sizdede hiç talihh yokmuş yaa )) gemlikten kimler var burda taze baba dışında
sizdede hiç talihh yokmuş yaa )) gemlikten kimler var burda taze baba dışında
Kesin kararımı verdim ben motorla geliyorum desparadox Teklifin için de teşekkürler
Hava git gide açılıyor, problem yaşayacağımızı sanmıyorum.
sertaç gelecek sanırım gemlikten başkada bildiğim kadarıyla başka kimse yok
tamam o zaman özdilekte görüşürüz o zaman ben çıkıyorum hazırlanim
az önce izmir yolından geldim yağmur felaket yağıyordu bu akşamki iftar yemeğine gelemieyebilirim misafir var izin istemeye çalışıcam inşaalhproblem olmaz
fotoları bekliyurum bakalım kimler 4 tekere minnet etmişler )
herkeze bu aksamki iftar yemegi ve sohbeti icin tesekkur ederim artik daha cok gorusmek dilegiyle
Toplanti ayrintilarini pc uzerinden baglandigimda tekrardan yazacam katilamayan ve katilan arkadaslar icin
Yarin ayrintili aktaririm görüşmek dilegiyle.......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
[B][I]Ne resmi geceydi be,başkan seçimleri,toplantı yerleri ayarlamalar, yani bi İstaiklal Marşı ve saygı duruşu yapmadığımız kaldı,onuda bir dahaki toplantıda talep etmeyi düşünüyorum...
Şaka bir yana çok harika ve Organize bir geceydi.Ayarlamaları yapan Mudanya komisyon üyeleri Blue ve sedat a, aşırı yüklenme sonucu çayları ısmarlayan Başkana(aksi halde ayaklanma başlatıp tahtını alabilirdik) ve katılan tüm arkadaşlara içten teşekkürler sevgiler...
En güzel yönümüz özgürlüğümüz,sınır yok,herkes herşeyde serbest,tam motorcu ruhu,her an herşey olabiliyor;diğer grupların aksine uyulması gerken trafik kurallarından başka yasamız yok,olabildiğine hür ve bağımsız,Ne Olursan Ol gel...:
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bu akşaki yemeğe yetişemedim özür.Balıkesirden gelecektim ancak aşırı yağış planlarımı bozdu 1 saatlik yolu 3 saatte anca gelebildim geldiğimdede gec oldu.tekrar özür.
mükemmel bir geceydi katılan ve katılmayı isteyen herkese teşekkürlerimi sunarım yağan yağmura inat tekerlerimizi düz bastırdık sayın hocamın da dediği gibi farkımız özgür ruhumuz bir daha ki görüşmede yeniden aynı heyecana sahip olmak dileği ile...
not : en büyük başkan bizim başkan :D:D:D
Herkese tesekkür ederim, çok güzel bi aksam geçirdim
pınar abla resımlerle ılgılı bır gelısme varmı koyacak mısınız forma bu geceden ıcın yoksa baska bır zamana mı bırakılacakk...merak ıcerısındeyım nasıl cıkmısız acaba
Vaybe ne geceydi gelmeden biraz ortalığı karıştırsamda valla kimse allahtan dinlemiyo beni az kalsın ehehe bu gecenin iptaline sebeb olcaktım söz bidaha azımı açmicam mt ye yağmur mağmur vız geliyor çok feci şekilde ıslanmış olsakta mütiş bi geceydi herkese çok teşekkürler
ay artıkın başkan eşi oldum astığım astık kestiğim kestik ehehe yandınız çok konuştum resimleri ekliyorum hemen
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
devamı geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 AM ----------
BİR MT KLASİĞİ
pınar abla resımler ıcın thanks bu arada hakkatten sen sımdı baskan esı olduguna gore senınde sozun hukum sayılırrr ....
Pınarcım sağol resimler bir harika.Ya sen şimdi başkan eşi oldun yok yok ben yeniçerilerimi ayartıp ayaklanma başlatıcam,zaten motosikletin benimkinin bir üst modeli,kadın milleti fesattır dedim,ayağını denk al dedim,tınlamadınya bak ben sana napçam
Harle sende sağol bu saatte buraları canlandırdığın için...
aRkadaşLar Herşey için SağoLun Çok GüzeL Bir Geceydi..
üzüCü Bir Kaza Gördük,
öZgenin önünde MotosikLet DevriLdi.
Ve Son oLarakta özgen'in önünde Park haLinde iKen, Mercedes maRka aRacı aRabası iLe GeLen Hakan(nickini biLmiyorum) aBinin
Sağ aRka Kapısına yeşiL Renkte Şahin Çarpıp kaÇmış Çok Şükür Çarpanı pLakası Sayesinde buLduk Tutanak tutuLdu Ve anCa eve ata biLdik Kendimizi.
SaygıLarımLa..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Yahu güzelim Mudanyayı bırakıp kasapların kol gezdiği kalabalık şehrin göbeğine gidtmeseydiniz bizim gibi geceyi tatlı bitirirdiniz.Geçmiş olsun neyseki daha fazlası olmamış...Allah korusun kazadan beladan...
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
hakan abi geçmiş olsun nevin hocam nickimi söleyemiyon ama gene de kısaltmada yazmıssın ben tesekkur ederım ıyıkı varsınız sizleri tanımak ve bazı guzellıklerı paylasmak cok guzel...
güzle yemek olmuşş tebrikler
özgür bidaha hafta sonları çalışma gidelim bizde tamammı dostum ::
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)