ortam gerılmıs germeyelım
ortam gerılmıs germeyelım
Eğer ben buranın başkanıysam ki bu göreve ben talip olmadım, bu topiğin üyeleri seçtiler beni, bu güzel paylaşımların yaşandığı, samimi ortamın adı var kendi yok kişiler tarafından bozulmasına izin vermem. O yüzden bu güzel ortamı bozmaya yönelik hareketlere kim tarafından yapılırsa yapılsın izin vermeyeceğim. O yüzden lütfen terbiyemizi takınalım ve boş yere ortamı germeyelim. Buraya her yazdığı mesajla bu güzel ortamı bozmaya çalıştığını hissettiğim kişiyi hele de topiğimizin sevilen üyesi Nevin Hocamıza yaptığı terbiyesizlikten sonra ayıplıyor ve kendisini ciddiye almadığımı belirtmek istiyorum. Kimdir neyin nesidir bilmiyorum ama her yazdığıyla bu güzel ortamı bozan ve nihayet hepimizin ekstra saygı göstermemiz gereken eğitim ordumuzun bir üyesi olan Nevin Hoca'ya tehdit etme cesaretini gösterebilen bu ukala kişinin üyelerimiz tarafından dışlanacağına ve hakkettiği tepkinin gösterileceğine eminim. Bu topik birbirini seven ve daha da önemlisi birbirine saygı gösteren kişilerden oluşmaktadır ve olması gereken de budur. O yüzden lütfen kimse bu güzel ortamı bozmaya uğraşmasın. Zaten buna muvaffak olamaz. Eline geçense sadece diğer üyelerimizin nefretini kazanmak olur.
İstanbul gezimize gelince bu saatten sonra erteleme söz konusu olmaz. Yarın inşallah en azından 6 motorsilet ve 1 araba ile İstanbul'a gidiyoruz. Bu sayıların artması da olası. Tekrar hatırlatayım bu arada gezimize katılmak isteyenler sabah saat 07.00 da Gemlik İmam tesislerinde olacak gibi hareket etsin. Evet yarın sabah 07.00 da İmam tesislerinde mümkün olduğu kadar çok sayıda arkadaşımızla buluşabilmek ve İstanbul'a doğru gaz açmak dileğiyle...
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
bir kullanıcının yukarıda yazdıklarını okuyunca şaşırıp kaldım, nasıl bir tepki vereceğimi düşünürken başkanımız Cem abinin yazısını gördüm. en iyisi en doğru şekilde söylenmiş, üstüne de fazla bişey yazmak gereksiz olur. sonuna kadar katılıyorum ve o adı geçmeyen kullanıcıyı "terbiyeye" davet ediyorum.
şimdi buradan herkese kafa tutmak kolay ama bence böyle yapma arkadaşım. seni buluşmalarımıza bekledik, birçok yeni üye (ben dahil) son 3 hafta içindeki 2 buluşmaya da katıldık. ortam çok güzel, kalabalıktan bazı iletişim kopuklukları da olmadı değil ama grupta müthiş bir bütünlük ve sahiplenme var. yaş farkına, mesleğe vs kriterlere bakmadan herkes birbirine büyük saygı gösterdi, ve bu böyle devam edecek. buna uymayan zaten gider kafasına göre takılır. keşke sen de katılsaydın, daha önce yazdıkların gruptakilerin dikkatini çekmişti ama olumlu ama olumsuz. gelseydin de fikirlerini ve nedenlerini anlatsaydın, biz de sana bir şekilde saygı duyardık. nevin hocam seni eleştirmedi sadece espriyle karışık benim yazdıklarımı yazmış; öyle yapalım böyle edelim diyosun da kimsin sen gel bir tanışalım yüzyüze konuşalım demiş. sense tehdit savuruyorsun!!!!!
bu olayı uzatmayalım diyeceğim ama birkaç kişi daha fikrini söyleyecektir. başkanın yukarıda yazdıklarını ve sana (muhtemelen) yapılacak uyarıları dikkate alman ve bir daha tekrarlanmaması dileğiyle....
benim gözümde -1 ile başlayacaksın.....
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
istanbul gezisine katılamıyorum hepinize iyi eğlenceler dikkatli bi şekilde gidin hayırlı yolculuklar olsun
adı geçen arkadaşa fazla yüklenmeyelim ben onun iyi biri olduğunu düşünüyorum kavgayla başlayan dostluklar daha iyi olur diye bi laf vardır bunu göz ardı etmeyelim
Bursa mt ilkdefa bukadar gergin görüyorum arkadaşlar hiç gerek yok böyle gereksiz gerginliklere kimse bizim birlik ve beraberligimizi bozamaz huzurumuzu kaçıramaz . Ama o arkadaş gerçekten büyük bir ayıp yapmış herşeyi bir kenara bırakalım karşısındaki bir bayan tehditler savurması hiç yakışık alan bir davranış degil Nevin haca her geziye her buluşmalara gelen bir kişi kültürlü bir kişi nerede nasıl davranacanı kime ne yazacanı çok iyi bilen bir arkadaşımız Aytıca bursa mt üyesi olarak buradaki kayıtlı herkesle irtibata geçerim kimsede bana sen yazma diyemez çünki burada herkez bir dütün. Eminim bizle tanışmış olsaydın bu şekilde yapmazdın ve bizde senin için elimizden geleni yapardık ama bu şekilde olmaz .
Evet arkadaşlar istanbul gezimizde malesef çok üzülerek diyorum ben gelemicem çünki bayramda verilmiş tatilden dolayı açık oluşmuş ve onu telafisi için yarında herkesi çagırdılar elimden hiç birşey gelmiyor çok gelmek istiyordum bu geziye sizlerle beraber . Ama ne yapalım ilkine geldik ikincisi olmadı yarın aklım sizde olacak hep . Size iyi yolculuklar ve lütfen çok dikkatli olalım.
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Walla işin gerçek boyutu şu bana göre ben kimseyi tehtid etmedim etmemde sadece kullandığı argo kelimelere kızdım ben kendim için bir şey istemedim bakarsanız istekte bulunduğum konuya anlarsınız kimsenin böyle argo konuşmadığını, şakamı yoksa gerçeğimi anlam teşkil ettiğini insanların anlayış düşüncelerinde bağlıdır bu yüzden ne olursa olsun karşısındaki insanın düşüncesine katılmıyorsa bile bir insan saygı duymalıdır...
Bu gergin ortamda inanın bulunmak istemezdim ama kim ne derse desin iş yoğunluğundan fırsat bulamadığım için ve iftar gününün cumartesiye alınmasından dolayı gelemememden dolayı bu şekilde günah keçisi ilan edileceksem ben hatalıyım. Tek eksiğim aranıza katılamadığımdandır belkide toplantılarınıza katılamayan arkadaşları ön yargılı davranmak ne kadar doğru ne kadar yanlış sizin taktirinize kalmış...
Saygılar...
gergınlık bıtmıstır arkadaslar o kendını anlatamadı cagdas 16 ama sızde sakın olun .yenı uye oldugundan kımseyı tanımıyo espırılerdende haberı yok cagdasım sayfa 300 den ıtıbaren bı goz gezdır herkesı tanırsın aramızda kotu nıyetlı kımse yoktur ona gore yazar ve dıger bulusmalarda daha rahat olursun olayı uzatmak kımseye faydalı olmaz bız gezıye donelım sabah omerle cıkıyoruz yola umarım bıraz kalabalık olur
SONER ARKADAŞIM HEPİNİZE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM ANLAYIŞIN İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER...
SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALACAĞIM...
DOSTLUK İKİ NEHİR ARASINDA AKAN BİR NEHİR GİBİDİR;
GİTTİĞİ YERİDE TEMİZLER, GELDİĞİ YERİDE;
Bak şimdi çağdaş sırf motorlarımız aynı diye bu insanlar beni senle karıştırır da biri bana yolda bir laf ederse bende öfkeyle kalkıp beğendiğinle oturturum haberin ola...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
nevın hojam ılgı ve alakanıza gercekte tesekkur ederım ama teklıfınız konusuna gelınce kabul edemeyecegım bır teklıf cok ısterdım bende sızlerle o asfaltı ağlatmayı ama napalım baska bır denızde aynı gemıde kurek cekmek yenı ufuklara yelken acmak umıdı ıle ınsallah tez gıder tez gelırsınız allah yolunuzu acık etsın bol bol foto beklıyorum tekerlerınız duz bassın ınsallah...
anam kımseler yok bes motor gıtcez galıba olsun beeee bız ıkı kısı bıle eylenırız
kım tutar bursa mt yı baskan amca noldu bızım yelekler bıdahakı cumartesıye onuda konusalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------
bencede herşey iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------
ben hazırım tüm hazırlıklar tam sabahı bekliyorum...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Erdem sensiz İstanbul sokakları boş ve ıssız kalacak çok güneye gittin yahu bari askerliğin bitince bize yetişebilecek bir yerlere kapak at,kuzeye doğru şöyle yukarı yukarı...
Cem Başkan sana söylenecek sözüm yok ne kadar doğru bir seçim olduğu her geçen gün sabitleniyor.
Baklawah teşerkkürler umarım annenin sağlık durumu iyi olur ve hayatın ufak imtihan ve engellerini sabır ve kaliteyle aşarsın...
Sertaç sende sağol bak yoklamalarda eksi(-) çiziklerin çoğalıyor,gözler seni ve o nefis motosikletini arıyor.
Soner bizi yollarda yalnız ve ıssız komadığın için teşekkürler ama galiba 6 motosikletiz ben bir ara saymıştım,1-Pınar,2-ben,3-sen,4-O(şimdi asker Mami),5-bu(mUrat),6-Şu(Ömer)
Kaptan O Sen de olsan, Sen O da olsan farketmez.Sen yeterki gel
Çağdas HERKEZ e hayırlı yolculuklar derken?...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Kusura bakmayın ben kaptanlığı bıraktığımı ilan etmiştim şimdi sadece üstüme yapışmış bir lakap olarak kabul ediyorum...
Mazeret bildirme gereği görmüyorum çünki gelmeyeceğimi aylar aylar öncesinden bildirdim beni beklemeyiniz artık diye...
Nazik davetinize teşekkür eder Allahtan kazasız belasız güzel gezilerde eğlenmenizi dilerim.
Tekerinize taş, üstünüze yaş değmesin.. İyi eğlenceler...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
6 da olur neyımıze yetmıyo hocamsayı ozurlumuyum ne
valla Nevin istifamı etsem ne sizlerden eksi kalmak istemiyorum . Yarın size servisten el sallarımSayınız iyi yine ama istanbuldan bir haber yok sanırım ben baktım yazılanlara ama gözden kaçmadıysa herkez kendi aleminde istanbulda - İnşallah yarın hava güzel yagışsız bir gün ve bol neşeli geçer bol bol fotolar çekilip bizide çatlatın ok -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------
Soner kardeş seninde motorunu yakından görmek nasip olmadı heee. resimde gayet iyi duruyor.
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
:
BENİM KİMSEYE KİNİM DÜŞMANLIĞIM OLMADIĞINDAN GENEL OLARAK HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLEDİM
AMA SİZE ÖZEL OLARAK SÖYLEMEK GEREKİYOR GALİBA HOCAM
DUNYA KAZAN, SEN KEPCE. DOLAS BAKALIM. BU KEZ YOLCULUK NEREYE ? YOLCULUK FOTOLARINI iSTERiM ONA GORE SEVGiLER, iYi YOLCULUKLAR..
FARINIZDA YOLUNUZDA AÇIK OLSUN...
arkadaslar insalla kazasız belasız bir gezi yaparsınız.. aranızda olmak isterdim fakat işim yuzunden gelemiyorum.. işim dolayısıyla aranızda olamıyorum..malum ekmek arası.. herkes kendine iyi baksın iyi geceler..sevgilerle
herkese iyi yolculuklar. bakalım 11 motosiklet ile 6 motosiklet arasında fark olacak mı inşallah çok eğlenirsiniz ve bizleri özendirirsiniz gelemediğimiz için
Nevin Hocam, çok isterim o taraflara yakın olur hep beraber gaz açmayı fakat bülbül -altın kafes misali ben antalya' da olmayı seviyorum fakat bursa' ya geldiğimde bulumaya denk getirip aranızda olacağım.
hadi bakalım bursa mt, size bir şarkı söyleyeyim:
Bas gaza şöfeer bas gazaaa
kim tutar seni bas gazaaa
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum daha şimdi ewe girdim sabah kalkabilirmiyim bilmiyorum :( zannedersem gelemiycemm hepinize iyi eylenceler kazasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)