Eskişehir den bir ihtiyacı olan varmı yarın eskişehire hareket ediyorum motorumla...
Eskişehir den bir ihtiyacı olan varmı yarın eskişehire hareket ediyorum motorumla...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
eşLik etmek iSterdim anCak çaLışıyorum yıLLık izni bitirdik Şimdi Sıra Sende
HayırLı yoLcuLuk..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Şimdi karar kesinleşti mi ? Ayın 12'si dimi buluşma tarihi?
Uygundur. Ancak ikinci buluşma noktası olarak belirlenen nokta biraz muallakta kalmış olup ikinci buluşma noktası olarak Özdilek Otopark'ı daha kolay bulunabilecek bir nokta. O yüzden üçüncü buluşma noktası burası olsun arkadaşlar.benim fikrim; 3 buluşma noktası olsun...
1-acemlerden mudanya yoluna dönünce köfteci yusufun orası...
2-reno'nun karşısındaki benzin istasyonu...
3-mudanya feribot iskelesi
1. Buluşma noktasından hareket 18:15
2. Buluşma noktasından hareket 18:30
3. Buluşma noktası 18:45 (bu saatte herkes burda olur ve meral ablaya gidilir, yarım saat kala masamızda oluruz...)
herkes kendine uyan buluşma noktasına vaktinde gider ve tam hareket saatinde 2. Buluşma noktasına ordanda feribot iskelesine geçilir... Direk gitmek isteyen feribot iskelesinede gidebilir...
Buluşma noktasından hareket saatleri kesindir ve bekleme yapılmaz... Geciken feribot iskelesine gaz açar... Uygun mudur...?
Bir de üçüncü buluşma noktasından hareket saatini 15 dakika ileri almakta fayda var.
1) Köfteci Yusuf (Bursa yönünden gelecekler. Hareket saati:18.15)
2)Özdilek Otoparkı(Hürriyet, Nilüfer yönünden gelecekler. Hareket saati:18.30)
3)Feribot İskelesi (Gemlik yönünden gelenler için. Hereket saati:19.00)
Bu arada rezervasyon işi ne oldu. Nevin Hoca halledecekti galiba o işi. Artık yavaş yavaş halledilse iyi olur. Sonra bir de yer kalmaz filan, sakata gelmeyelim.
Merhabalar BURSA MT
cem amca (baskanim) merak etmeyin ben o işlerle ilgileniyorum bugun aksam uzeri konusmaya gidecem
bursadan mudanyaya gelen arkadaşlar
Ben sizi ferubotun orada bekleyecem
Yollarda ve gönüllerde bulusmak dileğiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Ayın 12 cumartesi günü saat 19:00 da ben mudanya feribot iskelesinin orada olurum yada köfteci yusufun orada tarihte yanlışım yok dimi cumartesi gününe alındı
Liste güncelleme
12-09-2009 cumartesi günü iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
17-Schatten ( Sertaç )
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Cumartesi günü 18.00'da Köfteci Yusuf'un önündeyim. Umarım çok uçarak gitmezsiniz de yetişebilirim size
inşaallah cumartesi 18 :30 da özdilek otoparkındayım
bi aksilik çıkmazsa ben ve kardeşim mudanya dayız
bende kafama gore geleyim bari araçla geleceklere bekleme noktası verilmemiş hehe mamiyi yanlız bırakmak olmaz şimdi gelmek farz oldu
aynen arkadaşlar herkesin motoru yok maalesef ama araçla gelicekler için en uygun özdilek otoparkı gibi duruyor..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
evet yaw bende de öle bir sorun var. hala motor alamadım, işin kötüsü bulamadım bile. o güne kadar alamazsam arabayla gelicem, problem olmaz inşallah. arabalıları denize atmıyorsunuz dimi?
şaka bir yana cuma günü buradan belirtirim araba mı motor mu olacağını; duruma göre maksem/heykel ve doğu hattından gelecek 3 kişiyi daha alabilirim. bilginize.
evet msn üzerinden haberleşelim arkadaşlar 4 kişi 4 araba gitmeyelim
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
ok rıfat. benim msn: hackand@hotmail.com
bende 6.30 da özdilekteki guruba katılırım en uygun orası
buarada arabalılar denize atılırsa 4 teker gurubunda en başta başkandan başlamak lazım heralde herkes can yeleği getirsinbaklawah
evet yaw bende de öle bir sorun var. hala motor alamadım, işin kötüsü bulamadım bile. o güne kadar alamazsam arabayla gelicem, problem olmaz inşallah. arabalıları denize atmıyorsunuz dimi?
Herkeze iyi akşamlar
bilginize meral ablada yer ayarlandı hersey hazır
hopp nereye bakim gezi
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Millet gunaydın siz hala uyuyormusunuz bakayım .......
ooo sedat sen iyicene kopmusun bu seferki gezi degil
bursa mt birincisi duzenlenen iftar yemegi
12 eylul 2009 mudanya meral ablada yemek gerekli ayrıntılar diger sayfalarda bak sende gel .......
doobly rica ederim ayrıcam fotografcımız olarak baskan var super fotolar cekiyor birtane eklerdimde
iftar yemegine yetişemezsiniz diye koymuyorum nedenini iftar yemeginde soylerim
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)