Doğum gününkutlu olsun Zekeriya. Nice nice yıllara inşallah.
Bu arada pazartesi günü de benim doğum günümdü ama başta Desparadoks olmak üzere hiç kimsenin aklına gelmedi ne yazıkki. Hani biraz kırılmadım desem yalan olur.
Doğum gününkutlu olsun Zekeriya. Nice nice yıllara inşallah.
Bu arada pazartesi günü de benim doğum günümdü ama başta Desparadoks olmak üzere hiç kimsenin aklına gelmedi ne yazıkki. Hani biraz kırılmadım desem yalan olur.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
blue_dolunay;1784720
[URL='http://www.hizliupload.com//viewer.php?id=400749bursa.jpg' adlı üyeden alıntıharlequin;1786864
[/COLOR adlı üyeden alıntı
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadaşlar logolarda emekleri geçen arkadaşlarımıza teşekkürler...
BURSAYI TEMSİL EDEN ULUDAĞ MANZARALI ARKA PLAN NASIL OLUR SADECE BİR ÖNERİ YORUM YAPANLARA TEŞEKKÜRLER
sayın başkan cemamca' nın ve zekeriya kardeşimin doğum günlerini kutlarım
nice sağlıklı mutlu uzun ömürlü yıllara..
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
arkadaşlarımın geçmiş doğum günlerini kutlarım. logoların biraraya toplanması iyi olmuş. daha devamı gelecek gibi...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
cem amca, zekeriya; doğum güleriniz kutlu olsun...
logolar çok güzl bu kadar kısa zamanda böyle şeyler çıktıysa, bursa mt nin ilerde mükemmel bi logosu olacağı inancındayım...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Öncelikle dogum gunumu kutlayan tüm arkadaşlara tesekkurler
ayrıca asıl bugun benim dogum günüm 18 Eylül
Başkanım bilseydik şöyle aramızda ufak bir parti verirdik ama şimdi ögrenmekte yeter
BAŞKANIM
pembede bir yakıştı anlatamam heheheh
Mami aslında bunlar ufak bir kaç saatlik çizimler üzerinde ugraştıgım ve herkezin beyenegini sandıgım bir kaç ablem var hama hala üzerinde calışıyorum.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------
Arkadaşlar buda işin espirisi......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Selam arkadaşlar, öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.
cemamca ve zekeriyanın doğum günlerini kutluyorum, Allah kalan ömürlerini mübarek etsin.
bayramınızıda şimdiden tebrik ederim, siteye pek sık giremiyorum ve bayramdada bakamam.
bir teklifim var, bayramın 2. veya 3. günü narlı taraflarını ufak çaplı bir gezi düzenlesek diyorum, tabi hava bugünkü gibi güzel olursa hem isteyen denizede girip yüzebilir (ben çok istiyorum da.. )
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
demek bugün bursa' da hava güzel.
fakat antalya bulutlu
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Hava Tahminlerine göre maalesef bayramda yağmurlu olacakmış.
Bu arada bayram trafiği malum. Yollar ana baba günü Bursa'da. Aman arkadaşlar, motorsikletiyle trafiğe çıkacak olanlar ne olur çok ama çok dikkatli olsun. Bayram telaşı bir yandan oruç bir yandan dikkat dağılıveriyor. Bayramınız zehir olmasın sonra!
HATIRLATMA: Bayram telaşı ile siteye girememe olasılığı yüzünden bugünden hatırlatmakta yarar görüyorum:23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA akşamı saat 19.00 da Kültürpark Vitamin Kafe de periyodik olarak her hafta yapılması kararlaştırılan buluşmaların ilki gerçekleştirilecektir. Tüm arkadaşlar davetlidir.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
insallah.. allah kısmet ederse ordayım..yeni katılım..
Rıfat KardeŞim Mami SöyLemese Hiç Fark eTmezdim Fazer Yazıcağıma Zafer Yazmışım
evet Mami HakLı Senden Hiç Kaçmıyor
Dikkatine Hayranım
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
biri gezi mi dedi
Çarşamba akşamı buluşmaya katılamıyorum, ertesi sabah muafiyet sınavım var, son kasışlar olacak o akşam bi sonraki cumartesi buluşması katılıma devam...
Bikaç gün ortalarda görünmücem, şimdiden herkese iyi bayramlar.
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki �pause� düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...
engin
İyi bayramlar abilerim ablalarım
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
İyi akşamlar bursa
yarın görüşemesekte tüm bursa mt üyelerinin BAYRAMINI KUTLARIM...
Büyüklerimin ellerini Yaşıtlarımın yanakların Kucukleriminde gözlerinden öperim ......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)