerini sanan zavallılara en güzel cevabı verin.

Ben bu güzel ve anlamlı organizasyonumuza o gün durumu uygun olan tüm üyelerimizin coşkuyla katılacağını ve son zamanların en geniş katılımlı, en anlamlı organizasyonuna imza atacağımızı umuyor ve buna gönülden inanıyorum. Saygılarımla,
    BURSA MT GRUBU BAŞKANI
    CEM TELGEREN
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

berkant ve ben oradayız...

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Dün akşam resimlerden de anlaşıldığı kadarıyla çok eğlenceli geçmiş.
    Bu hafta katılamadım, ama perşembe günü mutlaka organizasyondayım. O zaman tanışırız
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

dün akşam harikaydı herkeze teşekkürler

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Evet gerçekten dün akşam güzel ve eğlenceli geçti.Konvoyun bazı kısımlarında yanınızda bulunmaya çalışıcam.[COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene...[/COLOR]
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Dün akşam yine keyifliydi. Az sayıda da olsak en sonunda toplu şehir içi turu yaptık.

Fırat tekerleğin nasıl?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    FYM 250
    arkadaşlar motorumu bakıma bugün itibari ile aldık kısmetse perşembeye yetişicek yetişmez ise ben gene de gelirim diğer motorlardan biriyle artık kafama hangisi eserse bakımdan çıktıktan sonra tutmayınnn beniii ulennn cumartesi gecesi gerçekten her zamanki gibi güzel ve eğlenceliydi herkese teşekkürler...
    BaHaDıR eRDiM---16 LS 347(GöLGeM):bounce:

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün akşam harikaydı herkeze teşekkürler
    Batu fuara mı gittin? Değiştirmişsin avatarı.
    O motorun üstünde ben de resim çekindim fuarın 2 motorundan biri.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)

Bu Konudaki Etiketler