Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz derken, kendilerini en kısa zamanda haftalık olağan buluşmalarımızda (Her cumartesi akşamı saat 19.00 dan itibaren Kültürpark Vitamin Kafe'de periyodik buluşmalar gerçekleştirmekteyiz.) ve gezi programlarımızda aramızda görmeyi diliyorum.

Çin malı motorsiklet için tek birşey söyleyeceğim. Aman ha, sakın ha!!!
    Teşekkürler, bu hafta zor ama kısmetse sonraki hafta bi aksilik çıkmazsa gelmeyi isterim.
    Gezi programları için önce Scooterdan Cross-enduroya terfi etmek istiyorum, yoksa arkanızda pırpırpır 125likle yük olmak istemem
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BuKart
    Hocalarım 29 ekimde bir etkinlik var mı varsa nerede bululşup nereye gideceğiz beni aydınlatın
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Gezi sonrası kendime yeni geldim.Süper geziydi.Ben 230 km yol yapmışım. Bu arada köy kızlarını çekmeyi de ihmal etmemişsiniz.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Kanuni Tiger
    merhaba ben geldim sonunda:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Alıntı kara murat16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ben geldim sonunda:D
    sonunda derken hosgeldın

Motosikleti
    Kanuni Tiger
    yani sonunda derken uzun bi süredir üye olcam deyipte gelemediğim için

Motosikleti
    loading...
    hosgelmişin be kızanım

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda derken hosgeldın
    Hoşgeldin

Üye sayımız artıyor giderek. Sevindirici bir gelişme. Aramıza hoşgeldin Kara Murat16. Tüm yeni üyelerimizin katılım ve paylaşımlarını bekliyoruz.

29 Ekim için Ankara Gezisi diyorduk ama zor görünüyor. Belki 29 Ekim'de bayraklarla donattığımız motorlarımızla Bursa şehir içi turu atabiliriz. Hatta Mudanya ve Gemlik'e kadar uzatabiliriz bu Cumhuriyet gezimizi. Ne dersiniz?

Eh Cem Başkan yaklaşık her gezinin 1/10 luk kısmını arabanda gayet kelebek bir şekilde geçirmeyi düşünüyorum.
    Gezilerin 1/10 luk kısmına başlamaya karar vermeden bana söyle de ben arabayı terkedeyim o zaman
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Bursa-Mudanya-Gemlik gezisine ben varım... Heyecanlandım bak şimdi ilk gezim olacak

8x10 metre Türk Bayrağı var bende getireyim mi?
    ama 4 yada 6 motor gerekebilir taşımak için
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Merhaba Arkadaşlar inş. bende olacağım önce para sonra motorumu bulacağım . sevgilerimle

Motosikleti
    er6F ABS 2014

satılık ps3

arkadaşlar, ne alaka diyeceksiniz ama paylaşmak istedim
    750TL ye satılık PS3 konsolu var, sıfır, kutusu daha açılmamış 40GB. ihtiyacı olan olabilir..

bu arada gezideki herkese teşekkürler, benim için çok keyifli sayılmazdı çünkü motorum yoktu; bir daha arabayla geziye katılmamaya karar verdim , rüzgarı hissetmek gibisi yok

pınar hanım, bizim fotoğraflarımızdan sitede yayınlayanmayanlar varsa mail atabilir misiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------

başkanım, hatırlarsanız geçen haftaki buluşmada cumartesi günü için yeni bir mekan önerim olmuştu, değerlendirildi mi?
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

başkanım, hatırlarsanız geçen haftaki buluşmada cumartesi günü için yeni bir mekan önerim olmuştu, değerlendirildi mi?
    Yok henüz değerlendirmeye alamadık. Keşke İznik'te hatırlatsaydın. İstersen bu konuyu ilk buluşmada gündeme getirebiliriz.

Bu arada bu haftaki buluşmaya Pınar ve ben yine katılamayacağız. Ama önümüzdeki hafta eğer bir aksilik olmazsa oradayız inşallah. Salvano'nun önerisini de orada konuşuruz artık.

8x10 metre Türk Bayrağı var bende getireyim mi?
    ama 4 yada 6 motor gerekebilir taşımak için
    Yok, o kadar büyük bir Türk Bayrağını taşıyacağız diye trafiği olumsuz etkileriz herhalde. Hem de denge sorunu doğabilir. Her Motorsiklet ayrı ayrı Türk Bayraklarıyla süslenip öyle bir konvoy yaparsak daha güzel ve havalı olur sanırım.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Cumhuriyet kortejine bir aksilik olmazsa varız.Sen yeri ve zamanı söyle başkan biz ordayız ayıpsın.Sana müjde o gezide kelebekliğim tutmayacak gibi bir hismi var ne..

Hoş geldin Murat ne bu sürat...(ne espri ama...)

Bu hafta büyük ihtimal vitamin kafede çayın içinde bulunan her türlü minerali ve teini almak üzere gelicez.gelenlerle görüşmek üzere

Bana abi diyebilirsin kursunes,ben zaten senin abinim yavrum...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Kanuni Tiger
    evet cemamca 29 ekim mudanya ve gemlik gezisi bencede çok güzel olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

bu arada zekeriya nerdesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 PM ----------

pınar ablama ve nevin hocama da selamlar

Motosikleti
    loading...
    nevin hocam bugun altıparmakta gordum sizi magazalara bakıp bakıp gidiodunuz..dedim bir korna calım caldım caldım duymadınız..eger yanlıs gormediysem..

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Evet Fırat Koray Spora taksit ödemeye gidiyormuşumdur...Seni farketmedim ama Sado ile karşılaştık ayaküstü biraz kaynattık.Normalde Bursa gezme açısından pek tercihim değildir ama Eğitim vadisindede toplantımız vardı,Bende seni görmüş olmayı isterdim fakat bakınmaktan idrak edememişimdir mağrur gör...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    yaw affınıza sığınarak merakımdan bişi sorucam, toplantıya geldiğimde sorarım diyodum ama ben bu kelebek olma olayını anlamadım?
    araba kullanınca mı kelebek olunuyo, eee motor kullananlar tırtıl mı?

Bi soru daha Kymco Stryker 150 hakkında bilgisi olan var mı?Yedek parça filan?
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay baya atraksiyon varmir nevin hocam hiç sulanmayin baskanla berkay nereye ben oraya

yaw affınıza sığınarak merakımdan bişi sorucam, toplantıya geldiğimde sorarım diyodum ama ben bu kelebek olma olayını anlamadım?
    araba kullanınca mı kelebek olunuyo, eee motor kullananlar tırtıl mı?
    Şimdi bak iyi dinle bi daha anlatmıycam. İyi dinle çünkü bunu yazılıda mutlaka sorarım. Şimdi bir geziye motorsikletle katılıp da gezinin bir kısmında ya da hepsinde motorunu bir başka motorcuya verip geziye katılan arabalardan herhangi birine (Genellikle de benimkine) binerek yola devam eden motorsikletçilere (For example; Pınar, Orhan, Nevin ya da Haldun...) ne denir? Kelebek denir. Anlaşıldı mı?

Cumhuriyet Bayramı konvoyumuzun asıl planlamasını 24 Ekim deki buluşmada yaparız artık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler