O pastalardan ben de istiyorum Murat.Cumartesi gelirken getirirsin di mi?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
çok şey kaçırdığımı biliyorum resimler her şeyi anlatıyor yapacak bişey yok bidahakine inşaallah
Fotoğraflar için teşekkürler Mami. Biz sabah evden çıkarken fotoğtaf makinesini almayı unutmuştuk. Gezi ile ilgili fotoğraf yüklenmemiş olması bir eksiklikti. Senin sayende giderilmiş oldu. Sağol.
Bu arada;
Sarıyer değil orası Ortaköy'dü. Sarıyer çok daha ileride. Hani senin yoklamanı imzalattığın yerin biraz gerisi Sarıyer di. Bu arada ikinci mola verdiğimiz deniz kıyısındaki yer de Kireçburnu idi.İLK DURAK SANIRIM SARIYER OLMALI... İSTANBUL'U BİLMEMEMK ÇOK KÖTÜ...
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
cagdas 16 dinle beni..
l_an hıyar agası nasıl konusuyon sen benim hocamla sen benle bir gorus bakayım ozelden bir pm at bakem sen bana bir yatırayım seni bir guzel.. ondan sonra akıllanırsın.. konusmalarına dikkat et.. boyle seyler burda yapılmaz.. sen brde utanmadan bir bayana yapıyorsun bunu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
diger arkadaslar kusura bakmayın biraz sinirlendim yeni okuyordum yavas yavas.. herhangi bir hata yaptıysam ozur dilerim.. ama su durumda konusmamakta mumkun deil.. saygılarımla..
vallahi harika gezi yapmışsınız, resimlere bakarken içim gitti!
inşallah bir dahaki geziye diyorum bir kez daha. u arada resimler için sağol M@M!
fıratmoda durum sakinleşti, herkes gerginliğini atınca normale döndük, buluşmada inşallah güzelce konuşup toparlayacağız. sen de kızma artık.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
evet ortam gayet sakin şuanda boşuna tekrar hararet yapmaya yaptırmaya gerek yok.
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Ortam yumuşamış olabilir burası çoğu kişinin birbirini tanıdığı ve saygı çerçevesinde doslukların devam ettiği bir ortam başka yerlerle karıştırılmasın abuk subuk konuşmalar her zaman tepki görecektir burdaki kimse tek başına değil birimizin başı sıkıştığında herkes toplanır ben bunu geçen seferki istanbul gezisindende çok iyi biliyorum arabalı bi salak üstüme çıkmaya çalıştığına çalışcağına pişman olmuştu tekrardan o günkü destek için teşekkür ederim arkadaşlarfıratmoda46 Nickli Üyeden Alıntı
cagdas 16 dinle beni..
l_an hıyar agası nasıl konusuyon sen benim hocamla sen benle bir gorus bakayım ozelden bir pm at bakem sen bana bir yatırayım seni bir guzel.. ondan sonra akıllanırsın.. konusmalarına dikkat et.. boyle seyler burda yapılmaz.. sen brde utanmadan bir bayana yapıyorsun bunu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
diger arkadaslar kusura bakmayın biraz sinirlendim yeni okuyordum yavas yavas.. herhangi bir hata yaptıysam ozur dilerim.. ama su durumda konusmamakta mumkun deil.. saygılarımla..
istanbul gezimize gelincesüperdi yolda gözlerimiz şahin kartal aradı ama malesef bi tane bile göremedim kahretsin her taraf porce ferrari jeep doluydu bu ne kardeşim holuwutta bile bu kadar yoktur geçtiğimiz yerlerin ismini bilmiyorum şimdiye kadar istanbulu öğrenemedim sanırım bundan sonrada öğrenememde ama dur kalk durkalk giderken istanbulu motorların tepesinde yürüyerek gezmiş kadar olduk kaç kez arabayla olsun yürüyerek olsun bir çok kez gezmiştim ama hiç bu kadar hem eğlenip hemde o güzelliklerin farkına tam olarak varamamışım ben ilk defa trafiğin sıkışık olmasından zevk aldım diyebilirim
bi ara ulusta çay içtikten sonra hesabı istedik bir çay 30lira sandık baştan kalpten gidiyorduk
bütün gezilerdeki gibi harika bi gün geçirdiğimiz için gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
M@M! resimlerde çok güzel olmuş eline sağlık teşekkürlerkeşke daha uzun olsaydı iznin çok memnun oldum seninle tanıştığıma çabuk gel askerden bak iznik sözün var sen söz verdiğini bilmiyorsun ama ben biliyorumona göre
üstteki yazı bana ait pardon ceminki açıkmış yanlış yerden göndermişim yazıyıOrtam yumuşamış olabilir burası çoğu kişinin birbirini tanıdığı ve saygı çerçevesinde doslukların devam ettiği bir ortam başka yerlerle karıştırılmasın abuk subuk konuşmalar her zaman tepki görecektir burdaki kimse tek başına değil birimizin başı sıkıştığında herkes toplanır ben bunu geçen seferki istanbul gezisindende çok iyi biliyorum arabalı bi salak üstüme çıkmaya çalıştığına çalışcağına pişman olmuştu tekrardan o günkü destek için teşekkür ederim arkadaşlar
istanbul gezimize gelincesüperdi yolda gözlerimiz şahin kartal aradı ama malesef bi tane bile göremedim kahretsin her taraf porce ferrari jeep doluydu bu ne kardeşim holuwutta bile bu kadar yoktur geçtiğimiz yerlerin ismini bilmiyorum şimdiye kadar istanbulu öğrenemedim sanırım bundan sonrada öğrenememde ama dur kalk durkalk giderken istanbulu motorların tepesinde yürüyerek gezmiş kadar olduk kaç kez arabayla olsun yürüyerek olsun bir çok kez gezmiştim ama hiç bu kadar hem eğlenip hemde o güzelliklerin farkına tam olarak varamamışım ben ilk defa trafiğin sıkışık olmasından zevk aldım diyebilirim
bi ara ulusta çay içtikten sonra hesabı istedik bir çay 30lira sandık baştan kalpten gidiyorduk
bütün gezilerdeki gibi harika bi gün geçirdiğimiz için gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
M@M! resimlerde çok güzel olmuş eline sağlık teşekkürlerkeşke daha uzun olsaydı iznin çok memnun oldum seninle tanıştığıma çabuk gel askerden bak iznik sözün var sen söz verdiğini bilmiyorsun ama ben biliyorumona göre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------
cem gelince artık düzeltirsin bilirsin ortalık karıştırmakta üstüme yoktur açık bırakmasaydın kardeşim
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
evet gerçekten çok gerilmiş ortam ama dikkat etmek lazım insanlara hitap ederken nasıl konuşacaklarını nasıl algılayacaklarını ii bilmek lazım bide bu klavyenin kemiği yok söleyince geride dönme şansın az oluyo onun için üzücü böle şeyler o arkadaşta anlamış sanırım hatasını yüzyüzede görüşün ama kahve içmeye ben şahsen şiddeti sevmem karşıyım saygılarımla
bu sabah kalktım ve halaa gece sandıgım zaman
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------
m@m nereye bakıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 AM ----------
baskada yok yeter bu kadar coooook bıle attım
İşte geziyi yeniden hatırlamaya ne dersiniz?Resimler için teşekkürler Murat...
İstanbul'un kasvetli havası...
Soner ve Murat
Asker MT Mami Hayırlı Teskereler Kardeşim bir an önce git gel dönüşün çabuk olsun..
Eşime itafen
Desperadox Pınar (Namı değer Başkan Eşi)
Sevgili Bursa MT üyesi Murat ve Bebek'te dolaşırken Eski Beşiktaşlı fubolcu Sinan Engin'in bile durup dikkatini çektiği Motosikleti
Verilen mola ve Murat'ın kurabiyelerinin bittiği an
Meşhur Ulus Parkından Farklı bir manzara
Ahh güzel İstanbul....
soner abi, faruk abi resimler için teşekkürler...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
FıratModa46 arkadaşımızdan Çağdaş 16 ile ilgili yazdığı mesajı silmesini ya da en azından yumuşatmasını rica ediyorum. Olayı net ortamında olabileceği kadar tatlıya bağlamaya çalışmıştık. Öyle sanıyorum ki Çağdaş16 da yaptığı hatanın farkına vardı. O yüzden aradan zaman geçtikten sonra ortamın yeniden gerilmesi gereksiz ve üzücü olacak. Umarım Fırat beni anlayışla karşılar ve ricamı yerine getirir. Şimdiden teşekkürler Fırat.
Bu arada ismimi kullanarak mesaj yazan korsan üyelerden sakınınız lütfen. (Bknz. Biraz üstte hiç utanmadan adımı kullanarak benim yerime mesaj yazma cürretinde bulunan desparadoks isimli üye)
siz geziye giderken hiç de özenmemiştim fakat resimleri görünce içim gitti.
ne iyi yapmış da gitmişsiniz tekrar.
seneye yaza da antalyaya gelirsiniz.
cem başkan ayarlar artık
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)