yok kapışamam allahtan hızdan korkuyorum yoksa çoktan demiştim zaten
hadi ben kaçtım iyi geceler herkese
yok kapışamam allahtan hızdan korkuyorum yoksa çoktan demiştim zaten
hadi ben kaçtım iyi geceler herkese
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
ay evet nerden aklıma getirdin şimdi aklım kaldı o motorda zaten ona motor demek bile hakaret hasta oldum orda yapışıp kalcaktım zaten zor kazicaklardı üstünden benide utandım birazcıkruckerpark
Pınar abla biz sana motor begenmemişmiydik özgenin önünde özgür abinin motorunun iki katıydı hem goldwingdi ne güzel üstünede yakışmıştın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 PM ----------
mert şimdi sen o motoru bana hatırlattın ya teşekkür ederim
yarın cem girdiğinde güzel bi savunma hazırla kendine çünkü ben birazdan tutturcam motoru değiştirelim diye
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Mert e değil bana çatmasın Amcam
Kızdırmışınız da değişmek istiyor diye
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Kısa donla geziyodum
Sen naaptın motor işini?
800 liraya tiger vardı gördün mü?
Bak kanuni nin cross 250 si var tam senlik alalım bi tane sana...
yemege bir şey diyemem ama çay içmeye gelebiliriz ufuğuda alırım kandıra bilirsem sen yinede alo dee ona
Çarşamba akşamına değil mi? Beklerim gelin...
hepinize merhaba arkadaşlar. bu denli geciktiğim için özür dilerim.
öncelikle benim katıldığım ilk buluşma, Bursa MT içinse yıldönümü olması sebebiyle özel bir gece olarak düşünülen iftar buluşmamız, birkaç fire olsa da yeterince kalabalık ve beklediğimden daha güzel geçti, tekrar teşekkürler.
başkanımızla özgen'de konuştuğumuz konu üzerine ben bir süre avatarın altında adımı yazacağım, kendisi de belirtmiş zaten. isteyen adını eklesin, eklemeyen eğer adını hatırlamazsam(k) gücenmesin.
başta güzel bir buluşmaydı ve sonra kadar öyle gidecekti ta ki yoldaki kazaya kadar. grubu en arkadan takip ediyorduk (barannet ile birlikte) ve önde giden arkadaşları göremedik, ödümüz koptu kazaya bizden birinin karıştığını sandık! çok şükür bizden kimse yoktu ama orada o halde gördüğümüz (ve geçen sayfalarda doobly'nin verdiği haberde öldüğünü öğrendiğimiz) kişiye de Allah rahmet eylesin diyorum. özgen'e kadar zor topladım kendimi. sonra grup toplanana kadar park yeri derdi, nihayetinde tam gidecekken yer bulup geceyi son muhabbetle tamamladık. herşey çok güzeldi; ta ki motorların devrildiğini öğrendik, hasar gören arkadaşlara geçmiş olsun dileğimi tekrarlıyorum ama asıl sürpriz sizin de öğrendiğiniz gibi tam gruptan ayrıldıktan sonra park yerinde aracıma çarpıldığını görmemiz oldu!
rıfat ve sadettin sağolsunlar sizi bilgilendirmişler. bir buçuk saati aşan bekleme sonunda adamlara güvenmeyeceğimizi söyleyerek şikayetçi oldum. polis gereğini yaptı. sonra dağıldık. bekleyen ve yardım eden arkadaşlara ve de geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. ama esas derdim pazar günü yine berbat yağmur altında karakola gidip ihtiyacın olan tek şey bu dedikleri tek sayfalık tutanağı almam, sonra bugün saat 10 dan 15'e kadar 1 kez sigorta, 1 kez servis, 2 kez özel tamirci, 3 kez de karakola gidip perişan olmaktı!!! aman arkadaşlar polis memurlarına bir işi düzgün yaptırana kadar çatladım, sizler de dikkatli olun benzer bir sorunla karşılaşırsanız. önce eksik, sonra yanlış evrakla uğraştım, en sonunda evraklar tamam diye gidip servisten tekrar karakola döndüm. sebep diğer elemanın ifade tutanağında soyadı KAYA yerine KARA yazılması! o tek harfi farkedemedim onca koşturmaca içinde; serviste uyarmasalar resmen bana girecek hesap! bu arada hasar sandığımızdan daha büyükmüş, gece karanlığında farkedememişiz.
neyse fazla uzatmayayım, bu akşam bilgisayarımı servisten ancak alıp, gece 22 gibi tekrar kurabildim. hayatımdaki en önemli şey bilgisayar (yakında motor olacak). onsuz geçen 1 haftada internet hesaplarım acaip şişmiş. elden geldiğince heryere yetişmeye çalışacağım. fotoğraflar çok güzel, çok merak ediyordum, benim dışımda herkes güzel çıkmış..... en yakın zamanda (motorumla inşallah) yenilerini çektirmeyi bekliyorum. bu hafta çok yoğun ve stresli geçecek, işi bırakma ihtimalim yüksek. bakalım hayırlısı, bana şans dileyin.
sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, Bursa MT farkını ortaya koydu. üyelerinin kalitesi de ortada, özgürlük ve bağlılık.... en özendirici logoyu bulacaz birlikte... görüşmek üzere...
Sahibinden.com da dehşet motorlar var yahu, fiyat aralığını 0-1,500 yap ara ne motorlar bedavaya...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:24 AM ----------
http://www.sahibinden.com/satilik_ka...XQQdisplayitem
Bak tam senlik motor...
öncelikle hekeze tekrardan tesekkurler
Hakan gecmis olsun diger arkadaşlarada allah daha buyugunu göstermesin ....
yollarda görüşürüz.....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Kadir geceniz mübarek olsun...
Tüm Bursa MT üyelerinin Kadir gecesi mübarek olsun...
hepimizin kadir gecesi hayırlara vesile olur inşallah.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)