Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    Selamlar arkadaşlarım benim ki bir senaryo olabilir ama durup al moto memur bey zaten kışta geldi mi diyeceğiz..
    kural dışı olabilir ama kaçış anı yaşamış veya zekasını kullanarak cin fikirli arkadaşlarımdan cewap bekledim arkadaşlar...

Kural dışı olmadan cewap weren arkadaşlara teşekkürler
    hepinize hayırlı iftarlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlarım benim ki bir senaryo olabilir ama durup al moto memur bey zaten kışta geldi mi diyeceğiz..
    kural dışı olabilir ama kaçış anı yaşamış veya zekasını kullanarak cin fikirli arkadaşlarımdan cewap bekledim arkadaşlar...

Baktın polis durduracak o el etmeden sen dur. Memur bey şurası nerde biliyormusunuz burayı tarif ettiler ama bulamadım diyerek sahte bi adres sor. Memur bey sana adresi tarif ederken aklı karışacak ve düşünecek ki; "Bu adamın bir eksiği olsa zaten durmaz" diye düşünecek. Sen de yol tarifini aldıktan sonra; "Çok teşekkür ederim kolay gelin" dedikten sonra oradan uzaklaşacaksın.

Ama foruma üye olan yunus arkadaşlar da mevcut ve bu konuyu okuyor olabilirler. Onu da hesaba katmak lazım.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzin tarihi az sonuna dogru netleşecek ama uyar sanırım... Pazar günü yapmakta fayda var katılım daha üst seviyede olur bence...
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

Bu arada er degil abla... Onbaşı :-P
    O halde ONBAŞIM iftar tarihi:13-09-2009 Pazar Yer:Balıkçı Meral Abla Mudanya

Alıntı Andurilf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iftar yemeği programında bende katılıyorum arkadaşlar...
    berkant öztürk mudanya tarafları değilde şehir içinde bir yer olursa çok hoş olur... iyi günler
    Tabiiki memnuyet duyacağız ancak bu aynı zamanda bir yıldönümü ve aynı yerde olmalı diye konuşulmuştu hem de şehir içi sıkışıklığı genelde bizi kasar...

Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İftar yemeğine ben de katılıp sizinle tanışmak kaynaşmak isterim ama bayramdan sonra üniversiteler açılacağı için İstanbul gezisine katılma fırsatı bulmam zor. Zaten Mondial 150HS kullanıcısı olduğumdan dolayı İstanbula karadan gitmek benim için işkence olabilir.
    Sizin de katılımınızdan memnuniyet duyacağız.Geçen seferki İstanbul gezimizde sizin aracınızla gelen bir arkadaş vardı.Bildiğim kadarıyla herhangi bir problem de yaşamadı (hatta yanlış tekneye bindiğimizde bizi korsanların elinden kurtardı beleş boğaz turu attırdı).Yani kısacası orayada bekleriz....

Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İftar yemeğine senide bekleriz.Değişik fikir,görüş ve komplo teorilerini de gelirken yanına almayı unutmazsan iyi muhabbet dönecektir...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    iftar yemeği için tarihi kesinleştirebilirmiyiz ona göre program yapıcam. kaçırmak istemem mudanya da olacak iftar yemeğini

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    NASİP KISMET OLURSA GELECEĞİM ARKADAŞLAR...AMA TARİH.SAAT.MEKAN YERİNİ LÜTFEN NETLEŞTİRELİM !!!!!!!!

DOOBLY ARKADAŞIMADA YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER
    CİN FİKİRLERİMİZİ FORMUMUZDAN TAKİP EDEN YUNUS EKİBİNDE GÖREW YAPMAKTA OLAN MEMURLARIIMIZADA SELAMLAR

OLDUMU DOOBLY KARDEŞİM

Motosikleti
    SYM GTS 250
    bizide ekleyin mudanyadaki iftara kısmet olursa bizde orda olucaz herkese hayırlı ramazanlar dilerim

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    geçen yıldan çok kalabalık olucak galiba meral ablayı kapatalım o akşam..

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Rucerpark
    11-n_tuncak

Başka gelen olursa buraya yazsın arada sırada da güncelleriz...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Rucerpark
    11-n_tuncak

engindmn bi aksilik olmaz ise orda olurum

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    beni de ekleyebilirsiniz.

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Rucerpark
    11-n_tuncak
    12-engindmn
    13-baklawah

Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Rucerpark
    11-n_tuncak
    12-engindmn
    13-baklawah

Selam arkadaşlar belirli bir menü ayarlandımı yoksa siparişler oarda isteğe göremi olacak ...?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------

Bu hafta gececiyim mesajlara rahat bakabiliyorum gündüzde iken pek vaktim olmuyor selamlar...
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

Motosikleti
    yokk kı kısmetse yakında olucak
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Rucerpark
    11-n_tuncak

hocam zekıyı neden lısteye eklemedınız onuda yazın lısteye ve bu ıftar yemegı cok guzel olucagına ınanıyorum butun bursa mt aılesı orda olur ıns

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 AM ----------

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim uzun zamandır görüşemedik seninle de, saol sen nasılsın ?

Bu arada ben ehliyet almak istiyorum da bana ehliyet vermek istemiyorlar... O ne olecek
    [B][I]abi be sana kımse ehlıyet vermez eger verırlerse daha kotu trafık canavarı olursun dıye vermıyorlardır bence

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum
    Ehliyetsiz motor kullanmanın büyük bir hata olduğu bir ortamda, arkadaşımız ehliyet almak için izlenecek yolları soracağına ehliyetsiz yakalanınca ne gibi üçkağıtlar yapabileceğini sormuş. Bu mantıktaki insanarla aynı trafikte bulunduğumu düşündükçe panikledim resmen. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu topiği izleyen genç arkadaşlarımıza son derece kötü örnek olduğunun farkındamısın acaba? Hem ehliyetsiz motor kullanmaktan bahsediyorsun, büyük hata hem de yakalanırsan polisi nasıl kandırabileceğini soruyorsun daha büyük bir hata. Hele polise karşı yapmayı planladığın üçkağıt için söylenebilecek tek şey, pes doğrusu. Senin bu dediğin şey kurnazlık olarak adlandırılamaz, buna sadece sahtekarlık denir, üçkağıtçılık denir.

Arkadaşlar kullandığınız araç zaten son derece tehlikeli bir araç. Burada motorsiklet kullanıcıları olarak güvenli sürüş için faydalı paylaşımlar yapmak varken yukarıdaki gibi son derece çirkin bir mesaj yazmak ne kendimize ne de topikte paylaşımda bulunanlar hiç bir fayda sağlamaz. Ne yazdığımızın farkına vararak yazarsak mesajımızdan diğer paylaşımcılara faydalı olmasını o kadar arttırırız

Motosikleti
    ---------
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyetsiz motor kullanmanın büyük bir hata olduğu bir ortamda, arkadaşımız ehliyet almak için izlenecek yolları soracağına ehliyetsiz yakalanınca ne gibi üçkağıtlar yapabileceğini sormuş. Bu mantıktaki insanarla aynı trafikte bulunduğumu düşündükçe panikledim resmen. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu topiği izleyen genç arkadaşlarımıza son derece kötü örnek olduğunun farkındamısın acaba? Hem ehliyetsiz motor kullanmaktan bahsediyorsun, büyük hata hem de yakalanırsan polisi nasıl kandırabileceğini soruyorsun daha büyük bir hata. Hele polise karşı yapmayı planladığın üçkağıt için söylenebilecek tek şey, pes doğrusu. Senin bu dediğin şey kurnazlık olarak adlandırılamaz, buna sadece sahtekarlık denir, üçkağıtçılık denir.

Arkadaşlar kullandığınız araç zaten son derece tehlikeli bir araç. Burada motorsiklet kullanıcıları olarak güvenli sürüş için faydalı paylaşımlar yapmak varken yukarıdaki gibi son derece çirkin bir mesaj yazmak ne kendimize ne de topikte paylaşımda bulunanlar hiç bir fayda sağlamaz. Ne yazdığımızın farkına vararak yazarsak mesajımızdan diğer paylaşımcılara faydalı olmasını o kadar arttırırız
    aynen katılıyorum...
    Bu arada geçen seneden daha fazla katılımlı bir iftar yemeği olur temennisiyle yokmu arttıran...!

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Amcaların amcası Cem Amca, epeydir görüşemedik nasılsın ???

Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi iyi demişsin diline eline sağlık. Elbetteki ehliyet almak kanuni bir zorunluluk...
    Polislerimizi üzmeyelim lütfen, unutmayalım ki onlarda görevlerini ifa etmekteler...

Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Tabi unuttunuz beni. Ben de gelirim arkadaşlar...

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    mert kendi takma ismini doğru yazar insan

huskar sizide ekledim listeye.

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Ruckerpark
    11-n_tuncak
    12-engindmn
    13-baklawah
    14-huskar

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mert kendi takma ismini doğru yazar insan

huskar sizide ekledim listeye.

Katılım listesi
    1-Mami
    2-Feromen
    3-Gizmopink
    4-Cemamca
    5-a. Banus
    6- mudanyali
    7-Cagdas16
    8-Doobly
    9-Barannet
    10-Ruckerpark
    11-n_tuncak
    12-engindmn
    13-baklawah
    14-huskar

iyi yakalamışın abi öbür nicklere dikkat ederken kendimizinkini unutmuşuz
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

3-Gizmopink
    Gizmopink de kim olaki? Yeni üye mi?

Desparadoks kardeşim Desparadoks! Ya da gerçek adıyla Pınar. Hayır kendisi eşim olur da oradan biliyorum adını sanını yani!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler