Beni unutmuşsunuz arkadaşlar.Evde misafirim olmasına rağmen sigara almaya çıkıyorum diyerek geldim yanınıza.Bu kadar emek boşa mı yani? :(
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
evettt arkadaslarrrr bir haftalık uzaklıktan sonra gene bursaya ve forma dondum geziye de katılamadım ama ben olmasamda gölgem sizinleydi kara murat sürücülüğünde 29 ekım konvoyu ıle ılgılı bu hafta sonu yapılacak toplantıda konusurz ona gore bellı bır plan yapılır arkadaslar katılım sayısını bu hafta yuksek tutmaya calısın kı sonra ben duymadım ben gormedım olmasın...alper msn de konusurz aksama tamırcı meselesını ok kanka.
arkadaslar annem babam adanadan geldı gelemedım katılım evet az olmus telafı ederız artık
Haftaya da biz gelmiyoz küstük
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------
Ayıp ettin Özcan abi, unuturmuyuz seni. Misafirlerden kaçış taktiği güzeldi. Hatta sen geri dönmesen bile olurdu. Bi çay içmeye otursaydın geri göndermezdik biz seni.
Bide senin bu benim bölümdeki yeğenin adı neydi akşam dikkat ederim dedim ama adını unuttum kusura bakma.
ya sole bakındım ettim ... cogunuzu tanımadıgım için.. herhalde dedim bunlar kesin koyu muhabbet içindedir.. ole baktımm.. baktım... sonra cektim gittim.. motorlarıda gordum zaten kapının onunde.. olsun bir dahaki hafta herkesle tek tek muhabbet koyulastormak gerekio o zaman.. saglıcakla kalın...
Ya onların üretimi durduruldu diye biliyorum,çinliler muhakkak yapmıştır bi taklidini fakat onuda ben tavsiye etmiyorum,ama tüm hızla araştırmalara başladım...
Sen sıkıntı etme Sertaç ben istedimmi bulurum.Hatta senin karakalemide bulurum .Mudanya da bir yer var resim ve güzel sanatlarla ilgili fakat görüşmem gerek,haber veririm.
Sen şimdi kısımları boşver,sanada bulucam ondan bir tane her türlü gözlem ve araştırmalarım sizler için (bu fena değil mesela)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
,Başkan bey,
İmam katılmazsa cemaat yatar
Bir sitem hissettim sanki bu cümede. Evet bu haftaki buluşmaya katılamadık ama mazeretimiz vardı. Pınar'ın yeğenine kız istemeye gittik cumartesi akşamı.( Ve de aldık tabiki...)
25 Ekim de Kütahya gezisine gelince bence bu geziyi önümüzdeki ay içinde yapsak daha iyi olur. Nedeni de tamamen maddiyattan kaynaklanıyor. Malum ay sonu çoğu üyemizde paralar suyunu çekmiş oluyor. Bu da katılımın düşmesine sebep olmakta.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
O cümle bana ait olduğu için hçbir sitem içeremez çünki cümleyi söyleyenin hiçbir toplantıya geldiği vede geleceği yok ki
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Bursa mt ne kadar özel bi forum yaa... Üyelerin hertürlü sıkıntılarıyla ilgileniliyor... :-) Bekarlara eş, işsizlere iş, evsizlere ev bile bulunuyor... Daha ne olsun...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
ark. bende aranıza yeni katıldım sayılır...
gezi ve etkinliklerde bende olabildiğimce yer almak isterim!
evet evet bu hafta pazar gezi programı nedir cem abi
hava güneşli bekliyoruz haberlerini
isterseniz burda gürle dağı güvenli köyüne gidebiliriz mangal yakıp piknik yapılabilir bol manzaralı ve doğa ile iç içe ve yolu tozsuz bir köy
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------
http://guvenlikoyu.org/manzara/index.html
http://guvenlikoyu.org/manzara/index.html
Evet arkadaşlar pazar günü bende boşum .. eğer motorumun kaldırabileceği bi yolculuk varsa katılabilirim mondial 150 zc .. daha once bi organizasyona katılmadığım için ilk sefer heyecanlı olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------
bu arada beyler yeni motor aldığım için işlemler konusunda pek fikrim yok
motor muayenesi kaçıncı yılda yapılıyor.
öncelıkle aramıza hosgeldın bursa mt aılesı cok sey vaad etmez ama cok sey yasatır ornek oncekı mesajlarda okursan eger kız bulur ıs bulur aş bulur ruhsatın içinde yazar arkadasım ılk muayene suresi diye aman geçirme muayeneyi çünkü benim gibi ki formdaki çoğu kişi biliyor benım sorunumu motoru çekici ve otoparktan biraz zor alırsın bilgin olsun ılk 2 yakalanma sorun deıl ama 3. de zorunlu muayeneye cekıcı ıle gıdıyorsun ve ölmeeee eşşeğim ölmeeee... bu arada arkadaslar sonunda motorumu buyuk cabalar sonucunda cıkardım emnıyetten...
1 saat once a2 ehliyetimi aldım artık polislerden kaçmıcam ) hatta geçerken sellektör yapayım
..
beyler 1000-2000-4000 olmak üzere 3 kere bakıma gittim ama bi türlü içime sinmiyor 4000 bakımında parça değişimi olmadı yağ değişimi vardı 60 lira aldılar parasında değilim ama sanki fazla bakmıyolar motora yağı değiştirip bırakıyuolar gibi geliyo...
..
bildiğiniz güvendiğiniz bi servis var ise onerebilirmisiniz
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)