Burada!Ben yavaş yavaş uzıyım az sonra da 250lik oluşuna bakmadan hade kapışalım diyecekler olmıycak...
Nerde buranın başkanı gelsin üyelerine sahip çıksın yahu...
Bursa MT Grubu için yeni, kesin, katii, değiştirilmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez kuralını açıklıyorum.
-Bundan böyle Pınar'a motorsiklet tavsiyesi yapmak, başka motorsikletlerle ayartmaya kalkmak, Pınar'a yeni motorsiklet fotoğrafları filan göndermek kesinlikle ve kesinlikle yasaklanmıştır. İşin ucu bana yani başkanınıza dokunuyor yahu!!!
Yasağa uymayan üye şiddetle cezalandırılacaktır. Eğer Pınar herhangi bir üyenin dolduruşuna gelir de yeni motor filan almaya kalkarsa o üye üye olduğuna pişman edilecek, Pınar'ın alacağı yeni motor'un parası da üyeden tahsil edilecektir ona göre.
Okuyanlar okumayanlara bildirsin. Sonra vay ben duymadım, vay ben bilmiydim anlamam bak.
Bu arada Bursa MT grubunun ve tüm MT cilerin mübarek Kadir Gecelerini kutluyorum. Allah aramızdaki hain işbirlikçileri, gönlü körelmiş yandaşları, ülkeyi ve milleti bölmek için yarışanları, vatan, millet ve ordu düşmanlarını kahrederek bu milleti daha nice huzurlu Kadir Gecelerine ulaştırsın.