Soner abi siyah bana yakışmıyor ya
Soner abi siyah bana yakışmıyor ya
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Siyah bana yakışımyor diyosun ya
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Ben sahibindendeki ilanı görmedim ne kadar yazmış soner abi merak ettim.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-bolumu.html
Buradan istediğin bilgilere ulaşabilirsin.[/QUOTE]
hacı naptınız siz iice uçmuşunuz sezon bitmiş bide bu makinelerin fiyatları onlar değil aman dikakt etmek lazım
Doğum günümü özelden ve genelden kutlayan tüm arkadaşlara ve eşime içten teşekkürlerimi sunuyorum...Allah bizlere hayırlı yaşam ve vakti geldiğinde hayırlı ölüm nasip etsin,özelliklede biz Motor sürücülerine,canımızı yollarda bırakmasın...
Bu arada görgü kurallarına uyarak yaşımı sormadığınız için özel teşekkür sunuyorum gerçi sorsanızda farketmez,yaşımla ve kendimle barışığım, 29 yaşındayım;4 yıl boyunca 29 yaşında başarıyla kalabilmek gerçekten gurur verici...
Mert Mudanya çıkışı OPET Benzin İstasyonunda çalışan ve genelde orda park halinde duran vitesli bir chopper var ilgilenirsen bir uğra derim...Fakat bence sana turing gider...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar bu sitenin ruhunu anlamayan ve de ısrarla anlamamakta inat eden, bununla da kalmayıp kendi iç çatışmalarına her zaman bizleride çekmeye çalışan ve maalesef bunda da başarılı olan üyenin konusu kapanmıştır. O kendi ruh çatışmalarıyla başbaşa kalsın bizler alışık olduğumuz samimi sevgi ve saygı ortamımıza dönelim artık.
Bu arada Nevin Kardeş, doğum günün kutlu olsun. Daha nice nice mutlu yeni yaşlarını hep birlikte kutlayabilmek dileğiyle...:
Bu arada cumartesi buluşması her halükarda saat 19.00 da yine Vitamin'de. Arkadaşlar mümkün olduğu kadar katılmaya çalışın da yer ayırttığımız için adamlara da ayıp olmasın
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Nevin geçte olsa dogum gününü kutluyorum daha nice yıllara inşallah . Evet arkadaşlar ben yarın vitamin kafede olacam yeni üye arkadaşlar gelmeye çalışşın tanışalım tanıyalım birbirimizi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------
ok Ozaman yarın görüşürüz kardeş .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 PM ----------
Hepinize iyi günler Bursa mt .işe gideyimde biran önce bugünde bitsin yarın özgürlügüme kavuşayım . Tatil diye çocuk gibi seviniyorum yaaa bukadar olmaz tatil yüzü görmedik bayadır . iyi olacak -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
hocam ben pasta yapıyorum ellerimle doğum gününüz kutlu olsun
Sonunda aynaları değiştirdim, her yöne hareket edebilen oynak bi ayna taktırdım. Dünya varmış.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bende yarın katılmaya çalışıcam 19.00 da vitamindeyim
arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum okul vs. biliyorsunuz. yarın bende varım yarın bi tavla turnuvası çevirelim
arkadaşlar hafta sonu oldu kimse gezi planımızı yazmıyor başkanım bu hafta evde oturmayalım pls..
Cem amca duyuyomusun beni
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)