Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    FYM 250
    herkese iyi akşamlar ya arkadaşlar ramazanın başlamasına çok az kaldı toplu iftar yemeği düşünülüyor mu ben kendi fikrimi söliyim harika olur yer olarakta dsi setbaşı lokalini arzu edilen bir tarih için ayarlayabilirim fiyat olarakta gayet uygun ama başka yer düşünceleri de varsa paylaşalım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı harlequin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar ya arkadaşlar ramazanın başlamasına çok az kaldı toplu iftar yemeği düşünülüyor mu ben kendi fikrimi söliyim harika olur yer olarakta dsi setbaşı lokalini arzu edilen bir tarih için ayarlayabilirim fiyat olarakta gayet uygun ama başka yer düşünceleri de varsa paylaşalım...
    Iftar yemekleri tabiki olucak... Mt yi var edende iftar yemeği olmuştu... Yildönümü bayrama denk gelsede iftar yemeği için beni beklemenize gerek yok... :-DGelince yine yaparız... Bi terslik olmazsa ramazanın ortasinda geliyorum... Köfteci yusufa şimdiden rezerVasyon yaptırdım bile... :-P
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2 haftadır yokum çünkü kent gönüllüleri gençlik kampındaydım motorumdan 2 hafya uzak kaldım onu çok özledim ama bu sırada 2.sevgilimin yanında yani tiyatro yapıyordum...Dün de açık havada final gösterimiz vardı özlem tekin ve bademden önce tiyatro oynadık...
    motorumla birlikte aranızda olmayı da çok özledim her türlü geziye varım ve sabırsızlıkla bekliyorum...
    ve bu yazdan sonra artık buralarda yokum bir 4 sene SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİCİLİĞİ(AFYON)u kazandım...İnşallah orda da böyle motorcular bulurum
    Aferin Enes tebrik ederim işte başarı dediğin böyle birşeydir.Okulda,sanatta,iki tekerlek üzerinde,hatta aynı anda aşk hayatında ve her alanda tüm güzellikleri ve kaliteyi ele geçirebilmektir...Bu basamakları şu an çıkmaya başladın ve azimle yürümeni tavsiye ediyorum,dikkat etmen ve ayağını kaydırmana sebep olacak tek şey var.Bu yolda ilerlerken asla kendini beğenmişliğin ve gururun hilelerine yem olma.Belli ki bir çok insandan daha üstün meziyetlerin var ancak bunları farkettiğinde bunları sana verene şükret ve insanlara yardımcı olmada kullan...(Yine derinden gittim fakat genelde 2 adım ötesi için konuşuyorum...)

Alıntı harlequin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet o halde toplu iftar yemeği benim topik değerlendirmelerime göre yine aynı yerde Mudanya Balıkçı barakalarında Meral ablada yapılacak.mami sen tam olarak hangi tarihlerde geleceğini söyle ona göre buraya tarih koyarız eleştriye sunarız...

Bu arada Cem amca hani derler ya götür bizi gittiğin yere,cennet vatanımın aziz İstanbul'una gitmenin ve köprüyü motosikletlerle geçmenin keyfine 3. kez varalım...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    Arkadaşlar tam iftar yeri belli oldumu ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    hocam iftar yemeği menüsünde neler var balık mı yoksa

Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum
    dostum ehliyetsiz motor sürme olusun bitsin yada bu sıkıntılara girmemek için polise yakalnma

Motosikleti
    ramzey 200cc

ne demişler, yalancının mumu yatsıya kadar..

arkadaşım hiç öyle işlere de bulaşma, kafan rahat olsun.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Tebrik ederim ENES kardeş. Umarım sıkıntı çekmeden ve Afyon un soğuğunda üşütmeden okulunu bitirirsin.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aferin Enes tebrik ederim işte başarı dediğin böyle birşeydir.Okulda,sanatta,iki tekerlek üzerinde,hatta aynı anda aşk hayatında ve her alanda tüm güzellikleri ve kaliteyi ele geçirebilmektir...Bu basamakları şu an çıkmaya başladın ve azimle yürümeni tavsiye ediyorum,dikkat etmen ve ayağını kaydırmana sebep olacak tek şey var.Bu yolda ilerlerken asla kendini beğenmişliğin ve gururun hilelerine yem olma.Belli ki bir çok insandan daha üstün meziyetlerin var ancak bunları farkettiğinde bunları sana verene şükret ve insanlara yardımcı olmada kullan...(Yine derinden gittim fakat genelde 2 adım ötesi için konuşuyorum...)

Evet o halde toplu iftar yemeği benim topik değerlendirmelerime göre yine aynı yerde Mudanya Balıkçı barakalarında Meral ablada yapılacak.mami sen tam olarak hangi tarihlerde geleceğini söyle ona göre buraya tarih koyarız eleştriye sunarız...

Bu arada Cem amca hani derler ya götür bizi gittiğin yere,cennet vatanımın aziz İstanbul'una gitmenin ve köprüyü motosikletlerle geçmenin keyfine 3. kez varalım...
    Ablacim ayın 5 ine istedim izini... Gerekli belgeleri sundum fakat su an onaylanmış degil... Yarin öbür gün belli olur kesin olarak... Büyük ihtimal onaylanacak... Yani ortalama ramazanin ortalarında geliyorum ve ay sonuna kadar kalacağım... Organizasyonlar için uygun bi tarih bence... Hem bayramı görüyorum hemde bayram sonrası 10 gün burdayim yani bayram sonrası pazar günü olursa istanbul gezisi mükemmel olacağı kanaatindeyim...

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    [/COLOR]Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum
    Güzel kardeşim bunlara hiç gerenk yok: Deneyimli bir ehliyetsiz olaraktan sana vereceğim tavsiye Polis peşine takılmadan evvel hemen sağa yanaş, sakin bir şekilde in motorundan ve kontak anahtarını cebine at, sonra benim gibi polisimizin yüzüne hafifçe tebessüm ederek yanından geç. Hatta bu esnada eğer ki varsa kaskın da kolunda takılı olsun
    Unutma ki Şerefli Polislerimiz sadece trafik anında motorlu araçlarımıza tesirde bulunabilirler park halindeki araçları ancak parka çekerler...

İkincisi biraz yeteneğine kalmış; eğer peşine takılırlarsa kaç ve bir ara sokakta aynı işlemi uygula, ama yanlarından geçme ortadan kaybol

Bu yöntemlerin hepsi uygulanmıştır, bilgilerinize

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim bunlara hiç gerenk yok: Deneyimli bir ehliyetsiz olaraktan sana vereceğim tavsiye Polis peşine takılmadan evvel hemen sağa yanaş, sakin bir şekilde in motorundan ve kontak anahtarını cebine at, sonra benim gibi polisimizin yüzüne hafifçe tebessüm ederek yanından geç. Hatta bu esnada eğer ki varsa kaskın da kolunda takılı olsun
    Unutma ki Şerefli Polislerimiz sadece trafik anında motorlu araçlarımıza tesirde bulunabilirler park halindeki araçları ancak parka çekerler...

İkincisi biraz yeteneğine kalmış; eğer peşine takılırlarsa kaç ve bir ara sokakta aynı işlemi uygula, ama yanlarından geçme ortadan kaybol

Evet bu konudaki üstad konuştu... Tecrübesine güvenebilirsin... abi nerelerdesin yaa... Askere gittin ondan yazmiyosun dicem ama, askerde olmak yazmaya engel degil... :-P

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..[/QUOTE]

Teşekkürler dostum alakandan dolayı .....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paradise diskonun yanındaki cafe olabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 AM ----------

pınar hanım gelmiyor musunuz yoksa..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:30 AM ----------

duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..
    düşünmeniz yeter teşekkürler...
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Enes, tebrik ederim kardeşim darısı başıma artık Bu arada afyonda çok yakın bir arkadaşım okuyor kışın iki üç kere geliyorum senlede görüsürüz sucuk yeriz Ama motorcuar konusunda pek ümitlenme ordakiler daha çok cup motorlara araba egzozu takan cinsten

CAGDAS16, senin dediğinin aynısını antalyada motorcu kardeşimiz yapmaya çalışmıştı ve sonucunda polis tarafından kafasına ateş edilerek vefat etmişti senden böle saçma bir nedenden motor üstünde can vermek istiyosan yapabilirsin Sen en iyisi cakabeyin dediklerini uygula
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı miroglu53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..
    Teşekkürler dostum alakandan dolayı .....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

düşünmeniz yeter teşekkürler...[/QUOTE]

Ahahahah biliyorum onlari...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada

Evet Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.[/I][/B]

Kardeş senin bu senaryolar süper,devam et yakından takip edicem.Bunlardan bizim memlekette Amerikan filmi bile çevrilir.

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam iftar yemeği menüsünde neler var balık mı yoksa

dostum ehliyetsiz motor sürme olusun bitsin yada bu sıkıntılara girmemek için polise yakalnma
    Ahmet tabii balık ağırlıkta olmalı fakat isteğe göre köftede yapılabiliyor,gelirken sakın Firdevs'i evde unutma..
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ablacim ayın 5 ine istedim izini... Gerekli belgeleri sundum fakat su an onaylanmış degil... Yarin öbür gün belli olur kesin olarak... Büyük ihtimal onaylanacak... Yani ortalama ramazanin ortalarında geliyorum ve ay sonuna kadar kalacağım... Organizasyonlar için uygun bi tarih bence... Hem bayramı görüyorum hemde bayram sonrası 10 gün burdayim yani bayram sonrası pazar günü olursa istanbul gezisi mükemmel olacağı kanaatindeyim...

Bu sana uyar değilmi Er Mt(Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın [/COLOR]yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bursada modıfıye parcalar satan bıyer bılen varmı benım motora stop ayna falan alıcam okadar gezdım hep standart seyler var

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Kardeş senin bu senaryolar süper,devam et yakından takip edicem.Bunlardan bizim memlekette Amerikan filmi bile çevrilir.

Ahmet tabii balık ağırlıkta olmalı fakat isteğe göre köftede yapılabiliyor,gelirken sakın Firdevs'i evde unutma..

Bu sana uyar değilmi Er Mt(Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın [/COLOR]yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.)
    İzin tarihi az sonuna dogru netleşecek ama uyar sanırım... Pazar günü yapmakta fayda var katılım daha üst seviyede olur bence...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

Bu arada er degil abla... Onbaşı :-P

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.

İLAHİ ÇAKABEY SEN ADAMI GÜLDÜRÜRSÜN :d

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Selam abi nasılsın bakalım. senin bu yazıyı burdan kaldırmak gerekiyor. şuan için ehliyeti olmayıpta almak isteyenler belki bu yazıyı gördükten sonra ertelerler. belkide hiç almak istemezler.
    Herkes ehliyetini alsın abicim, polislerin ve tabiki halkın gözünde artık motosikletlilerin SERSERİLER tayfası olmadığını anlamaları için kuralların gerektirdiği işlemleri yapmakta fayda var diyorum.

bana kızabilirsiniz ama biraz düşünürseniz bu söylediklerime katılacaksınız....

sana söylediklerime kızma çakabey. seni seviyorum, gönlümüzdeki ehliyetsiz çakabeysin EYVALLAH.... :d
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı serseri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam abi nasılsın bakalım. sana söylediklerime kızma çakabey. seni seviyorum, gönlümüzdeki ehliyetsiz çakabeysin EYVALLAH.... :d
    Kardeşim uzun zamandır görüşemedik seninle de, saol sen nasılsın ?

Bu arada ben ehliyet almak istiyorum da bana ehliyet vermek istemiyorlar... O ne olecek

Andurilf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    iftar yemeği programında bende katılıyorum arkadaşlar...
    berkant öztürk mudanya tarafları değilde şehir içinde bir yer olursa çok hoş olur... iyi günler

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Mami evet gerçektende iftar yemeğinde başlamıştık bu muhabbetlere,şimdi herşey dahada güzel gidiyor.Harika bir grup oluştu...Pınar'ında dediği gibi Ramazanda iftar yemeği düşünüyoruz,bayram sonrasıda İstanbul gezisi bu seferki Avrupa yakası olucak...Muhakkak gelmelisin Boğazın üzerinden geçme zevkinin tarifi bile edilemez,(senin iznine denk geliyor fakat baban seni bize denk getirirmi meçhul)...

Soner o velet çok sevimli yaaa Allah nazarlardan saklasın.Kaska 4 tane tekerlek tak gezdir nasılda doldurmuş ufaklık...

Baklawah sen gezilere katılmak istersen ekipman olarak yedek kaskımı paylaşabilirim eminim fazla montu ve dizliği olanda çıkacaktır..İstanbul gezisine kendini hazırlamaya bak...

Pınar o gün biz kız kulesinden yanlış tekneye binip beleş boğaz turu yaparken sen yoktun ya hani çatlada patla diyesim geldi
    İftar yemeğine ben de katılıp sizinle tanışmak kaynaşmak isterim ama bayramdan sonra üniversiteler açılacağı için İstanbul gezisine katılma fırsatı bulmam zor. Zaten Mondial 150HS kullanıcısı olduğumdan dolayı İstanbula karadan gitmek benim için işkence olabilir.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler