Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazartesi günü doktora çıkıyorum, birkaç günlük istirahat alma durumum var. istanbul turu ne zamandı unuttum ama bu buluşmayı (iftar) kaçırmayacağım. 12.09.2009 cumartesi bana da uyar. bayram buluşması da iyi olur; şimdiden heyecanlandım.
    benim açımdan karışık bir dönem oluyor, tekrar nükseden belfıtığım, neredeyse ayrılmak durumuna geldiğim işim, iftar buluşmasından önce alacağım motorun heyecanı vs...
    Bel fıtığı ile motor bir arada çok zor olur, doktorlar izin vermiyor (bizim için)
    Seçeceğin motosikletin tarzını da iyi incele oturuşun bel sorununu daha da arttırmasın...
    Geçmiş olsun...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursada motorumun piş yagları akıta bilecegim biryer varmı gazyagıyla falan yıkama yapan biryer yada farklı bir yıkama bilen varmı . Pis yaglarını akıtmak ve tekrardan yaglatmak istiyorum .
    bazı yıkamacılar sıcak su yada gazyağıyla yıkıyorlar ama çok sağlıklı olmuyor. en güzeli kendin yapman. ben motosikletim varken kendim yapıyordum. Hatta bende var gerekli tertibat fırsat bulursan gel birlikte yapalım dükkanın önünde..

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

cumartesi yada pazar günü olacak iftar yemegi için bursadan buluşma noktası varmı saat kaçta nerede buluşulacak . yoksa herkes ayrıca mudanyayamı gelecek ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı yıkamacılar sıcak su yada gazyağıyla yıkıyorlar ama çok sağlıklı olmuyor. en güzeli kendin yapman. ben motosikletim varken kendim yapıyordum. Hatta bende var gerekli tertibat fırsat bulursan gel birlikte yapalım dükkanın önünde..
    saol kardeşim dedigin gibi en iyisi kendim yapıyım . Geldigimde bir ara ugrarım yanına saol valla
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cumartesi yada pazar günü olacak iftar yemegi için bursadan buluşma noktası varmı saat kaçta nerede buluşulacak . yoksa herkes ayrıca mudanyayamı gelecek ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

saol kardeşim dedigin gibi en iyisi kendim yapıyım . Geldigimde bir ara ugrarım yanına saol valla
    Buluşma olur heralde bir yerde. Beraber gitmek zaten işin tadı

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam haklısın daha güzel olurdu ama bayramda memleketlerine gidiyordur geneli. Ben de aynı şekilde Bursa'da olmucam. Aile büyüklerini ziyaret fln derken bayram geçiveriyor. O yüzden iftar buluşması daha ideal görünüyor.
    Tabi çoğunluğun kararı önemli olan ama bence ayın 13.ü ideal.
    Zaten bu nedenden dolayı benimde kafama yatmadi... Bursa maçı dolayısıylada 12 sinde yaparız... Buluşma yeride acemler kavşağı sonrasındaki ilk benzin istasyonunda 1 saat erken buluşulur gidilir...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bel fıtığı ile motor bir arada çok zor olur, doktorlar izin vermiyor (bizim için)
    Seçeceğin motosikletin tarzını da iyi incele oturuşun bel sorununu daha da arttırmasın...
    Geçmiş olsun...
    teşekkür ederim. 4 yıldır değişik oranda ağrılarla çekiyorum bu meret rahatsızlığı. bazen unuttursa da bazen yürütmeyecek kadar ağırlaşıyor. işyerinde günde 10 saat bilgisayar başındayım, evde de ona yakın bir süre. uykuya 3-4 saat ayırıyorum son 3 yıldır, en çok da bu korkutuyor beni; motor üzerinde yeterince ayık olamamak korkusu. ama işin ciddiyetinin farkındayım, zaten motora başlayınca hayatımdaki birçok şeyin değişmesini umuyorum.
    tarz olarak başlangıçta birkaç aylığına commuter, yaz başında da cruiser olacak inşallah. olur da becerirsem ileride chopper ile devam ederim.....

yeni dikkatimi çekti; sahi biz bu iftar buluşmasında mı "buluşacağız", yoksa bir yerde buluşup da birlikte mi gideceğiz? bunu da aydınlatırsak iyi olur, malum güne az kaldı.

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Çiçeği burnumda başkanımız nerde buluşcagımız konusuna bir açıklık getirsin artık

Benim fikrim nilüfer tarafında oturanlar hatipoğlu pastanesinin önünde buluşabilirz orda öbür grubu bekleriz yada özdilekde herkez toplanabilir ordan devam ederiz.
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    FYM 250
    herkese ıyı aksamlar bulusma noktası bence koftecı yusufun orası olsun cunku otopark bakımından musaıt bır yer hemde ortak nokta herkes ıcın , ıftar yemegı ıcın belırlenen gun 12.09.2009 tarıhıne alınırsa ıyı olur cunku hem hafta sonu hemde mac bakımından...

cem amca baskan olursan su benzınede bır el atıver ya sana zahmet

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Herkeze merhaba arkadaslar ilk önce konu bulusma noktalar
    1-heykel ve huriyet tarafindan gelecek arkadaklar acemleri gectikten sonraki ilk benzin istasyonunda bulusabilir
    2-besevler ve fehtiye tarafindan gelecek arkadaslar reno karsisinda ilk benzin istasyonunda bulusup diger grubun gelmesini bekleye bilirler
    3- veyahutta tum arkadaslar gecit işiklerinin orada özdilek önünde bir araya gelebilirler
    4-gemlik tarafindan sahilden gelecek arkadaslari ayni mevkide ben karsilayacam.

Ben sizi mudanya girisinde isiklarda bekleyecegim...

Guncel bilgi 13 EYLÜL 2009 (pazar) tarihli BURSA MT birincisi duzenlene iftar yemegi ve toplantisi 12 EYLÜL 2009 (cumartesi) tarihine alinmistir.

İftar buluşma mevkii : Mudanya meral abla restorant Mudanya/Yarimada
    İftar tarihi :12 EYLÜL 2009 Cumartesi
    İftar saati : 19:28

not: cepten yaziyorum pc gecince gerekli duzenlemeleri yapacam.....

Saygilarimla BLUE
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    S.a nasıLsınız Tebrik edeRim Her GiriŞimde en üSt Sıradayız (:
    SağLıcakLa kaLın..
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı ShyTan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SağLıcakLa kaLın..
    Gecenin bu saatinde üst sırada olabilme kontrolü için mi girdin özellikle sado?
    Hayırlı sabahlar...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba arkadaslar ilk önce konu bulusma noktalar
    1-heykel ve huriyet tarafindan gelecek arkadaklar acemleri gectikten sonraki ilk benzin istasyonunda bulusabilir
    2-besevler ve fehtiye tarafindan gelecek arkadaslar reno karsisinda ilk benzin istasyonunda bulusup diger grubun gelmesini bekleye bilirler
    3- veyahutta tum arkadaslar gecit işiklerinin orada özdilek önünde bir araya gelebilirler
    4-gemlik tarafindan sahilden gelecek arkadaslari ayni mevkide ben karsilayacam.

Ben sizi mudanya girisinde isiklarda bekleyecegim...

Guncel bilgi 13 eylül 2009 (pazar) tarihli bursa mt birincisi duzenlene iftar yemegi ve toplantisi 12 eylül 2009 (cumartesi) tarihine alinmistir.

Iftar buluşma mevkii : Mudanya meral abla restorant mudanya/yarimada
    iftar tarihi :12 eylül 2009 cumartesi
    iftar saati : 19:28

not: Cepten yaziyorum pc gecince gerekli duzenlemeleri yapacam.....

Saygilarimla blue
    [sıze="6"]benim fikrim; 3 buluşma noktası olsun...
    1-acemlerden mudanya yoluna dönünce köfteci yusufun orası...
    2-reno'nun karşısındaki benzin istasyonu...
    3-mudanya feribot iskelesi

1. Buluşma noktasından hareket 18:15
    2. Buluşma noktasından hareket 18:30
    3. Buluşma noktası 18:45 (bu saatte herkes burda olur ve meral ablaya gidilir, yarım saat kala masamızda oluruz...)

herkes kendine uyan buluşma noktasına vaktinde gider ve tam hareket saatinde 2. Buluşma noktasına ordanda feribot iskelesine geçilir... Direk gitmek isteyen feribot iskelesinede gidebilir...

Buluşma noktasından hareket saatleri kesindir ve bekleme yapılmaz... Geciken feribot iskelesine gaz açar... Uygun mudur...?[/sıze]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

Alıntı ShyTan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SağLıcakLa kaLın..
    SADO SENİ GÖRMEK NE GÜZEL... BEN BİLE DAHA AKTİFİM ÇOK AYIP...

Motosikleti
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [color="red"][sıze="6"]

SADO SENİ GÖRMEK NE GÜZEL... BEN BİLE DAHA AKTİFİM ÇOK AYIP...
    Onu bunu ayıplamak doğru değil mami...
    Kimseyi katılıma yada paylaşıma zorlayamazsın,
    Misal zakokkk-angelofdeath-tiki16 vs. vs.
    Geçen sene bu zamanlardan kaçımız burada ki?
    Yada hala burada olan ama bu sayfada olmayanlar var!
    Neyse çok konuşmayayım kalın sağlıcalkla...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu bunu ayıplamak doğru değil mami...
    Kimseyi katılıma yada paylaşıma zorlayamazsın,
    Misal zakokkk-angelofdeath-tiki16 vs. vs.
    Geçen sene bu zamanlardan kaçımız burada ki?
    Yada hala burada olan ama bu sayfada olmayanlar var!
    Neyse çok konuşmayayım kalın sağlıcalkla...
    Abartıyosun özgür abi... Sado genel olarak foruma pek yorum yazmadığı için takıldım sadece...

Motosikleti
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abartıyosun özgür abi... Sado genel olarak foruma pek yorum yazmadığı için takıldım sadece...
    Sizin aranızdaki şakalaşmayı yanlış anlamışım özür dilerim, tamamı büyük harflerden oluşan bir cümle aksi etki yaptı belki aklımda, pardon...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Mami hangi benzin istasyonu renonun karşısındaki bir kaç tane war da shell olsun mu ?
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Sado gerçekten kayboldu. günlük hayattada zor görüyorum artık hatta

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

[B]işte bir mekanımız olsa hiç böyle olmaz . biz biran önce bir mekan belirlememiz gerek çok karmaşık oluyor parça parça oluyoruz bursanın her yerinden katılım oluyor ve çok zaman kayıplarıda oluyor . Bende gelecem iftar yemegine ama ben grup şeklinde gitmek istedigim için bursaya gelecem kent meydanındaki kapalı otoparkın önünden beni alabilirmisiniz acaba belirlenen saatte bir saat verin bana o saatte orada olayım [/B
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Mami KardeŞim Tebrik edeRim Seni (:
    öZgür abi Biz Hep öyLeyiz onunLa YanLış anLama (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

Motosikleti
    FYM 250
    herkese hayırlı aksamlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler