Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar kazasız belasız gidip gelin inşallah. resimlerinizi bekliyorum dört gözle.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi yolculuklar. bakalım 11 motosiklet ile 6 motosiklet arasında fark olacak mı inşallah çok eğlenirsiniz ve bizleri özendirirsiniz gelemediğimiz için

Nevin Hocam, çok isterim o taraflara yakın olur hep beraber gaz açmayı fakat bülbül -altın kafes misali ben antalya' da olmayı seviyorum fakat bursa' ya geldiğimde bulumaya denk getirip aranızda olacağım.

hadi bakalım bursa mt, size bir şarkı söyleyeyim:

Bas gaza şöfeer bas gazaaa
    kim tutar seni bas gazaaa

erdem sen yeterki bursa ya gel buluşmaya denk gelmese de biz sana buluşma ayralarız ayıpsın

arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuk olsun bugün 2 saatlik bi olaydan dolayı gelemedim valla pişman oldum desem yeridir

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar gelmeyenler çok şey kaçırdı.Ne ilk İstanbul gezimizdeki yağmur vardı bizi sırılsıklam edecek,ne de 2. gezideki güneş vardı bizi sıcaktan bunaltacak,Dönüşüde direk Mudanya'dan yaptığımız için ne de yorgunluk vardı...İstanbulun olmazsa olmazı bol bol trafik vardı sadece,fakat bu trafik sayesinde 5 motor 1 araba Anadolu yakasından daha güzel olan Avrupa yakasını adım adım izleme ve seyretme özgürlüğünü beraberinde getirdi...

Köprüden geçiş bulutların verdiği alacakaranlık ile daha bir heybetliydi insan Allah ım bu güzel vatanı muhafaza et Kıyamete kadar koru ve gözet diye dua etmekten kendini alamıyordu ki-Avrupanın en büyük emelidir İstanbula sahip olmak- ,bizlerse her zamanki gibi Cem yılmaz'ın yan şubesi gibi esprili ve eğlenceliydik.Heralde yolculuğumuzla ilgili hayır dua eden arkadaşların duaları kabul oldu...

Başta Cem Başkanıma,bana bayan olarak eşlik eden eşine,bol bol fotoğrafımızı çeken Mami ve Eşim Faruk'a,Kapkara motoruyla o kadar jipin içinde dikkatleri üzerimize çeken Sonere'e,Üç tekerlekli motosikletiyle dikkatleri üzerimize çekmeye devam eden Murat'a(Yalnız çöp mevzusu üzerine sana bir yaptırımım olacak aramızda),Bize park yeri gösteren restaurant sahibine,bir çayı 5 Ytl ye kakalayarak bir dahaki gezilerde termos taşımayı bize akıl ettiren Ulus kafe'ye,Yolda bir ara gördüğümüz köpeğe,uçarken seyrettiğimiz martılara............

Şey yukarıda ismi geçen geçmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bundan sonra yine ayarlanabilecek olan her istanbul gezisine biletim hazır bunuda belirteyim.Çok güzel bir gündü,İnsan oğlu kuş misali sabah orda akşam burda....
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ---------
    Başta bize arabasıyla önderlik ve rehberlik görevini üstlenen başkanımız Cemamca'ya teşekkürümü bir borç bilirim.Başkanım bu arada sen böyle gidersen bir dahaki seçimlere yine tek liste girersinZeko umutlanma koçum işin zor
    Tarihi ve şanı büyük güzel yurdumun eşsiz eseri İstanbul'da gezmek bizi gerçekten mest etti.Harika ve dopdolu bir gün geçirdik;zira kaçıranlar pişman olabilirler...Bir daha ki gezilerde katılımın daha fazla olması dileğiyle ....

Yurdumun insanı Soner'in motosikletini inceliyor

Diğer resimler için sanırım Murat'ı bekleyeceğiz..Hadi Murat yoruldunmu yoksa...

-BURSA MT ÜÇÜNCÜ İSTANBUL ÇIKARTMASI-

Katılımcılar:
    -Cemamca
    -Pınar
    -Nevin
    -Faruk
    -Soner
    -Mami
    -Murat

GÜNÜN HİKAYESİ:

27/09/2009 pazar sabahı saat 07.00 da İmam Tesislerinde buluşma. Feribot biletlerinin temini ve hep birlikte Yalova'ya gidiş ve feribotla Pendik'e geçiş. Pendik İskelesi'nde kısa bir moladan sonra Sahil Yolu-Kartal-Maltepe-Bostancı-Bağdat Caddesini geçerek Çevreyolu'na çıkış. Boğaz Köprüsü'nü kullanarak Avrupa'ya geçiş. Beşiktaş Yolu ile Ortaköy'e varış. Burada sabah çayı keyfi. İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzaraları eşliğinde Boğaz kıyısı sahil yolunu takip ederek Bebek-Rumeli Hisarı-Emirgan-İstinye-Yeniköy-Tarabya'yı geçip Kireçburnu Sahili'nde kısa bir mola vererek güzelim boğaz havasının teneffüs edilmesi. Derken acıkan midelerin isyanı duyularak Büyükdere-Sarıyer yolu ile Rumeli Kavağına gidiş. Burada nefis bir balık ziyafeti. Yemeğin üzerine kısa bir Rumali Kavağı turu ve aynı güzergahtan Ulus Parkı'na gitmek için yola çıkış. İstanbul'un meşhur trafiğinde dura kalka geçen yorucu bir yolculuktan sonra yine sahil yolundan Ulus Parkı'na varış. Ulus Parkı'nın sunduğu eşsiz boğaz ve Marmara panaroması eşliğinde tüm yorgunluğun unutulması ve burada akşamüstü çayı kefi. Buradan son durak Yenikapı'ya gidebilmek için yola çıkış ve Ulus-Ortaköy-Beşiktaş-Karaköy-Eminönü'nden geçerek Yenikapı'ya geliş ve Bursa Feribotu'na biniş. Feribot yolculuğunun sonunda Güzelyalı'da yorgun ama memnun ifadelerle ve bu gibi gezileri sık sık tekrarlama kararlılığıyla vedalaşarak evlere dağılış.

İşte BURSA MT'nin az ama öz katılımcıyla gerçekleştirdiği 3.İstanbul Çıkartmasının hikayesi.

Sonuç:

Ben bu geziden de tıpkı daha öncekiler gibi son derece memnun kaldım. İstanbul Trafiği'nde geçen sıkıntılı dakikaları saymazsak son derece neşeli, eğlenceli ve güzel bir geziye daha imza atmış olduk birlikte. Tüm katılımcı arkadaşlarıma bu güzel İstanbul gününü yaşamamızı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Daha nice böyle güzel gezi programlarında hep birlikte olabilmek dileğiyle...
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    hoşgeldiniz arkadaşlar....
    valla katılamadığım için üzgünüm ve ne yalan söyliyim fotoğrafları yükleyin bakalım demeye bile utanıyom desem yeridir. ama bu geziye hazırlıksız yakalandım, bir dahaki sefere katılacam inşallah.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    cok eylencelı bı gundu ben cok eylendım amaaaa parmaklarım okadar agrıyokı anlatamam debrıyaj fıren gaz ayna dur kalk dur kalk dur kalk dur kalk ne arabalardı kardesım bugune ozel ferrarıler porseler jıpler ofkı ne offff bız onlara bakıyoz onlar bıze bak bak bak ıkıteker mamı senı tanımakta guzeldı bıtır askerlıgı daha coook gezerız

Motosikleti
    ramzey 200cc
    oh ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz. çok sevindim.

istanbul mt ile karşılaşma olmadı sanırsam??
    [B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    olmadı cunku hepsı uykuda bızım sayfamız bıle ıstanbuldan fazla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------

buarada ıyıkı cemamcayı baskan yapmısız bılmedıgı gıtmedıgı yer yok haaa bıde motosıkletı olmayan tek motosıklet kulubu baskanı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------

ıyıkı varsın cemamca nıce nıce gezılere

Motosikleti
    ramzey 200cc
    soner abi senin motoru göremedimya merak ediyorum

ben de farı değiştirdim sonunda, acerbis diamond hp taktım. gayet güzel oldu

[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Erdem abi 10 numara olmuş çok yakışmış güle güle kullan

Bu arada istanbul gezisi için hepinizi kutluyorum çok güzel olduguna eminim gelmek isterdim ama öss cocuguyum
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bencede oburunden guzel olmus gule gule kullan sen goremedın ama butuuuun ıst gordu bız ferrarıye bakıyoz ferrarı bana bukadar dıkkat cekıcenı zannetmemıstım ama sanırım bıraz fazlacana abartı olmus goze gelıyom vallaherkez alman harbınden cıkmıs sanıyo 2005 deyınce aval aval bakıyolar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 PM ----------

hanı yaaa resımler

Motosikleti
    FYM 250
    sükür kavusturana hosgeldınız arkadaslar bu gusel gezıde aranızda olamadıgım ıcın son derece uzgunum ama napalım uyduramadık durumumuzu neyse ankara gezısınde ınsallah artık :(

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Way be bı gelemedık gezıye neler kacırmısım ama olsun bızde gezı cok oluyor
    Eee faruk abı cem amcadan ıstanbul bendende koy yollar sorulur degılmı nevın hocam hehe bırdahakı gezı yaza veda ama sucuk ekmege devam gezısı olsun hava guzel olursa göl basında hafıf bozuksa egerce sahılde yapa bılırız sıze kalmıs tabıkı dıger teklıflerede acıgız...
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -BURSA MT ÜÇÜNCÜ İSTANBUL ÇIKARTMASI-

Katılımcılar:
    -Cemamca
    -Pınar
    -Nevin
    -Faruk
    -Soner
    -Mami
    -Murat

GÜNÜN HİKAYESİ:

27/09/2009 pazar sabahı saat 07.00 da İmam Tesislerinde buluşma. Feribot biletlerinin temini ve hep birlikte Yalova'ya gidiş ve feribotla Pendik'e geçiş. Pendik İskelesi'nde kısa bir moladan sonra Sahil Yolu-Kartal-Maltepe-Bostancı-Bağdat Caddesini geçerek Çevreyolu'na çıkış. Boğaz Köprüsü'nü kullanarak Avrupa'ya geçiş. Beşiktaş Yolu ile Ortaköy'e varış. Burada sabah çayı keyfi. İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzaraları eşliğinde Boğaz kıyısı sahil yolunu takip ederek Bebek-Rumeli Hisarı-Emirgan-İstinye-Yeniköy-Tarabya'yı geçip Kireçburnu Sahili'nde kısa bir mola vererek güzelim boğaz havasının teneffüs edilmesi. Derken acıkan midelerin isyanı duyularak Büyükdere-Sarıyer yolu ile Rumeli Kavağına gidiş. Burada nefis bir balık ziyafeti. Yemeğin üzerine kısa bir Rumali Kavağı turu ve aynı güzergahtan Ulus Parkı'na gitmek için yola çıkış. İstanbul'un meşhur trafiğinde dura kalka geçen yorucu bir yolculuktan sonra yine sahil yolundan Ulus Parkı'na varış. Ulus Parkı'nın sunduğu eşsiz boğaz ve Marmara panaroması eşliğinde tüm yorgunluğun unutulması ve burada akşamüstü çayı kefi. Buradan son durak Yenikapı'ya gidebilmek için yola çıkış ve Ulus-Ortaköy-Beşiktaş-Karaköy-Eminönü'nden geçerek Yenikapı'ya geliş ve Bursa Feribotu'na biniş. Feribot yolculuğunun sonunda Güzelyalı'da yorgun ama memnun ifadelerle ve bu gibi gezileri sık sık tekrarlama kararlılığıyla vedalaşarak evlere dağılış.

İşte BURSA MT'nin az ama öz katılımcıyla gerçekleştirdiği 3.İstanbul Çıkartmasının hikayesi.

Sonuç:

Ben bu geziden de tıpkı daha öncekiler gibi son derece memnun kaldım. İstanbul Trafiği'nde geçen sıkıntılı dakikaları saymazsak son derece neşeli, eğlenceli ve güzel bir geziye daha imza atmış olduk birlikte. Tüm katılımcı arkadaşlarıma bu güzel İstanbul gününü yaşamamızı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Daha nice böyle güzel gezi programlarında hep birlikte olabilmek dileğiyle...
    başkan teşekkür edilmesi gereken biri varsa o senden başkası değil... muhteşem bi organizasyon, sıfır aksaklık, tadından yenmiyodu valla...
    ancak bu kadar eğlenceli ve güzel geçebilirdi... trafiği saymıyorum, o da bize etrafı seyretme olanağı tanımış oldu...
    BAŞKANIM BAŞTA SANA OLMAK ÜZERE GEZİYE KATILIP BİZİ YANLIZ BIRAKMAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GERİ DÖNEBİLİRİM VE... İZNİN NASIL GEÇTİ DİYE SORULDUĞUNDA ANLATACAK BİR ÇOK ŞEY SAHİBİ OLDUM... SİZİ SEVİYORUM...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 AM ----------

[QUOTE=snrsimsek;1800308][/COLOR]buarada ıyıkı cemamcayı baskan yapmısız bılmedıgı gıtmedıgı yer yok haaa bıde motosıkletı olmayan tek motosıklet kulubu baskanı/QUOTE]

cidden yaaa benim hiç aklıma gelmemişti...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------

Picasso bencede gayet hoş duruyor...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    piaggio mp3
    resimler için sanırım Murat'ı bekleyeceğiz..Hadi Murat yoruldunmu yoksa...

abi bana mail adresini verirsen öyle göndereyim başaramadım yüklemeyi fotoları

buarada ıyıkı cemamcayı baskan yapmısız bılmedıgı gıtmedıgı yer yok haaa
    Teşekkürler Soner. Övünmek gibi olmasın ama İstanbul'u gerçekten de iyi bilirim.

bıde motosıkletı olmayan tek motosıklet kulubu baskanı
    Yok canım, en azından eş durumundan motorsiklet var sayılır değil mi?

ben de farı değiştirdim sonunda, acerbis diamond hp taktım. gayet güzel oldu
    Erdem gerçekten de güzel olmuş, yakışmış ancak keşke burada olsaydın da yeni farıyla motorsikletini kendi gözlerimizle görebilseydik.

sen goremedın ama butuuuun ıst gordu bız ferrarıye bakıyoz ferrarı bana bukadar dıkkat cekıcenı zannetmemıstım ama sanırım bıraz fazlacana abartı olmus goze gelıyom vallaherkez alman harbınden cıkmıs sanıyo 2005 deyınce aval aval bakıyolar

Doğru Boğaz yolu boyunca sayısız süper lüks araba ve motorsikletlerin hiç birisi Soner'in motoru kadar dikkat çekmiyordu. Sinan Engin bile bakakaldı.

başkan teşekkür edilmesi gereken biri varsa o senden başkası değil... muhteşem bi organizasyon, sıfır aksaklık, tadından yenmiyodu valla...
    Evet trafik problemi dışında hiç bir aksaklık yaşanmaması benim içinde sevindiriciydi doğrusu. Şansımız da yanımızdaydı diyelim.

istanbuldan bir haber yok sanırım ben baktım yazılanlara ama gözden kaçmadıysa herkez kendi aleminde istanbulda
    Doğrusu ya İstanbul Grubu'ndan birilerini gözlerim aramadı değil hani. Bize eşlik etselerdi hiç de fena olmazdı ama olmadı. Neyse biz üzerimize düşeni yaptık, İstanbul Başlığında gezi programımızı yayınladık. En azından ''Haberimiz olmadı.'' diyemezler.

Bu gergin ortamda inanın bulunmak istemezdim ama kim ne derse desin iş yoğunluğundan fırsat bulamadığım için ve iftar gününün cumartesiye alınmasından dolayı gelemememden dolayı bu şekilde günah keçisi ilan edileceksem ben hatalıyım. Tek eksiğim aranıza katılamadığımdandır belkide toplantılarınıza katılamayan arkadaşları ön yargılı davranmak ne kadar doğru ne kadar yanlış sizin taktirinize kalmış...
    O zaman şöyle yapalım. Biz senin hakkındaki önyargılarımızdan, sen de bizler hakkındaki önyargılarından kurtulabilmemiz için gerçekleştireceğimiz ilk buluşmaya sen de katıl. Bu problemin çözülmesine katkı sağlayacak ve bu gereksiz gerginliğe de son verecektir göreceksin Çağdaş16. Bekliyoruz en kısa zamanda aramıza katılmanı.

Bu arada bu hafta sonu gerçekletirilecek buluşmaya önceden planlanmış bir programımız olması nedeniyle ben ve Pınar katılamayacağız. Üzülerek şimdiden yazmış olayım bunu da...
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

Motosikleti
    HONDA BEAT

Mt istanbul volume ııı

İLK DURAK SANIRIM SARIYER OLMALI... İSTANBUL'U BİLMEMEMK ÇOK KÖTÜ...
    FARUK ABİ (FEROMEN) KÖPRÜNÜN FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR...

BOĞAZA KARŞI SABAH ÇAYIMIZI YUDUMLADIĞIMIZ YER VE SONER ABİ...

MT NİN ASKERİ... (M@M!)

MURAT ABİ (MURAT YASALAR) VE KARŞIDAKİ YALILARI GÖZETLEYEN SONER ABİ (SNRSİMSEK)

İSTANBUL'UN POLİSLERİ BİLE Bİ GARİP... ADAMLAR VARADERO KULLONUYO...

YOLUN EN EĞLENCELİ KISMI, SARIYERDEN KAVAĞA GİDERKEN... MANZARA, İNSANLAR, DENİZ DEĞMEYİN KEYFİMİZE...

NEVİN ABLA (NTUNCAK), PINAR ABLA (DESPARADOKS), MURAT ABİ (MURAT YASALAR)

M@M!

ARKA SOL TARAFTA SIRADIŞI MOTORUYLA YOĞUN İLGİ GÖREN SONER ABİMİZİ GÖREBİLİYORUZ (SNRSİMSEK)...
    HEMEN ÖNÜMÜZDEDE BAŞKAN CEM ABİMİZ VE NEVİN ABLAMIZIN EŞİ FARUK ABİ...

[IMG]http://i38.photobucket.com/albums/e149/MAMI61/ISTANBUL
    /DSC00034.jpg[/IMG]

BİRAZ DİNLENELİM... DENİZE YAKLAŞIP O GÜZEL KOKUSUNU DAHA YAKINDAN HİSSEDELİM DEDİK...

RUMELİ KAVAĞINDAYIZ VE BİR BALIKÇININ ÖNÜNDE ARAÇLARIMIZI PARK ETTİK DERKEN ÇOK ŞİRİN Bİ KÖPEK GELDİ VE DİREK PINAR ABLANIN YANINA GİTTİ... SANKİ ONU TANIYORMUŞ GİBİ... PINAR ABLADA KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYOR BE HOBİ OLARAK ÇOK İLGİLİ...

BALIK YAEDİĞİMİZ RESTAURANT...

EVET ULUS PARK'TAYIZ.... GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL YERLERDEN BİRİ... HAAALA HAYRANLIK İÇERİSİNDEYİM...

MÜKEMMEL ÖTESİ Bİ MANZARASI VAR VEDE ÇOK YEŞİLLİK Bİ ALAN... TARİFİ YOK RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR... BİRDAHA İSTANBULA GİDERSEM KESİNLİKLE UĞRAYACAĞIM BİR YER...

AYIPTIR SÖYLEMESİ 5 LİRAYA BİR ÇAY İÇTİK AMA O MANZARA HERŞEYE DEĞERDİ...

DÖNÜŞTEYİZ... YENİKAPI'DAN MUDANYA'YA GEÇİYORUZ...

YENİKAPI-MUDANYA FERİBOTU...

MURAT ABİ... ANNESİ PASTA YAPMIŞ... SAĞOLSUN İKRAM ETTİ YEDİK... PEKTE LEZZZETLİYDİ... NE BEREKETLİYMİŞ... GEZİ BİTTİ DÖNÜYORUZ... MURAT ABİ HALA YİYOR... BİR DAHAKİ GEZİYE BİLE YETİŞİR ONLAR...

VE FERİBOTTAKİ YERİMİZİ ALDIK...

ARKADAŞLAR BENDEKİ FOTOLAR BU KADAR CEP TELEFONUYLA ÇEKTİM... İDARE EDİN...

TEKRAR TEKRAR BİZE BU GÜZEL GÜNÜ YAŞATTIĞI İÇİN, SORUNSUZ TIKIR-TIKIR İŞLEYEN Bİ ORGANİZASYONA İMZA ATTIĞI İÇİN BAŞKAN CEMAMCA'MIZA MİNNETTARIM...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

resimleri direk download etmek isteyen bu adresten alabilir...

http://rapidshare.com/files/28597474....2009.rar.html
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    nomuc resımlere yavvvv kısıye ozelmı ben goremıyom

Motosikleti
    borelli ledow 250 cc 2008
    harika bi gezi olmuş walla özendim şimdi ... ogün inanılmaz yorgundum ee cumartesi hafta sonu mekanları ziyaret etmek lazım e kafamızda güzel olunca sabah kalkmak bi hayli zor oldu :( ama ist geziniz iyi geçtiğine sevindim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler