bu cumartesi katılıcaklar varmı aranızzda toplantıya
arkadaşlar tamam sizce de fazla uzamadı mı bu konu. tam sakinleştik derken yine gerildi ortam, halbuki bu hafta sonu toplanabilseydik belki gülüp geçerdik olanlara: çagdaş gereksiz bir çıkış yaptı gereken cevapları aldı; durumu toparladı sonra fıratmoda geç reaksiyon gösterdi durum yine karıştı. ama şu saatten sonra olmaz bir nane; bari bırakın artık tartışmayı.
bu haftasonu toplantısında bayaa fire olacak sanırım. benim de yurtdışından misafirlerim geliyor cuma günü, bakalım vakit bulur muyum toplanmaya?
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
evet baya eksik başkanın yerine birisi olsa o gelmeyince diğeri mutlaka gelse yada gelmeyeceği zmaan görevi vekaleten yapsa daha toplayıcı olur sanki
ben kesin ordayım... bRRetonumla beraber...
merak etmeyın arkadaslar gene cogu kısı orada olacaktır sımdı net basında cok fazla kısı yok bu yuzden sız gelınde gene senlık olur...baskan konusuna gelınce cem amca ve baskan esının( pınar abla) eksıklıgını hıssedecegız ama gene de konuya hakım cok kısı orada olacak...gorusmek uzere
bende öle bende bedenen gidiyorum ama ruhum sizinle...
Herhangi birininizin artçısı olabilirim her an... Manen yani... :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------
TAKSİCİNİN BİRİDE DÜN SIKIŞTIRDI BENİ... U DÖNÜŞÜ YAPCAKMIŞ SOLDA BANA DOĞRU DURUYODU... ÖNÜME KIRDI KALDIRIMA YAKLAŞTIDA YAKLAŞTI DURMAK BİLMEDİ... BENDE DURAMAYACAĞIMI ANLAYINCA GEÇMEYİ DENEDİM... KAFA GEÇTİ AMA SOL KARENAJ SÜRTTÜ TAKSİYE... VE YERİNDEN ÇIKTI... DURUP BAKTIM KOMPLE SAPSARI OLMUŞ... ADAM İNİP BİDE LAF SÖYLEMEYE KALKMASINMI... E BİZDE ASKER OLDUĞUMUZ İÇİN İŞLEM YAPAMIYORUZ... Bİ KAÇ KELİME SÖYLEDİM... ONLAR ONA YETTİ ZATEN... HUZUR İÇİNDE GİTTİ...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
cumartesi görüşelim arkadaşlar yerimizi mekanımızı boş bırakmayalım
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Bursa MT içersindeki Çağdaş16 nickli üyenin aramızdan ayrılmasına gerçekten çok sevindim.Çünkü burası dostlukların kardeşliklerin buluştuğu tanışıldığı bir ortam.Hiç görmediğimiz ve ortamı gerip gereksiz yere gündem oluşturup buradaki kalitemizi bozduran arkadaşımız iyiki yoksun.
Bu arada eşime (n_tuncak) göndereceğim mesajı buradan yazmak istedim..
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.
Ben varım her türlü bu sefer işten çagırmıyorlar kaçırmam bu fırsatı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------
Ben burdayım Özcan -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------
Arkadaşlar cumartesi kültürpark vitamin cafede olacagım -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
herkese ii günler bu cumartesi ist. misafirlerimiz var kaçabilirsek 2 veya 3 motor olarak bizde katılmayı düşünüyoruz bnm motorun muayenesi gecti inş. yakalanmayız:D
16 BTR 96........ Cem YÜCELİK-Ali YÜCELİK:)
Nevin hocam DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN nice seneler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
eyvallah abi, teşekkür ettim düşünmen yeterli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
kardeşim boşver sen al ilaçlarını ekibe lazımsın sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------
enes kop gel antalya' ya, bursa mt' nin niyeti yok zaten
hava hala sıcak, denize gidiyorum, deniz şortunu unutma gelirken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------
Nevin hocam nice yıllara, iyi ki doğdunuz, mutlu yıllar size.
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
nıce yıllara hocam cumartesı buyuk ıhtımal bende gelıyorum sertaclada ozlestık valla uzun zaman oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------
Motopark bakım onarım tamır ve custom acılıyor bu ay sonuna kadar acıyorum
hayırlı olsun soner, kuaförlüğü bıraktın mı? (ortak lazım mı )
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Nevin hoca Doğum Günün Kutlu Olsun.
Schatten Sertaç'ım Senin motor Arora. Hyosung GT 250 si olan Sertaç diye bi arkadaş daha var.Acaba o mu diye merak ettim ama o da değilmiş.
Cumartesi görüşürüz arkadaşlar. Ben de oradayım.
Fırat Karacabey'de İnternet kafesi olan arkadaş başkaydı.Balık yemeye felan çağırmıştı.Bi bakayım kimdi o ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------
Nerelere kayboldun Twiight_145 ?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)