Cemamca eğlencenin makaranın mizahın yaşı olmaz söylediğinde haklısın haksızsın demiyorum ama söyleyiş tarzın bana göre yanlış mizah söyleşi de kusurda bulunmuşsak özür dileriz yani...neyse...
Cemamca eğlencenin makaranın mizahın yaşı olmaz söylediğinde haklısın haksızsın demiyorum ama söyleyiş tarzın bana göre yanlış mizah söyleşi de kusurda bulunmuşsak özür dileriz yani...neyse...
Orada isteyen istediğini yiyebilir ve balık dışında et ürünleride mevcut...
Nede olsa sitemizin amcası nasılda düzeltiyor yanlışları,fakat yazılarda mizahimi yoksa ciddimi olunduğu mimiklerden belli olmadığı için fazla döşemiş biricik amcamız(ne bağırıyon küçücük çocuğa)...
Sen bir avatar yapıştır şöyle motorlu.Arada sırada da al eline kalemi,yaz mesajını,yolla güvercinle topiğe (tam buralara)bak seni unutuyormuyuz.
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks,Pınar,cem amcanın eşi,yengemiz,hatta Pınar yenge(açılım iyimi amca size amca diyebilirmiyim bak kızmak yok)
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncakBaşka gelen olursa buraya yazsın arada sırada da güncelleriz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bursalı motorcular olarak sizlere bir soru sormak istiyorum 12 eylül gibi direksiyon sınavına giricem kısmetse ama direksiyon eğitimi veren bi kurs var mı bildiğiniz?
Love mods hate racism
[QUOTE=n_tuncak;1747294]Orada isteyen istediğini yiyebilir ve balık dışında et ürünleride mevcut...
Teşekkürler ilginize bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum netleşince mesaj yazacağım iyi akşamlar....
Kurtlarla dans.. --'-,-@
direksiyon eğitimi derken? motosiklet eğitimini kastediyorsan Bursa'da birkaç özel sürüş eğitmeni dışında yok. hiçbir kurs motosiklet eğitimi vermiyor. özel hocalardan biriyle diğer bir motosiklet forumunda görüştüm; tam korumaların olacak 1 günde 10 saat veya 2 şer saatten 5 gün olabilir. eğitim bedeli peşin 500 TL. diğerlerini bilmiyorum. yada Honde güvenli sürüş eğitimi vb. seçenekleri araştıracaksın.
Bir yolu daha var kardeşim - polis kardeşimizin yanına gidip benim ehliyetim yok ben trafik canavarıyım suç işliyorum ve suç işlemeyi çok seviyorum demek ama bunu derken motorla gitki ceza yazabilsin ve motoru bağlıya bilsin -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 PM ----------
Merhaba arkadaşlar baya oldu giremedim baya birşeyler yapmışşınız iftar yemegi için gelme ihtimalim yüksek gibi duruyor ama kesin birşey demiyim işte olabilirimde . gelmeye çalışacam bende.
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Canım ben de anladım mizah yaptığını ama bunun mizah olduğunu anlamayıp ciddi olduğunu sananlar da olur endişesiyle döşendim o mesajımı oruç kafayla işte. Mizah olsun olmasın en iyisi motorsiklet denen aleti ehliyetsiz kullanmamaktır.Cemamca eğlencenin makaranın mizahın yaşı olmaz söylediğinde haklısın haksızsın demiyorum ama söyleyiş tarzın bana göre yanlış mizah söyleşi de kusurda bulunmuşsak özür dileriz yani...neyse...
Diyebilirsin tabiki de. Zaten boşuna mı aldık bu Cemamca adını bu sitede. Sizler bana Amca diyebilesiniz diye. Eh yaşımızda müsait madem amca olmaya, de gitsin. Vallahi kızmam.3-Desparadoks,Pınar,cem amcanın eşi,yengemiz,hatta Pınar yenge(açılım iyimi amca size amca diyebilirmiyim bak kızmak yok)
Bu arada iftar yemeğimizi de merakla bekliyorum. İyi şamata olacak. Ancak İftar yemeğine gideceğimiz mekana rezervasyonu yapacak olan biri var mı? Ramazan da bilhassa böyle kalabalık bir grup olunca günler öncesinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Sonra açıkta kalmayalım birde.
O yüzden katılımcı sayısının bir an önce kesinleşmesi ve bu sayıya göre rezervasyon yapılması gerekiyor. Haksızmıyım?
Slm millet nasılsınız
Biliyorum uzun zamandır yoktum ortalıklarda ve geri döndüm
Aramıza yeni katılan arkadaslar hoss geldiniz
herkezin ramazan ayını en icten dileklerimle kutlarım
tabiki iftar yemeginde bende olacam bensiz olurmu bu iftar yemegi
neyse sayfayı takip edecem artık musaitim
yollarda ve gönüllerde görüşmek dilegiyle kendinize iyi bakın
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Merhaba arkadaşlar,
1992 yamaha fzr 1000 exup kapak contasına ihtiyacım var nerden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Beşevler sanaayiinde kocaman motor a git bir konuş...
B.evler sanayii sitesi 59. blok no 36
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Geçmiş olsun Pahalıdır ama en iyisidir konusunda...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Yarın arayacağım bakalım inşaallah vardır.. tşk..
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Benim evden görünüyor barakalar.Son hafta rezervasyon işi halledilir.Yalnız katılımcı sayısı konusunda haklısın sayı önemli Cem Amca.Gelirken çok fonksiyonlu fotoğraf makineni unutma he birde beni çekeceğin zaman sis perdesi istiyorum.Hani Daha bir estetik olsun böyle diye.Pınarı çekerken kullanmasanda olur(kıskançlık o biçim bayan milleti işte)..:
Yahu gelişin muhteşem oldu 24 saat içinde 3 kez karşıma çıkılırmı.Papet kafe,oto yıkama,Avea dönüşü.Mudanya'mı küçük?senmi çok geziyon? benmi hiç eve girmiyom?anlamadım...
O halde seninde listelerde ki tırmanışına Miroğlu gibi son haftalara bırakalım.Kesinleştiği gibi haberini bekliyoruz.Ama ayarla işlerini olmadı senaryo için çağdaştan destek ve yardım iste(o çocukta böyle işlere basan bir beyin mevcut)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
N-TUNCAK ARKADAŞIMDA SENARYO KONUSUNDA MİZAHIMI BEGENMİŞ OLACAK Kİ İKİDE BİR SÖYLÜYOR...
slm arkadaşlar
bursa da bildiğiniz iyi bir tamirci var mıöyle çok yüksekten uçmadan işten anlayan
motorum hysoung
iftarada bende dahilim beni de kayıtlara işleyinnn :D:D kayıtsız kalmamak lazım )
Liste güncelleme
13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)
Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Desparadoks
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-Engindmn
12-Baklawah
13-Blue dolunay
14-Huskar
15-n_tuncak
16-harlequin
dostum yardımcı olmak isterdim ama bursada herhangi bir motor tamircisi tanımıyorum
hocam eee ben kayboldum mu sesim cıkmaz bir görünürüm pir görünürüm heeheh
Arkadaslar listeyi hazırlarken soyle yaparsak gelen sayısıda beli olur
1-cemamca + 1 gibi yaparsak hem tam sayıyada ulaşmış oluruz
cem amca +1 var degilmi hehehe
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
tanıdıgım bırı var ama ısyerı yok gelıp hemen kapının onunde halledıyo ıstersen telını verırım
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)