Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    gidiyoruz inşallah bir aksilik olmazsa yer ayırtılır bir iki gün önceden net sayıya ulaşıldıktan sonra.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    selam arkadaşlar, vakitsizlikten yazamıyorum. 13 eylül iftar planına gidiyoruz inşallah.

bu akşam barannet ile tanıştım ve çok memnun oldum. meğer hep önünden geçiyormuşum arkadaşın, iyi oldu mahalleden tanıdıklar çıkması. zaten internet cafenin önünde motorları görüp işkilleniyodum önceden ama nerede takılıdığınızı bilmiyordum, öğrenmiş olduk. yakında oralarda buluşucaz sanırım.

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baklawah sen temenyerinin oradamı oturuyorsun bende mollaraplıyımda ondan sordum
    evet blue, temenyeri parkının hemen yanındaki buluş apartmanındayım, taksi durağının karşısında. sen tam olarak nerdesin? hem bu kadar yakınız hem de hiç görmemişsek birbirimizi şaşarım valla?

Alıntı cemfe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese hayırlı akşamlar bende maksemde oturuyorum pazar günleri hafta içi akşamaları bazen toplanıp en az 3-4 motor köşe bucak geziyoruz katılıcak arkadaşlar olursa beklerim (suanlık ehliyetim yok ama babamın arkasında idare ediyorum:D)
    işe bak neredeyse aynı mahalle sınırları içinde 4 MT Bursa üyesi yaşıyor, birbirinden habersiz. arkadaşlar, tanışalım görüşelim; olur da birbirimize ihtiyaç duyarsak koşarak yetişecek kadar yakınız.

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı cemfe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese hayırlı akşamlar bende maksemde oturuyorum pazar günleri hafta içi akşamaları bazen toplanıp en az 3-4 motor köşe bucak geziyoruz katılıcak arkadaşlar olursa beklerim (suanlık ehliyetim yok ama babamın arkasında idare ediyorum:D)
    Fırının alt aralığında duran suzuki volisia değilmi?
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fırının alt aralığında duran suzuki volisia değilmi?
    volounsia babamın choppers clubten bi arkadaşının bi kaç geziye katılmıstık orda fotoğraf cekindim o motorla:D bizde mazlum bi çelik tiger 150lilik bi scooter var maksem 1. okul sokakta oturuyorum ben görüşelim tanısalım grup gezileri çok daha keyif verici oluyo.
    16 BTR 96........ Cem YÜCELİK-Ali YÜCELİK:)

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    GÜNAYDIN Bursa Mt hala uyuyormusun

baklawah beni mollaarap camiinin karsısında evim var arada geliyorum ama yaz kış mudanyada kalıyorum ondan hic karsılasmadık...
    neyse yllarda görüşmek dilegiyle
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    inşallah...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    cemfe selam hoş geldin bayrama kadar babanı istanbul gezisine ikna et karışmam

aslında haftanın bir gününü belirlesek akşam 7-8 gibi düzenli takılsak sohbet etsek hem kopuşukluk olmaz hem gezileri planlarız

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Arkadaşlar kısa bi aradan sonra askerden herkese merhaba... Küçük bi problemden dolayı bir süredir nete giremiyordum... Bu arada sonunda izin tarihim belli oldu... 6 eylül 20.00 da evimde olacağım ve 2 ekime kadar bursadayım... Yani her türlü organizasyona uyarım... ;-) zaten hasretiyle tutuşuyorumki sormayın... Bence yemek için tarih uygun... Rezervasyonda yapılır problem degil... Haftalık buluşma olayına gelince bence mantıklı çünkü mevsim bitiyor ve bi süre sonra gezi yapmak sıkıntılı olacak... Haftalık buluşmak ve muhabbet ortamı yaratmak uygun olacaktır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:27 AM ----------

Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursa mt de ıs yok herkes kutladı bız oturduk sanırım bı baskan olmalı ve yonlendırmelı bızden daha eskıler secsın baskan ve yardımcıları olsun Ne mutlu Türküm diyene!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

cem amcaya nedersınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------

saolasın kardesım
    Evet bi başkan olması uygun olabilir ve genelin ortak kanaatide cemamca gibi görünüyor ama bu gibi işler sorumluluk ister... Forumu sürekli takip etmek vs... Vakit ayırmak gerekiyor... Bide cemamcaya sormak lazım şimdi yani... :-)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:30 AM ----------

Alıntı harlequin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkesın 30 agustosunu kutlarım ayrıca bu baskanlık olayı ıyı bır fıkır bır lıder olmalı yonlendırıcek cunku bu sekılde yapılan organızasyonlar duzensız oluyo ayrıca bu gecekı 30 agustos gezı grubuna katılan varmı ben tanıdık bırıne rastlayamadım... :(

cem amca bence de uygundur...
    Bi başkan olmasından yanayım fakat düzensizlik konusunda size katılmıyorum... Gayet düzenli ve eglenceli gezilerimiz mevcut... Bursa mt özel bi grup...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidiyoruz inşallah bir aksilik olmazsa yer ayırtılır bir iki gün önceden net sayıya ulaşıldıktan sonra.
    Kardeşim nasılsın valla bende gelecem yemege ama o haftası net birşey diyebilirim çünki vardiye uyması gerekiyor .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cemfe selam hoş geldin bayrama kadar babanı istanbul gezisine ikna et karışmam

aslında haftanın bir gününü belirlesek akşam 7-8 gibi düzenli takılsak sohbet etsek hem kopuşukluk olmaz hem gezileri planlarız
    Merhaba pınar nasılsın ? Evet aynı fikirdeyim seninle haftanın bir günü belirli bir yerimiz olsa ve gelebilenler gelse çok güzel olur Bursa turu falan yapılır -
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    iftarın gününü netleştirsekmi artık ? Herkeze uygun bir bulmaya calısırız
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Arkadaşlarım, dostlarım, MT Bursa grubunun çok değerli üyeleri. Eğer beni başkan yaparsanız her yere motorsiklet özel yolları döşeteceğim. Her üyeye ücretsiz motorsiklet bakımı, kask, mont vb. sağlayacağım. Her üyeye düşük faizli uzun vadeli 0 motorsiklet kredisi verdireceğim. Bursa'yı Motorsiklet kullanımında lider şehir yapacağım. Evet onu da yapacağım bunu da yapacağım.. Vallaa bak.

Hehheheheee politikacılar gibi bol keseden vaat dağıtmak iyi oluyormuş yahu.

Şaka bir yana bu başkan konusunu ve başkan olarak adımın ortaya atılmasını yeni okudum. Ne yalan söyleyeyim, adımın böyle bir konuda geçmesi beni mutlu etti, gururlandırdı. Sağolun varolun. Eğer bu başkanlık konusu ciddileşir ve arkadaşlarım bu göreve beni getirecek olurlarsa bu konuda elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Evet bu konudaki düşüncelerim bunlar. Top yine sizlerde şimdi...

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Dost sitemiz olan motordelisinde de buna benzer organizatörlük sistemi var. Gezileri,toplantıları filan organize ediyor. Çok iyi olabilir başkanlık fikri.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    Evet başkan fikri çok mantıklı. Bencede Cemamca uygundur. İftar ilk konuşcağımız konu bu olsun bence

Motosikleti
    SYM GTS 250
    schatten
    Merhaba pınar nasılsın ? Evet aynı fikirdeyim seninle haftanın bir günü belirli bir yerimiz olsa ve gelebilenler gelse çok güzel olur Bursa turu falan yapılır -
    M@M!
    Arkadaşlar kısa bi aradan sonra askerden herkese merhaba... Küçük bi problemden dolayı bir süredir nete giremiyordum... Bu arada sonunda izin tarihim belli oldu... 6 eylül 20.00 da evimde olacağım ve 2 ekime kadar bursadayım... Yani her türlü organizasyona uyarım... ;-) zaten hasretiyle tutuşuyorumki sormayın... Bence yemek için tarih uygun... Rezervasyonda yapılır problem degil... Haftalık buluşma olayına gelince bence mantıklı çünkü mevsim bitiyor ve bi süre sonra gezi yapmak sıkıntılı olacak... Haftalık buluşmak ve muhabbet ortamı yaratmak uygun olacaktır...
    aynen belirli biyer şart bu şekilde çok kopukluk oluyor anca geziden geziye görüşülüyor sayı olarak baya kalabalıklaştık ama kimse kimseyi tanımıyor.yolda belki sık sık karşılaşılaşıyoruz burda sohbet ediyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz bu siteye üye olmadan önce bu carfurun ordaki sütaşta bi gurup her çarşamba toplanıyordu bizimde o tarz belli bir yerimiz belli bi günümüz olursa süper olcak o gün illa gelceksin diye cluplerinki gibi bi zorunlulukta olmaz kişi olarak zaten baya kalabalık olduğumuz için gelen kişinin yanlız kalması söz konusu olmaz ama yerimiz buluşma saatimiz belli olur.

böle rahat toplana bileceğimiz bi yer bilen varmı motorlarında sorun olmicağı carfurun ordaki sütaşın orası o yönden çok uygun hem kapalı mekanı hem açık yeri var yaz kış rahat toplanıla bilir ben orayı öneriyorum

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen belirli biyer şart bu şekilde çok kopukluk oluyor anca geziden geziye görüşülüyor sayı olarak baya kalabalıklaştık ama kimse kimseyi tanımıyor.yolda belki sık sık karşılaşılaşıyoruz burda sohbet ediyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz bu siteye üye olmadan önce bu carfurun ordaki sütaşta bi gurup her çarşamba toplanıyordu bizimde o tarz belli bir yerimiz belli bi günümüz olursa süper olcak o gün illa gelceksin diye cluplerinki gibi bi zorunlulukta olmaz kişi olarak zaten baya kalabalık olduğumuz için gelen kişinin yanlız kalması söz konusu olmaz ama yerimiz buluşma saatimiz belli olur.

böle rahat toplana bileceğimiz bi yer bilen varmı motorlarında sorun olmicağı carfurun ordaki sütaşın orası o yönden çok uygun hem kapalı mekanı hem açık yeri var yaz kış rahat toplanıla bilir ben orayı öneriyorum
    Evet iletişim ve kaynaşma açısından buluşma şart... Mt den önce üyesi bulunduğum md ile bu şekilde buluşmalarımiz olurdu... Güzel hoş sohbetler dönüyor... Kışın özellikle çok daha anlamlı oluyor... Yer konusuna gelince bursa kültürparktaki vitamin, park ve mekan olarak uygun ama farkli yerlerde değerlendirilebilir... Iftar yemeğine gelince tarih zaten belirlenmiş... Gelen listeside belli... Bunun aksine fikri olmayan, gününe uymayan olmadığına göre üstüne konuşulacak bişey yok bence...

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Liste güncelleme
    13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Desparadoks
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Ruckerpark
    11-Engindmn
    12-Baklawah
    13-Blue dolunay
    14-Huskar
    15-n_tuncak
    16-harlequin

mamiiiii hadi hayırlı olsun ihşallah görüşürüz....

cemamcaya baskan olsun barı arada bizi toparlar suraya bak yaw yine bursa en ustlerde .....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    uzun bir aradan sonnra slm lar herkeze...
    bişi sorucam yapılan organizasyonlar(Örnek:23 nisan konvoyu,gezi vb )mail olarak gönderiliyormu?yoksa forumu sürekli takip etmekmi gerek¿

Motosikleti
    Forumu taki etmelisin dostum öle bir sistem geliştiremedik daha

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    hmmmm... peki gecen 30 ağustos zafer bayramı konvayında varmıydınız bide belli günler biryerde bir araya gelip sohbet falan sözkonusumu? çok soru sordum bağaşlayın:S

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı çaylaks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmmmm... peki gecen 30 ağustos zafer bayramı konvayında varmıydınız bide belli günler biryerde bir araya gelip sohbet falan sözkonusumu? çok soru sordum bağaşlayın:S
    Çalışmalarımız sürüyor... Iftar yemeğinden sonra haftalık buluşmalar düzenlenecek rutin olarak...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)

Bu Konudaki Etiketler