Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
rucker mesajım geldı mı sana bilmiyorum anlayamadım ben gelıp gelmedıgını
Yok gelmemiş baktım şimdi msn veriyim mertciftci@hotmail.com
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
eve yeni geldim soner abi akşam konuştuk iznik için ama yağmurdan korktuk havada çok güzeldi artık haftaya yapalım iznik gezisini daha iyi olur hem haberi olmayan kalmaz katılım daha çok olur
Yine tozu dumana kattık.Sertaç,Soner,Murat,Haldun,Orhan ve ben. Fotoları bekliyoruz. 130 km. yol yapmışım ben.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
Allah ın sevdiği kuluymuşuz abi tam vaktinde dağılmışız.İnşallah Sertaç,Murat ve Orhan da eve kuru varmışlardır.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hocam inşallah ıslanmamışsınızdır.Bende dersane çıkışında baya ıslandım bugün.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Evet Özcan güzel bir gündü bende dönüşte film aldım 2 tanesini izledim 1 tane kaldı . Tam eve geldim yagmur bastırdı yani kuru gelebildim eve dedigin gibi tam zamanında ayrılmışız yoksa halimiz dumandı - Keyifli bir gündü arada sırada böyle çıkalım valla iyi oluyor .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
orhan nerdesin gel çarşıya maç bitmedimi daha
la özelden yazsana olmadı cepten ara ne burdan yazıyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
ulen fotoları atsaana filkm ney
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------
bu arada bende burdan nevin hocaya sesleniyorum bi tane motor çekmeye yeer yok tu köfte yedik çok para aldılar bide yağmur yağdık şikayet etmek istiyorum ama nerden napılacak bi yardımcı olsanız
cep para yazıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------
[IMG][/IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5839/1001447.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Sertaç benim resmim nerden girdi araya şimdi görende bugün beraber gezdiğimizi sanacak...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadaşlar sizi bu öğleden sonra balkondan gördüm, 3 motor farkettim yalnızca soner, sertaç ve özcan olmalı gördüklerim. küçükkumla sahilden geçiyordunuz. ben de balkonda güneşlikleri sarıyordum, misafirlerim görünmeyen güneşte kumsaldaydılar. çok sonra indim belki geri dönersiniz diye ama göremedim.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Evet kumladan sahilden geçtik indiginde görmemen normal çünkü üst yola çıktık ve oradan dogruca mudanyaya uzadık .yani dönüşte sahilden geçmedik .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------
Yok kardeş öyle zannedeceklerini sanmıyorum -
Mert o dediğin motorsuzluktan oluyodur... Yenisini alınca geçer...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:03 AM ----------
Nevin abla yeni yeni kendime geliyorum... Ait oldugum yere döndüm... Özlemişim yaa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:06 AM ----------
Soner abi benim yerime gezmeyin... Ben onlari mile olarak biriktirip, gelince toplu olarak gezecem...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:07 AM ----------
Soner abi benim yerime gezmeyin... Ben onlari mile olarak biriktirip, gelince toplu olarak gezecem...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Arkadaşlar harika fotolar çok güzel gezmişsiniz.Sizi en azından Mudanya'da ağırlamak isterdim fakat aradığınızda Bursa'da bir davetteydim.İftar yaptığımız yerde yeseydiniz ama tabi Orhan sen o zamanlarda yine bizi ekmiştin ya hani işte o yerde daha hesaplı ve keyifli olurdu...Islanmışsınız ama bence değmiş ben o kasvetli havaya baktıkça 4 tekerlekte dolaşmanın sıkıntısını duydum,toprağın kokusunu içime çekemenin,ıslanan doğayı çıplak gözle izleyememenin,ve yağmurda ıslanıp üşüyememenin,ah zavallı ben ah...
He ne diyordum Zekeriya yı evden aradım galiba uyuyordu,Boğuk seslerle hı mı bişeyler dedi mevzuyu anlattım ama galiba ayılıp yanınıza gelemeden bir daha daldı.İkimizde kaçırdık napalım başka zamana artıkın,ama sucuk ekmekli olsun..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
İlk resimde de ben yokum.Sadece sizi düşünmüştüm. Bardağın dolu tafına neden bakmıyorsun. Ben aslında yoğuum.snrsimsek;1809693
[/COLOR adlı üyeden alıntı
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hafta sonu İznik gezisi hava güzel olursa yapalım arkadaşlar...Ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)