Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

Iyi olmuş iyi bende satıcam...
    Yok arkadaşlığı bi yere kadar... Tatmin etmiyo artik beni... :-D[COLOR="Silver"]
    Abi valla beni bayadır tatmin etmiyor du ama satıncada sanki kolum kesilmiş gibi oldu birde dershane hocama sattım motoru nerdeyse her gün görüyorum deprasyona gircem hemen bir motor bulmanız lazım bana
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    FYM 250
    rucker mesajım geldı mı sana bilmiyorum anlayamadım ben gelıp gelmedıgını

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Yok gelmemiş baktım şimdi msn veriyim mertciftci@hotmail.com
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    eve yeni geldim soner abi akşam konuştuk iznik için ama yağmurdan korktuk havada çok güzeldi artık haftaya yapalım iznik gezisini daha iyi olur hem haberi olmayan kalmaz katılım daha çok olur

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Yine tozu dumana kattık.Sertaç,Soner,Murat,Haldun,Orhan ve ben. Fotoları bekliyoruz. 130 km. yol yapmışım ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

Allah ın sevdiği kuluymuşuz abi tam vaktinde dağılmışız.İnşallah Sertaç,Murat ve Orhan da eve kuru varmışlardır.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine tozu dumana kattık.Sertaç,Soner,Murat,Haldun,Orhan ve ben. Fotoları bekliyoruz. 130 km. yol yapmışım ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

Allah ın sevdiği kuluymuşuz abi tam vaktinde dağılmışız.İnşallah Sertaç,Murat ve Orhan da eve kuru varmışlardır.
    evet tam zamanında ama beni yolda aradılar bisikletli arkadaşlar var iznik turu yapıyolardı onlar yolda kalmışlar döndüm kamyonetle onları aldım tam zamanında olmuş bu arada çok güzel geçti gezi teşekkürler.

Motosikleti
    BuKart
    Hocam inşallah ıslanmamışsınızdır.Bende dersane çıkışında baya ıslandım bugün.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

Evet Özcan güzel bir gündü bende dönüşte film aldım 2 tanesini izledim 1 tane kaldı . Tam eve geldim yagmur bastırdı yani kuru gelebildim eve dedigin gibi tam zamanında ayrılmışız yoksa halimiz dumandı - Keyifli bir gündü arada sırada böyle çıkalım valla iyi oluyor .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    piaggio mp3
    orhan nerdesin gel çarşıya maç bitmedimi daha

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muratyasalar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orhan nerdesin gel çarşıya maç bitmedimi daha
    la özelden yazsana olmadı cepten ara ne burdan yazıyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Özcan güzel bir gündü bende dönüşte film aldım 2 tanesini izledim 1 tane kaldı . Tam eve geldim yagmur bastırdı yani kuru gelebildim eve dedigin gibi tam zamanında ayrılmışız yoksa halimiz dumandı - Keyifli bir gündü arada sırada böyle çıkalım valla iyi oluyor .
    ulen fotoları atsaana filkm ney

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------

bu arada bende burdan nevin hocaya sesleniyorum bi tane motor çekmeye yeer yok tu köfte yedik çok para aldılar bide yağmur yağdık şikayet etmek istiyorum ama nerden napılacak bi yardımcı olsanız

Motosikleti
    piaggio mp3
    cep para yazıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

[IMG][/IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5839/1001447.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Sertaç benim resmim nerden girdi araya şimdi görende bugün beraber gezdiğimizi sanacak...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    arkadaşlar sizi bu öğleden sonra balkondan gördüm, 3 motor farkettim yalnızca soner, sertaç ve özcan olmalı gördüklerim. küçükkumla sahilden geçiyordunuz. ben de balkonda güneşlikleri sarıyordum, misafirlerim görünmeyen güneşte kumsaldaydılar. çok sonra indim belki geri dönersiniz diye ama göremedim.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizi bu öğleden sonra balkondan gördüm, 3 motor farkettim yalnızca soner, sertaç ve özcan olmalı gördüklerim. küçükkumla sahilden geçiyordunuz. ben de balkonda güneşlikleri sarıyordum, misafirlerim görünmeyen güneşte kumsaldaydılar. çok sonra indim belki geri dönersiniz diye ama göremedim.
    Evet kumladan sahilden geçtik indiginde görmemen normal çünkü üst yola çıktık ve oradan dogruca mudanyaya uzadık .yani dönüşte sahilden geçmedik .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sertaç benim resmim nerden girdi araya şimdi görende bugün beraber gezdiğimizi sanacak...
    Yok kardeş öyle zannedeceklerini sanmıyorum -

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Mert o dediğin motorsuzluktan oluyodur... Yenisini alınca geçer...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:03 AM ----------

Nevin abla yeni yeni kendime geliyorum... Ait oldugum yere döndüm... Özlemişim yaa...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:06 AM ----------

Soner abi benim yerime gezmeyin... Ben onlari mile olarak biriktirip, gelince toplu olarak gezecem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:07 AM ----------

Soner abi benim yerime gezmeyin... Ben onlari mile olarak biriktirip, gelince toplu olarak gezecem...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------

son resımde kafalar yok ozcan sadece kendını dusunmus

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar harika fotolar çok güzel gezmişsiniz.Sizi en azından Mudanya'da ağırlamak isterdim fakat aradığınızda Bursa'da bir davetteydim.İftar yaptığımız yerde yeseydiniz ama tabi Orhan sen o zamanlarda yine bizi ekmiştin ya hani işte o yerde daha hesaplı ve keyifli olurdu...Islanmışsınız ama bence değmiş ben o kasvetli havaya baktıkça 4 tekerlekte dolaşmanın sıkıntısını duydum,toprağın kokusunu içime çekemenin,ıslanan doğayı çıplak gözle izleyememenin,ve yağmurda ıslanıp üşüyememenin,ah zavallı ben ah...

He ne diyordum Zekeriya yı evden aradım galiba uyuyordu,Boğuk seslerle hı mı bişeyler dedi mevzuyu anlattım ama galiba ayılıp yanınıza gelemeden bir daha daldı.İkimizde kaçırdık napalım başka zamana artıkın,ama sucuk ekmekli olsun..
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı snrsimsek;1809693
    [/COLOR
    adlı üyeden alıntı
    son resımde kafalar yok ozcan sadece kendını dusunmus
    İlk resimde de ben yokum.Sadece sizi düşünmüştüm. Bardağın dolu tafına neden bakmıyorsun. Ben aslında yoğuum.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    ---------
    Hafta sonu İznik gezisi hava güzel olursa yapalım arkadaşlar...Ne dersiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler