Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
cumartesi yada pazar günü olacak iftar yemegi için bursadan buluşma noktası varmı saat kaçta nerede buluşulacak . yoksa herkes ayrıca mudanyayamı gelecek ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
saol kardeşim dedigin gibi en iyisi kendim yapıyım . Geldigimde bir ara ugrarım yanına saol valla
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
teşekkür ederim. 4 yıldır değişik oranda ağrılarla çekiyorum bu meret rahatsızlığı. bazen unuttursa da bazen yürütmeyecek kadar ağırlaşıyor. işyerinde günde 10 saat bilgisayar başındayım, evde de ona yakın bir süre. uykuya 3-4 saat ayırıyorum son 3 yıldır, en çok da bu korkutuyor beni; motor üzerinde yeterince ayık olamamak korkusu. ama işin ciddiyetinin farkındayım, zaten motora başlayınca hayatımdaki birçok şeyin değişmesini umuyorum.
tarz olarak başlangıçta birkaç aylığına commuter, yaz başında da cruiser olacak inşallah. olur da becerirsem ileride chopper ile devam ederim.....
yeni dikkatimi çekti; sahi biz bu iftar buluşmasında mı "buluşacağız", yoksa bir yerde buluşup da birlikte mi gideceğiz? bunu da aydınlatırsak iyi olur, malum güne az kaldı.
Çiçeği burnumda başkanımız nerde buluşcagımız konusuna bir açıklık getirsin artık
Benim fikrim nilüfer tarafında oturanlar hatipoğlu pastanesinin önünde buluşabilirz orda öbür grubu bekleriz yada özdilekde herkez toplanabilir ordan devam ederiz.
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
herkese ıyı aksamlar bulusma noktası bence koftecı yusufun orası olsun cunku otopark bakımından musaıt bır yer hemde ortak nokta herkes ıcın , ıftar yemegı ıcın belırlenen gun 12.09.2009 tarıhıne alınırsa ıyı olur cunku hem hafta sonu hemde mac bakımından...
cem amca baskan olursan su benzınede bır el atıver ya sana zahmet
Herkeze merhaba arkadaslar ilk önce konu bulusma noktalar
1-heykel ve huriyet tarafindan gelecek arkadaklar acemleri gectikten sonraki ilk benzin istasyonunda bulusabilir
2-besevler ve fehtiye tarafindan gelecek arkadaslar reno karsisinda ilk benzin istasyonunda bulusup diger grubun gelmesini bekleye bilirler
3- veyahutta tum arkadaslar gecit işiklerinin orada özdilek önünde bir araya gelebilirler
4-gemlik tarafindan sahilden gelecek arkadaslari ayni mevkide ben karsilayacam.
Ben sizi mudanya girisinde isiklarda bekleyecegim...
Guncel bilgi 13 EYLÜL 2009 (pazar) tarihli BURSA MT birincisi duzenlene iftar yemegi ve toplantisi 12 EYLÜL 2009 (cumartesi) tarihine alinmistir.
İftar buluşma mevkii : Mudanya meral abla restorant Mudanya/Yarimada
İftar tarihi :12 EYLÜL 2009 Cumartesi
İftar saati : 19:28
not: cepten yaziyorum pc gecince gerekli duzenlemeleri yapacam.....
Saygilarimla BLUE
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
S.a nasıLsınız Tebrik edeRim Her GiriŞimde en üSt Sıradayız (:
SağLıcakLa kaLın..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
[sıze="6"]benim fikrim; 3 buluşma noktası olsun...
1-acemlerden mudanya yoluna dönünce köfteci yusufun orası...
2-reno'nun karşısındaki benzin istasyonu...
3-mudanya feribot iskelesi
1. Buluşma noktasından hareket 18:15
2. Buluşma noktasından hareket 18:30
3. Buluşma noktası 18:45 (bu saatte herkes burda olur ve meral ablaya gidilir, yarım saat kala masamızda oluruz...)
herkes kendine uyan buluşma noktasına vaktinde gider ve tam hareket saatinde 2. Buluşma noktasına ordanda feribot iskelesine geçilir... Direk gitmek isteyen feribot iskelesinede gidebilir...
Buluşma noktasından hareket saatleri kesindir ve bekleme yapılmaz... Geciken feribot iskelesine gaz açar... Uygun mudur...?[/sıze]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------
SADO SENİ GÖRMEK NE GÜZEL... BEN BİLE DAHA AKTİFİM ÇOK AYIP...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Mami hangi benzin istasyonu renonun karşısındaki bir kaç tane war da shell olsun mu ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Sado gerçekten kayboldu. günlük hayattada zor görüyorum artık hatta
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
[B]işte bir mekanımız olsa hiç böyle olmaz . biz biran önce bir mekan belirlememiz gerek çok karmaşık oluyor parça parça oluyoruz bursanın her yerinden katılım oluyor ve çok zaman kayıplarıda oluyor . Bende gelecem iftar yemegine ama ben grup şeklinde gitmek istedigim için bursaya gelecem kent meydanındaki kapalı otoparkın önünden beni alabilirmisiniz acaba belirlenen saatte bir saat verin bana o saatte orada olayım [/B
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Mami KardeŞim Tebrik edeRim Seni (:
öZgür abi Biz Hep öyLeyiz onunLa YanLış anLama (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
herkese hayırlı aksamlar...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)