gidiyoruz inşallah bir aksilik olmazsa yer ayırtılır bir iki gün önceden net sayıya ulaşıldıktan sonra.
gidiyoruz inşallah bir aksilik olmazsa yer ayırtılır bir iki gün önceden net sayıya ulaşıldıktan sonra.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
selam arkadaşlar, vakitsizlikten yazamıyorum. 13 eylül iftar planına gidiyoruz inşallah.
bu akşam barannet ile tanıştım ve çok memnun oldum. meğer hep önünden geçiyormuşum arkadaşın, iyi oldu mahalleden tanıdıklar çıkması. zaten internet cafenin önünde motorları görüp işkilleniyodum önceden ama nerede takılıdığınızı bilmiyordum, öğrenmiş olduk. yakında oralarda buluşucaz sanırım.
evet blue, temenyeri parkının hemen yanındaki buluş apartmanındayım, taksi durağının karşısında. sen tam olarak nerdesin? hem bu kadar yakınız hem de hiç görmemişsek birbirimizi şaşarım valla?
işe bak neredeyse aynı mahalle sınırları içinde 4 MT Bursa üyesi yaşıyor, birbirinden habersiz. arkadaşlar, tanışalım görüşelim; olur da birbirimize ihtiyaç duyarsak koşarak yetişecek kadar yakınız.
16 BTR 96........ Cem YÜCELİK-Ali YÜCELİK:)
GÜNAYDIN Bursa Mt hala uyuyormusun
baklawah beni mollaarap camiinin karsısında evim var arada geliyorum ama yaz kış mudanyada kalıyorum ondan hic karsılasmadık...
neyse yllarda görüşmek dilegiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
cemfe selam hoş geldin bayrama kadar babanı istanbul gezisine ikna et karışmam
aslında haftanın bir gününü belirlesek akşam 7-8 gibi düzenli takılsak sohbet etsek hem kopuşukluk olmaz hem gezileri planlarız
Arkadaşlar kısa bi aradan sonra askerden herkese merhaba... Küçük bi problemden dolayı bir süredir nete giremiyordum... Bu arada sonunda izin tarihim belli oldu... 6 eylül 20.00 da evimde olacağım ve 2 ekime kadar bursadayım... Yani her türlü organizasyona uyarım... ;-) zaten hasretiyle tutuşuyorumki sormayın... Bence yemek için tarih uygun... Rezervasyonda yapılır problem degil... Haftalık buluşma olayına gelince bence mantıklı çünkü mevsim bitiyor ve bi süre sonra gezi yapmak sıkıntılı olacak... Haftalık buluşmak ve muhabbet ortamı yaratmak uygun olacaktır...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:27 AM ----------
Evet bi başkan olması uygun olabilir ve genelin ortak kanaatide cemamca gibi görünüyor ama bu gibi işler sorumluluk ister... Forumu sürekli takip etmek vs... Vakit ayırmak gerekiyor... Bide cemamcaya sormak lazım şimdi yani... :-)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:30 AM ----------
Bi başkan olmasından yanayım fakat düzensizlik konusunda size katılmıyorum... Gayet düzenli ve eglenceli gezilerimiz mevcut... Bursa mt özel bi grup...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Kardeşim nasılsın valla bende gelecem yemege ama o haftası net birşey diyebilirim çünki vardiye uyması gerekiyor .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
Merhaba pınar nasılsın ? Evet aynı fikirdeyim seninle haftanın bir günü belirli bir yerimiz olsa ve gelebilenler gelse çok güzel olur Bursa turu falan yapılır -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
iftarın gününü netleştirsekmi artık ? Herkeze uygun bir bulmaya calısırız
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Arkadaşlarım, dostlarım, MT Bursa grubunun çok değerli üyeleri. Eğer beni başkan yaparsanız her yere motorsiklet özel yolları döşeteceğim. Her üyeye ücretsiz motorsiklet bakımı, kask, mont vb. sağlayacağım. Her üyeye düşük faizli uzun vadeli 0 motorsiklet kredisi verdireceğim. Bursa'yı Motorsiklet kullanımında lider şehir yapacağım. Evet onu da yapacağım bunu da yapacağım.. Vallaa bak.
Hehheheheee politikacılar gibi bol keseden vaat dağıtmak iyi oluyormuş yahu.
Şaka bir yana bu başkan konusunu ve başkan olarak adımın ortaya atılmasını yeni okudum. Ne yalan söyleyeyim, adımın böyle bir konuda geçmesi beni mutlu etti, gururlandırdı. Sağolun varolun. Eğer bu başkanlık konusu ciddileşir ve arkadaşlarım bu göreve beni getirecek olurlarsa bu konuda elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.
Evet bu konudaki düşüncelerim bunlar. Top yine sizlerde şimdi...
Dost sitemiz olan motordelisinde de buna benzer organizatörlük sistemi var. Gezileri,toplantıları filan organize ediyor. Çok iyi olabilir başkanlık fikri.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Evet başkan fikri çok mantıklı. Bencede Cemamca uygundur. İftar ilk konuşcağımız konu bu olsun bence
schatten
Merhaba pınar nasılsın ? Evet aynı fikirdeyim seninle haftanın bir günü belirli bir yerimiz olsa ve gelebilenler gelse çok güzel olur Bursa turu falan yapılır -aynen belirli biyer şart bu şekilde çok kopukluk oluyor anca geziden geziye görüşülüyor sayı olarak baya kalabalıklaştık ama kimse kimseyi tanımıyor.yolda belki sık sık karşılaşılaşıyoruz burda sohbet ediyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz bu siteye üye olmadan önce bu carfurun ordaki sütaşta bi gurup her çarşamba toplanıyordu bizimde o tarz belli bir yerimiz belli bi günümüz olursa süper olcak o gün illa gelceksin diye cluplerinki gibi bi zorunlulukta olmaz kişi olarak zaten baya kalabalık olduğumuz için gelen kişinin yanlız kalması söz konusu olmaz ama yerimiz buluşma saatimiz belli olur.M@M!
Arkadaşlar kısa bi aradan sonra askerden herkese merhaba... Küçük bi problemden dolayı bir süredir nete giremiyordum... Bu arada sonunda izin tarihim belli oldu... 6 eylül 20.00 da evimde olacağım ve 2 ekime kadar bursadayım... Yani her türlü organizasyona uyarım... ;-) zaten hasretiyle tutuşuyorumki sormayın... Bence yemek için tarih uygun... Rezervasyonda yapılır problem degil... Haftalık buluşma olayına gelince bence mantıklı çünkü mevsim bitiyor ve bi süre sonra gezi yapmak sıkıntılı olacak... Haftalık buluşmak ve muhabbet ortamı yaratmak uygun olacaktır...
böle rahat toplana bileceğimiz bi yer bilen varmı motorlarında sorun olmicağı carfurun ordaki sütaşın orası o yönden çok uygun hem kapalı mekanı hem açık yeri var yaz kış rahat toplanıla bilir ben orayı öneriyorum
Evet iletişim ve kaynaşma açısından buluşma şart... Mt den önce üyesi bulunduğum md ile bu şekilde buluşmalarımiz olurdu... Güzel hoş sohbetler dönüyor... Kışın özellikle çok daha anlamlı oluyor... Yer konusuna gelince bursa kültürparktaki vitamin, park ve mekan olarak uygun ama farkli yerlerde değerlendirilebilir... Iftar yemeğine gelince tarih zaten belirlenmiş... Gelen listeside belli... Bunun aksine fikri olmayan, gününe uymayan olmadığına göre üstüne konuşulacak bişey yok bence...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Liste güncelleme
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
mamiiiii hadi hayırlı olsun ihşallah görüşürüz....
cemamcaya baskan olsun barı arada bizi toparlar suraya bak yaw yine bursa en ustlerde .....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
uzun bir aradan sonnra slm lar herkeze...
bişi sorucam yapılan organizasyonlar(Örnek:23 nisan konvoyu,gezi vb )mail olarak gönderiliyormu?yoksa forumu sürekli takip etmekmi gerek¿
Forumu taki etmelisin dostum öle bir sistem geliştiremedik daha
hmmmm... peki gecen 30 ağustos zafer bayramı konvayında varmıydınız bide belli günler biryerde bir araya gelip sohbet falan sözkonusumu? çok soru sordum bağaşlayın:S
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)