peki teşekkürler arkadaşlar...
peki teşekkürler arkadaşlar...
Evet İftar yemeğimizin gündemi de oluştu kendiliğinden.
1-Başkanlık Sistemi'nin tartışılıp karara bağlanması,
2-Hafta içi standart bir buluşma yeri ve zamanı kararlaştırılması,
3-İstanbul Gezisi'nin ana hatlarıyla tartışılması,
Selam arkadaşlar, öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ederim. Umarım bereketi ve rahmeti çok bir Ramazan geçirir, bayram sevincimizi doyasıya yaşarız.
İftar yemeğine gelemeyebilirim ama inş. İstanbula varım. ayrıntıları siteden takip ederim.
Başkanlık düşüncesi güzel, başkanın cemamca olması da iyi fikir. Oyumu cemacaya veriyorum
Haftalık buluşma mekanı olarak ta Muhammedin önerisine katılıyorum (kültürpark vitamin)
farınız ve yolunuz açık olsun
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Ooo cem Amcamız Amcalıktan başkanlığa terfi ediyor...Veeee tarihinde ilk defa bir motosiklet grubunun başkanlığını 4 tekerlek kullanıcısı temsil edecek,işte ben bunu seviyorum farklılık,sınırsızlık,çeşitlilik ve özgürlük.Hayırlı uğurlu olsun Cem başkan,En Büyük Başkan Bizim Başkan8(yalakalığım sonucu beleş bakım ve yağ değişimi isterim)
Bencede iyi olur,Bulvar taraflarıda ortak bir nokta gibi sayılabilir,ya da her hafta farklı bir yerlerde toplanadabiliriz.İçecekler başkandan(Pınar seninle arkadaşlımız tehlikeye düşmesin ama ben bu başkana yüklenirim)
Sayın Başkanım,Bu arda saati ve tarihi yeni belirlenen Bursa Spor maçı ile ilgili çakışan iftar yemeğimiz hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz.Acaba durumu 1 gün yahut 2 gün öncesinin akşamına erteleskmi diyorum.Geçen seneki iftar yemeğimiz cuma günü olmuştu.Mesela aynı haftanın cuması mı olsa 11 Eylül gibi uygun diyorum.Nasıl olsa iftar ve genelde herkes o saatlerde evlerinde oluyor...
Gerekli değişiklikleri ayarlayıp organize edebilmek için ben ve ilçe komisyonum(blue dolunay,Mudanyali) emir ve görüşlerinizi bekliyoruz...
Liste güncelleme
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
[Cemamca]Arkadaşlarım, dostlarım, MT Bursa grubunun çok değerli üyeleri. Eğer beni başkan yaparsanız her yere motorsiklet özel yolları döşeteceğim. Her üyeye ücretsiz motorsiklet bakımı, kask, mont vb. sağlayacağım. Her üyeye düşük faizli uzun vadeli 0 motorsiklet kredisi verdireceğim. Bursa'yı Motorsiklet kullanımında lider şehir yapacağım. Evet onu da yapacağım bunu da yapacağım.. Vallaa bak.
Yakışır Cemamca ya başkanıma.Artık bu yalakalık sayesinde Özel Kalem Müdürünü aramana gerek yok sanırım ..
Bu arada Başkanımıda ilgilendiren konu olduğu için iftar saatinin gözden geçirilmesini talep ediyorum..
benim dershaneden motorcu bir hocam war oda iftar yemegine gelip bize katılmak istiyor bana +1 yazabilirsiniz
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
merhaba arkadaşlar. forum bayaa dolu dolu olmaya başladı, konular tam da tartışılacak cinsten. başkanlık fikri çok mantıklı; ne kadar (henüz) tanışmamış olsak da oyumu cemamca olarak verebilirim bu kadar üyenin tercihinde bir sebep vardır mutlaka.
diğer konu da farklı zamanlarda birkaç kere sorduğum ama ilginçtir nedense cevap alamadığım konu. siz motorla gezmek dışında arasıra buluşmuyor musunuz, takıldığınız belli mekanlar var mı diye sormuş, cevap alamayınca ya beni sallamıyorlar yada böle bişey yapmıyorlar diyerek ısrarımdan vazgeçmiştim. neyse ki bu konu da gündeme gelmiş.
iftarda konuşacak çok şeyimiz olacak görünüşe göre.
bosuna cemamca demedık bıbıldıgımız var dımı ama sen bu ısı kıvırırsın bu arada hergun bırı cevırıp soruyo nereye uyesın nereye takılıyonuz neler yapıyonuz dıye belırlı bı kafemız olsa belırlı bı yerımız super olmazmı ve bıde baskan daha gercek bı mt mesela carsamba gunlerı suraya takılıyoz gıbı ozaman sayımız ve gezımız cok olmazmı hade bakalım kolları sıvayın ben topu attım
bende bursaendurodan bir arkadaşımı getiriyorum banada + 1
Liste güncelleme
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet + 1
10-Ruckerpark + 1
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
iyi geceler bursa mt her zamanki gibi yine cogu arkadas burda
Konuya gelelim
Aramizda en tecrubelimiz olarak mt bursa baskani cemamca olmasini bende istiyorum
ve gecenin bi yarisi ne isim varsa burda deyip duruyorum kendime eee isyerinde bos bos oturacagima siteye yazi yazayim dedim
Not: arkadaşlar cep numaramda bir kac sorun var ve su an icin kapalii bana ulasmak isteyen arkadaşlar 0224 544 92 42 nolu telefondan ulasa bilirler sabah 08-17 arasi araya bilirler musaitim bilginize
Saygilarimla BLUE
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Benimde oyum cem abimize . Bundan sonra sitemiz daha yeni ve hareketli bir döneme girecek . Evet iftar yemeginde bu konuşları konuşalım ve netlige baglıyalım bencede .Buluşma yeri olarakta neresi olursa olsun bana uyar arkadaşlar farketmez yeterki bir saatimiz ve yerimiz olsun .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Bursada motorumun piş yagları akıta bilecegim biryer varmı gazyagıyla falan yıkama yapan biryer yada farklı bir yıkama bilen varmı . Pis yaglarını akıtmak ve tekrardan yaglatmak istiyorum .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
ancak kendin ugrasırsın... boyle biryer yok tahminime gore .. ama sen yap bence daha ii olur.. hem ilgi gostermiş olursun motora..
siteyi sağlık sebeplerinden dolayı 4 gündür takip edemiyordum . iftar yemeğini de bu pazar sanıyordum ve katılamayacağımı yazacakken bide baktım ki haftayaymış .sevindim doğrusu tarihi bir gün öne alsak hiç fena olmaz zira bursa maçına gitmek isteyenler olabilir yetişmesi zor bide muhabbet edecek hiç zaman olmaz inşaallah başka bi problem çıkmaz
başkanlık konusunda oyum cemamca ya tabikide liderimiz her hafta buluşma konusunda o da farketmez benim için katılmaya çalışırım
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ramazanlar diliyorum
ahmet abi bursa-fener ile oynuyor dimi ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
sabit biyer daha iyi olacak gibi arkadaşların dediği gibi haftanın şu günü şurdayız diyebilelim yeni üye olan arkadaşlarda direk gelirler tanışırız yerimiz belli olsun çoğu kişi sanırım şehir merkezinde kültürpark vitamin cafe daha merkezi olacak bencede gezilerde falanda aynı yerde toplanılıp ordan çıkılır ordamı buluşalım burdamı derdimizde olmaz ahanda herşeyi hallettik gezilere nerden çıkılcanı bilebu hızla biz türkiyeyi bile elden geçiririzn_tuncak
Bencede iyi olur,Bulvar taraflarıda ortak bir nokta gibi sayılabilir,ya da her hafta farklı bir yerlerde toplanadabiliriz.İçecekler başkandan(Pınar seninle arkadaşlımız tehlikeye düşmesin ama ben bu başkana yüklenirim)
şu çay konusuna gelince nevincim valla hiç karışmam ne haliniz varsa görün ben çayımı içim bana bulaşmayın yeter
bende şu arma olayına bakim artık demi senesi gelcek nerdeyse iftara kadar bikaç bişey yapim iftarda bakarız beyenen olursa rengine falan karar veririz seri üretim ayarlarım herkese yanlız işlemesini makina yaparda onları montlara nasıl adapte ederiz onu bilmiyorum bulu dolunayın nikindeki motorlu bi resim vardı yeşil onu bi denicem bakalım nasıl olacak resmi verince bazen aynısı çıkıyor bazen hiç alakası olmuyor bikaç farklı bişey bakarım
Öncelikle başkanlık konusunda üyelerimizin şahsıma gösterdikleri güven için çok teşekkür ediyorum. Eğer başka bir aday çıkmaz da beni başkan yapma kararı çıkarsa elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.Liste güncelleme
İftar programımıza gelince arkadaşlarımdan ufak bir ricam olacak. Malum o akşam Bursaspor-Fenerbahçe maçı var. Ben de kombine bilet sahibi bir Bursaspor taraftarı olarak bu büyük maçı kaçırmak istemiyorum. İftar yemeğimiz de kaçırılmaması gereken önemli bir toplantı olmaya aday. Bu yüzden eğer üyelerimizce de bir mahsuru yoksa iftar yemeğimizin bir gün önceye yani 12/09/2009 Cumartesi gününe alınmasını teklif ediyorum. Ya da bir gün sonrası da olabilir. Evet ne dersiniz arkadaşlar? Çiçeği burnunda başkanınızın bu ricasını kırmazsınız değil mi?
Ben yıldönümü olayını geçen sene ile ayni gün olan 20 eylül akşamı yani bayramın 1. Günü olarak ortaya atmıştım... Bundan önceki herhangi bi tarihte iftar yemeği düzenleyebiliriz... Bayramın 1. Günü akşamınada hem bayramlaşma hemde yıldönümü babında bir buluşma düzenleyebiliriz... Hem gelenekselleşmiş olur... Ne dersiniz... ?
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
pazartesi günü doktora çıkıyorum, birkaç günlük istirahat alma durumum var. istanbul turu ne zamandı unuttum ama bu buluşmayı (iftar) kaçırmayacağım. 12.09.2009 cumartesi bana da uyar. bayram buluşması da iyi olur; şimdiden heyecanlandım.
benim açımdan karışık bir dönem oluyor, tekrar nükseden belfıtığım, neredeyse ayrılmak durumuna geldiğim işim, iftar buluşmasından önce alacağım motorun heyecanı vs...
Hocam haklısın daha güzel olurdu ama bayramda memleketlerine gidiyordur geneli. Ben de aynı şekilde Bursa'da olmucam. Aile büyüklerini ziyaret fln derken bayram geçiveriyor. O yüzden iftar buluşması daha ideal görünüyor.
Tabi çoğunluğun kararı önemli olan ama bence ayın 13.ü ideal.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)